Dodaj do ulubionych

Szyją kołdry dla chorych dzieci

11.08.04, 16:05
piękne kołderki a idea jeszcze piękniejsza.
Obserwuj wątek
    • Gość: jola Re: Szyją kołdry dla chorych dzieci IP: *.trabki-wielkie.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 16:59
      cieszę się z tego artykułu bo jestem jedną z wyszywających kwadraciki i cieszę
      się że dajemy tyle radości dzieciom
    • bmkw Re: Szyją kołdry dla chorych dzieci 11.08.04, 21:54
      super sprawa - popieram - szkoda tyko, ze nie moge pomóc bo nie umiem tak szyć
      --
    • Gość: karol Re: Szyją kołdry dla chorych dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 10:00
      Moja opinia jest taka
      www.kaan.pl/forum/index.php?showtopic=1836&st=0&#entry13487
      • Gość: gość ula Re: Szyją kołdry dla chorych dzieci IP: *.artcom.pl / *.b.jawnet.pl 12.08.04, 11:22
        akcja piękna i prawdziwa tylko dlaczego informacje zawarte w artykule nie do
        końca są prawdziwe .
    • Gość: Dorota Re: Szyją kołdry dla chorych dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 13:21
      Jestem jedną z wyszywających kwadraciki do kołderek i boli mnie ,że p.Anna
      uzurpuje sobie prawo do pomysłu na kołderki.Osoba która to zainiciowała do tej
      pory się nie ujawniła,bo nie zależy jej na rozgłosie tylko na radości dzieci z
      posiadania tych kołderek.
      Szkoda ,ze p.Anna nie powiedziała prawdy ,kto jest
      inicjatorem akcji,byłoby to uczciwe.
      Dorka
    • Gość: Anna Barzyk Re: Szyją kołdry dla chorych dzieci IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.04, 19:21
      Przede wszystkim muszę napisać, że artykuł (wywiad) NIE BYŁ AUTORYZOWANY.
      Nigdy nie podawałam się za inicjatorkę całej akcji. Panią redaktor odsyłałam po
      iformacje na stronę akcji i na forum kaan, tłumacząc jej, że najlepiej będzie,
      gdy skonktaktuje się właśnie z inicjatorkami, które jej wszystko wyjaśnią.
      Szkoda, że Pani Redaktor tego nie uczyniła.
      Nie ode mnie również pochodzi stwierdzenie "miło być utalentowaną", nie mówiłam
      również, że to do mnie są wysyłane kwadraty na kołderki, tylko że osoby
      haftujące wysyłają je do Bogusi do Olsztyna, a ona kompletuje je i wysyła do
      osób, które szyją kołderki.
      itd... itp...
      Chciałam, żeby to był artykuł o akcji. Pani Redaktor (wierzę, że nie ze złej
      woli)umyśliła sobie inaczej.

Anna Barzyk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka