Gość: kibic IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 14:01 jakie dyscypliny widzałbyś w ZG najchętniej /chodzi o wysoki wyczyn/ moje propozycje : piłka nożna, koszykówka, siatkówka, la Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: plebiscyt IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 22:41 zdecydowanie koszykowka Odpowiedz Link Zgłoś
vratislavius Re: plebiscyt 02.06.04, 09:52 Gość portalu: kibic napisał(a): > jakie dyscypliny widzałbyś w ZG najchętniej /chodzi o wysoki wyczyn/ > > moje propozycje : piłka nożna, koszykówka, siatkówka, la Macie w waszym mieście niezły żużel, doceń to. Fakt, że przyszły chude dni (mam nadzieję, że nie lata), ale przecież nie zawsze tak było i nie zawsze tak będzie. Sądzę, że twoja sonda jest wynikiem chwilowego doła, albo braku swiadomości,ze wymieniane przez twoich dyskutantów dyscypliny wymagają wcale nie mniejszej niż żuzel kasy. Ale jeśli sonda ma charakter otwarty, to ja głosuję za tym, aby "na wysokim poziomie" w Zielonej Górze były: alpinizm, żeglarstwo, kajakarstwo górskie i skoki narciarskie :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG Re: plebiscyt IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.06.04, 22:12 Z pewnościa jakby piłka była na jakimś wysokim poziomie ludzie gromadniej by przychodzili na stadion , ale jeszcze nie teraz gdyż nie ma kaski a pozatym jeszcze Polacy nie dorośli do normalnego kibicowania i niestety bandyckie jednostki rzutują na złą opinie porządnej większości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZigZag Re: plebiscyt IP: *.zacisze.zgora.pl 03.06.04, 16:49 Ja optuję za ostatnią propozycją złożoną przez założyciela tego tematu, czyli za "la" ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: plebiscyt 03.06.04, 23:43 fridjof napisała: > w końcu królowa la, la, la ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxxx Re: plebiscyt IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.06.04, 09:11 Moje głosy na : do , sol , re, mi i fa ! ;> Odpowiedz Link Zgłoś