Dodaj do ulubionych

Dojazd do Warszawy

08.04.14, 17:35
Proszę o podpowiedź na temat jaki najlepszy, najwygodniejszy,najszybszy dojazd do Warszawy...pkp?pks?prywatni przewoźnicy? Proszę o wasze doświadczenia
Obserwuj wątek
    • Gość: k2 Re: Dojazd do Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.14, 18:46
      Radzę korzystać z Lecha, bo inaczej...to po Ślazaku i jego wykazują i puszczą kibla tzw. "regio-plastkik".
      Poważnie to Lechem oprócz ceny dość szybko i wygodnie.
    • bujold Re: Dojazd do Warszawy 08.04.14, 21:13
      A pks albo jakieś prywatne linie autokarowe?
      • Gość: Ania Re: Dojazd do Warszawy IP: *.static.chello.pl 09.04.14, 21:20
        podbijam temat. mam w perspektywie dojazdy do Warszawy i jestem bardzo zainteresowana
        • Gość: engondori Re: Dojazd do Warszawy IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.14, 17:41
          Ostatnio sporo jeżdżę ze swoim zespołem po okolicach Warszawy. Zawsze wynajmujemy vana, ostatnio ciągle korzystamy z oferty polandtransfer. Nie dość, że się mieścimy, to jeszcze zawsze byli na czas, a my jestesmy z tego zadowoleni
    • Gość: bujold Re: Dojazd do Warszawy IP: *.opera-mini.net 12.04.14, 18:15
      Czyżby poza tym jednym pociągiem nic więcej nie jeździło do Warszawy?
      • Gość: dudek Re: Dojazd do Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.14, 22:37
        autobus Zielona Góra-WARSZAWA przez Poznań, Łódź godz. 19.20.

www.pks.zgora.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=8&Itemid=16
        • Gość: Sławek Re: Dojazd do Warszawy IP: *.static.chello.pl 15.04.14, 19:53
          dudek nie rozśmieszaj ludzi - ten autobus jedzie do Warszawy 9 i pół godziny.to jakaś paranoja jest
          • Gość: dudek Re: Dojazd do Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 19:53
            Tak , ale przez te 9 i pół godziny ile zwiedzania.
            Dwa w jednym - kraj i stolica.
    • Gość: Olo Re: Dojazd do Warszawy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.04.14, 23:33
      Za 150 zł samolotem z Babimostu
    • ewelinate1 Re: Dojazd do Warszawy 28.07.14, 17:05
      Połączenia między ZG a Warszawą są tragiczne! Lepiej poszukaj jakichś przejazdów na blablacar.pl, bo w PKP i PKS czekają Cię liczne przesiadki, przestoje i pewnie do tego opóźnienia ;)
      • sibeliuss Re: Dojazd do Warszawy 30.07.14, 11:39
        No to mamy różne doświadczenia, bo ja z przesiadką w Poznaniu jeźdżę bez najmniejszego problemu.
    • paul123 Re: Dojazd do Warszawy 31.07.14, 12:17
      Ludzie sa stuknieci...
      wiekszosc zgodnie podaje, ze jest rano ekspres IC Lech to dalej szukaja alternatywy? po co? bardzo dobre, szybkie i komfortowe polaczenie. Idealne by jechac rano a wieczorem wrocic w jeden dzien. po poludniu z ZG jest inny pociag, TLK. A jak to komus nie pasi, to ze Swiebodzina 3 razy dziennie jezdzi Berlin-Warszawa Expres - 3h30min i jest w Wawie.
      • Gość: aqwa Re: Dojazd do Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.14, 16:10
        Wyczerpująco, ale i tak nie będzie pasowało...
        Piesza pielgrzymka do stolicy - niezależność, modlitwa i zwiedzanie.
      • Gość: bujold Re: Dojazd do Warszawy IP: *.opera-mini.net 31.07.14, 17:18
        paul123 zgadzam się z tobą.przeanalizowałem chyba wszystkie możliwości i rzeczywiście IC Lech to najlepsza opcja zwłaszcza gdy w grę wchodzi jeszcze opcja przesiadki w Warszawie żeby dojechać dalej w kierunku płn mazowsza. Dzięki wszystkim za opinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka