mkb_gorzow 04.08.11, 13:27 Poleciało 1300 a ilu mogło polecieć, tzn ile miejsc było PUSTYCH!!!! Ile kosztowałby faktycznie bilet??? Taki artykuł REKLAMOWY to faktyczna BEZCZELNOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmmmmm000 To jest po prostu chore. 04.08.11, 14:52 Żenujące, co ci ludzie wyprawiają... Każdy z pasażerów otrzymał od biednej kasy wojewódzkiej 580 zł. 3 700 000 : 6 (miesięcy) = 617000 : 1062 (pasażerów) = 580. Ale co tam, pewnie stać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do mmmmmm000 Re: To jest po prostu chore. IP: *.aster.pl 04.08.11, 21:16 Jak zawsze Farmazonisz ! [ to juz u ciebie pajacu nagminne ! ] bo w tym samym czasie marszałek z biedne kasy funduje na kolej 37 mln zł rocznie !!! Jak sobie przypominam ze to ty jestes ten wesołek co chwalił wielokulturowość !!!! ze to niby prowadzi do dobrobytu i szczesliwosci !!!! mmmm000 ! szczególnie widac to po Norwegi !! Juz ci mówiłem ze klepiesz cos czego do konca nie rozumiesz !!!! kiedy ty mmmm0000 zmądrzejesz !!! to jest naprawde pytanie na czasie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: To jest po prostu chore. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 21:51 >>>bo w tym samym czasie marszałek z biedne kasy funduje na kolej 37 mln zł rocznie<<< No to zlikwidować połączenia kolejowe, a w zamian lotnisko w każdej lubuskiej gminie. A pro po - ilu pasażerów przewiozły koleje regionalne w lubuskim i jaka sumka z kwoty dofinansowania przypadała na 1-go pasażera ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do bodzia Re: To jest po prostu chore. IP: *.aster.pl 05.08.11, 08:16 Powim ci pewne zdarzenie na stacji PKP czekałem na zone ktora miała przyjechac z Warszawy i tak czekajac zaczełem sie uwaznie przygladac ! i widze ? stoi pociag z trzema wagonami i w tych wagonach siedzi czterach pasazerów !!! 4 ! kurde mysle sobie co to jest i podszedłem do lokomotywy i pytam maszyniste ! panie czy tak zawsze jest tylu pasażerów ? on zmieszy cos tam bąkał ze moze w trakcie podrózy wsiąda nastepni ! i tak pociag ruszył z czterema pasazerami a my Lubuszanie dopłacamy do koleji !!!!!! Od tego czasu bardzo uwaznie przyglądam sie pociągom ilu w wagonach siedzi pasazerów !! i zawsze wagony sa puste !! [ czterech pięcu pasażerów w wagone ! ] to jest dopiero szastanie pieniedzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: To jest po prostu chore. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 10:27 Jeżeli uważnie obserwujesz powinieneś zauważyć dlaczego tak się dzieje. Mnie bardziej interesuje jaka kwota przypada na 1-go pasażera w przewozach regionalnych z dopłaty ( 37 baniek / 2 ) w porównaniu z półroczną dopłatą na samolocik. LOTNISKO W KAŻDEJ GMINIE - LUBUSKIE TEGO WARTE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ele Re: To jest po prostu chore. IP: *.aster.pl 05.08.11, 15:46 Bo to był matole pociąg do Ciborza.Miałeś bilet i miejscówkę. czekał na CIEBIE buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do ele Re: To jest po prostu chore. IP: *.aster.pl 05.08.11, 20:05 Srulu matole ! rozumiem ze ty od dawna jestes leczony w tym Ciborzu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do ele do ele Re: To jest po prostu chore. IP: *.aster.pl 05.08.11, 21:58 widzę śmieciu ele że temat leczenia tam jest ci znany.nie dziwię sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do Srula ! Re: To jest po prostu chore. IP: *.aster.pl 06.08.11, 18:08 Srulu ! to ciekawa interpretacja frustrata który swoje pochodzenie rekompensuje opluwaniem oponentów ! a wiesz Srulu ze ta interpretacja oddaje poziom twej kultury ? Słowianie ! czuje smród tego grubasa z pomorskiego ! bo jego smród jest specyficzny !! [ czytaj obrzydliwie smierdzacy ! ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boidzio Re: To jest po prostu chore. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 23:44 Weż się chłopie za odpowiadanie na pytania i trzymanie tematu. Ile kosztuje jeden pasażer z dotacji marszala do kolei za pół roku ????!!!! Smrody i zapachy pozostaw chemikom.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do bodzia Re: To jest po prostu chore. IP: *.aster.pl 07.08.11, 13:50 Bodzio ! i ty mi zwrcasz uwage ?? ty !!!!!!! jajca żydowskie sobie robisz !! buchchaaaaa bodzio !!!!! w Marcu mineło 2 lata !!!!! jak ci zadałem pytanie Dlaczego referendum aby było wazne musi byc 50 % plus ! a wybory do sejmu senatu nie musi byc 50 % frekwencji ??? lub chyba w maju zadłem ci pytanie Jaka prywatyzacja okazała sie lepsza ? chinska czy zydowska w Polsce ? Bodzio ! ty łajdaku nie zwracaj mi uwagi jak sam łajdaku nie odpowiadasz !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BODZIO Re: To jest po prostu chore. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 17:37 Jeszcze nie tak dawno było made in Japan, potem made in Korea, Tajwan... teraz Chiny by już niedługo bedą Indie, a poprzednicy zaczną borykać się z wolną i niesterowaną gospodarką. ... Chiny dzięki swojej wielkości i potencjałowi mogą sobie pozwolić na wiele, albo bardzo wiele jeżeli chodzi o dyktat dla inwestorów czy też dostawców technologii. Poza tym mają ogromne zaplecze chociazby w takim Hong-Kongu... Tak więc porównywanie położonej w Europie Polski do Chin nie ma sensu - nie ta skala...Europa to nie Azja. ... ILE ZŁOTÓWEK DOPŁACA MARSZAL DO 1-GO NATRĘTA CHCĄCEGO ŚMIGAĆ KOLEJAMI REG. W LUBUSKIM ? ... ILE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do bodzia Re: To jest po prostu chore. IP: *.aster.pl 07.08.11, 20:16 Ty jak zawsze wekslujesz temat ! [ stara zydowsk metoda ] pytanie proste jaka prywatyzacja chinskaw Chinach czy zydowska w Polsce okazała sie lepsza !!!! położenie zaplecze potencjał zostaw w spokoju ! a 50% w referendum ? to co ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: To jest po prostu chore. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 22:02 Wpada grzybek w occie do żołądka, rozejrzał się, zobaczył wolne miejsce koło dwunastnicy, więc się położył i śpi. Za chwilę wpada ogóreczek, zobaczył wolne miejsce koło grzybka, więc też się położył i usnął. W chwilę potem śledzik w towarzystwie zimnych nóżek również wpadli, przytulili się do siebie i śpią. Po chwili z wielkim chlupotem wlewa się seta wódki, rozejrzała się mętnym wzrokiem i pyta: - Co jest chłopaki? Tam na górze taka impreza, a wy się tu wylegujecie!? Wracamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do bodzia ! Re: To jest po prostu chore. IP: *.aster.pl 11.08.11, 18:49 to kwintesencja wekslowania tematu ! dobra stara żydowska szkoła ! tylko szkoda bodzio że odwagi ci brak i uciekasz jak szczur od merytorycznej odpowiedzi ! Kto pluje na Białorus i Rosje to żyd ! wróg Słowian !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: To jest po prostu chore. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 20:10 Rosyjski kapitan mówi do pilota: - Amerykanie pierwsi byli na księżycu to my pierwsi polecimy na słońce. - Ale kapitanie my się spalimy! - Nie martwcie się polecicie w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele ! Re: To jest po prostu chore. IP: *.aster.pl 11.08.11, 21:11 Tchórzysz bodzio ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: To jest po prostu chore. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 22:07 Dlaczego Ruscy kradną w Niemczech 2 Mercedesy? Bo wracają przez Polskę. albo to; Spotykają się dwaj Białorusini. Jeden mówi: - Wiesz, Łukaszence znudziło się być prezydentem. - Żartujesz! - nie wierzy drugi. - Poważnie! Koronacja już w środę. Ostatni dzień przed końcem świata. Bóg odwiedza Baracka Obamę, Władimira Putina i Łukaszenkę. Potem każdy z nich wygłasza orędzie do narodu. Obama do Amerykanów: - Mam dla was dwie wiadomości: dobrą i złą. Dobra jest taka, że Bóg naprawdę istnieje. Zła - że jutro koniec świata. Putin do Rosjan: - Mam dla was dwie złe wiadomości. Bóg rzeczywiście istnieje i jutro jest koniec świata. Łukaszenka: - Mam dwie dobre wiadomości. Bóg uznał prawowitość mego przywództwa i będę rządził do końca świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do bodzia Re: To jest po prostu chore. IP: *.aster.pl 12.08.11, 08:41 Stare kotlety odgrzwasz bodzio ! a w temacie prywatyzacji i 50 % frekwecji cisza sza sza Słowianie ! kto pluje na Rosjei i Białorus to ŻYD ! wróg Słowian !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el do bodzia ! Re: To jest po prostu chore. IP: *.aster.pl 13.08.11, 18:57 Bodzio ! abys był prorokiem i Łukaszenko rzadził do konca świata !! Dalej czekam ! 50 % frekwencja w referendum ! [ w marcu mineło 2 lata jak ci zadałem pytanie ! ] Dalej czekam ! na odp. prywatyzacja chinska żydowska w Polsce ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: To jest po prostu chore. IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.11, 22:27 To ty masz żonę? lol :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POamatorzy Re: Lotniskowa spółka zajmie się reklamą lotów IP: *.aster.pl 04.08.11, 16:52 I Kubicki po raz kolejny wy...PO zielonagora.gazeta.pl/zielonagora/1,35182,9868086,Kubicki_podnosi_podatek__Za_Falubaz__za_Babimost.html zielonagora.gazeta.pl/zielonagora/1,35182,9948022,Podatkowe_strzyzenie_owiec__Do_golej_skory_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quest Re: Lotniskowa spółka zajmie się reklamą lotów IP: *.dsl.bell.ca 06.08.11, 07:38 Lotniskowa spółka zajmie się reklamą lotów i nabijac bedzie dalej lubuskich podatnikow , ktorym jak widac jest obojetne kto ich nabija w butelke i gdzie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
thebird2 Lotniskowa spółka zajmie się reklamą lotów 25.07.12, 07:04 Polak 'potrafi.. Odpowiedz Link Zgłoś