Dodaj do ulubionych

Przyuliczne drzewa do golenia

31.07.12, 14:02
hehe, miasto drwala
Obserwuj wątek
    • grunberger Re: Przyuliczne drzewa do golenia 31.07.12, 14:03
      ... i myśliwego (na dziki)
    • Gość: ooolo kretynow w tym kraju nie brakuje IP: *.warszawa.mm.pl 31.07.12, 14:05
      tak samo jest jak sie jedzie z krosna na slubice, dac im siekiere nie do reki ale po glowie!!!
      • Gość: zgor Re: kretynow w tym kraju nie brakuje IP: *.199.110.109.in-addr.arpa 31.07.12, 21:36
        A ciekawe co bys powiedział gdyby drzewo "wchodziło " ci na balkon i na okno ,że o wiecznych ciemnościach nie wspomnę....
        a jak sucha gałąź spadnie na twoje auto to sie chyba jeden z drugim zaplujesz ,że dlaczego oni nie przycinają - przecież należy ciąć ....
        Oj nie dogodzisz wszyskim ,nie dogodzisz......
        • Gość: seler Re: kretynow w tym kraju nie brakuje IP: *.play-internet.pl 31.07.12, 21:51
          A jakby tobie ele ktoś obciął palce lub rękę?
        • zkonicza Re: kretynow w tym kraju nie brakuje 01.08.12, 19:33
          mieszkam w tym bloku i nic mi nie wchodzi na balkon; przeciwnie, te drzewa są (BYŁY!) latem jedyną ochroną dla mieszkańców przed słońcem, hałasem i kurzem; więc niech ZGKiM nie robi z nas kretynów i nie tlumaczy głupio, że drzewa odrosną; każde dziecko wie, że drzewa przycina się wiosną lub jesienią, a nie latem, kiedy sa najpiekniejsze i dają schronienie ptakom i ludziom; zresztą wystarczyło lekko przyciąć odstajace gałęzie a nie amputować całą koronę! wszyscy sasiedzi, z którymi rozmawiałam są rozgoryczni i oburzeni więc bardzo jestem ciekawa, na czyj wniosek zostaly przycięte drzewa; gratuluję odpowiedzialnemu za tą bezmyslny wandalizm "geniuszowi" z ZGKiM, mam nadzieję, że jemu tez ktoś coś ogli; :/
        • Gość: danush Re: kretynow w tym kraju nie brakuje IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.12, 15:14
          Mieszkam na parterze przy ul .Staszica od strony skarpy .Od kilku lat proszę administrację o przycięcie ,prześwietlenie gałęzi drzew.Odpowiedź zawsze jest taka sama.NIE MA FUNDUSZY.Rano od strony pn-wschodniej dopływ słońca do mieszkania hamują kilkunastometrowe topole i kilka akacji olbrzymów.Drzewa te mają około 55 lat.Jestem alergikiem więc ...Słońce z drugiej strony pd-zach zasłaniają mi rosnące w okolicach skarpy dzikie drzewa i chaszcze .Jest to" wspaniałe "mocno zalesione, nieoświetlone miejsce dla narkomanów ,małoletnich pijących,włamywaczy samochodowych i bandytów.Strach się bać.Mieszkam w ciągłym mroku.Mam dość zaniedbanych ,drzew przy samych oknach.Jeśli chcecie aby zostały dbajcie o nie .NIE TYLKO DRZEWA MAJĄ PRAWO DO ŻYCIA-JA TEŻ !!!
    • Gość: z Re: Przyuliczne drzewa do golenia IP: *.centertel.pl 31.07.12, 23:45
      Janusz 'drwal' K znów w akcji? :]
      • Gość: miauuu Re:Energetyków wyjazd z parkingu IP: *.pawluk.org 01.08.12, 10:29
        Zapraszam na ul.Energetyków na przeciwko klatki nr 4 wyjazd z parkingu,doprosić sie nie można ani w Spółdzielni,ani w urzędzie miasta,ani w ZGKiM ani w straży miejskiej aby ktoś wyciął dolną część krzaków - odrostów w 2 klonach kulistych po prawej stronie i zrobił porządek z dolnymi gałęziami wierzby płaczącej po prawej stronie (skwerek z wierzbą płaczącą jest wiecznie zaśmiecony,nikt się do niego nie przyznaje) totalna spychologia !!!!

Dodam,że zarośnięte klony (na pniu) stwarzają niebezpieczeństwo dla pieszych i rowerzystów zjeżdżających z chodnika,ponieważ wyjeżdżający z parkingu na Energetyków mają ograniczoną widoczność i dochodzi do bardzo niebezpiecznych sytuacji .... !!! Proszę o interwencję!
        • Gość: miauuu Re:Energetyków wyjazd z parkingu IP: *.pawluk.org 03.08.12, 09:48
          Dziękujemy Straży Miejskiej za interwencje w sprawie zarośniętych drzew przy parkingu ul.Energetyków.
          Zmotoryzowani mieszkańcy ulicy Energetyków
          • Gość: twój stary Re:Energetyków wyjazd z parkingu IP: 178.32.211.* 03.08.12, 10:32
            Sama byś się wydepilowała!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka