Dodaj do ulubionych

Corrente - dostawca energii

07.10.12, 11:24
Chciałbym zasięgnąć waszej opinii o powyższej firmie. Czy ktoś miał z nimi kontakt? Na ich stronie internetowej piszą, że zaczęli obsługiwać szkołę w Sulechowie, ale innych klientów z lubuskiego znaleść nie mogę. A jestem ciekaw, bo firma stawki ma konkurencyjne, chełpi się dużymi kontraktami, ale jednocześnie rozsyła oferty mailowo na lewo i prawo. U nas w Szprotawie chyba każdy przedsiębiorca dostał. Jakie są wasze doświadczenia ze zmianą sprzedawcy prądu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Corrente - dostawca energii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 18:06
      Podpisali umowę z PWSZ w Sulechowie. No i jakich informacji jeszcze potrzebujesz?
    • Gość: seler Re: Corrente - dostawca energii IP: *.play-internet.pl 09.10.12, 18:22
      Spadaj spamerze, gdyby nie tacy naciągacze to usługi i towary byłyby o wiele tańsze. Poza tym naruszasz regulamin forum!
      • lizun9 Re: Corrente - dostawca energii 10.10.12, 18:54
        Gość portalu: seler napisał(a):

> Spadaj spamerze, gdyby nie tacy naciągacze to usługi i towary byłyby o wiele ta
        > ńsze. Poza tym naruszasz regulamin forum!

Jasne, pomyslałby kto, że apatyczna sklepowa z PRLowskiego SAMu pracowała za darmo...
        Gdyby nie konkurencja dawno płaciłbyś 400 zł za MWh, 5 zeta za minutę rozmowy telefonicznej i bóg wie ile za mozliwość oglądania telewizji. Dwóch programów w czerni i bieli, w poniedziałek teatr, w czwartek kryminał, w piątek ruski film, a w sobotę western..
        • Gość: Gono Re: Corrente - dostawca energii IP: *.sta.asta-net.com.pl 23.09.13, 11:25
          a ja wolałem starą rozkładówkę TVP niż obecny chłam . No ale każdy woli coś innego
          • lizun9 Re: Corrente - dostawca energii 23.09.13, 18:06
            Gość portalu: Gono napisał(a):

> a ja wolałem starą rozkładówkę TVP niż obecny chłam . No ale każdy woli coś inn
            > ego

To prawda, człowiek nie byłby sobą, gdyby nie szukał odmian. W mojej okolicy każdy stroił antenę by łapać telewizję NRD albo czechosłowacką. Bo stara rozkładówka tez wykazywała braki, gdy się ją oglądało w kółko.
            Dzisiejsza telewizja to paradokumenty dla idiotów wczesnym popołudniem, telenowele wieczorem i powtórkowy film jako megahit. Ale w odróżnieniu od dawnych czasów nie jesteś na ten szit skazany. Są kanały tematyczne, płatne pakiety. Nie jesteś uzalezniony od monopolisty. I o to chodzi ;))
    • Gość: Blast Re: Corrente - dostawca energii IP: *.interdom.net.pl 26.11.12, 21:52
      goldenbee - Ja też spotakałem się z tą firmą i faktycznie oferty mają niezłe. Chciałem nawet przyjąć ich ofertę ale niestety okazało się że w miedzy czasie podpisałem aneks do 2014r z naszym dobrze znanym dostawcą ENEA na warunkach dobrych ale chyba tylko dla nich, więc u siebie w firmie nie mąge narazie liczyć na tani prąd. Natomiast co do opini o tej firmie CORRENTE, moja napewno jest pozytywna, po pierwsze złożyli dobrą oferte cenową oraz wmiare przejrzystą, prezentacja firmy i portfolio też ok. Mają wsumie u mnie wielkiego plusa bo chciałem skożystać z ich oferty ale wskazali mi kary umowne za odstąpienie od podpisanego przezemnie aneksu w ENEA, wsumie mogli wypowiedzieć umowę i udawać że nic nie widzieli, a ja pewnie zorientował bym się już po wszystkim, jednak koleś zachował się fer i wytumaczył co i jak. Zatem może i wysyłają dużo ofert ale jednak nie idą na mase, a raczej do każdego indywidualnie podchodzą, przynajmniej takie jest moje doświadczenie, wieć jak dostałeś oferte lepszą niż z Enea to ja bym sie nie zastanawiał
    • Gość: 2 i pół goscia Re: Corrente - dostawca energii IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.17, 09:14
      sranie w banie - podaj jaka jest różnica w opłatach np za taka sama ilośc zużytej energii. Konkretnie w złotówkach,a nie jak tu wszyscy chrzanią pierdoły, aby tylko chrzanić
    • Gość: kk Re: Corrente - dostawca energii IP: *.195-167-159-16.net.eco.atman.pl 02.03.17, 19:52
      Polecam www.kurs-milionera.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka