Gość: IIIks IP: *.zielman.pl 03.09.04, 20:45 No i Putin dał dupy.Myslał,że tak jak w Czeczenii wystarczy po prostu wymordować wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Re: IIIks daje dupy 03.09.04, 21:46 Gość portalu: IIIks napisał(a): > No i Putin dał dupy.Myslał,że tak jak w Czeczenii wystarczy po prostu > wymordować wszystkich. Trzeba bylo ciebie tam wyslac, pewnie tak jak telewizyjni komentatorzy zansz sie na odbijaniu pol tysiaca dzieci z rak religijnych fanatykow, bo jestes fanem Rambo III p.s. A czemu nie napisles, ze Bush dał dupy, gdy zginal 1000. amerykanski zolnierz w Iraku?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: IIIks daje dupy IP: *.zielman.pl 03.09.04, 22:04 Twoja SLD-owska formacja tonie,tak jak Twój marksistowski swiatopogląd.Poraża mnie Twoje uwielbienie dla Rosjan.Byłbyś dobrym sekretarzem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: IIIks daje dupy 03.09.04, 22:32 Gość portalu: IIIks napisał(a): > Twoja SLD-owska formacja tonie,tak jak Twój marksistowski swiatopogląd.Poraża > mnie Twoje uwielbienie dla Rosjan.Byłbyś dobrym sekretarzem:-) No w morde, przeszedles sam siebie. Jak mozna byc tak chory z nienawisci by nie wspolczuc teraz Rosjanom i pisac z satysfakcja, ze nie dali sobie do konca rady w beznadziejnej sytuacji???!!! A co ma dzisiejsza Rosja wspolnego z marksizmem? A co to jest marksistowski swiatopoglad? Byles oficerem politycznym Ludowego Wojska Polskiego, ze wiesz co to jest? Bo ja znam tylko teorie filozoficzne i makroekonomiczne XIX - wiecznego mysliciela zydowskiego pochodzenia z Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: IIIks daje dupy IP: *.zielman.pl 03.09.04, 22:37 Co ma wspólnego dzisiejsza Rosja z marksizmem? Nauczasz historii i nie wiesz? Choćby prezydenta Putina-funkcjonariusza KGB!!!Ty głupi jesteś,czy cię dzisiaj tylko pogieło,tak jak w przypadku dyskusji o Kuklińskim? Odpowiedz Link Zgłoś
c_cogito Re: IIIks daje dupy 03.09.04, 22:49 może to dla Ciebie będzie zaskoczenie, ale Ty, IIIks, niewiele się różnisz od Putina i działaczy PZPR: jesteś tak samo butny, arogancki, nie szanujesz cudzych poglądów, odmiennego zdania, przyrównując polemikę oponentów do psiej argumentacji. to się nazywa kultura rozmowy. ale nie wypływa ona na pewno z nauki chrześcijańskiej, na którą się często powołujesz. jesteś zwykłym dupkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: IIIks daje dupy IP: *.zielman.pl 04.09.04, 07:16 Do c-cogito.Jesteś niezwykłym dupkiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG Re: Samowładztwo Putina IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.09.04, 22:50 Szkoda ze przez chorą polityke Putina cierpia niewinne dzieciaki i to po stronie Rosji jak i Czeczenów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Samowładztwo Putina 03.09.04, 23:06 Gość portalu: AMG napisał(a): > Szkoda ze przez chorą polityke Putina cierpia niewinne dzieciaki i to po > stronie Rosji jak i Czeczenów!!! Rosja to duży kraj i trudno nam obiektywnie oceniać politykę Putina. Rządy despotycznych carów w tym państwie tak naprawdę nigdy się nie skończyły. Szkoda każdego niewinnego człowieka, który musi cierpieć przez bezwzględne postępowanie innych ludzi. Czy naprawdę nie mamy wyjścia i musimy być zakładnikami polityków, urzędników, terrorystów, złodzieji itd.? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Samowładztwo Putina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 23:07 AMG Twoja cała psycha jest chora, jesteś całkowitym odzwierciedleniem IIIksa :- ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG Re: Samowładztwo Putina IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.09.04, 18:38 Ogladnij sobie jakikolwiek reportaz o tym co sie dzieje w Czeczeni i jak wyglada teraz Grozny (jedynie mozna porównac do Warszawy z 45 r) a poznej bron zaciekle swojego putinka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Samowładztwo Putina IP: *.zielman.pl 04.09.04, 23:11 323 ofiary.Gratuluję prezydencie Putin!To i tak o wiele mniej niz pańskie ofiary w Czeczenii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: Samowładztwo Putina IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.09.04, 10:13 a ja ciagle wierze ze to nie byla zaplanowana akcja - mam nadzieje ze ruscy nie posuneliby sie do takiej akcji - nie wierze w to lacze sie z rosjanami i popieram putina. A CO INNEGO MI ZOSTALO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Samowładztwo Terroru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 10:47 To była akcja ratowenicza. Prawdopodobnie doszło do przypadkowej eksplozji jednej z bomb terroystów i wtedy myśląc że to atak Rosjan zaczęli roztrzeliwać dzieci. Wysadzili w powietrze salę gomnastyczną w której spędzili dzieci. A tym które uciekały strzelali w plecy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cancro Re: Zbrodnia! IP: *.core.lanet.net.pl 05.09.04, 12:16 Uprasza się IIIks'a, AMG i innych P.T. Forumowiczów, o powstrzymanie się przed pisaniem postów pod wpływem środków psychotropowych i odurzających. To nie prezydent Putin był na miejscu i kierował akcją! To zwierzęta spod znaku półksięzyca, którym obojętne jest kogo mordują, wszak niewiernym należy się "kęsim"! Oglądałem kiedyś w TVP wywiad, którego naszej telewizji udzielił jeden z bandytów, nie wiadomo dlaczego zwany "czeczeńskim bojownikiem". Ten "człowiek" mówiąc do dziennikarki reprezentującej państwo, które bezkrytycznie popiera czeczeńska rebelię powiedział m.in. tak: "Wy tam w Polsce, też nie możecie czuć sie bezpieczni. To tylko kwestaia czasu, zanim zielony sztandar proroka załopoce nad Wisłą"! W każdym normalnym kraju odezwałoby się przynajmniej kilka oficjalnych czynników. Natomiast w Polsce zintensyfikowano polityczną i humanitarną pomoc dla zbuntowanej republiki. No cóż. Polską tradycją jest zawieranie chybionych sojuszy. Tak stało się i tym razem. Światowe i europejskie potęgi milczą w sprawie Czeczenii, a nasi domorośli politycy jak zwykle wyrywają się przed orkiestrę, zakładając w Krakowie Instytut Czeczeński, czy jakoś tak. Nie kryję antypatii do czeczeńców. Bliżej mi mentalnie i kulturowo do naszych braci Słowian (chociaz według IIIks'a będzie to zapewne pozostałość po komuniznie). Co do wojny prowadzonej w Czeczenii słyszałem i czytałem różne opinie, z których wiekszość nie tak jednoznacznie potępia Rosjan, jak ma to miejsce w zawsze buńczucznej Polsce. Zawsze jednak potępiał będę akty podobne do tych jak w Biesłaniu. Wojnę prowadzą ze sobą siły zbrojne, a nie uzbrojona po zęby banda z bezbronnymi dziećmi. Mimo to zidiociałe polskie "elyty polityczne" znalazły wytłumaczenie dla bandyckiej akcji islamistów i posłały ją w eter. Chory kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Zbrodnia! IP: *.zielman.pl 05.09.04, 19:17 Do cancro!Swego czasu Wyborcza opublikowała artykuł na temat zbrodni rosyjskich w Czeczenii.Bardzo polecam,to może wyleczysz się z rusofilstwa.Szczególne wrażenie robia tzw.obozy filtracyjne,w których praktycznie kacapy dokonują selekcji Czeczenów,a nastepnie mordują.Trzeba być zdrowo pojebanym aby znając naszą historię popierać Rosjan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: Zbrodnia! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.09.04, 20:39 oj pojebany to troche za mocne slowo. jesli nie "popierasz" rosjan to znaczy ze jestes za czeczencami - tymi samy ktorzy w osetii weszli do szkoly z dziecmi (k@#a mac z DZIECMI) i zabilo kolo 400 osob (polowa to male dzieci). wiem strasznie uproscilem swiat sie odwrocil od czeczeni ale ostatnio przeszli oni samych siebie. po takich numerach to w kazdym zdrowym organizmie przychodzi tylko jedna mysl - zrownac ta cala czeczenie z ziemia. znowu uproszczenie - ale taka byla moja reakcja. w tym konflickie (TERAZ) stoje za Rosja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Zbrodnia! IP: *.zielman.pl 05.09.04, 20:53 No to zamknij oczy i pomyśl.Jest środek nocy.Do Twojego domu w Czeczenii (ciebie nie ma)wpada oddział Specnazu.Najpierw gwałcą Twoją żone,która jest w 6 miesiacu ciaży,a później patroszą ją z Twojego dziecka jak rybę z flaków.Twój syn zostaje wypędzony na zewnątrz i dostaje kulę w łeb,bo nie daj boże mógłby mieć czeczeńskie dzieci.Jeśli byś nie oszalał,to na co byłoby ciebie stać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cancro Re: Zbrodnia! IP: *.core.lanet.net.pl 06.09.04, 08:21 Gość portalu: IIIks napisał(a): > Do cancro!Swego czasu Wyborcza opublikowała artykuł na temat zbrodni rosyjskich > w Czeczenii.Bardzo polecam,to może wyleczysz się z rusofilstwa.Szczególne > wrażenie robia tzw.obozy filtracyjne,w których praktycznie kacapy dokonują > selekcji Czeczenów,a nastepnie mordują. Nie wiem dlaczego akutat "Wyborcza" ma być wyrocznią w tej sprawie. Redaktorzy tej gazety wielokrotnie udowodnili, że nie są obiektywni i kreują opinię publiczną na tzw. "polityczny obstalunek". Dokładanie -jak napisałeś "kacapom" (a'propos, jak reagujesz gdy inni nazywają nas polaczkami?) - jest trendy - "niedźwiedź" ma sporo wyłamanych zębów i póki mu nie odrosną można go bezkarnie kąsać. Jeśli chodzi o zalecaną lekturę zrewanżuję Ci się "Polityką", gdzie można wyczytać, że tak naprawdę wojna w Czeczenii rozgrywa się o kontrolę nad ogromnym rynkiem produkcji i dystrybucji narkotyków - głownie opium. Czeczeńcom tak naprawdę obojętne jet kto nimi rządzi. Władza marionetkowych prezydentów tej rpubliki - z jakiej opcji by nie pochodzili - sięga mniej więcej 20 metrów od pałacu prezydenckiego. Czeczeńcy najbardziej chcieliby, aby nimi nikt nie rządził - hersztowie poszczególnych band zwani "dowódcami polowymi" sami ustanawiają prawa na obszarach swoich wpływów. Podstawa tych praw to niekontrolowany handel narkotykami, niekontrolowana dystrybucja broni i prawo szariatu w codziennym życiu - ot taka odmiana naszych WC. Natomiast historia o "gwałceniu i patroszeniu" została chyba wzięta żywcem z jakiejś książki Forsyta cza Folleta, jednak nie można zupełnie wykluczyć jej prawdziwości. Odpowiedz sobie sam, jak byś zareagował zobaczywszy kolegów z twego odddziału wziętych do niewoli, a następnie wykastrowanych, wypatroszonych i z poderżniętymi gardłami. Tam na Kaukazie to normalka - taka kultura. Nie dziw się więc, że byc może "kacapy" dopuszczają się bestialstw, jednak nie wypływa to z państwowej doktryny, a jest wynikiem traumy jakiej rosyjscy żołnierze doznają na tej wojnie. Odwrotnie wygląda to u Czeczeńców, którzy będąc muzułmanami wierzą, że za swe mordy dostąpią zbawienia. Coby jednak nie napisać, nic nie usprawiedliwia mordu bezbronnych dzieci, czy wzięcia jako zakładników szpitala położniczego przez "dowódcę polowego" Basajewa. > Trzeba być zdrowo pojebanym aby znając naszą historię popierać Rosjan. Bardzo mnie cieszy, że dyskusja odbywa się w "wersalskim tonie". Od razu znać mistrza języka! No cóż, nie wiem co historia Polski ma tu do rzeczy. Na stosunek Rosjan do Polaków Rzeczpospolita "uczciwie" zapracowała i we wzajemnych sk...stwach jest remis, raczej ze wskazaniem niestety na Polskę, o czym naszych dzieci raczej się w szkołach nie uczy. Przykro przyznać, że nasi żołnierze nie zawsze byli rycerscy i to na przeciągu całej naszej historii. Mieszkalem kiedyś w mieście, które było sporym garnizonem Armii Radzieckiej. Choć miałem swiadomość radzieckiej dominacji nad Polską, nie przeszkadzało mi to szanować i przyjaźnić sie z wieloma Rosjanami. Wiedziałem, że to nie Wania, Igor, czy Siergiej zasiadają na Kremlu i nie oni ustanawiają porzadek w naszej części świata - byli normalnym, przyjaznymi o słowiańskiej duszy ludźmi, którzy tak jak ja, chcieli żyć w pokoju i spokoju. I jeszcze a'propos "pojebania". Ja z kolei uważam, że "trzeba być zdrowo pojebanym, aby znajac naszą historię ściskać się z Niemcami", albo z angolami, czy żabojadami, którzy zawsze wystawiają naszą d... do wiatru. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Zbrodnia! IP: *.zielman.pl 06.09.04, 21:08 No to proste pytanie.Kto trzymał Polskę za ryj w latach 1944-1989? Niemcy,Anglicy,czy też może Twoi przyjaciele Rosjanie-znaczy się KACAPY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: Zbrodnia! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 16:15 nie uwazasz ze cos w tym jest?? "Proszę sobie wyobrazić, że ludzie, którzy strzelają dzieciom w plecy, dochodzą do władzy. Nie będzie pan miał wtedy więcej pytań do naszej polityki w Czeczenii" - powiedział Putin." z takimi ludzmi (terorystami z czeczeni) sie nie rozmawia sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Zbrodnia! IP: *.zielman.pl 07.09.04, 21:59 Naskret! Masz rację! Putin mówił o armii federacyjnej interweniującej w Czeczenii.Przecież ich postepowanie nie rózni sie niczym od terrorystów.Może skalą morderstw.Kacapy są jak zwykle wydajniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś