Dodaj do ulubionych

Najgorszy lekarz

IP: *.justdied.com 22.07.04, 19:41
Dobrz wiedzieć do kogo warto chodzić, ale ważniejsze do kogo NIE CHODZIĆ. Ze
swojej storny mogę się podzielić opisem wizyty u dr Zielewskiego (onkologa),
którego poprosiłam o radę w sprawie leków antykoncepcyjnych, bo kiedyś miałam
problemy z hormonami. Polecił mi tabletki dla przekwitających kobiet (takie
jak na plakacie na ścianie). I tu warto wspomnieć że miałam wtedy 25 lat. Za
chwilę się zreflektował, ale ja już na pewno do niego nie przyjdę.
Obserwuj wątek
    • Gość: HALINA F Re: Najgorszy lekarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 22:03
      A U NAS NAJGORSZY TO LEMEJDA PACJENTOW TO TRAKTUJE JAK INTRUZOW I NIE RADZE
      TRAFIC DO TEGO PANA AZ DZIW ZE JESZCZE NIE ODEBRANO MU PRAWA WYKONYWANIA
      ZAWODU TO TEZ JEST ORTOPEDA PRACUJACY W SZPITALU I PRZYCHODNII ALE W NOWEJ
      SOLI RATUJ SIE KTO MOZE PRZED TAKIMI LEKARZAMI
      • Gość: Marta Re: Najgorszy lekarz IP: *.netdrive.pl 02.02.14, 11:22
        Zgadzam się, krążą legendy o tym lekarzu jak o smoku wawelskim
        • Gość: Żagan Re: Najgorszy lekarz IP: *.static.oc3.zagan.visnet.pl 22.02.14, 16:20
          Potwierdzam Najgorszy najbardziej chamski gburowty lekarz jakiego znam.Nie ma za grosz szacunku do pacjentów bez wzgęlwdu na wiek poniża człowieka zwykły ............
    • Gość: Brake Re: Najgorszy lekarz IP: *.ztpnet.pl 23.07.04, 23:38
      Trzeba wiedziec z czym się chodzi do onkologa przeciez jest ścisła
      specjalizacja!!!
      • Gość: mrozu Re: Najgorszy lekarz IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.07.04, 10:39
        Pewien Arab chirurg leczący kiedyś w przychodni na Anieli Krzywoń (widziałem go
        ostatnio w szpitalu).
        Nie stwierdził u mnie zerwania ścięgien w nodze, nie skierował do ortopedy, nie
        skierował na zdjęcie rentgenowskie, nie dał nawet zwolnienia z W-F...
        Trenowałem wtedy wyczynowo sport i ten błąd lekarza (po roku dostawałem bolesne
        zastrzyki w kostke juz w prywatnym gabinecie ortopedy bo wszystko źle się
        zrosło) przerwał moją sportową przygodę a kostka pobolewa do dziś...
        Prywatny lekarz stwierdził tylko, że Arab powinien wtedy wsadzić mi girę w gips
        na 3 miesiące! Ale zostałem odeslany do domu z nakazem przykładania do kostki
        żółtego płynu (nie pomnę nazwy).

Nazwiska nie podaję, ale strzeżcie się tego chirurga...
        • Gość: JA Re: Najgorszy lekarz IP: 212.109.146.* 28.02.14, 13:34
          POGIĘŁO CIEBIE PALANCIE ? TO WSPANIAŁY SPECJALISTA .
          • Gość: położy się! Re: Najgorszy lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 14:14
            znaczy się ta baba to jest chłop-specjalista? :)
    • irenka82 [...] 25.07.04, 21:13
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ghd Re: Najgorszy lekarz IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.14, 19:36
        Uwazajcie na pewnego urologa z Sulechowa, który przyjmuje tez w Zielonej Gorze. Becylant numer jeden jezeli chodzi o kasę braną od pacjentów. Ktoś odważniejszy odemnie niech wymieni jego nazwisko. Moze warto takiego lekarza zgłosić do pewnej instytucji.
        • Gość: Internauta Re: Najgorszy lekarz IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.14, 09:39
          Bardzo mądrze ktoś zrobił wzbudzając zapomniany post. Kochani internauci- piszcie na ten temat bo jeszcze trochę a państwo lekarskie zrobi z nas dziadów. To co niektórzy z nich wyprawiają przechodzi ludzkie pojęcie. Za grosz nie mają poczucia skromności i hamulców w obciązaniu nas coraz to większymi kosztami / chodzi o wizyty prywatne/.
          • Gość: iia Re: Najgorszy lekarz IP: *.204.245.193.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.02.14, 20:29
            Najgorszy lekarz - Krystyna Kobierska-Pszonak. Bardzo niemiła, gbur, prostaczka, do pacjentek zwraca się: położy się, wejdzie, siądzie, czego chce. Przestrzegam wszystkie dziewczyny- nie chodźcie do tej ginekolozki-prostaczki!!! Ta kobieta nie powinna w ogóle z ludźmi pracować, co najwyżej z przedmiotami.
            • Gość: ? Re: Najgorszy lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 08:44
              wiadomo - Femina, gorzej niż rzeźnia!
              • Gość: primumnonnocere Re: Najgorszy lekarz IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.14, 10:30
                Jak tak to klepiecie na lewi i prawo papami jacy to lekarze żli i niedobrzy.Jak trzeba ich napiętnować oficialnie to gęby w kubeł. Przepraszam za takie określenia,ale macie okazję wyrazić swoje żale to siedzicie cicho.
                • Gość: arek Re: Najgorszy lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.14, 01:43
                  Nigdy nie sprawdzałeś rankingów lekarzy?
                  • Gość: chory pęcherz Re: Najgorszy lekarz IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.14, 10:59
                    a jakie macie zdanie na temat urologa Pana W.Z. Zainteresowani wiedzą czyje to inicjały imienia i nazwiska .
        • 7doris Re: Najgorszy lekarz 24.04.14, 00:02
          Właśnie byłam dzisiaj w Uro-laser w Sulechowie u dr Drozda i odradzam szczerze wszystkim. Wizyta 200 zł (!) Od wejścia niemiły, arogancki, niecierpliwy jakby obrażony że ma pacjenta. Pojechałam z długotrwałym bólem nerek, gorączką, osłabieniem, w wyniki wskazujące na infekcje nerek potwierdzoną wcześniej przez lekarza rodzinnego. Antybiotyki nie pomagały więc liczyłam na pomoc tego urologa. Nawet dobrze nie spojrzał na wyniki, nie zbadał nerek ( opukiwanie) tylko zrobił usg stwierdzając że urologicznie wszystko ok ale do nefrologa mogę pojechać ! Wizyta obliczona na czas i zysk, nawet wspomniał coś o pośpiechu. Wywiadu nie zebrał a jak chciałam coś powiedzieć to po chamsku mi przerwał. Nie wypisał żadnego leku. Ważne że kasa trafiła do kieszeni. Jeśli nefrolog potwierdzi chorobę nerek składam skargę na tego urologa. Ostrzegam przed tym lekarzem !!!! Zdecydowane nie !!!!
    • Gość: t Re: Najgorszy lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 04:13
      i
      • Gość: martka Re: Najgorszy lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 19:01
        ja dodam witczka - niemowe, bartkiewicza - ginekologa i cebule z krosna
        • Gość: gosc portalu alcio Re: Najgorszy lekarz IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.14, 16:36
          popieram bartkiewicza zdecydowanie nie wybierac bo bylam raz i nie mialam okresu a on nawet mnie nie zbadal a ni zalecil zadnych badan tylko kazal kupic spiralke i mialam przyjsc ze by mi ja zalozyl poszlam niby po spiralke do apteki i zwialam do domu
    • Gość: Pacjent Re: Najgorszy lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 04:18
      Radzę do Psychiatry bo do ortopedy z Tobą już za pózno. Lekarz Bogusławski jest OK.
      • Gość: tom Re: Najgorszy lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.14, 22:22
        Proponuję więc zapoznać się z opiniami o nim.
        www.znanylekarz.pl/marcel-boguslawski/ortopeda/zielona-gora
        Wszystkich odeślesz do psychiatry? Uważaj na to, co mówisz.
    • Gość: zina hanna szczerba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.14, 14:27
      Uwaga !!! Przestrzegam wszystkich przed tą osobą!!!
      Źle wypełniła dolinę łez, czego skutkiem jest efekt Tyndalla. Jeszcze sama musiałam ja uświadomić. Początkowo deklarowała, że mnie nie zostawi i napewno pomoże. W ramach rekompensaty wykonała mezoterapię powiek i na tym jej pomoc się skończyła. Jak jej napisałam, że boli mnie oko i być może potrzebna mi pomoc- już nie odpisała. Następnego dnia nie odebrała telefonu. Kiedy jej napisałam, że oczekuję rekompensaty- zerwała kontakt...
      Zabieg kosztował mnie 850zł. Naprawa jej błędu już prawie 2000zł i końca nie widać.
      Przestrzegam wszystkich!!! UWAGA ZERO ETYKI. Szkodzi i nie udziela pomocy swoim ofiarom.
      Wszystkim zainteresowanym służę dokumentacją foto, sms oraz bilingami na dowód tego, że ta pani ma zero moralności

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka