Dodaj do ulubionych

Zielona Góra czwarta w rankingu samorządów

20.07.11, 02:11
Jakoś nikt nie waży się komentować. Chyba wszystkich z lekka przytkało.

Ja jak zwykle odniosę się do artykułu. Ranking "Rz" ocenia działania samorządu - do którego radni się jaknajbardziej zaliczają. A może właśnie gazeta doceniła nie udzielenie absolutorium prezydentowi (- to tak przewrotnie). Na pewno na podstawie tego rankingu nie należy oceniać samego prezydenta, ale samorząd jako całość łącznie z jego instytucjami.
Bardzo dobrze, że zmienia się na lepsze, oby były z tego pozytywne efekty, bo akurat tego kapituła konkursu nie bada.

Czy Jerzy BuSek to TEN Jerzy BuZek?
Obserwuj wątek
    • Gość: shine Re: Zielona Góra czwarta w rankingu samorządów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.11, 08:26
      ja się zastanawiam ile pieniędzy z miejskiej kasy i pod jakim pretekstem musiał pan J.K. wydać, żeby być na 4 miejscu, przez pięć lat rządów tego człowieka nie powstała żadna firma, zadłużenie wzrosła z około 30mln do 260 mln, w tym roku zaczął niszczyć sport (Zastal, Falubaz) czy Kabaretową Noc. niestety ale Zilonogórzanie sami sobie wybrali tego lans człowieczka
      • Gość: gf Re: Zielona Góra czwarta w rankingu samorządów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.11, 10:48
        Ten ranking nie ocenia prezydenta, ale cały samorząd...
        • Gość: ele ! Re: Zielona Góra czwarta w rankingu samorządów IP: *.aster.pl 20.07.11, 11:18
          Co z tego ! dla hałastry partyjnej PO i PISu to nic nie znaczy jak Kubicki jest prezydentem !

a oblesny grubas z pomorskiego o twarzy idioty zaraz bedzie tu bąki smierdzace puszczał ! a wiecie jak ten idoita z pomorskiego wali smierdzcą ?

• Gość: Kortanin11 Re: Zielona Góra czwarta w rankingu samorządów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 11:30
            Tomuś ! Nie produkuj się. Z sensem , z sensem.
        • Gość: jakiszg Re: Zielona Góra czwarta w rankingu samorządów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.11, 13:48
          Gość portalu: gf napisał(a):

> Ten ranking nie ocenia prezydenta, ale cały samorząd...

a prezydent to kto? jaśnie pan wielmożny, jego świętobliwość czy inne badziewie?
          też jest samorządowcem i jako "przedstawiciel" mieszkańców (z praktyki wiemy, że liczą się dla nich tylko interesiki własnej partii) i powinien działać, że rzecz tych mieszkańców, co w przypadku pana J.K. się nie sprawdza
          • Gość: zielonogórzanin Re: Zielona Góra czwarta w rankingu samorządów IP: 212.109.137.* 20.07.11, 14:18
            Do gościa 'ele'.
            Jest Pan czy Pani chyba niespelen rozumu.Wypisywać takie głupoty i brednie może tylko osoba niepełnosprawne psychicznie.Mądry człowiek nie będzie anonimowo ubliżał drugiemu człowiekowi,tylko prawdziwy dureń.Szkoda ,że nie może "ele" stanąć twarzą w twarz z osobą ,o której pisze byśmy wszyscy udowodnili ,kto jest bardziej obleśny.Trochę kultury "ele".Przykro byłoby gdyby ktoś inny tak określał Pana czy Panią.,chyba ,że prostactwo wychodzi z buta
            • Gość: ele do zielonogorz Re: Zielona Góra czwarta w rankingu samorządów IP: *.aster.pl 20.07.11, 21:14
              Człowieka ???!!!!! od kiedy To To jest człowiek ? to idiota który pcha sie do polityki by zarobic i osmieszac nas zielonogórzan !

a teraz kilka słow do ciebie nicku zielonogórzanin ! ty gnido z picu !!! wyzywacie prezydenta codziennie ! lżycie wysmiewacie opluwacie kazdego dnia !! i ty smiecu masz czelnosc sie skarżyc na wyzwiska ! ty łajdaku ! ty gnido ! życze ci byś zdechł !!!! ty smiecu !!!!

o moja kulture sie nie martw ! siedziałem sobie kulturalnie a amfiteatrze na festiwalu i naraz
              banda napuszczona przez idiote grubasa i tego dziobatego dryblasa z peło ! zakłucała mi kulturalne ogladanie festiwalu !! czyli wy gnidy popisu chcielisci nam Słowianom ubliżyc !

TEJ ZNIEWAGI WAM NIE ZAPOMNIMY gnidy popisowskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: ucho Re: Zielona Góra czwarta w rankingu samorządów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 23:42
                ele napisał do zielonogórzanina ;

"...ty gnido ! życze ci byś zdechł !!!! ty smiecu..."

Uważaj chłopie, bo takie życzenia podpadają pod paragraf i prokuratora.
                I uwierz mi , że nikt nie zdoła ci pomóc, a tym bardziej "anioł stróż" z U.M.
                Mówiąc Tomuś o kulturze, zachowaj ją sam i nie wystawiaj debilnego świadectwa normalnym zielonogórzanom.
                Sam niczym nie różnisz się od tych , których krytykujesz.
                ...
                UWAŻAJ GOŚCIU CO PISZESZ !
                • Gość: Do redakcji GW Do redakcji GW IP: *.cdma.centertel.pl 21.07.11, 06:53
                  Najbardziej to się dziwię Gazecie Wyborczej,że toleruje na forum wypowiezi tego ele.On obraża anonimowo ludzi z imienia i nazwiska, stawia absurdalne tezy i propaguje nienawiść narodowościową.Przecież to się do prokuratury(nawet już nie do psychiatry) nadaje.
                  • Gość: ele odpowiada ! Re: Do redakcji GW IP: *.aster.pl 21.07.11, 08:39
                    Donos tego żydo-chazara ukrywajacego sie pod nickiem , Do redaksci GW , utwierdza mnie ze partyjniacka mafia zydo-chazrów chce byc ponad Prawem !! ponad Moralnością !!!

Według niego nie mozna cwanakowi żydo-chazarskiemu wytknąc jego łajdactwa ! jego chamstwo ! lub ich agresje w stosunku do spokojnej pulicznosci która sobie siedziała na festiwalu bo cie nazwą anytsemita i doniosa do prokuratora !!! Ty łajdaku ! jak chcesz miec prywatność to wypie....... z polityki ! wtedy nikt cie nie bedzie tykac i bedziesz miał prywatność !!!!!

Słowianie ! tym durniom zydo-chazrskim sie wydaje ze oni sa ponad prawem !!!!!!!!! ze

IMUNITET DLA ŻYDO-CHAZARI MA BYC CAŁKOWITY !!!!! inaczej podpadasz pod rasizm !
                    lub co gorsza pod Nazizm !!!!!

Bracia Słowianie !

Nie ma dla żydo-chazarów przymusu bycia w Polsce !! PRZYPOMINAM macie swój piekny kraj Izrael !! bedziecie tam wsród Swoich ! Tam bedziecie żyli według waszych żydo-chazarskich reguł !

Tam bedziecie mieli swój własny ład własna moralność !!! MY tutaj w Polsce też bedziemy mieli swój własny Słowianski ład ! i Nastanie wrescie pokój miedzy Naszymi Narodami !!! ZAPANUJE MIŁOŚĆ ! [ czy to nie piekne ? ]

No jak żydzi i chazarzy Opuscicie nasz Kraj ? !! [ chciałbym juz powiedziec żegnajcie ! ]
                    • Gość: do sbeka ele! Re: Do redakcji GW IP: *.cdma.centertel.pl 21.07.11, 18:58
                      Weź chociaż raz czerwona sbecka qrwo ele hotelarzu z zacisza przeczytaj co piszesz.tego nie idzie czytać.wkrótce się spotkamy.
                      • Gość: ele do esbeka ! Re: Do redakcji GW IP: *.aster.pl 21.07.11, 20:33
                        Ty mi tu nie swiruj pawiana ty mi odrazu mów ! opuscisz Polske ?

Ja ciebie rozumiem ze wszytkie decyzje dojrzewa powoli ! ale nadejdzie czas by wrescie
                        zdecydowac sie na opuszczenie antysemickiego kraju i powrocic na swojego raju Izraela !!!

[ a tak z ciekawosci ty masz jakis swój nick ? czy odwagi ci brak wystepowac pod swoim nickiem !!! ]

NARÓD SŁOWIAN TO WSPÓLNOTA TOŻSAMOŚCI KRWI I RASY !

• Gość: ele do ucha ! Re: Zielona Góra czwarta w rankingu samorządów IP: *.aster.pl 21.07.11, 08:54
                  Ty gnido popisowska ! dość długo zyje by sie przejmowac straszeniem głupka zydo-chazarskiego !! z premedytacja upokorzyliscie nas Słowian w Amfiteatrze na festiwalu !
                  i tego wam gnidy popisowskie NIE ZAPOMNIMY !!!

MY SŁOWIANIE JESTESMY DUMNYM NARODEM ! KTÓRY NIE WSTYDZI SIE WŁASNEJ KULTURY
                  WŁASNEJ HISTORI ! i takich ZNIEWAG NIE ZAPOMINAMY !
                  • Gość: xxx Re: Zielona Góra czwarta w rankingu samorządów IP: *.aster.pl 21.07.11, 20:28
                    Ele pijany jesteś?
                    • Gość: ele do xxx ! Re: Zielona Góra czwarta w rankingu samorządów IP: *.aster.pl 21.07.11, 20:44
                      Robicie postępy ! bo juz mi nie wmawiacie ze jestem narkomanem !! informuje wszystkich ze nie pije !! w roku wypije tradycyjne lampke szampana na nowy rok !

tak wiec jestem trzeżwy ! [ chyba cie to zmartwi ? ]
                      • Gość: ele do gnid z pic Re: Zielona Góra czwarta w rankingu samorządów IP: *.aster.pl 24.07.11, 16:23

Co gnidy ! konceptu brakuje ? ze mordy wasze skrzywione zamilkły ? co jest !!!!

a co słychac u tlustego obrzydliwego grubasa ? żre ? jak żre to w poniedziałek bedzie idiota
                        walic tutaj na forum swoje prymitywne farmazony ! ale co mozna sie spodziewac od idioty !!
                        no sami powiedzcie internauci ? poematu filozoficznego on nie stworzy ! smród tylko bedzie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka