zawszekacperek 30.09.16, 19:27 Przeczytajcie a zaoszczędzicie na biletach nawet do najlepszego kabaretu.:) www.fronda.pl/a/salwowski-czas-na-kary-za-cudzolostwo-niekiedy-surowe,79224.html Kacperek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_ann Re: Przecudne :) 01.10.16, 16:40 To jest albo totalny świr albo cyniczny gracz. Zapamiętałam go z tego tekstu: www.fronda.pl/blogi/miroslaw-salwowski/tance-damsko-meskie-kilka-prostych-powodow-dla-ktorych-nalezy-ich-unikac,36959.html To po nim nabrałam przekonania, że Fronda celowo obrała strategię marketingową, polegającą na dostarczaniu katolickiego lolkontentu dla klikalności. To jest zamierzone spozycjonowanie. Nie wiem, czy pan Salwowski uczestniczy w tym cynicznie i świadomie, ale mam wrażenie, że ze strony redakcji publikowanie pana Salwowskiego i paru innych osób to jak najbardziej wykalkulowana polityka. Inaczej trudno byłoby wyjaśnić tak długą obecność Terlikowskiego na pokładzie. Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Przecudne :) 01.10.16, 19:24 Wolałbym, żeby był świrem. Niestety cyniczni gracze są bardziej niebezpieczni. Kacperek Odpowiedz Link
mmoni Re: Przecudne :) 01.10.16, 22:13 Tak, państwo Salwowscy na swoim blogu oceniającym filmy potrafią obniżyć ocenę za moralność jakiemuś niewinnemu romansidłowi historycznemu typu "Trędowata", bo jest tam scena tańczenia walca. Z drugiej strony, już pisałam chyba na tym forum, że potrafią zjechać "Jurassic Park" za niebiblijną wizję stworzenia świata, a pochwalić "Spotlight", więc ich opinie bywają nieoczywiste. Odpowiedz Link