Dodaj do ulubionych

tani nocleg

16.11.04, 16:29
Od czasu do czasu potrzebuję przenocować w ZG;kto może wskazać mi jakieś
tanie i przyjemne miejsca w tym mieście? Próbowałam szukać w internecie ale
tam tylko są pokoje od ok. 100 zł; nie stać mnie na takie; może są miejsca
gdzie można przespać się za mniejsze pieniądze...
będę wdzięczna za pomoc
terri15
Obserwuj wątek
    • hiro Re: tani nocleg 16.11.04, 21:22
      terri15 napisała:

> Od czasu do czasu potrzebuję przenocować w ZG;kto może wskazać mi jakieś
      > tanie i przyjemne miejsca w tym mieście? Próbowałam szukać w internecie ale
      > tam tylko są pokoje od ok. 100 zł; nie stać mnie na takie; może są miejsca
      > gdzie można przespać się za mniejsze pieniądze...
      > będę wdzięczna za pomoc
      > terri15
      prześpij się pod mostem....!-w zielonej górze:-)))))))))))))))))))))))))))))))
      przyjemnego spaceru!
    • Gość: gość Re: tani nocleg IP: *.ists.pl / *.ists.pl 17.11.04, 19:00
      zajrzyj do serwisu: www.meteor.turystyka.pl, podają tam w miarę aktualne ceny w hotelach w Zielonej Górze i okolicy (Drzonków, Przylep), znajdziesz na pewno jakiś nocleg do 100 zł, pozdro! Aha! Nocleg pod mostem? W Zielonej chyba nie ma ani jednego mostu! No chyba, że się mylę;)
      • Gość: Rewia Re: tani nocleg IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.04, 19:17
        NIe przejmuj się tymi podpowiedziami - "hiro" i "gość" to kretyni z Gorzowa,
        miasteczka zakompleksionego, jak jasna cholera.
        Proponuję np. schroniska PTSM. Jedno znajduje się przy CKU (ul. Długa). Pozdro.
        • terri15 Re: tani nocleg 18.11.04, 14:31
          Podziekowania i pozdrowienia dla REWIA. Takich jak hiro po prostu nie zauwazam.
          • hiro i o to w necie biega 18.11.04, 21:05

• hiro falubazie od czasu do czasu:-))))))))))))))))))))) 18.11.04, 21:08
              hiro napisał:
              ale was naprawdę napieee.. po deklach!>
    • Gość: arta Re: tani nocleg IP: *.echostar.pl 18.11.04, 21:51
      Witam.....Nie mieszkam juz co prawda w zielonej ale to "moje" miasto wiec moze
      moge pomoc.....
      Tansze moga byc pokoje w Hoteliku Minerwa nie pamietam dokladnie ulicy ale jest
      to w poblizu Szosy Kisielinskiej,chyba ul. Niecała.
      Motel przy Kine Wenus na ul. Konstytucji 3 go Maja, tel. 3271329 dwojka
      kosztuje tam co prawda ok. 120 zl ale jedynki tez moze maja i moze sa tansze,
      Pokoje Gościnne Pod Lipami wydaje mi sie ze na ul. Staszica.
      Jest tez mozliwosc wynajecia pokoju w Filharmonii Zielonogorskiej tel. 3256514
      cena ok.80 zł.
      Zycze powodzenia w poszukiwaniu!!!!!POZDRAWIAM
    • kamaj99 Re: tani nocleg 13.04.20, 15:08
      Klikając w ten link znajdziesz godne polecenia noclegi w Zielonej Górze :) Dobre ceny, dogodna lokalizacja, stosunek metrażu do ceny bezkonkurencyjny :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka