Dodaj do ulubionych

MOS w Przytoku

15.06.12, 22:03
byłam w szoku, gdy obejrzałam reportaż o tym co dzieje się w ośrodku Przytoku....
Polecam obejrzeć reportaż, jeśli ktoś jeszcze nie widział.
Powala wypowiedź starosty, który twierdzi, że na temat tego, co dzieje się w ośrodku może wypowiadać się tylko on lub dyrektor, czyli inaczej mówiąc, on i jego koleżanka :)

www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/magazyn-ekspresu-reporterow
Ponadto pani dyrektor ponownie wystartowała w konkursie i nadal będzie dyrektorem......
Zwykły nauczyciel, gdyby zmiótł pod dywan sprawę molestowania ucznia byłby pozbawiony prawa wykonywania zawodu!!!!

W jaki kraju my żyjemy!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: MOS w Przytoku IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.12, 19:51
      Niestety, miałam niewątpliwą nieprzyjemność pracować w tym miejscu - te listy otwarte to jedna wielka ściema - ludzie tańczą, jak im pani dyrektor zagra! To, co tam się dzieje, mobbing pracowników, nadużycia władzy, stosowanie kar cielesnych i zastraszanie to chleb powszedni!
      • Gość: barbara Re: MOS w Przytoku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.09.12, 21:59
        co możecie wiedzieć o pani dyrektor,przestancie ludzi obrażać ,mam tam dziecko i jestem zadowolona jak reszta rodziców, wystarczy kliknąc na stronę MOS ,ktoś szuka sensacji,
        lub cieplej posadki ,jak tam pracowalaś to przedstaw się ,może co nieco pracownicy
        o tobie napiszaaaaaaaaa ,bo jak byś byla kobieta dobrego serca i lubiala prawdę
        ------------
        w PRZETOKU jest fajnie i wesoło ciekawe kto stosuje te kary cielesne
      • barbara592 Re: MOS w Przytoku 20.09.12, 03:14
        Gość portalu: gość napisał(a):

> Niestety, miałam niewątpliwą nieprzyjemność pracować w tym miejscu - te listy o
        > twarte to jedna wielka ściema - ludzie tańczą, jak im pani dyrektor zagra! To,
        > co tam się dzieje, mobbing pracowników, nadużycia władzy, stosowanie kar cieles
        > nych i zastraszanie to chleb powszedni! i co cisza przedwyborcza
        • Gość: pracownik MOS Re: MOS w Przytoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.12, 18:07
          Barbar.....oj źle, N.......! Znasz zakład w którym dyrektor tańczy w rytm wygrywanej przez pracowników muzyki ? Ja nie. U nas rządzi dyrektor, a my pracujemy najlepiej jak potrafimy. Rodzice z naszej pracy są zadowoleni i o to chodzi. Dziwię się twojej złośliwości, ale żeby u nas pracować trzeba mieć kwalifikacje, a ty ich przecież nie miałaś. Wszyscy jesteśmy twoją postawą zaskoczeni, na zdjęciach wielkanocnych na naszej stronie internetowej jesteś taka zadowolona.Czy może udawałaś? N..........o, kształć się, szukaj pracy i waż słowa, abyś nie mała kłopotów za takie jak wyżej ich używanie.
        • Gość: BARBARA 592 Re: MOS w Przytoku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.12, 00:59
          PROSZĘ O SPROSTOWANIE , JA NIGDY W PRZETOKU NIE PRACOWALAM ,MAJA WYPOWIEDZ JEST POWYŻEJ ,COS NIE TAK
          • Gość: BARBARA592 Re: MOS w Przytoku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.12, 01:02
            co możecie wiedzieć o pani dyrektor,przestancie ludzi obrażać ,mam tam dziecko i jestem zadowolona jak reszta rodziców, wystarczy kliknąc na stronę MOS ,ktoś szuka sensacji,
            lub cieplej posadki ,jak tam pracowalaś to przedstaw się ,może co nieco pracownicy
            o tobie napiszaaaaaaaaa ,bo jak byś byla kobieta dobrego serca i lubiala prawdę ,
            ................

------------
      • Gość: kicia Re: MOS w Przytoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 10:42
        to dlaczego tak usilnie starałaś sie o ponowna pracę w Ośrodku tylko cię nie chcieli bo masz za małe kwalifikacje aby tam pracować i dlaczego nie ujawnisz swojego nazwiska jak pracowałaś to ci pasowało a teraz nie jesteś okropna paniusiu aż mi cie żal
    • Gość: przyjaciel dzieci Re: MOS w Przytoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 10:38
      Jaka ty jesteś Przytoczanka to ty jesteś tą suką co robiła zament w Ośrodku i jesszcze się podszywasz pod ludzi z Przytoku nie dostajesz do pięt ludziom z Przytoku dostałas za swoje i jeszcze kombinujesz i myślisz że nikt nie wie kim jesteś jesteś naprawdę rzałosna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka