Dodaj do ulubionych

Restauracj "Stary Młyn"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 22:25
Czy może wiecie cos na temat tej restauracji? Jaka panuje tam atmosfera, są
może gdzieś w pobliżu miejsca noclegowe do wynajęcia? I czy organizowane są
tam większe przyjęcia, np. wesela, sylwester...
Z góry dzięki za odpowiedź! Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: 48x Re: Restauracj "Stary Młyn" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 11:04
      jeżeli nie przeszkadz ci, że kelner leje wodę mineralną do szklanki ze śladami
      szminki a szampana podaje w mokrych kieliszkach, to może być całkiem fajnie
      • arwena Re: Restauracj "Stary Młyn" 24.06.04, 12:10
        generalnie nie polecam - cen, jakosci, obslugi i atmosfery

kelnerka na zadne z moich pytan nie potrafila odpowiedziec od razu (pytania
        typu: czy cappuccino z torebki, ile kosztuje martini etc)
        byc moze sie zmienilo, niektore rzeczy calkiem jadalne tam byly, ale generalnie
        po kazdej wizycie byl jakis zgrzyt

powiedz o jaka impreze Ci chodzi, postaramy sie pomoc
        • Gość: Bip Re: Restauracj "Stary Młyn" IP: *.zacisze.zgora.pl 24.06.04, 14:58
          Jakiś czas temu jadłem obiad w tym lokalu. Ogólnie jest średnio... średnio
          smacznie, ceny średnio wysokie, obsługa średia :)

Lecz zastanowiła mnie inna rzecz !

Zamówiłem jak pisałem obiad, a do tego coś do picia i paczkę fajek. Wszystko
          zjadłem, popiłem, popaliłem i chcę płacić. Przychodzi kelner ja mu daję kartę
          bo gotówki nie miałem a on mi na to, że wszystko fajnie tylko, że papierosy nie
          może kasować kartą i muszę mu zapłacić normalnymi pieniążkami !!!!!!!! Jedzonko
          tak, picie tak ale pety nie !!!!!

Wniosek : Papieroski chyba nie są tam z legalnego źródła i kelnerzy nie mogą
          ich umieszczać na oficjalnych rachunkach i "papierkach" przy płaceniu kartą !

Jeszcze jedno :))))))))

Dość częstym widokiem w tym lokalu są przychodzące tam "dzieci ulicy" z
          reklamówkami wypełnionymi kradzionymi z "Piotra i Pawła" czy innych okolicznych
          sklepów perfumami, alkoholem, ubraniami. Wszystko to bez żdanego skrępowania
          oferują do kupna obsłudze lokalu a obsługa, bez skrępowania i chowania się
          (sic!!!) kupuje i przebiera w dostarczonych produktach !!!!!!!!

NIE POLACAM !

Pzdr.

• Gość: marta Re: Restauracj "Stary Młyn" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 15:34
      chciałam spędzić tam sylwestra 2004. Po przeczytaniu Waszych wypowiedzi poważnie
      sie nad tym zastanawiam...
      Pozdrawiam
      • arwena Re: Restauracj "Stary Młyn" 25.06.04, 22:45
        to zalezy jakiego rodzaju knajpy i imprezy lubisz, moze byc nawet niezle, znam
        ludzi co lubia te knajpe
        ale sama na pewno nie poszlabym na sylwestra tam

zastanawiam sie nad lokalem, ktory moglabym polecic, i nie wiem
        ale ja nie znam knajp od tej strony prawie w ogole.
        moze blues express? tez mam sporo uwag co do jakosci obslugi, ale generalnie
        nastroj mniej mafijny i plastikowy. troche dobrego tez o kawonie slyszalam, ale
        tam siekiera wisi zawsze z dymu. no i z kotlownia dobre chwile tez kojarze.
        jesli sie nie zmienilo, to polecam.

swoja droga - gratuluje dalekowzrocznosci:) ja jeszcze nic nie wiem o swoich
        wakacjach:)))
        pzdr!
        • Gość: Monia a ja przyjęcie weselne .... IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 01:34
          w Zielonej na ok 50 osób!
          tylko gdzie ??poradzcie!
          narazie widzialam kilka miejsc i
          ciagle cos nie tak.....ech prowincja czy
          małomioasteczkowi restauratorzy??
          • Gość: matka Re: a ja przyjęcie weselne .... IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.06.04, 09:37
            komunię robiłam w Przylepie /przy lotnisku/, całkiem fajne wrunki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka