Dodaj do ulubionych

Jak sołtys na petardę chciał naciągnąć KRUS

16.02.13, 14:26
Wreszcie ktoś napisał co pan Miszkiewicz wyrabia w wiosce i gminie. Przecież ten człowiek jest przekonany iż może wszystko i jak ktoś jest mu nie na rękę, to może mieć problemy. Szkoda, że gazeta nie napisał że jego żona jest wicewójtem i on jest przekonany że i tak nic mu się nie stanie.
Obserwuj wątek
    • maccnely Nie taki z Grzegorza M wielki radny 16.02.13, 14:30
      Grzesiek przesadzał od dawna i opisana sytuacja oraz poczucie jego bezkarności wcale mnie nie dziwi. Raczej nie jest człowiekiem pazernym na pieniądze, ale w poczucie iż wszystko mu wolno, to wierzę. Nie zgadzam się z Arturem Terleckim, że jest aktywnym radnym, bo jestem na każdej sesji, a z wioski gdzie jest sołtysem wypowiada się tylko radny Bąkowski. Może gdyby stracił mandat to przejrzy na oczy.
      • Gość: Marta Re: Nie taki z Grzegorza M wielki radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 14:37
        Chłoptać myślał, że możne wszystko a w naszej wiosce to już czuje się jak król. Zresztą o płotach też gazeta pisała i wszytsko na tenn temat
      • Gość: Bożena Re: Nie taki z Grzegorza M wielki radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 18:12
        Tak to Grzegorz M. to gość mający za pazurkami również w łamaniu płotów Robertowi, bo nie zgadzał się z jego zdaniem. Potem dopieprzył Danielowi żeby zrobić wicewójtem swoją żonkę a wszystkich innych ma za motłoch.
        • zib26 Wreszcie ktos sie dobral mu do dupy 16.02.13, 18:32
          Wreszcie ktoś dobrał mu się do dupy
          • Gość: Ks Re: Wreszcie ktos sie dobral mu do dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 20:21
            Jeśli się z tego wywinie, to znaczy że można wszystko. Mój mąż stracił robotę w fermie przez jego dziwne gierki. Grzegorz M powinien ponieść karę chociażby za Daniela i mojego sąsiada Roberta, którego w wiosce zniszczył.
      • Gość: X Wreszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 18:39
        Wreszcie ktoś opisał fragment rzeczywistości bo to nie jest noramlne, ze ludzie stąd uciekają, znanej osobie która nie zgadza się z nim łamią i niszczą płoty, a facet jeździ jak szef mafii i gardzi ludźmi
    • renat_we Dramat 16.02.13, 14:34
      Jak straci mandat, to dostanie nauczkę po tym co zrobił Danielowi Niekrewiczowi. To jest najbardziej beznadziejny z radnych jacy istnieją w gminie, a jego żona to najbardziej beznadziejny zastępca wójta jakiego miała gmina Lubiszyn. Nasza gmina nie ma szczęścia do władzy.
      • Gość: Xy Każdy rolnik tak asamo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 14:35
        Jak każdy bezmózgowy rolnik ale trochę oświecony bo został radnym i sołtysem chciał dla siebie dobrze. Te chłopy ta zawsze, a przeciez on ma jeszcze jakieś nagrobki. Teraz może sobie wystrugać napis sp. radny
      • Gość: Beti Re: Dramat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 14:39
        Jak lubi zwierzęta to nie powinien ich straszyć a le sposób na kasę całkiem dobry. Może to taki solidny rolnik, że w nocy pilnuje nawet w Sylwestra swojego pola albo płotu temu redaktorkowi z Gorzowa co mu niszczą hi Zresztą może te płoty to po drodze hi
      • Gość: takisobie Re: Dramat to jest naprawde, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 16:00
        Macie taka wladze na jaka oddajecie glosy. Beznadziejna spolecznosc gminy wybiera beznadziejna wladze. Wybieracie "plewy" to i macie to na co zaslugujecie.
      • Gość: 666 Re: Dramat IP: *.kwidzyn.mm.pl 17.02.13, 04:18
        beznadziejna władza beznadziejne życie w ciemnogrodzie fakt
    • Gość: Klodawa Re: Jak sołtys na petardę chciał naciągnąć KRUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 14:42
      Pilnował płodów. Dobre, może impreza była taka, ze pilonował płosdenia
    • Gość: Igor Re: Jak sołtys na petardę chciał naciągnąć KRUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 18:06
      Rolnicze buractwo wyłudza zasiłki, a my za to płacimy.
    • woj_krup Re: Jak sołtys na petardę chciał naciągnąć KRUS 16.02.13, 18:18
      Znam Tadeusza Pawlickiego który był sołtysem 16 lat i zawsze było we wsi i w gminie spokojnie, a robił więcej niż wszyscy inni. Nikt jednak o tym nie wiedział. Grzegorz wypłynął dzięki Bagińskiemu z Gorzowa, który u nich w Tarnowie się osiedlił, a potem Grzegorz zgnoił go bo Robert jak to Robert, ma swoje zdanie i też potrafi. Trudno jednak mu coś zarzucił bo robił dla tej całej wioski dużo i za darmo, a Grzegorz spijał śmietankę, a gdy się pokłócili to Robertowi co miesiąc i częściej niszczono płoty. Jak to nie skutkowało to wysyłali na niego dziwne pisma i donosy, aby tylko się wyprowadził. Moja zona powiedziała po przeczytaniu tekstu krótko: nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka.
    • presssss To kolega Tomasza Możejki 17.02.13, 15:02
      Wzruszający tekst, który opisuje faceta od dawna zachowującego się jak książę udzielny, a że zakumplował ostatnio z niejakim Maciejem Nawrockim oraz przewodniczącym Tomaszem Możejko, który bywa tu, wspiera i tamto owamto, to czuje się pewnie. Tak pewnie, że Tomek wszystko mogę Możejko nie pomoże mu uratować skóry przed prokuratorem, bo sam ma z nim problemy we Wschowie. Szkoda Grzegorza M ale przecież w tej gminie słynął z tego, że czuł się bezkarny, policjanci mu czapkowali, a on mógł nawet jeździć samochodem po spożyciu tego, co po jego donosie podobno rozdawali za głosowanie w Ściechowie. Tamto to lipa i żadncyh korzyści nikt nie odniósl, ale już świadczonko z KRUS, to coś. Ciekawe co na to Tomasz Możejko ? Może zatrudnią wspólnego adwokata ? A miało być tak faj nie. Tomek wszystko mogę Możejko skaperował ludzi do PO, ale jak widać "martwe dusze" to pikuś przy świadczonkach z KRUS. Chronił pół ? To może go do PSL-u, a nie do Możejki.
      • Gość: Pistorius To robota Bagienki IP: *.xdsl.centertel.pl 20.02.13, 19:24
        Dziesięć wpisów i dziewięć złodzieja pod różnymi nikami, myśli, że taki bystry jest. Gołodupiec żarł i pił za pieniądze Pana Grzegorza, a później jak ten mu odmówił pomocy finansowej donosy z Czesiem K. na niego wysłał. Kanalię z Łupowa na wozie z gnojem jak Jagnę wywieźli, a w Rzepinie to księdzu ser żółty ukradł jak dary z Niemiec przyszły. Teściowa mi mówiła, że on z wielkiej bidy pochodzi i u ksieży na parafii stałym bywalcem był. Chłopaki kopali go w dupe i mówili, że za snikersa to loda by zrobił. Taki to jest "były podsekretarz stanu w Kancelarii Premiera Jerzego Buzka".
        • Gość: Gość Re: To robota Bagienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 11:50
          Jaka teściowa?!Przecież ty stary pener jesteś i z mamusią wciąż mieszkasz tej samej wiosce co i sławetny Pan Grześ!Wykaż się choć raz w swoim marnym,samotnym życiu odrobinką odwagi i podpisz się swoim imieniem Zbyszku P.Taka sama z ciebie miernota jak i reszta towarzystwa!
          • Gość: PAN Cap IP: *.gorzow.mm.pl 22.02.13, 17:22
            Złodzieju oddałeś pieniądze do ubezpieczalni bedzie ze 40 tysi.
            • Gość: Szach Iranu 1979 gęsiarz już żałuje ! IP: *.xdsl.centertel.pl 22.02.13, 20:33
              Ostatnio spotkałem kumpla z wojska mieszkał w Słońsku, gadka, gadka i zeszło na temat złodzieja, sprzedałem mu parę hiciorów z nim związanych, a on mówi, że to to to nic. Jak chłopaki robili w show biznesie to burdele im chciał zamykać - kanalia ich szantażowała. Domagał się dup 2 razy w tygodniu i 9 piw dziennie oczywiście za darmo bo komornik na nim siedzi od 16 roku życia. Przemyśleli sprawę i podstawili mu dupcie + 2 bosmany, a na deser SUPER EXPRES. Dziewczyny wołały na niego ANATOLIJ CZUBAJS bo się moczył po 12 sekundach. Taki to jest "były polityk, komentator życia politycznego, a obecnie znany donosiciel i celebryta blogu nad Wisłą "
              • Gość: ANETKA N Robert B i Danielek N IP: *.gorzow.mm.pl 23.02.13, 06:54
                szkoda gRześka=== fajny facet chwila i tak się dzieje. ale wydaje mi się ze za tym stoi jego przyjaciel z dawnychCZASÓW przestępca Robert B i jego kolega oskarżony o korupcje Danielek N dziwie się ze jego baba siedzi jeszcze w gminie
                Znów mamy szoł w wykonaniu dwóch kolezków którzy dalej mieszają . ciekawe czy jak gajdziocha radnego posadzą za korupcję czy też Robert B i Daniel N też to nagłośnią.
                • Gość: Mario Ala robi w Dębnie IP: *.gorzow.mm.pl 23.02.13, 09:49
                  Generalnie konfident bagietka musi wiedzieć, że każda jego akcja spotka się z kontrą on już widzi, że zło do niego wraca !
                  • Gość: kwas kozak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.13, 15:44
                    Taki z niego kozak że siedzi kontem u teściowej na pokoju tak sie dorobił przez te lata że za 10 zł tankuje bo na więcej go nie stać. Śmierdzi mu ryja bo na dentystę nie mam a kły gniją. podszywa się jak jakaś ciota pod różne niki pajac.
                    Stać go jedynie na donosy, potrafi donosić na człowieku który tyle zrobił dla gminy. Wszyscy wiedzą że takiego sołtysa jak Grzesiek to w Tarnowie nie było i nie Będzie. Grzesiek jest zaangażowany w Zycie tej wsi doceniła to nawet Pani Marszałek Polak. To pseudo kozaka boli, po prostu zazdrości innym bo w życiu sukcesu. nie osiagnął.
                    dorobił się osranych gaci, pokoju na wynajmie oraz kilkunastu wyroków karnych i starej która mu kilka razy rogi dojebała. Zresztą trzeba przyznać że jego Pani nieźle się puka. Brawo kozaku , proponuje ci abyś się jebnął w ten swój pie...iety łeb. Jesteś bucem!
              • Gość: Ja Re: gęsiarz już żałuje ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 21:30
                Kurde Grzesiu jak mi ciebie szkoda!Pewnie odszkodowanie na lewiznę chciałeś przeznaczyć bo żoneczka od kasy odcieła i już kieszonkowego nie wypłaca! Pozazdrościłeś bagience że było go stać na agencję bo ty tylko wioskowe cichodaje po lasach mażesz posówać!On przynajmniej robił to z klasą ,a ty dupe OFF-em musiałeś spryskiwać żeby ci insekty jaj żywcem nie zżarły!Co za instytucja ten KRUS...NIE WYPŁACI POTRZEBUJĄCEMU...ale "kto ma w życiu pecha i kłopotów kupę ten se złamie rękę podcierając dupę" A tak między nami to szkoda że Ci tego pustego łba nie urwało....ale byłby huk!
          • Gość: X Re: To robota zbynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 17:09
            Pener Zbysio co z mamusia mieszka wypisuje wszystkie wpisy. Podpisz się zbyniu, bo jak Misiu lub Miłek walczą, to robią to z imienia i nazwiska, a Ty penerze od mamusi dalej z nią mieszkasz i po kontach zaglądasz i łazisz po mieście licząc na darmowego papierosa. Chciałbyś żeby cię wozić penerze na dyskoteki i innym zarzucasz donoszenie bo sam całe życie maminsynku donosisz.
            Myślisz że jestem głupi ale się zdziwisz. Robert odpuścił ale ja nie. Pozory mylą.
            • Gość: Udaj Husajn Odciąć Bagienkę od źródeł finansowania IP: *.xdsl.centertel.pl 23.02.13, 18:29
              Celem nie jest pies celem jest reka ktora nim steruje ! Kierowcy z Opeka mówią, że złodziejowi gniją stopy ma jakąś dziwna chorobę skóry i nikt mu reki nie chce podać bo się boją, że się zarażą, a smierdzi jebaniec, że chcą go oddelegować w bieszczady ma tam wypalać węgiel drzewny ze swoją starą.
              • Gość: Pała Konusa Allianz chce swoją kase IP: *.xdsl.centertel.pl 23.02.13, 19:01
                Ubezpieczalnia chce odzyskać swoją forsę ! To normalne tytuł wykonawczy w drodze. Przetacka będzie napie...ć złodzieja aż mu we łbie będzie dudnić, a dzieciar rośnie wydatki też. Wszyscy w ubezpieczalni pamiętają jak im bagienko na do widzenia klamki gównem wysmarował
                • Gość: Sycylijczyk Robbi Plus IP: *.xdsl.centertel.pl 23.02.13, 20:10
                  Złodzieju jak w tym roku nie rozliczysz się z fiskusem to nawet jehowcy ci nie pomogą. Ponoć złodziej zmienił wiare i został świadkiem jehowy. Obiecał jehowcom, że w ciągu 12 m-cy staną się 3 religią świata. W zamian nic nie chce tylko drobny stołek skarbnika w organizacji i bezpośredni dostęp do składek członkowskich. Konusowi też obiecywał ze wójtem go zrobi, kanalia czego się nie dotknie to spierdzieli
            • Gość: na gościnnych wyst Re: To robota zbynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 21:39
              Zbyniu ty piepszony słomochrupie!Słomę to prosto z własnych (albo dla oszczędności) matczynych butów wyżerasz!
              • Gość: CBA Bagienko to konfident IP: *.gorzow.mm.pl 25.02.13, 10:01
                Nie bójcie się bagienki to kanalia, która umie pisać tylko donosy z tego słynie w całym powiecie. Trafił na chłopaków, którzy idą na każdą wymianę i się nie pierdzielą.
                • Gość: ja Re: Bagienko to konfident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.13, 18:07
                  Może bagienka to kanalia,ale lepszy od niego jest Zbyniu P.Ten to od pieluch tylko wszędzie węszył i podpie...ł gdzie mógł żeby tylko kumplom się podlizać którzy i tak zawsze mieli go w dupie i nabijali się z jego głupoty a jak już go gdzieś zabrali to tylko żeby potem drzeć z niego łacha.
              • Gość: ja Re: To robota zbynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.13, 21:22
                Hej!Hej!Zbyniu?Gdzie jesteś?Wymiękłeś już jak trochę prawdy o sobie poczytałeś?Myślałeś dupku że jesteś cwany i pobazgrolisz sobie na bagienkę i nie tylko tak dezkarnie i nikt się nie domli że to ty?Ty zawsze nie byłeś zdyt mądry.Czego nie "wyryłes na blachę" tego nie umiałeś. A może ty na jakieś inne "podwórko" przeskoczyłeś i tam brużdzisz choć już Cię nikt ani nie czyta ani nie ma ochoty odpisywać na twoje chamskie wypociny.
                • Gość: ALA czy bagienko odda pieniadze IP: *.gorzow.mm.pl 15.03.13, 21:52
                  Złodzieju skup się kiedy oddasz pieniądze niewinnym ludzią, którym zajebałeś ją ?
                  P.S Twoja //////// nieźle się /////// lubie paseczek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka