rob.in.hood 05.12.11, 14:57 dzieciakom życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Jednak jak wynika z treści artykułu, "atmosfera" była. Może to wielebny biskup miał jakieś trefne kadzidło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wikary Ewakuacja szkoły w Świdnicy. Mdleją dzieci. IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.11, 15:17 Pozostaje mieć nadzieję, że ekscelencja nie odniósł szwanku na zdrowiu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec mateusz Ojciec Mateusz w czwartek wyjaśni powód zatrucia IP: 62.87.232.* 05.12.11, 15:27 Ojciec Mateusz w czwartek o 20tej wyjaśni powód zatrucia . A swoja drogą co on tam kadził ? Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Ewakuacja szkoły w Świdnicy. Mdleją dzieci. " 05.12.11, 15:36 raczej jakiś mały gnojek coś rozpylił, i uwierzcie mi wcale nie było śmiesznie odbierać dziecko ze szkoły przy wyciu syren w tłumie strażaków, lekarzy, policji, mediów i leżących na podłodze dzieci, które nie mogły oddychać... :( oj bekną rodzice żartownisia za akcję ewakuacyjną! szkoda dzieci, które wylądowały w szpitalu, szczególnie tych, które generalnie mają problemy zdrowotne z sercem czy oddychaniem a taki gnojek przysporzył im i cierpienia i strachu, o rodzicach i ich nerwach nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ewakuacja szkoły w Świdnicy. Mdleją dzieci. " IP: 90.163.83.* 06.12.11, 14:01 ble-ble-ble Usmialem sie z artykulu ale z ciebie kretynie/ko jeszcze bardziej, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrześcijanin Re: Ewakuacja szkoły w Świdnicy. Mdleją dzieci. " IP: *.aster.pl 05.12.11, 16:27 Możecie się śmiac ale wg mnie to objawienie. Maryja chciała dać nam cos znać. Jestem przekonany, ze to nie przypadek. Świat zaczyna wariować w Polsce chcą ściągać krzyże to znak wierzcie lub nie ale jestem pewien że to znak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Ewakuacja szkoły w Świdnicy. Mdleją dzieci. " IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.11, 17:05 Twoja pewność (co do znaku) sugeruje na potrzebę kontaktu z psychiatrą. Odpowiedz Link Zgłoś
jozwa51 Re: Ewakuacja szkoły w Świdnicy. Mdleją dzieci. " 05.12.11, 17:25 Gość portalu: chrześcijanin napisał(a): > Możecie się śmiac ale wg mnie to objawienie. Maryja chciała dać nam cos znać. J > estem przekonany, ze to nie przypadek. Świat zaczyna wariować w Polsce chcą ści > ągać krzyże to znak wierzcie lub nie ale jestem pewien że to znak. >>masz racje objawil sie czerwony kapturek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerwony Kapturek Re: Ewakuacja szkoły w Świdnicy. Mdleją dzieci. " IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.11, 17:42 Skoro wypowiedź Teda jest dla Ciebie objawieniem - pomyśl i Ty poważnie o swoim zdrowiu psychicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,, Re: Ewakuacja szkoły w Świdnicy. Mdleją dzieci. " IP: *.elpos.net 07.12.11, 15:37 To prawda.. Ludzie zaczynają mylić kierunki w których powinni iść.. Codziennie bliżej Nieba watro być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mięśnie123 Re: Ewakuacja szkoły w Świdnicy. Mdleją dzieci. " IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.11, 18:55 Zdaje mnie sie ze ktoś zahaszował wentylacje Odpowiedz Link Zgłoś
martwalitera Biskup mówi, dzieci mdleją. 27 uczniów w szpita... 05.12.11, 17:00 Jaki wniosek- ewidentny- religia truje. Dlatego spotkania z papieżem odbywają się na świeżym powietrzu. Szczególnie trująca jest mieszanka religii i edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pablobodek Re: Biskup mówi, dzieci mdleją. 27 uczniów w szpi 06.12.11, 08:32 Natomiast kontakt ze zbliżeniem może skutkować pogwałceniem nietykalności osobistej nieletniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Re: Ewakuacja szkoły w Świdnicy. Mdleją dzieci. " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 17:27 zrobił cud tylko pomylił kierunki. Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Indoktrynacja kościelna jest toksyczna !! 05.12.11, 17:31 Biedne dzieci ! Biskup swoją obecnością i indoktrynacyjnym ględzeniem spowodował masowe ich zatrucie. Niech dzieciaki szybko wracają do zdrowia, a biskupa nigdy więcej nie wpuszczać za progi szkoły. AMENT ! Odpowiedz Link Zgłoś
tyberium11 72 imiona Boga 05.12.11, 17:39 w Kabale są 72 imiona Boga, pewno to one się objawiły w liczbie 27. Herrajskie liczby czyta się od prawej do lewej tak jak arabskie. www.youtube.com/watch?v=owMIPkYeq48 Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: 72 imiona Boga 05.12.11, 17:48 Pewnie biskup smierdzial smrodami piekielnymi, no a dzieci to wyczuly mdlac przy tym, ludzie nie wpuszczajcie smrodow piekielnych do szkol, im wyzsza szarza "wielebnego"tym wiekszy smrod. Odpowiedz Link Zgłoś
tyberium11 72 imiona Boga2 05.12.11, 17:44 www.youtube.com/watch?v=1vAaKqZqnTw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mgrzemow Ksiądz biskup trochę przesadził z grochówką... 05.12.11, 17:53 Nie wiem o co tyle hałasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Pierd IP: 62.87.232.* 05.12.11, 18:19 E, czepiacie się ! Pierdnął i już ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrześcijanin Re: Pierd IP: *.aster.pl 05.12.11, 19:19 Śmiejcie się smiejcie a ja mówie Wam, że to znak. Ludzie w dzisiejszych czasach są coraz głupsi i nie dostrzegają prawdy. Telewizja i konumpcjonizm a za nimi ukryty diabeł ich opental. Cofamy sie w rozwoju do czasow pogańskich. Wiara, honor a więc tradycyjne wartości przegrały dziś z magdonaldem i ludzką głupotą. To był znak uwierzcie i módlcie sie do Maryji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niosący światło Re: Pierd IP: *.aster.pl 05.12.11, 19:41 Chrześcijanin to nie szatan jest winny zła, lecz ludzie którzy za własne złe występki obarczają jego. Twierdząc "skusił mnie", "opętał" i inne głupie tłumaczenia. Nie chcą przyjąć że to oni są bogami zła które stworzyli. Tak jak pedofile w sutannach w Irlandii chronieni przez przełożonych, którzy tłumaczyli swoje straszne czyny tym że najzwyczajniej "szatan ich opętał". Więc nie oni są winni złu, lecz zło jest winne ich czynów. A teraz pytanie: Czy znasz nazwę instytucji, która szczyci się XX wiekami ciągłości i ma w historii najwięcej zbrodni na sumieniu spośród wszystkich na ziemi? Zastanów się... Odpowiedz Link Zgłoś
pablobodek Watykan oskarżony przed Międzynarodowym Trybunałem 06.12.11, 08:41 Karnym w Hadze ! O ukrywanie molestowania i gwałcenia dzieci - to zbrodnia przeciwko ludzkości. Przeczytaj, "Fakty i Mity", Archiwum, nr 38 z 2011 - dostępny w necie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek3133 Re: Ksiądz biskup trochę przesadził z grochówką.. IP: *.xdsl.centertel.pl 05.12.11, 22:35 Ale zes dojebal .. Sama tam byłam .. i wiem co sie działo . a ty ku... o co tyle hałasu .. ty sie zastanów co mówisz .. .Bo teraz ku... dzieci cierpia a ty sie zacieszasz gratuluje ci .. ; ;/// Odpowiedz Link Zgłoś
wenzel2 biskupie trucie 05.12.11, 20:19 A może pan biskup po prostu truł nieprzytomnie (nomen omen), jak to mają w zwyczaju na kazaniach panowie w czarnych spódnicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierka Re: biskupie trucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 21:02 Kiedyś wspominano coś o opium dla ludu...więc może to te opary opium? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: biskupie trucie 05.12.11, 21:31 Dzieciaki odstawiły teatr i w ten sposób pozbyły się politruka Watykanu. Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Zagadkowe omdlenia: 27 uczniów w szpitalu [WIDEO] 05.12.11, 22:27 A z jakiej to okazji klechy robia sped mlodziezy w normalny dzien szkolny ? Zamiast poznawac wiedze wladze szkoly marnuja czas dzieci na spotkania z biskupami i to oprocz obawiazkowej religi .To zwykla granda i wpieprzanie sie kleru w edukacje za przyzwoleniem zatrudnionych tam owiec i baranow tzw.nauczycieli a wszystko za panstwowa kase . Zenada a nie szkola . Odpowiedz Link Zgłoś
spoko-spoko Zagadkowe omdlenia: 27 uczniów w szpitalu [WIDEO] 05.12.11, 22:54 Jak widac od niektorych przemowien moze czlowieka zemdlic. Odpowiedz Link Zgłoś
minstrel515 Jest to brutalny atak na kościół 05.12.11, 23:16 i Radio Maryja. "Oni nawet niewinne dzieci wykorzystają, żeby to wielkie dzieło zniszczyć". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Jest to brutalny atak na kościół IP: *.aster.pl 06.12.11, 00:37 A dlaczego władze szkołu nie zapraszają kapłanów Judaizmu lub Hare Kriszna? Czyżby swiecka instytucja faworyzuje niektóre wyznania czy sekty? Jakzwał tak zwał. Odpowiedz Link Zgłoś
pablobodek Co robił polskojęzyczny biskup katolicki w szkole 06.12.11, 08:28 publicznej ??!! Dla katolików miejscem spotkań jest kościół, dla mahometan meczet. Widać działanie SZATANA !! Religię katolicką ze szkół wyprowadzić, konkordat wypowiedzieć !! Podatnicy utrzymują 50 tysięczną armię nierobów !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bóg jest milością Re: Co robił polskojęzyczny biskup katolicki w sz IP: *.elpos.net 07.12.11, 15:32 Poznaj temat i dopiero później się wypowiadaj bo porażająca jest Twoja głupota... Co może robić katolicki ksiadz w szkole im. Jana Pawła II ? Podatnicy utrzymują też takich idiotów jak Ty.. Odpowiedz Link Zgłoś
dejot7 Zagadkowe omdlenia: 27 uczniów w szpitalu [WIDEO] 06.12.11, 09:45 Gdyby nie takie wiadomości, to bym się nawet nie dowiedział, że w szkole publicznej gdy przyjeżdża biskup katolicki, to spędza sie wszystkie dzieci i stawia przed nim na baczność. Odpowiedz Link Zgłoś
frey8b Zagadkowe omdlenia: 27 uczniów w szpitalu [WIDEO] 06.12.11, 10:49 Należy odwołać dyrektora szkoły , po jaką cholerę w zamian normalnych lekcji wprowadza się lekcję religii, przez nie zatrudnionego tam klechę dzięcioła. Co za wielkie wydarzenie było w tej szkole że zawitał dzięcioł i spędzono wsystkie klasy do jednej sali . Jeden klecha dzięcioł spowodował zamieszanie w szkole, naraził na koszty i policję, i służbę zdrowia, sanepid. Klecha ma kościół i tam jego miejsce, co on ma do wpie...nia się do zajęć szkolnych. Za to zamieszanie odpoeiedzialne jest kierownictwo szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona. Re: Zagadkowe omdlenia: 27 uczniów w szpitalu [WI IP: *.elpos.net 07.12.11, 15:25 Twój brak mózgu aż boli.. Odpowiedz Link Zgłoś
janjag21 Zagadkowe omdlenia: 27 uczniów w szpitalu [WIDEO] 06.12.11, 16:36 Dzieci zaczęły mdleć gdy przemawiał do nich Biskup. I wszystko jasne. Miał zepsute zęby i smród był powalający. To za karę.Szkoła jest do nauki, a nie do prania mózgów przez wszystko wiedzących najlepiej. Pon Bócek czuwoł. Odpowiedz Link Zgłoś