Dodaj do ulubionych

Ewakuacja szkoły w Świdnicy. Mdleją dzieci. "Os...

05.12.11, 14:57
dzieciakom życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Jednak jak wynika z treści artykułu, "atmosfera" była. Może to wielebny biskup miał jakieś trefne kadzidło?
Obserwuj wątek
    • Gość: wikary Ewakuacja szkoły w Świdnicy. Mdleją dzieci. IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.11, 15:17
      Pozostaje mieć nadzieję, że ekscelencja nie odniósł szwanku na zdrowiu. :)
      • Gość: ojciec mateusz Ojciec Mateusz w czwartek wyjaśni powód zatrucia IP: 62.87.232.* 05.12.11, 15:27
        Ojciec Mateusz w czwartek o 20tej wyjaśni powód zatrucia .
        A swoja drogą co on tam kadził ?
    • be_em Re: Ewakuacja szkoły w Świdnicy. Mdleją dzieci. " 05.12.11, 15:36
      raczej jakiś mały gnojek coś rozpylił, i uwierzcie mi wcale nie było śmiesznie odbierać dziecko ze szkoły przy wyciu syren w tłumie strażaków, lekarzy, policji, mediów i leżących na podłodze dzieci, które nie mogły oddychać... :( oj bekną rodzice żartownisia za akcję ewakuacyjną! szkoda dzieci, które wylądowały w szpitalu, szczególnie tych, które generalnie mają problemy zdrowotne z sercem czy oddychaniem a taki gnojek przysporzył im i cierpienia i strachu, o rodzicach i ich nerwach nie wspomnę...
      • Gość: gosc Re: Ewakuacja szkoły w Świdnicy. Mdleją dzieci. " IP: 90.163.83.* 06.12.11, 14:01
        ble-ble-ble Usmialem sie z artykulu ale z ciebie kretynie/ko jeszcze bardziej,
    • Gość: chrześcijanin Re: Ewakuacja szkoły w Świdnicy. Mdleją dzieci. " IP: *.aster.pl 05.12.11, 16:27
      Możecie się śmiac ale wg mnie to objawienie. Maryja chciała dać nam cos znać. Jestem przekonany, ze to nie przypadek. Świat zaczyna wariować w Polsce chcą ściągać krzyże to znak wierzcie lub nie ale jestem pewien że to znak.
      • Gość: Ted Re: Ewakuacja szkoły w Świdnicy. Mdleją dzieci. " IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.11, 17:05
        Twoja pewność (co do znaku) sugeruje na potrzebę kontaktu z psychiatrą.
      • jozwa51 Re: Ewakuacja szkoły w Świdnicy. Mdleją dzieci. " 05.12.11, 17:25
        Gość portalu: chrześcijanin napisał(a):

> Możecie się śmiac ale wg mnie to objawienie. Maryja chciała dać nam cos znać. J
        > estem przekonany, ze to nie przypadek. Świat zaczyna wariować w Polsce chcą ści
        > ągać krzyże to znak wierzcie lub nie ale jestem pewien że to znak.

>>masz racje objawil sie czerwony kapturek.
        • Gość: Czerwony Kapturek Re: Ewakuacja szkoły w Świdnicy. Mdleją dzieci. " IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.11, 17:42
          Skoro wypowiedź Teda jest dla Ciebie objawieniem - pomyśl i Ty poważnie o swoim zdrowiu psychicznym.
      • Gość: ,,, Re: Ewakuacja szkoły w Świdnicy. Mdleją dzieci. " IP: *.elpos.net 07.12.11, 15:37
        To prawda.. Ludzie zaczynają mylić kierunki w których powinni iść.. Codziennie bliżej Nieba watro być.
      • Gość: Mięśnie123 Re: Ewakuacja szkoły w Świdnicy. Mdleją dzieci. " IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.11, 18:55
        Zdaje mnie sie ze ktoś zahaszował wentylacje
    • martwalitera Biskup mówi, dzieci mdleją. 27 uczniów w szpita... 05.12.11, 17:00

Jaki wniosek- ewidentny- religia truje. Dlatego spotkania z papieżem odbywają się na świeżym powietrzu. Szczególnie trująca jest mieszanka religii i edukacji.
      • pablobodek Re: Biskup mówi, dzieci mdleją. 27 uczniów w szpi 06.12.11, 08:32
        Natomiast kontakt ze zbliżeniem może skutkować pogwałceniem nietykalności osobistej nieletniego.
    • Gość: Józef Re: Ewakuacja szkoły w Świdnicy. Mdleją dzieci. " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 17:27
      zrobił cud tylko pomylił kierunki.
    • paulhandyman Indoktrynacja kościelna jest toksyczna !! 05.12.11, 17:31
      Biedne dzieci ! Biskup swoją obecnością i indoktrynacyjnym ględzeniem spowodował masowe ich zatrucie. Niech dzieciaki szybko wracają do zdrowia, a biskupa nigdy więcej nie wpuszczać za progi szkoły. AMENT !
    • tyberium11 72 imiona Boga 05.12.11, 17:39
      w Kabale są 72 imiona Boga, pewno to one się objawiły w liczbie 27. Herrajskie liczby czyta się od prawej do lewej tak jak arabskie.
      www.youtube.com/watch?v=owMIPkYeq48
      • dunajec1 Re: 72 imiona Boga 05.12.11, 17:48
        Pewnie biskup smierdzial smrodami piekielnymi, no a dzieci to wyczuly mdlac przy tym, ludzie nie wpuszczajcie smrodow piekielnych do szkol, im wyzsza szarza "wielebnego"tym wiekszy smrod.
    • tyberium11 72 imiona Boga2 05.12.11, 17:44
      www.youtube.com/watch?v=1vAaKqZqnTw&feature=related
    • mgrzemow Ksiądz biskup trochę przesadził z grochówką... 05.12.11, 17:53
      Nie wiem o co tyle hałasu...
      • Gość: qq Pierd IP: 62.87.232.* 05.12.11, 18:19
        E, czepiacie się ! Pierdnął i już !
        • Gość: chrześcijanin Re: Pierd IP: *.aster.pl 05.12.11, 19:19
          Śmiejcie się smiejcie a ja mówie Wam, że to znak. Ludzie w dzisiejszych czasach są coraz głupsi i nie dostrzegają prawdy. Telewizja i konumpcjonizm a za nimi ukryty diabeł ich opental. Cofamy sie w rozwoju do czasow pogańskich. Wiara, honor a więc tradycyjne wartości przegrały dziś z magdonaldem i ludzką głupotą. To był znak uwierzcie i módlcie sie do Maryji.
          • Gość: Lucek ;) Re: Pierd IP: *.aster.pl 05.12.11, 19:28
            ły hy hy hy
            • Gość: niosący światło Re: Pierd IP: *.aster.pl 05.12.11, 19:41
              Chrześcijanin to nie szatan jest winny zła, lecz ludzie którzy za własne złe występki obarczają jego. Twierdząc "skusił mnie", "opętał" i inne głupie tłumaczenia. Nie chcą przyjąć że to oni są bogami zła które stworzyli. Tak jak pedofile w sutannach w Irlandii chronieni przez przełożonych, którzy tłumaczyli swoje straszne czyny tym że najzwyczajniej "szatan ich opętał". Więc nie oni są winni złu, lecz zło jest winne ich czynów.

A teraz pytanie: Czy znasz nazwę instytucji, która szczyci się XX wiekami ciągłości i ma w historii najwięcej zbrodni na sumieniu spośród wszystkich na ziemi? Zastanów się...

• pablobodek Watykan oskarżony przed Międzynarodowym Trybunałem 06.12.11, 08:41
                Karnym w Hadze ! O ukrywanie molestowania i gwałcenia dzieci - to zbrodnia przeciwko ludzkości.
                Przeczytaj, "Fakty i Mity", Archiwum, nr 38 z 2011 - dostępny w necie !!
      • Gość: niuniek3133 Re: Ksiądz biskup trochę przesadził z grochówką.. IP: *.xdsl.centertel.pl 05.12.11, 22:35
        Ale zes dojebal .. Sama tam byłam .. i wiem co sie działo . a ty ku... o co tyle hałasu .. ty sie zastanów co mówisz .. .Bo teraz ku... dzieci cierpia a ty sie zacieszasz gratuluje ci .. ; ;///
    • wenzel2 biskupie trucie 05.12.11, 20:19
      A może pan biskup po prostu truł nieprzytomnie (nomen omen), jak to mają w zwyczaju na kazaniach panowie w czarnych spódnicach?
      • Gość: wierka Re: biskupie trucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 21:02
        Kiedyś wspominano coś o opium dla ludu...więc może to te opary opium?
        • x2468 Re: biskupie trucie 05.12.11, 21:31
          Dzieciaki odstawiły teatr i w ten sposób pozbyły się politruka Watykanu.
    • rockawy Zagadkowe omdlenia: 27 uczniów w szpitalu [WIDEO] 05.12.11, 22:27
      A z jakiej to okazji klechy robia sped mlodziezy w normalny dzien szkolny ? Zamiast poznawac wiedze wladze szkoly marnuja czas dzieci na spotkania z biskupami i to oprocz obawiazkowej religi .To zwykla granda i wpieprzanie sie kleru w edukacje za przyzwoleniem zatrudnionych tam owiec i baranow tzw.nauczycieli a wszystko za panstwowa kase .
      Zenada a nie szkola .
    • spoko-spoko Zagadkowe omdlenia: 27 uczniów w szpitalu [WIDEO] 05.12.11, 22:54
      Jak widac od niektorych przemowien moze czlowieka zemdlic.
    • minstrel515 Jest to brutalny atak na kościół 05.12.11, 23:16
      i Radio Maryja. "Oni nawet niewinne dzieci wykorzystają, żeby to wielkie dzieło zniszczyć".
      • Gość: olek Re: Jest to brutalny atak na kościół IP: *.aster.pl 06.12.11, 00:37
        A dlaczego władze szkołu nie zapraszają kapłanów Judaizmu lub Hare Kriszna? Czyżby swiecka instytucja faworyzuje niektóre wyznania czy sekty? Jakzwał tak zwał.
    • pablobodek Co robił polskojęzyczny biskup katolicki w szkole 06.12.11, 08:28
      publicznej ??!!
      Dla katolików miejscem spotkań jest kościół, dla mahometan meczet.
      Widać działanie SZATANA !!
      Religię katolicką ze szkół wyprowadzić, konkordat wypowiedzieć !!
      Podatnicy utrzymują 50 tysięczną armię nierobów !!
      • Gość: Bóg jest milością Re: Co robił polskojęzyczny biskup katolicki w sz IP: *.elpos.net 07.12.11, 15:32
        Poznaj temat i dopiero później się wypowiadaj bo porażająca jest Twoja głupota... Co może robić katolicki ksiadz w szkole im. Jana Pawła II ?
        Podatnicy utrzymują też takich idiotów jak Ty..
    • dejot7 Zagadkowe omdlenia: 27 uczniów w szpitalu [WIDEO] 06.12.11, 09:45
      Gdyby nie takie wiadomości, to bym się nawet nie dowiedział, że w szkole publicznej gdy przyjeżdża biskup katolicki, to spędza sie wszystkie dzieci i stawia przed nim na baczność.
    • frey8b Zagadkowe omdlenia: 27 uczniów w szpitalu [WIDEO] 06.12.11, 10:49
      Należy odwołać dyrektora szkoły , po jaką cholerę w zamian normalnych lekcji wprowadza się lekcję religii, przez nie zatrudnionego tam klechę dzięcioła. Co za wielkie wydarzenie było w tej szkole że zawitał dzięcioł i spędzono wsystkie klasy do jednej sali .
      Jeden klecha dzięcioł spowodował zamieszanie w szkole, naraził na koszty i policję, i służbę zdrowia, sanepid. Klecha ma kościół i tam jego miejsce, co on ma do wpie...nia się do zajęć szkolnych. Za to zamieszanie odpoeiedzialne jest kierownictwo szkoły.
      • Gość: Ona. Re: Zagadkowe omdlenia: 27 uczniów w szpitalu [WI IP: *.elpos.net 07.12.11, 15:25
        Twój brak mózgu aż boli..
    • janjag21 Zagadkowe omdlenia: 27 uczniów w szpitalu [WIDEO] 06.12.11, 16:36
      Dzieci zaczęły mdleć gdy przemawiał do nich Biskup. I wszystko jasne. Miał zepsute zęby i smród był powalający. To za karę.Szkoła jest do nauki, a nie do prania mózgów przez wszystko wiedzących najlepiej. Pon Bócek czuwoł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka