Gość: netowiec IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.03.02, 21:49 Piszcie, jeżeli znacie jakiegoś obcokrajowca, który jest pracodawcą w Zielonej i chcecie mnie przed nim ostrzec!!!Szukający pracy ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qaz Re: pracodawca godny polecenia! IP: *.ipub.pl 29.03.02, 10:52 Jesteś pierwszą osobą która broni się przed pracą. CZŁOWIEKU, ludzie szukają jakiejkolwiek pracy a ty wydziwiasz! Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise Re: pracodawca godny polecenia! 29.03.02, 12:54 Gość portalu: qaz napisał(a): > ludzie szukają jakiejkolwiek pracy a ty wydziwiasz! Chyba mocno przesadziłeś. Część bezrobotnych być może szuka jakiejkolwiek pracy, ale spora część unika pracy jak może. A jest też sporo osób (w tym ja), które pracę mają i szukają lepszej. Ja też chciałabym się dowiedzieć których pracodawców omijać z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: pracodawca godny polecenia! IP: *.ipub.pl 29.03.02, 18:36 w takim razie zdecydowanie odradzam wszelkie ogłoszenia o regionalnym przedstawicielu firmy GETIN z Wrocławia, oraz uważać na firmę Mercuri Urval z Wawy. Pierwsza sama nie wie czego chce, a podobno świadczy usługi internetowe. Byłem u nich na rozmowach. PORAŻKA. Wymagania mniej więcej takie: do 30lat, wyższe informatyczne, mile widziana praktyka w firmie komputerowej min 5 lat itd itp. Jak zapytać ile zarobisz to usłyszysz coś w stylu że jak się postarasz to i 10tys (sic!) A potem ciężko zarobić chociaż z 1000 bo koszty ponosi sie we własnym zakresie. Druga to "Łowcy głów". Szukaja pracowników dla banków, dużych firm itd,itp. aby pracować w ZG należy kilka razy udać sie do wawy, gdzie po wielu testach kursach i rozmowach można sie po 5, 6-ciu miesiącach dowiedzieć że się jest przyjętym lub nie. U nich można trafić dobrą pracę jak 1 do 1000, ale tak czy siak spore wydatki to te kursy no i podróże. Starałem sie przez nich zatrudnić w SONY. PS Sunrise, jak znajdziesz fajną robotę to daj znać a może zajmę twoje miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise Re: pracodawca godny polecenia! 02.04.02, 17:48 > Sunrise, jak znajdziesz fajną robotę to daj znać a może zajmę twoje miejsce jedną z przyczyn, dla których szukam nowej pracy, jest to, że firma, w której obecnie pracuję, może przestać istnieć za kilka m-cy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: pracodawca godny polecenia! IP: *.ipub.pl 03.04.02, 10:48 powodzenia sunrise. ja szukałem od stycznia do listopada. Tobie niech sie lepiej poszczęści! Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise Re: pracodawca godny polecenia! 03.04.02, 20:15 Gość portalu: qaz napisał(a): > powodzenia sunrise. ja szukałem od stycznia do listopada. Tobie niech sie > lepiej poszczęści! dzięki :-) to jednak masz pracę i też szukasz lepszej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netowiec Re: pracodawca godny polecenia! IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.03.02, 23:29 Oj gazu...obyś nie musiał kiedyś dodawać takiego wątku jak ja! Pozdrawiam świątecznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deka Re: pracodawca godny polecenia! IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.04.02, 20:18 Mam pytanko, czy ktoś słyszał o firmie VARIA? Czy ma ona siedzibę w Zielonej? Potrzebuję pilnego kontaktu z nimi... Pozdrawiam i powodzonka życzę! Deka Odpowiedz Link Zgłoś