Dodaj do ulubionych

RADIOSTACJA W ZIELONEJ GÓRZE:)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:31
Należąca do grupy medialnej Eurozet, Radiostacja poszerza zasięg. Rozgłośnia
otrzymała koncesję na nadawanie w Łodzi i w Zielonej Górze. Tym samym
młodzieżowe radio będzie dostępne już w ośmiu polskich miastach.
Radiostacji można słuchać na częstotlwości 104,5 FM w Łodzi oraz na dwóch
częstotliwościach w Zielonej Górze: 92,9 FM i 98,4 FM. (MEDIALINK)

i tak sobie myślę, że teraz zgryz będzie miała ESKA i INDEX :/
Obserwuj wątek
    • Gość: Bip Re: RADIOSTACJA W ZIELONEJ GÓRZE:) IP: *.zacisze.zgora.pl 07.07.04, 13:41
      Bardzo dobrze, ze pojawia sie RADIOSTACJA ! :)

Dobrze, lecz szkoda, ze tak pozno. Najlepsze lata niestety Radiostacja ma juz
      za sobą - ale jak jest teraz, to trza brac co dają :)

A daja jak na nasz zielonogorski rynek bardzo duzo. Licze na napływ jakiejś
      świeżości :)
      Mysle, ze radiostacja zagrozic moze tylko jednej stacji - Index'owi. Odplynie
      grono słuchaczy adycji hip-hop'owej w niedziele, techno wieczorków w czwartki,
      alternatywy we wtorki itp. Index moze stracic to co go trzyma przy życiu -
      czyli granie i mowienie tego czego nikt nie gra i nikt nie mowi. Teraz jednak,
      gdy sluchacz bedzie mogl wybrac audycje hiphopowa, technową :) czy
      alternatywną, lub posłuchać makakofoni i "wesołęgo pierniczenia" to z
      powodu "poziomu i profesjonalizmu" programu w Index'ie przeskoczy na
      Radiostację.

Sluchacze reszty stacji zielonogorskich, w radiostacji raczej nie znajdą nic
      stałego dla siebie - potraktują to raczej jako cos do słuchania z doskoku,
      zapamietają sobie wybrane audycje tematyczne do których, będą wracać. Jako
      radio towarzyszące w poranku, czy na paśmie schodzącym - popołudniowym
      Radiostacja nie da rady. Eska może raczej spać spokojnie, bo Radiostacja nie
      pokrywa się z jej targetem. Eska gra lekko, łatwo i przyjemnie - Ciagle w kółko
      te same najnowsze hity z list przebojów, okraszone ciekawostkami z życia
      Britnej Spears i Garou :) Do tego dochodzą setki nagród, które Eska inwestuje w
      słuchacza oraz co najważniejsze - lokalność. Cały poranek z Zielonej Góry,
      wiadomości z zielonej góry. Radiostacja tego atutu niestety posiadać nie będzie.

Radiostacja złapie, alternatywnych studencików, amatorów hip-hopu, fanów muzyki
      klubowej i inteligenckich młodych zbuntowanych - szukającego czegoś, co nie
      jest wszechobecną komercją.

Sumując :) Bardzo dobrze, ze będzie Radiostacja, niech grają ku chwale i
      uciesze słuchacza - bo przecież o to chodzi - im wiecej tym lepiej !
      • Gość: ja Re: RADIOSTACJA W ZIELONEJ GÓRZE:) IP: 80.51.245.* 12.07.04, 21:07
        jestem radiowcem z zg, szukam pracy ...

• Gość: Bip Re: RADIOSTACJA W ZIELONEJ GÓRZE:) IP: *.zacisze.zgora.pl 15.07.04, 00:06
          No to miło :) Ale... O co chodzi ? :)
          • Gość: ja Re: RADIOSTACJA W ZIELONEJ GÓRZE:) IP: 80.51.245.* 18.07.04, 01:14
            a o to, że w zg w pewnej rozgłośni (o której tu juz wielllleeeee razy
            wspominano) mają młodych w głębokim poważaniu

i jestem zła bo na stołkach kto siedzi???

(chyba łatwo zgadnąć)
            • Gość: Bip Re: RADIOSTACJA W ZIELONEJ GÓRZE:) IP: *.zacisze.zgora.pl 19.07.04, 00:46
              No właśnie, kto ? :)

Tzn. Przedstaw swoje pomysły... :)

Pzdr.

• Gość: RSsłuchacz Re: RADIOSTACJA W ZIELONEJ GÓRZE:) IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.07.04, 15:41
                Chyba troche ktos tu polecial analizujac program emitowany przez Radiostacje
                jako cos alternatywno-niekomercyjnego. Tak sie sklada, ze mam okazje sluchac
                dosc czesto Radiostacji i aktualnie jest to czysto komercyjna stacja z czysto
                komercyjnym numerami. Ich playlista na dany tydzin dostepna jest na ich www-
                wystarczy sprawdzic i przekonac sie, ze generalnie nie rozni sie ona od innych
                stacji. Eska (nie wiem czy w ZG tez) ostro zaatakowala ostatnio Hip-Hopem- jest
                go duzo wiecej niz np. w Radiostacji, muzyki klubowej tez tu jak na lekarstwo.
                Nie ma juz eksperymentow muzycznych (nawet noca)- graja jak przystalo na
                Eurozet "Wielkie przeboje", stawiajac na najbardziej znane hity, moze tylko z
                nieco innej muzycznie półki.
                • Gość: Bejbi Re: RADIOSTACJA W ZIELONEJ GÓRZE:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 16:18
                  w końcu ktoś rozsądny...
                  • zasieki1 Re: RADIOSTACJA W ZIELONEJ GÓRZE:) 10.08.04, 17:57
                    taaaaa. to juz nie to co kiedys. pamietacie winda na szafot? teraz to bedzie
                    tylko pindu pindu, szkoda, bo to fajna stacja byla
    • Gość: djkl Re: RADIOSTACJA W ZIELONEJ GÓRZE:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 15:31
      Mysle ze Index nie jest zbytnio zagrozony, moim zdaniem bardziej ESKA. W
      Indexie jest bardzo duzo audycji tematycznych, ktore maja swoich wiernych
      słuchaczy. Uwazam ze Index jest najlepsza akademicka stacja radiowa w Polsce! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka