Dodaj do ulubionych

PILNIE!! potrzebuję pomocy!

14.05.14, 01:11
Witam serdecznie,
Jestem studentką Uniwersytetu Wrocławskiego i zawracam się do Państwa z ogromną prośbą. W ramach ćwiczeń terenowych muszę przeprowadzić wywiad z osobami zajmującymi kierownicze stanowiska, których staż pracy to minimum 20 lat. Czy byłaby możliwość wywiadu z kimś z Państwa? Wywiad to ok. 20-30 min, tematyka to Opinia elit lokalnych na temat konkurencyjności miast. Mogę przeprowadzić z Państwem wywiadów zarówno osobiście, bądź za pomocą skypa. Z góry bardzo dziękuję i proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: ryy Re: PILNIE!! potrzebuję pomocy! IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.14, 16:29
      Dziewczyno kto w tych czasach trzyma się 20 lat na jednym stanowisku... i to kierowniczymWeż pod uwagę zmianę ustroju ... Jedyna nadzieja pozostaje w naszym 'kochanym rządzie" Jedż do Warszawy do białego domu, tylko nie wiem czy któryś z "nich" przyzna się że trzyma swoje koryto nie od 20 a od 30-40 lat !!!
      Tak na poważnie to szukaj w szkołach, mam na myśli dyrekcję lub z/c , sprzątaczki-brygadzistki :)
      W szkole nr 11,dyrektorka jest kupę lat , w Ekonomiku na Długiej w przedszkolach...
      Powodzenia
      • Gość: korekta Re: PILNIE!! potrzebuję pomocy! IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.14, 23:07
        Dziewczyna napisała, że 20 lat to staż pracy, a nie praca na jednym stanowisku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka