Dodaj do ulubionych

pracodawca godny polecenia!

IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.03.02, 21:49
Piszcie, jeżeli znacie jakiegoś obcokrajowca, który jest pracodawcą w Zielonej
i chcecie mnie przed nim ostrzec!!!Szukający pracy ...
Obserwuj wątek
    • Gość: qaz Re: pracodawca godny polecenia! IP: *.ipub.pl 29.03.02, 10:52
      Jesteś pierwszą osobą która broni się przed pracą. CZŁOWIEKU, ludzie szukają
      jakiejkolwiek pracy a ty wydziwiasz!
      • sunrise Re: pracodawca godny polecenia! 29.03.02, 12:54
        Gość portalu: qaz napisał(a):
        > ludzie szukają jakiejkolwiek pracy a ty wydziwiasz!

Chyba mocno przesadziłeś. Część bezrobotnych być może szuka jakiejkolwiek pracy,
        ale spora część unika pracy jak może. A jest też sporo osób (w tym ja), które
        pracę mają i szukają lepszej. Ja też chciałabym się dowiedzieć których
        pracodawców omijać z daleka.

• Gość: qaz Re: pracodawca godny polecenia! IP: *.ipub.pl 29.03.02, 18:36
          w takim razie zdecydowanie odradzam wszelkie ogłoszenia o regionalnym
          przedstawicielu firmy GETIN z Wrocławia, oraz uważać na firmę Mercuri Urval z
          Wawy. Pierwsza sama nie wie czego chce, a podobno świadczy usługi internetowe.
          Byłem u nich na rozmowach. PORAŻKA. Wymagania mniej więcej takie: do 30lat,
          wyższe informatyczne, mile widziana praktyka w firmie komputerowej min 5 lat
          itd itp. Jak zapytać ile zarobisz to usłyszysz coś w stylu że jak się postarasz
          to i 10tys (sic!) A potem ciężko zarobić chociaż z 1000 bo koszty ponosi sie we
          własnym zakresie.
          Druga to "Łowcy głów". Szukaja pracowników dla banków, dużych firm itd,itp. aby
          pracować w ZG należy kilka razy udać sie do wawy, gdzie po wielu testach
          kursach i rozmowach można sie po 5, 6-ciu miesiącach dowiedzieć że się jest
          przyjętym lub nie. U nich można trafić dobrą pracę jak 1 do 1000, ale tak czy
          siak spore wydatki to te kursy no i podróże. Starałem sie przez nich zatrudnić
          w SONY.
          PS
          Sunrise, jak znajdziesz fajną robotę to daj znać a może zajmę twoje miejsce
          • sunrise Re: pracodawca godny polecenia! 02.04.02, 17:48
            > Sunrise, jak znajdziesz fajną robotę to daj znać a może zajmę twoje miejsce
            jedną z przyczyn, dla których szukam nowej pracy, jest to, że firma, w której
            obecnie pracuję, może przestać istnieć za kilka m-cy :-(
            • Gość: qaz Re: pracodawca godny polecenia! IP: *.ipub.pl 03.04.02, 10:48
              powodzenia sunrise. ja szukałem od stycznia do listopada. Tobie niech sie
              lepiej poszczęści!
              • sunrise Re: pracodawca godny polecenia! 03.04.02, 20:15
                Gość portalu: qaz napisał(a):
                > powodzenia sunrise. ja szukałem od stycznia do listopada. Tobie niech sie
                > lepiej poszczęści!

dzięki :-)
                to jednak masz pracę i też szukasz lepszej?
      • Gość: netowiec Re: pracodawca godny polecenia! IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.03.02, 23:29
        Oj gazu...obyś nie musiał kiedyś dodawać takiego wątku jak ja!
        Pozdrawiam świątecznie:-)
    • Gość: Deka Re: pracodawca godny polecenia! IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.04.02, 20:18
      Mam pytanko, czy ktoś słyszał o firmie VARIA? Czy ma ona siedzibę w Zielonej?
      Potrzebuję pilnego kontaktu z nimi...
      Pozdrawiam i powodzonka życzę!
      Deka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka