Dodaj do ulubionych

Elzik nie lubi sylwestra. Pomógł mu św. Franciszek

02.01.12, 20:14
gratuluje swietemu franciszkowi.
Obserwuj wątek
    • Gość: bez ściemy A psie i kocie miny atakują mieszkańców całoroczni IP: *.is.a.tor.exit.server.torland.me 02.01.12, 21:18
      I ciekawe ilu z właścicieli szczekawek sprząta po swoich pupilach? Psy "kupią" w parkach, robią na ulichach, na chodnikach, w piaskownicach, pod oknami.....
      • Gość: gorzowiak NIe pajacauj, bez sciemy IP: *.net.pbthawe.eu 02.01.12, 22:54
        Psia kupa - najlepszy nawóz dla twojego blokowego skwerku ;-P
        Zwierzaki zawsze robiły kupsko gdzie popadnie.

Jeno w naszych, zboczonych czasach, zaczęło to paniczykom przeszkadzać.

Na przekorę wam kupię w końcu ze 3 dogi, 2 bernardyny czy jakiegoś labradorka do swej hacjendy - a wam niech nawozi bloki ;-))))

I to są - jakby napisał znany kanadziak - JAJA! ;-D
        • Gość: bez ściemy Re: NIe pajacauj, bez sciemy IP: 81.17.21.* 02.01.12, 23:15
          Psie kupy śmierdzą latem, zimą, wiosną i jesienią. Psie kupy czepiają się butów. Psie kupy mogą zawierać tasiemca i inne glisty - jak szczekawki nawalą do piaskownic to współczuję twoim dzieciom. Chcesz mieć psy, bierz kupska w ręce i maszeruj do śmietnika.
        • Gość: mbc Re: NIe pajacauj, bez sciemy IP: 89.28.231.* 02.01.12, 23:58
          Niech ci planowane pieseczki radośnie zasr..ą łeb ;p
          • Gość: Bernard Sw. Antoni i kundelka ochroni... IP: 199.19.221.* 03.01.12, 01:02
            Hey,
            Ja jestem wychowany w parafialnym "duchu" ze zwierzeta duszy nie maja wiec wszelkie "ja kocham mojego kotka" jest co najmniej niewskazane a moze nawet grzechem...
            Kopniesz psa - jest okay - nie ma duszy siem nie liczy...
            Oczywiscie nikt nie namawial by zwierzeta krzywdzic, ale specjalnie sie wychylac by pomoc...nietaktowne..
            A tu prosze.. Swiety Antoni lub wespol zespol nie jakiegos rasowego, ale zwyklego kundla na droge do domu wyprowadzil...
            Czy to sa jaja czy to jaja nie sa..
            :):):)
            • Gość: login_t Re: Sw. Antoni i kundelka ochroni... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.12, 09:08
              Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Ja jestem wychowany w parafialnym "duchu" ze zwierzeta duszy nie maja wiec wsze
              > lkie "ja kocham mojego kotka" jest co najmniej niewskazane a moze nawet grzechem...
              > Kopniesz psa - jest okay - nie ma duszy siem nie liczy...

Miałeś, Benio, straszne dzieciństwo.
              Nic dziwnego, że taki gnojek z ciebie wyrósł.
        • Gość: bart Re: NIe pajacauj, bez sciemy IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.12, 09:11
          ciekawe gdyby Ci na wycieraczce nasrał też byś tak mówił
        • Gość: stachu_wilk Re: NIe pajacauj, bez sciemy IP: *.xdsl.centertel.pl 03.01.12, 10:25
          O to masz "kupe" kasy.A starczy ci abys kupil sobie troche rozumu i nie pisal pie...
    • Gość: login_t Re: Elzik nie lubi sylwestra. Pomógł mu św. Franc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.12, 09:09
      Czemuż wątek o gorzowskim kundelku jest na zielonogórskim forum?
      • Gość: bart Re: Elzik nie lubi sylwestra. Pomógł mu św. Franc IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.12, 09:14
        ... gdyż na wsi się nic nie dzieje to chociaż o kundlu trzeba napisać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka