Dodaj do ulubionych

Policja nic nie robi łobuzom, to ja łapię za wi...

25.07.12, 07:49
uzbroił się w miotacz gazu i wiatrówkę.

Tylko Uzi , nikt nie podejdzie .
Na powaznie to z policja tak jest .Zawsze jak dzwonie to juz po 30 minutach ktos podniesie słuchawkę . Tak sa zarobieni.
Czekaja aż Baginskiego wyeliminują .Potem sie zobaczy . Policja zawsze głosi ,ze należy zpobiegac .
No to do roboty, panowie mundurowi , bo robi sie niebezpiecznie
Obserwuj wątek
    • eryklim Chuck Norris... 25.07.12, 07:55
      ...wiedziałby co robić
      • Gość: vvv na co jeszcze czekacie ? tylko rewolucja IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.12, 09:38
        przy okazji rozliczenie skomrumpowanej psiarni i wysłanie ich do kopania rowów
        • Gość: swan dokładnie tak jak piszesz; tylko rewolucja IP: 89.174.254.* 25.07.12, 10:58
          pomoże nam w Polsce bo u nas nie działa już żadna instytucja włącznie z tzw. "IV władzą"...
        • Gość: precz z polsyfem to BaNdycKl kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 11:17
          U mnie natomiast złodziejstwo i wandalizm.

Policja raczej współpracuje z przestępcami.

Wyposażyłem się w broń średniowieczną i czarno prochową bo tego bandyckie państwo jeszcze nie zabroniło.

• arius9 W policji terz rzadza kretyni 20.12.12, 20:08
          tak jak i w calej Polsce
    • Gość: klm Re: Policja nic nie robi łobuzom, to ja łapię za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 08:04
      A to jest ten Bagiński, który kiedyś był świętoszkowatym działaczem AWS i rozpoczął świetlaną świętoszkowatą karierę, która zakończyła się dzięki dziennikarzom, którzy ujawnili prawdę o panu Bagińskim? Publikując jego zdjęcia, kiedy zabawia się z prostytutkami? :D:D:D:D
      wiadomosci.gazeta.pl/kraj/1,34309,3908964.html
      • Gość: Andrzej Policja zawsze tak postępuje IP: *.ip.netia.com.pl 25.07.12, 08:24
        Nie ważne kogo sprawa dotyczy bo dotyczyć może każdego, ale to jest standardowe zachowanie policji. Pójdą po bloku do sprawców, oni powiedzą, że nic nie widzieli i sprawę umorzą. Miałem takie dwie. Jeśli zaatakowali, zniszczyli i oberwali, a policja wie kto, to jak znam życie, przymknęliby na 24 gogziny i łobuzy wygadałyby wszystko. Ale za dużo papierów do wypełniania. Wolą łapać rowerzystów i narkomanów w dyskotekach. Zakładam, że politycy niesą lubieni przez policję, ale to nie jest powód by nie łapać łobuzów.
        • calli Jak ktoś jest b. ministrem w (nie)rządzie Buzka.. 25.07.12, 10:47
          ..to ja mu na 'dzień dobry' nie wierzę jak burej suce.
          • jonapl baginski sobie winny 25.07.12, 12:13
            Jestem przerazona ta krytyka... tak w ciemno wierzycie bliskiej kolezance BAGIETKI ktory juz byl slynny z tego jak dal sfotografowac sie dziennikarzom SE w burdelach pare lat temu
            Ja mialam z nim doczynienia po tym jak odpowiadalam na gorzowskim forum na jego idiotyzmy forumowe. Nekal mnie na FB i musialam go zablokowac. Ten koles sam sobie jest winny.Uwaza sie za Alfe i Omege,ciekawe czy juz zdal mature? Na takiej kolonii wiejskiej Tarnowo nawet go nie cha. Medal ma dwie strony....
      • andrzejto1 Re: Policja nic nie robi łobuzom, to ja łapię za 25.07.12, 09:29
        Gość portalu: klm napisał(a):

> A to jest ten Bagiński, który kiedyś był świętoszkowatym działaczem AWS i rozpo
        > czął świetlaną świętoszkowatą karierę, która zakończyła się dzięki dziennikarzo
        > m, którzy ujawnili prawdę o panu Bagińskim? Publikując jego zdjęcia, kiedy zaba
        > wia się z prostytutkami? :D:D:D:D
        > wiadomosci.gazeta.pl/kraj/1,34309,3908964.html

A jaki ma to związek z napadami na jego dom?? Jest obywatelem tego, kraju, płaci podatki, to państwo ma go bronić.
        Ale jak widać dla takich jak ty, to trochę za trudne do pojęcia.
      • totyczyja Re: Policja nic nie robi łobuzom, to ja łapię za 25.07.12, 09:38
        Co to ma do sprawy zniszczeń mienia dziennikarza?
      • Gość: swieci slonce Re: Policja nic nie robi łobuzom, to ja łapię za IP: *.pools.arcor-ip.net 25.07.12, 10:16
        A co to ma wspolnego z niszczeniem mienia i zastraszaniem go? Wiekszosc idiotow odbiega z premedytacja od tematu, zeby nie bylo wiadomo o co chodzi a na koncu zamieszanie.
      • cichwoda Re: Policja nic nie robi łobuzom, to ja łapię za 25.07.12, 10:36
        Gość portalu: klm napisał(a):

> A to jest ten Bagiński, który kiedyś był świętoszkowatym działaczem AWS i rozpo
        > czął świetlaną świętoszkowatą karierę, która zakończyła się dzięki dziennikarzo
        > m, którzy ujawnili prawdę o panu Bagińskim? Publikując jego zdjęcia, kiedy zaba
        > wia się z prostytutkami? :D:D:D:D
        Bo widzisz w tym kraju to policja sciga takich co ukradna zardzewiala rure z bramy pewnego obozu. A zeby byc chronionym przez policje to musi taki jak Kwasniewski, Miller, Boni czy im podobni nakrecic lodow na pare milionow a nie zabawiac sie z dziewczynkami...
      • Gość: hooytasmanski Re: Policja nic nie robi łobuzom, to ja łapię za IP: 46.227.241.* 25.07.12, 10:48
        Nie wazne kim jest debilu...
    • paniczek2000 Policja nic nie robi łobuzom, to ja łapię za wi... 25.07.12, 08:32
      Polityk czy nie polityk, dziennikarz czy nie dziennikarz. To jest bez różnicy ale jesli wzywana była wiele razy policja na 997 to jest nagranie i łatwo Bagiński to udowodni. No mi się wydaje że to skandal by dzielnicowy się nie interesował, ale takie to już czasy, że to dzielnicowy się boi a nie dzielnicowego się boją. Jeśli on lub ona jeszcze gdzieś tam mieszka to normalne, że nie będzie łobuzom podpadał. Pewnie teraz pielgdzymki bedą jeździć w nocy by zobaczyć Rambo, ale najlepiej niech wystawi wartownię, to jak zniszczą to z nim, a wtedy policja się zajmie, bo trupy to już inna sprawa.
    • Gość: Zibi Policja przecież choruje IP: *.ip.netia.com.pl 25.07.12, 08:34
      Nie robią nic bo chorują cały czas: gorzow.gazeta.pl/gorzow/1,35211,12173383,Policjant_na_chorobowym__Zaplaca_mu_mniej.html
      Z gorączką nie przyjadą do Bagińskiego.
    • mr.creosote Policjanci są zbyt zajęci 25.07.12, 09:06
      Policjanci muszą łapać rowerzystów po piwie i studentów pijących w parku.
      Więc nie mają czasy na takie pierdoły, jak niszczenie mienia czy grożenie śmiercią.
    • drogowypies Alkoholicy w Policji też są niestety... 25.07.12, 09:09
      Wala wódę, graja w karty i jako dowcipy opowiadają sobie o wyjaśnieniu sprawy Bagińskiego.
    • mohh Dobrze, że są tacy ludzie 25.07.12, 09:10
      Ja na jego miejscu dla spokoju odpuściłbym sobie. Koleś dobrze reprezentuje swój zawód.
      • Gość: gosciu Re: Dobrze, że są tacy ludzie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.07.12, 11:55
        Ale tu już były groźby pozbawienia życia. To już nie jest "chuligaństwo". Chuligaństwo to jest wyszczanie się na peronie, na przykład.
      • jonapl do mohh 25.07.12, 12:17
        a on ma jakis zawod??? Zdal juz mature? Pracowal w top sekret jako magazynier-logistyk. Najpierw facet musisz poznac 2 strony medalu-czyli tematu.... ten koles mnie nekal na FB tylko dlatego ze odpowiedzialam na jego posty na forum gorzowskiej GW
    • extrafresh My home is my castle. 25.07.12, 09:10
      W USA napastnicy dostaliby śrutem w głowę i problem by się skończył.
      • Gość: kurdybanek Re: My home is my castle. IP: *.tktelekom.pl 25.07.12, 09:16
        Może facet naraził się komuś innemu,a winę zwala na lokalnych polityków bo to może przynieść jakieś wymierne polityczne korzyści.
        To,że policja nie robi nic to inna sprawa.
        • Gość: CIA Re: My home is my castle. IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.07.12, 09:28
          Inna sprawa jeden post.. zdecyduj się ..
          Jeżeli pan Bagiński ma za uszami, to do prokuratora z nim. a nie niszczyć mu dom i grozić śmiercią. Ewidentnie zalazł za skórę lokalnym grupom interesu - tym polityczno-mafijnym.. władza się ostatnio panoszy jak stonka za komuny!
          • Gość: x Re: My home is my castle. IP: *.geod.agh.edu.pl 25.07.12, 09:49
            piszesz: "władza się ostatnio panoszy jak stonka za komuny!" - a nie zauważyłeś, że to się dzieje w lubuskiem, tym zatęchłym mateczniku postkomuny? Popatrz na każdorazowe wyniki wyborów w tym grajdole czerwonej reakcji. I lokalny, i wojewódzki komendant policji są zapewne za mali, by cokolwiek poprawić, bo przecież zbyt dobrze wiedzą, komu zawdzięczają swoje posady. Wszyscy płacimy za nieprzeprowadzenie na czas lustracji i dekomunizacji ...

• jonapl Re: do CIA 25.07.12, 12:20
            no tak-piszesz z W-wy TO NIE MOZESZ wiedziec ,ze kolonia TARNOWO to pare domow w gminie Lubiszyn o nie najlepszej slawie....to dziura i tam ani mafii ani politykow.A bagietka to barwna postac ktora lubi zwracac na siebie uwage...I poraz xxxx osmieszyl sie tym,ze nawet w takiej kolonii go nie chca
        • Gość: jan zastraszone społeczeństwo jest uległe IP: *.ip.netia.com.pl 25.07.12, 10:22
          ludzie zacznijcie zabijać bandziorów
    • rosfita Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich gaze... 25.07.12, 09:12
      TAk wygada Panstwo Tuska. Organy panstwa chroniące tuskowych bandytow i przekreciarzy. A potem kolejne "samobójstwo" do którego zaprzyjaxnieni dziennikarze wiernopoddańczo natychmaist znajda sto uzasadnien że to było samobójstwo bo to i smo. Tak wyglada demokratyczna RP za czasów koalicji PO-PSL. A będzie jeszce gorzej bo dajecie sie kantowac i robic w karola pospolitym oszustom i zlodziejom spod partyjnych sztandarów. Ale Tusk sie nie pojawi bo szcur woli przeczekać zawieruchę. Jak zwykle pojawi sie po wszytskim po zamieceniu powie wam pare gladkich dyrdymałów i będziecie szcęsliwi.
      • apacz66 Re: Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich ga 25.07.12, 09:23
        Idź pod krzyż i nie truj
        • Gość: gość Re: Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich ga IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 25.07.12, 09:48
          co będziesz gadał z imbecylem!
          • rosfita Re: Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich ga 25.07.12, 09:57
            Imbecyl pisze o innych imbecyl. Co za wioskowy miłośnik Tuska. Śmieszny jestes chłopczyno.
            • 3henryk [...] 25.07.12, 10:37
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • rosfita Re: Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich ga 25.07.12, 09:56
          Typowy Tuskomatol kazdy kto pisze o przekretach to PiSowiec i pod krzyz go wysyla. Dżizas co za gnomowaty leming pewnie opalcany przez PO albo wynagradzany posadką dla ciola.
          • Gość: popolupo Re: Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich ga IP: *.one.pl 25.07.12, 10:20
            Typowa PiSda, każdy, kto ma inne zdanie niż on, jest miłośnikiem Tuska i opłacany przez PO.
      • koniepobetonie Nie przesadzaj, za PISu było to samo !!! 25.07.12, 10:50
        Wszędzie musisz wpieprzać politykę, PISiorze ???
    • Gość: Antek Policja na sluzbie u bandytow? IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.12, 09:15
      Na to wygląda.
      • Gość: nicelus Re: Policja na sluzbie u bandytow? IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.12, 10:06
        Nie trzeba długo przebywać w tym województwie by to zobaczyć. Kiedyś miałem nadzieję, że gdy zmieni się komendant, to wszystko się zmieni. Jednak teraz widzę, że komendanci się zmieniają, a wszystko pozostaje po staremu.

• Gość: WK Re: Policja na sluzbie u bandytow? IP: 156.17.73.* 25.07.12, 10:47
        Zdaje się, że ten dziennikarz pisze o przekrętach lokalnej WŁADZY a nie o zwykłych sprawach kryminalnych. Z tego wniosek, że bandyci są przypuszczalnie wynajmowani przez ludzi tej władzy o czym doskonale wie policja.
        "Rzeczpospolita samorządna"
    • mariatg8 To jest Tuskolandia. Polskie psy żyją tu w dobroby 25.07.12, 09:16
      cie i dostatku . Za nic nie robienie po 15 latach idą w PIS/du na dobre emerytury i mają obywateli w kiszce stolcowej . Nad tym wszystkim unosi się duch Cihockiego . Raj !
      • jim19 Re: To jest Tuskolandia. Polskie psy żyją tu w do 25.07.12, 10:53
        Nie mieszaj w to partii politycznych bo dowodzi to tylko twojego braku rozeznania w realiach Polski gminnej /powiatowej. Lokalne układy i układziki a niekiedy wręcz sitwy funkcjonują w lokalnych realiach od wielu dziesięcioleci. Zmieniają się na przestrzeni lat personalia ale zasady pozostają te same.
      • Gość: otek To jest owoc rzadow oszusta Donka i jego kolesi IP: 2.26.54.* 25.07.12, 11:26
    • vader2010 bo Ty źle robisz nie zgłaszaj napaści - 25.07.12, 09:30
      woiadomo niebezpieczna interwencja - zgłoś parkowanie na trawniku - przylecą w 2 minuty.
    • totyczyja Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich gaze... 25.07.12, 09:35
      To tam dobre "lody" kręcą. Do CBA to się nadaje.
    • oloros Re: Policja nic nie robi łobuzom, to ja łapię za 25.07.12, 09:42
      Policja ceka az go zabija
      albo co ciekawsze jak on kogos zabije
      cala sprawa polga na tym ze w Polsce policja jest od czegos zupelnie innego - ona nie jest od ochrony Obywatela - moze go tylko wsadzic do wiezenia jak bedzie smial sie bronic i skutecznie ukatrupi bandyte
      policja glownie zajmuje sie soba - i juz nie daje rade nawet z tym zajeciem
      nie zdziwil bym sie jakby te ataki wykonywali finkcjonariusze po godzinach na zlecenie
      nic nie zaskoczy
    • woj281 Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich gaze... 25.07.12, 09:47
      Policja to leniwy skorumpowany badziew, zwłaszcza w małych grajdołach. Pijaczka w bramie spałować a potem okraść to i owszem. Co robi przemądrzały tusek.
      • dean08 Re: Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich ga 25.07.12, 09:54
        Pogratulować podejścia "zawiadomienia nie złożył". Fajno tylko jak ostatnio sprawdzałem to Policja ma obowiązek działania z urzędu...
    • kieja Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich gaze... 25.07.12, 09:50
      A potem beda sie zastanawiac kto zawinil i dlaczego doszlo do samosadu ... masakra.
    • pindrals dziennikarka z grypsujących? 25.07.12, 09:56
      ... Udało mi się złapać sprawcę... (tu Bagiński sypie go z nazwiska)...

"sypie"

Czy pani jako dziennikarka zastanawia się, co pisze? Co to za zwroty? Z celi?
      • skiper45 Re: dziennikarka z grypsujących? 25.07.12, 10:54
        Niestety pani dziennikarka dobrego pióra nie ma. Bohater artykułu "żali się" i "żali się" bez końca. Skromny zasób słów jak na żurnalistkę.
        • Gość: zwykły obywatel Re: dziennikarka z grypsujących? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 12:54
          Autorka tego tekstu (dziennikarka lepiej by pisała) - po czyjej jest stronie? Wg niej ofiara napadów "sypie", "żali się"...
      • rydzyk_fizyk Re: dziennikarka z grypsujących? 25.07.12, 21:48
        Dobrze, że nie napisała "strzela z ucha".
    • milewidziany Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich gaze... 25.07.12, 09:56
      Jak będzie tragedia, to będzie za póżno.
      Inna rzecz, co to za władze lokalne, które nasyłają zbirów na dziennikarza.
      Gangsterskie posunięcia lokalnych notabli, świadczą, że są pospolitymi przestępcami i należy ich wyeliminować w następnych wyborach, o ile
      wcześniej nie znajdzie się na nich paragraf.
      • Gość: GERARD PALNIK Re: Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich ga IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.12, 10:11

Prosze nazwiska tych co go niepokoją i adresy , natychmiast czy mają dzieci i rodzinę ?
        • Gość: hr Uszaszowski Czys ty zglupial ?... IP: *.dyn.iinet.net.au 25.07.12, 12:26
          Polska jest popie...nym krajem,gdzie smierdziele EGZYSTUJA WSZEDZIE,w partiach politycznych, w urzedach i w policji. Takim gownem POLSKA NIE BYLA NAWET ZA STALINA.Wtedy bandziory rzadzily tym krajem i czasami BYL BANDYCKI PORZADEK.
    • lisowski.piotr Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich gaze... 25.07.12, 10:04
      Za PiS tak samo było? chyba nie... widać mafia działa.
      • mikelondon Re: Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich ga 25.07.12, 10:39
        było tak samo. No prawie tak samo - za PiSu bandyci wchodzili o 6 rano do mieszkań w mundurach z napisem CBA na plecach. Teraz CBA znormalniało to "politycy" musza sięgać po zwykłych bandziorów. Poza tym nie napisano, która opcja rzadzi w tej gminie. Jesli się okaże że to PiS to co zrobisz? Odszczekasz?
        • Gość: cdr Re: Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich ga IP: *.jzo.com.pl 25.07.12, 12:09
          He he, o ile pamiętam za Komora specjaliści z ABW z bronią weszli do mieszkania internauty. INTERNAUTY, nie jakiejś politykierki czy lokalnego kacyka/biznesmena.
          Znormalniało? Chyba w drugą stronę
          • Gość: alejaja Re: Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich ga IP: *.gl.digi.pl 25.07.12, 18:06
            ŁoJezuuu - weszli do mieszkania INTERNAŁTY????

No jak śmieli!!! :))))

Skąd się takie debile biorą?
    • tetradrachma Do tych wszystkich, którym , dobro kraju,leży 25.07.12, 10:05
      na sercu ! Ja, w tej sprawie, napisałem do KGP maila.
    • tyberium11 Policja i łobuzy na jednym wózku 25.07.12, 10:08
      przecież to ewidentne, policja kryje łobuzów i na odwrót, nad nimi jest jakiś wpływowy zleceniodawca, prawo w tej wsi nie działa, to lokalny bandyta stanowi prawo. W Polsce na porządku dziennym. Szlachcic na zagrodzie równy wojewodzie.
    • elasp Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich gaze... 25.07.12, 10:11

Ciekawe, czy na taką postawę zdobyłby się np. Tomasz Lis.
    • Gość: Gasipies Re: są zajęcie oczekiwaniem na mundurową emerytur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.12, 10:13
      Policja w tym kraju jest po to aby inwigilować społeczeństwo aby się władzy nie oberwało. Organizacja Euro 2012 kosztowała nas ponad 95 mld zł z czego stadiony 4,3 mld a wydatki wpompowane w tzw "bezpieczeństwo" to ponad 20 mld zł.

Władza się boi i kupuje sobie tych darmozjadów.
    • czarna_zoska Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich gaze... 25.07.12, 10:18
      Ja kiedys zadzwonilam na policje, bo w bloku obok bardzo krzyczalo, plakalo dziecko. Slychac bylo jakies spadajace meble, krzyki, odglosy libacji itp.
      Policjant powiedzial, ze przeciez ktos moze sobie nie zyczyc interwencji..... Ja na to, ze i owszem bandyci zazwyczaj nie lubia kiedy im sie przeszkadza. Poprosilam dyzurnego o nazwisko i zapowiedzialam, ze jesli w tym mieszkaniu cos sie komus stanie, to on osobiscie bedzie odpowiedzialny za zaniechanie. Przyjechali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka