knock.out.4 Na pewno sam to robi 25.07.12, 12:48 posunie się nawet do samopobicia, kto wie co jeszzcze. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich gaze... 25.07.12, 12:53 Niezłe jaja. Bagietka postępuje całkowicie słusznie. Tylko jaki z niego "dziennikarz"? Teraz to jest co najmniej strzelec! :) PS. Czemu jesteśmy z komentarzami w Zielonce? Tarnów podgorzowski już zaanektowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich ga IP: 213.155.180.* 25.07.12, 13:18 Ten Bagiński to jakaś idiota, która się skarży po gazetach. Teraz to ma całkowicie przechlapane. Zamiast wiatrówki było kupić rosyjski PSS - absolutnie cichy i niezawodny do 20 metrów. A pod kamerą można było w ogródku jakiś niewypał z czasów II wojny światowej zainstalować - niemieckie zapalniki wychyłowe są niezawodne, wystarczy spulchnić ziemię. Myślę, że po tragicznym wypadku zesrałaby się ze strachu połowa miasteczka z komendantem policji na czele i nasz "pisarz" miałby spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
cometto-pl Niech kupi piłę łancuchową, nie trzeba pozwolenia. 25.07.12, 13:18 Najlepiej taką z ponad metrową prowadnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
cul-de-sac Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich gaze... 25.07.12, 13:23 To jasne, ze policjanci nie beda sie narazac swoim kumplom i sasiadom. Policjanci z mniejszych miejscowosci z reguly cenia sobie dobre ukladziki, czesto rodzinne, i swiety spokoj. Rzecznikowi placa za ich wybranianie, a rzecznik za pieniadze bedzie wygadywac najwieksze glupoty. I to jest wlasnie nienormalnie normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
mareklacki Policja to śmierdzące lenie. Połowa poszła tam do 25.07.12, 13:33 pracy, gdyż nie było innej. Są oczywiście wyjątki - prawdziwi gliniarze, ale to mniejszość. Większość to ludzie, którzy w ogóle nie powinni tam trafić. Nic im się nie chce robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Policja to KPINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 14:44 Mieszkam w ZG. Od momentu wezwania policji do przyjazdu mija 20-25 minut, gdy sprawcy są daleko. Monitoring nie funkcjonuje. Policja, gdyjuż nawet przyjedzie (zdarzaja sie odmowy) jest bezradna. Nie ma mowy np. o pogoni za sprawcą. Kiedyś powiedzieli wprost: tak, weź pan sprawy w swoje ręcę. Uważam, ze sytuacja jest absolutnie niedopuszczalna ze społecznego punktu widzenia i przekroczyła - i to daleko - granicę patologii. Rozwiązaniem jest po prostu zwolnienie zdemoralizowanych funkcjonariuszy, niezależnie od szczebla i zatrudnienie nowych, niezakażonych indolencją (łagodnie mówiąc). A tymczasowo - zawiadamianie prokuratury za każdym razem o niedopełnianiu obowiazków, co zagraża bezpieczeństwu mieszkańców. Ja tak uczynię przy najblizszej okazji, bo już dość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
robta_se_tak_dali Taka gmina... 25.07.12, 14:49 No przeciez to proste: politycy placa zarowno bandytom jak i policjantom. Taka gmina... Odpowiedz Link Zgłoś
thebird2 Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich gaze... 25.07.12, 15:09 [[i]b]Publikując jego zdjęcia, kiedy zabawia się z prostytutkami? [/b][/i] To powinno sie chwalic . Facet potwierdził ,że może i nawet wtedy jak się ma przykuriewne poglądy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozecie_mi_skoczyc no proszem nie udawac,ze nikt nic nie wie IP: *.customer.m-online.net 25.07.12, 15:20 "przeciez prostytutki zgwalcic nie mozna" krzyczal lepper,,,to taki wymysl,zeby mozna kogos okrasc to najlepiej zrobic z kogos,albo qrwe,albo zlodzieja albo patologa,bo wtedy latwo.. a jak ktos sie broni i wysyla to cale,prymitywne,zdegenerowane frajerstwo na lono abrahama,to zaraz redachtory od michnika piszom,ze tak siem wyrazem,ale kombimujom jak kon pod gore,zeby wybrnac z niezrecznej sytuacji,bo trup kladzie sie gesto,a bedzie jeszcze sie klad gesciej i zadne tu k...wasza mac sztuczki nie pomoga..michniki & co wiedza co robia,,dobrze wiedza i niech tu nie wypisuja dyrdymalow,bo suleiman juz jest w poziomie,a nastepni specjalisci od teorii wyzszosci rasy,religii,albo swiatopogladu juz czekaja w kolejcie,zeby doszlusowac do suleimanow !!!! "sniada jestem a piekna"-czy moze to "rzetelnym dziennikarzom" z agory mowi cos ? nigdy juz wiecej zadne,prymitywne,zdegenerowane bydlo nie bedzie bezkarnie mordowalo ludzi,zeby moglo ich okrasc,a potem odkrywac !!!znaczy zarobic po ich smierci(bo nagle odkryli)i dotyczy to szczegolnie tych "nic niewiedzacych,poboznych zydow i chrzescijan" i nie wylewajcie tu "krokodylich lez" i juz nigdy wiecej"dr mengele" nie beda mordowali bezkarnie bezbronnych ludzi,zeby budowac "raj na ziemi dla siebie i swoich zdegenerowanych,prymitywnych benkartow" ps a u "lobuzka" to tyn baginski nie robil ? i dobrze wiecie co pisze ? a geremek to nie mowil pieknie po francusku ???? a handlowac to mozecie doopami swoich niewiast ! an der grenze zu polen verschwinden traktoren ! Odpowiedz Link Zgłoś
grazus0791 Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich gaze... 25.07.12, 15:34 Widzę tylko 2 możliwości : albo jest to policja specjalnej troski, albo są w to zamieszani. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_wszechswiatow Polska to dziki, katolski kraj !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.07.12, 15:54 Odpowiedz Link Zgłoś
tykocur Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich gaze... 25.07.12, 16:10 Jestem właścicielem nieruchomości i to niezbyt lubianym,ze względu na umiłowanie prawa i egzekwowanie go wobec sąsiadów,nagminnie je łamiących.W sytuacji podobnej do opisywanej nie szczędziłbym sił i środków,by skutecznie wyeliminować te ludzkie śmieci...Śrut,gaz...owszem....ale kilku znajomych osiłków za niedużą kwotę chętnie rozerwałoby się,załatwiająć sprawę raz,a dobrze...łamiąc kończyny i szczęki...Moje doświadczenia z Policją nie pozostawiają bowiem złudzeń.......A było ich kilka Odpowiedz Link Zgłoś
smrodek71 Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich gaze... 25.07.12, 16:59 jak wie kto to to niech robi mu to samo...... Odpowiedz Link Zgłoś
saint_just Ten artykuł to fuszerka. 25.07.12, 17:24 Porządny reporter dotarłby do tła i motywacji stojących za zachowaniami "sprawców" a nie opierał się na wersji tylko jednej, rzekomo pokrzywdzonej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
jer79 Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich gaze... 25.07.12, 17:25 Panie Bagiński! Współczujemy Panu szczerze.Niech Pan poda n-r konta , będziemy wpłacać, żeby w jakiś rozsądny sposób przywrócić pańską posesję do normalnego stanu sprzed napadów wandali. Ble,ble policji to tragedia.Nie tylko w Tarnowie nie panują nad sytuacją. Można im dać pieniądze to i tak im będzie mało , lenistwo i dziadostwo się tam szerzy, biurokracja, procedury. Niektórzy policjanci są nastawieni pozytywnie do swojej pracy , jednak ich zwierzchnicy to jeszcze nie dorośli do kierowania nowoczesną policją. Odpowiedz Link Zgłoś
kniazwitold Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich gaze... 25.07.12, 17:37 Trepy wszczynajace postepowanie o brak meldunku - to swiadczy ewidentnie, gdzie i z kim jest problem. Policjantom albo sie nie chce, albo biora kase za nic nie robienie, tak jak kase biora nygusy niszczace dom i zastraszajace mieszkancow. Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku "polska policja" - żarcik taki 25.07.12, 18:16 "polscy policjanci" "działają" w sprawie kradzieży - mojej własności takiej niechęci do działania i niekompetencji nie widziałem w żadnej firmie, branży, nigdzie takie scenki to tylko już na filmach Barei się ogląda - i na policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autorka "Policja dołoży starań, aby " IP: 92.36.163.* 25.07.12, 18:58 " Policja dołoży starań, aby odpowiedzialni za naruszenie prawa ponieśli konsekwencje - zapewnia." To na ile lat ta "policja" pójdzie do więzienia? Proponuję z dziesiątaka. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslove Zwolnić Komendanta miejskiego w Gorzowie! 25.07.12, 19:56 W ślad za zwolnieniem komendanta powinno pójść zwolnienie dzielnicowego bo ewidentnie jest nieudolny albo wykazuje złą wolę. To samo z tymi gliniarzami, którzy nie umieją zatrzymać podejrzanego w trakcie interwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Zwolnić Komendanta miejskiego w Gorzowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 20:28 Całkowicie popieram. Należy się w koncu zabrać za nich, to już przechodzi ludzkie pojęcie. Po ch....ę nam nieudolna policja? Nieudolnych zwolnić, zastąpic udolnymi. Cierpliwość się kończy. Policja to zbyt ważna sprawa by zastępować prawdziwą policje nieudacznikami, ludźmi nieudolnymi czy takimi którym wszystko zwisa. Czekamy na decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: Zwolnić Komendanta miejskiego-kawal dnia IP: *.access.telenet.be 25.07.12, 23:05 A to KAWAL DNIA...... za to ze jakas panienka,ktora nie ma pojecia o rzetelnym dziennikarstwie, bo jest prywatnie kumpela bagietki opisala jakies bzdury chcecie zwalniac komendanta. Zapyziale Tarnowo to kolonia podgorzowskiej gminy Lubiszyn,gdzie diabel mowi dobranoc.Wiedzialam,ze kiedys bagietka tam rezydowal,ale obecnie kiedy to uwaza sie za europejczyka i swiatowca dalej jest na garnuszku tesciow???Sprawa ma na 100% dwie strony medalu. Wielokrotnie wkurzaly mnie teksty bagietki i na gorzowskim forum polemizowalam z nim. Koles zaczal "stalking" wobec mnie,a wiec wiem do czego jest zdolny.....a chlopy z kolonii proste i prosto zalatwiaja sprawy.A moze ktos zapytalby ile jest spraw przeciwko bagietce i dlaczego mieszkajac w tej dziurze i norze nie jest zameldowany?A moze ma wiecej grzechow i dlatego nie melduje sie.....A zonie to wspolczuje,bo jak mozna zyc z facetem,o ktorym glosno bylo pare lat temu kiedy to pisano o jego podbojach domow publicznych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-35 Re: Zwolnić Komendanta miejskiego-kawal dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 23:15 Kontrakcja? Dość żałosna. A sprawa ma głębszy podtekst o czym wielu mówi. Taki podtekst, ze policja dosć powszechnie sie opier..la. I to jest najważniejsze. Dla przykładu wywalić parę szych, zwolnić co czwartego policjanta, zmusić drani do roboty przez zwykły strach. G mnie obchodzi gdzie jest Bagietka zameldowany i czy jest w ogóle - dla mnie moze byc na Marsie i wypisywać stamtąd apele. Mnie obchodzi, zeby policja byla skuteczna kiedy mi skują twarz, gdy wracam wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: Zwolnić Komendanta miejskiego-kawal dnia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.12, 00:51 Aśka, tymi kilkunastoma powtarzającymi się postami już udowodniłaś żeś głupsza od bagietki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xaveri Re: Policja nic nie robi łobuzom, to ja łapię za IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.12, 20:42 Bandzior i tak zdobędzie broń! Pozwolić ludziom trzymać broń palną w domach we wmurowanych w ścianę kasetkach! Ktoś napada na mój dom, jestem w środku = mam prawo gościa odstrzelić jeżeli wejdzie na centymetr na moją posesję! Koniec - kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josner można Bagińskiego nie lubić IP: 195.150.224.* 25.07.12, 21:42 Z autopsji wiem, że po zgłoszeniu bijatyki w centrum miasta policja jest w stanie przyjechać po 15 minutach. Tylko po co? Nocne imprezy? Przyjadą, zapukają jak nikt nie otworzy potulnie jadą dalej. Zgłoszenie przestestwa? Czekałem na komisariacie około 3.5 godziny. Ile osób było przede mną? Żadna. Można Bagińskiego nie lubić ale to co robi policja (NIE ROBI) jest żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: można Bagińskiego nie lubić IP: *.gorzow.mm.pl 25.07.12, 22:52 Gość portalu: josner napisał(a): > Zgłoszenie przestestwa? Czekałem na komisariacie około 3.5 godziny. Ile osób by > ło przede mną? Żadna. Dokładnie. Kiedyś poszedłem zgłosić przestępstwo i od dyżurnego usłyszałem, że... mam przyjść za 2-3 godziny bo teraz nikogo niema. To on tam po ch... siedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-35 Re: można Bagińskiego nie lubić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 23:17 Przecież wiadomo, ze po 2-3 czy 3,5 godzinach łatwiej złapać drania, prawda? To sie nazywa profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbarus Re: można Bagińskiego nie lubić IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.12, 23:39 A kłamczuszek Sokołowski opowiadał parę dni temu jakim to poparciem i zaufaniem cieszy się policja. Kto ufa policji? Pamiętam jak raz po osiedlu goniło mnie trzech troglodytów. Udało mi się zatrzymać przejeżdżający radiowóz, a facio z wąsem spojrzał na mnie i powiedział, że mam sobie z tymi bandziorami radzić sam, bo oni nie mają czasu, bo akurat wiozą klienta na izbę wytrzeźwień. To sobie poradziłem. Po co mi policja jak muszę sobie radzić sam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj "Policję" rozwiązać, stworzyć policję. IP: 212.109.132.* 25.07.12, 22:00 "Policję" rozwiązać, stworzyć policję z prawdziwego zdarzenia. Innego wyjścia nie ma. To co wyrabia obecna woła o pomstę do nieba. Gdy mój znajomy wszedł troche przez pomyłkę na prywatny teren, policja byla po 5 minutach. I tak miał szczeście, ze nie dostał - legalnie! - kulki. Odpowiedz Link Zgłoś
chrust wprowadzic pozwolenia na bron 26.07.12, 00:21 oraz mozliwosc obrany swojej wlasnosci wszystkimi srodkami. Nie bedzie klopotu Odpowiedz Link Zgłoś
wojszal Policja na usługach miejscowych notabli? 26.07.12, 06:30 Po co taka policja? Banda darmozjadów. Zwolnić w pizdu. Bez zastanowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
powder35 Policja nic nie robi łobuzom, to ja w nich gaze... 26.07.12, 06:37 policja ma tu ewidentny interes,zabrać się za komendanta,może jest w spisku? Odpowiedz Link Zgłoś