Dodaj do ulubionych

Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje.

02.07.12, 14:24
Zakładam firmę,będę się starała o dotacje z Urzędu Pracy,szukam sprawdzonej firmy piszącej wnioski o dotacje,może mi ktoś polecić osobę lub firmę zajmującą się takimi sprawami.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dotacje Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.12, 14:32
      Witam,
      Piszę zawodowo wnioski o dotacje, biznes plany. Przyjmę zlecenie.
      • Gość: Filip Kaczmarek Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.12, 18:29
        Proszę o jakieś namiary, również poszukuję osoby do pomocy z wniowskiem.
        • Gość: dotacje olsztyn Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 08:56
          Witam,
          Piszę wnioski o dotacje unijne, biznes plany, EPO. Przyjmę zlecenie. Kontakt: dotacjeolsztyn@interia.pl

• Gość: Pogotowie Proj. Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. IP: *.ip.netia.com.pl 29.08.12, 13:37
          Witamy serdecznie,

reprezentuję zespół specjalistów, posiadających bardzo duże doświadczenie, względem pozyskiwania dotacji na rozpoczęcie działalności. Naszymi staraniami zostało utworzone blisko 70 firm, dzięki dotacjom z programów.
          Prosimy o kontakt: biuro@pogotowieprojektowe.eu
      • Gość: dotacje olsztyn Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 09:12
        Witam,
        Jeśli sprawa nadal aktualna, przyjmę zlecenie.
        Proszę o informację na maila: dotacjeolsztyn@interia.pl
      • Gość: Angelika Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. IP: 217.8.163.* 08.10.12, 14:16
        Witam potrzebuję pomocy w uzupełnieniu wniosku o dofinansowanie jeśli możesz pomóc napisz mój mail: darov21@wp.pl
      • dotacje.olsztyn Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. 05.02.13, 12:49
        Przyjmę zlecenie na napisanie wniosku z funduszy unijnych i z urzędu pracy. Kontakt: dotacjeolsztyn@interia.pl
      • Gość: ELA Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.13, 23:18
        Potrzebuję na piątek wniosek - firma szkoleniowa. UP. Proszę o kontakt.
      • Gość: rafal Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. IP: 212.109.132.* 20.08.14, 13:51
        potrzebuje zeby ktos minapisal biznes plan do urzedu i jaki kosz jest
      • marcelinaoch Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. 13.02.15, 15:45
        Witam potrzebuję wypełnienia wniosku o dotację z PUP dotyczyć ma on sklepu z odzieżą używaną. Jaka jest cena takiego zlecenia. pozdrawiam
        • Gość: alicja Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.15, 23:40
          Sama miałam taki problem i przez przypadek znalazłam o ile to jeszcze aktualne polecam tobie Pana Michała Asman o to jego strona: asmanfinance.manifo.com
          • ditrewi Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. 21.05.15, 10:30
            mi pomogła firma europlace, napisali mi szybko wniosek o dotacje na założenie firmy, numer 889 305 919
            • unifund Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. 28.07.15, 12:30
              Oferta Unifund
              Nasz zespół doświadczonych ekspertów zapewnia profesjonalną, rzetelną oraz skuteczną realizację procesu budowania wniosków o dofinansowanie oraz płatnością wraz z wszystkimi załącznikami, jak również wsparcie z zakresu implementacji oraz rozliczania projektu. Różnorodność kwalifikacji i doświadczeń pozwala na kompleksową obsługę projektów z różnych dziedzin, a ponadto jest gwarancją skutecznej i profesjonalnej realizacji powierzonych nam prac.
              Zapraszamy do współpracy!
              UniFund Sp. z o. o.
              Rzeszów: tel. (17) 200-02-22
              fax. (17) 785-21-05
              Kraków: tel. (12) 357-53-78
              sekretariat@unifund.pl
              www.unifund.pl
            • marek8888888888 Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. 28.08.15, 08:17
              u mnie wydawało się, że nie ma szans, bo chciałem auto itp, ale firma wnioskidotacja.pl napisała mi taki wniosek i argumentacje, że pszeszło!!
        • marek8888888888 Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. 28.08.15, 08:20
          u mnie wydawało się, że nie ma szans, bo chciałem auto itp, ale firma wnioskidotacja.pl napisała mi taki wniosek i argumentacje, że pżeszło!!
      • Gość: Marzena1375 Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.01.17, 13:32
        Proszę o numer kontaktowy gdyż mam do napisania biznesplan i wniosek o dotacje dziękuję Pozdrawiam
    • Gość: Pogotowie Proj. Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. IP: *.ip.netia.com.pl 29.08.12, 13:36
      Witamy serdecznie,

reprezentuję zespół specjalistów, posiadających bardzo duże doświadczenie, względem pozyskiwania dotacji na rozpoczęcie działalności. Naszymi staraniami zostało utworzone blisko 70 firm, dzięki dotacjom z programów m.in. Program Rozwoju Obszarów Wiejskich, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Regionalny Program Operacyjny (dla firm działających krócej niż 2 lata - można było utworzyć firmę od zera) oraz dotację z Urzędów Pracy.
      Prosimy o kontakt: biuro@pogotowieprojektowe.eu
    • dotacje.olsztyn Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. 05.02.13, 12:35
      Dzień dobry,
      Piszę wnioski o dotacje zawodowo. Również z urzędu pracy. Posiadam referencje, mogę podać strony firm, które powstały z moją pomocą. Obecnie trwa wiele naborów o środki z urzędu pracy, między innymi w Olsztynie. Wykonam dokumentację. Proszę pisać na mail: dotacjeolsztyn@interia.pl
      • Gość: katrin594@wp.pl Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.02.14, 09:46
        Czy jest mozliwosc napisania takiego wniosku w piotrkowie trybunalskim?
        • Gość: Marta Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.15, 12:10
          Prosze o kontakt meilowy :) E-mail: wnio.ski90@gmail.com
          • kancela.ria2015 Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. 22.05.15, 09:08
            zapraszam na www.wozniak-klejn.pl
            • dotacjeolsztyn Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. 29.05.15, 09:23
              Wykonuję od lat wnioski do urzędu pracy w celu pozyskania środków na założenie firmy lub stworzenie miejsca pracy. Piszę też biznes plany, studia wykonalności do banków i pod projekty unijne. Przedstawię chętnie referencje oraz podam kontakty do klientów. W celu wzmocnienia dokumentacji dokładam dodatkowe załączniki, które podnoszą wartość merytoryczną wniosków do urzędu pracy. Proszę o kontakt mailowy: dotacjeolsztyn@interia.pl
    • unifund Dotacje Unijne 23.07.15, 15:27
      Firma UniFund świadczy usługi z zakresu pozyskania środków z budżetu Unii Europejskiej dla firm oraz sektora publicznego. Oferujemy kompleksowe doradztwo umożliwiające podejmowania racjonalnych decyzji biznesowych oraz wrażanie rozwiązań efektywnie wspierających rozwój firmy.
      To co wyróżnia nas na rynku:
      • profesjonalizm i kreatywność
      • Indywidualne podejście i elastyczność
      • wszechstronność

Zapraszamy do współpracy!
      UniFund Sp. z o. o.
      Rzeszów: tel. (17) 200-02-22
      fax. (17) 785-21-05
      Kraków: tel. (12) 357-53-78
      sekretariat@unifund.pl
      www.unifund.pl
    • marek8888888888 Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. 28.08.15, 08:21
      u mnie wydawało się, że nie ma szans, bo chciałem auto itp, ale firma wnioskidotacja.pl napisała mi taki wniosek i argumentacje, że pżeszło!!
    • 4xawery Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. 17.04.16, 08:44
      Wnioski o dotacje, czy inne sposoby finansowania z funduszy europejskich, wypełnia zajmuje się tym masa firm. Najlepiej znaleźć taką blisko miejsca zamieszkania np. vaxla.pl chociaż i tak większość z nich działa globalnie nie tylko w swoim mieście...
    • goldenteam.slask Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. 11.05.16, 17:39
      Crowdfunding jest legalnym i alternatywnym źródłem pozyskiwania środków finansowych na przedsięwzięcia biznesowe, programy innowacyjne, wynalazki, fundacje, stowarzyszenia, cele charytatywne oraz prywatne przedsięwzięcia (cele i marzenia) włącznie z zakupem dóbr luksusowych.

Firma Crowdfunding International działa pod nadzorem Komisji Nadzoru Finansowego, w Polsce została uchwalona przez Prezydenta Komorowskiego w kwietniu 2014 roku.

# Jesteś Mamą tak jak ja i chciałabyś połączyć pracę zdalną z opiekowaniem się swoim dzieckiem?
      # Marzysz o swoim mieszkaniu, samochodzie?
      # Chciałbyś założyć własną działalność, ale nie posiadasz środków na start?
      # Może chciałbyś spłacić kredyt hipoteczny o kilkanaście lat wcześniej?
      # Szukasz środków na innowacyjny projekt?
      # Potrzebujesz środków na leczenie bądź rehabilitację?
      # Praca w domu to coś do czego dążysz?

Projekt Crowdfunding International różni się od innych Crowdfundingów możliwością wydawania środków w trakcie ich zbierania. Nie musisz czekać, aż nazbierasz całą kwotę, możesz po drodze wypłacić częściowe darowizny .

Żeby cały program prężnie działał, od każdego użytkownika jest wymagana wpłata na projekt, który możesz sam wybrać.
      Inwestycja jaką ponosisz dołączając do programu crowdfundingowego wielokrotnie Ci się zwróci, co zresztą zobaczysz na filmie.

www.youtube.com/watch?v=UjQt3MqE8xo

Zapraszam do współpracy.

Pytania proszę kierować na adres e-mail:

bop.kontakt@gmail.com
      sylwiateam@gmail.com
    • Gość: FAJER Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.16, 11:24
      JEST TI JAKAS FIRMA, OSOBA Z ZIELONEJ GÓRY KTORA POMAGA?
    • Gość: pepe Re: Pomoc w napisaniu wniosku o dotacje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.16, 21:47
      Kilka lat minęło....napisz łaskawie czy ta firma nadal istnieje, czy wyciągnęłaś tylko forsę (naszą forsę) i po roku firma przestała istnieć. Znam wielu takich zaradnych którzy po roku opychali maszyny czy narzędzia zakupione z dotacji i super na tym wychodzili. Największa durnota lewactwa to myślenie że pieniądze unijne to jakby nie nasze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka