Dodaj do ulubionych

Samowładztwo Putina

IP: *.zielman.pl 03.09.04, 20:45
No i Putin dał dupy.Myslał,że tak jak w Czeczenii wystarczy po prostu
wymordować wszystkich.
Obserwuj wątek
    • croolick Re: IIIks daje dupy 03.09.04, 21:46
      Gość portalu: IIIks napisał(a):

> No i Putin dał dupy.Myslał,że tak jak w Czeczenii wystarczy po prostu
      > wymordować wszystkich.

Trzeba bylo ciebie tam wyslac, pewnie tak jak telewizyjni komentatorzy zansz sie
      na odbijaniu pol tysiaca dzieci z rak religijnych fanatykow, bo jestes fanem
      Rambo III

p.s.
      A czemu nie napisles, ze Bush dał dupy, gdy zginal 1000. amerykanski zolnierz w
      Iraku??????????
      • Gość: IIIks Re: IIIks daje dupy IP: *.zielman.pl 03.09.04, 22:04
        Twoja SLD-owska formacja tonie,tak jak Twój marksistowski swiatopogląd.Poraża
        mnie Twoje uwielbienie dla Rosjan.Byłbyś dobrym sekretarzem:-)
        • croolick Re: IIIks daje dupy 03.09.04, 22:32

> Twoja SLD-owska formacja tonie,tak jak Twój marksistowski swiatopogląd.Poraża
          > mnie Twoje uwielbienie dla Rosjan.Byłbyś dobrym sekretarzem:-)

No w morde, przeszedles sam siebie. Jak mozna byc tak chory z nienawisci by nie
          wspolczuc teraz Rosjanom i pisac z satysfakcja, ze nie dali sobie do konca rady
          w beznadziejnej sytuacji???!!!
          A co ma dzisiejsza Rosja wspolnego z marksizmem? A co to jest marksistowski
          swiatopoglad? Byles oficerem politycznym Ludowego Wojska Polskiego, ze wiesz co
          to jest? Bo ja znam tylko teorie filozoficzne i makroekonomiczne XIX - wiecznego
          mysliciela zydowskiego pochodzenia z Niemiec.
          • Gość: IIIks Re: IIIks daje dupy IP: *.zielman.pl 03.09.04, 22:37
            Co ma wspólnego dzisiejsza Rosja z marksizmem? Nauczasz historii i nie wiesz?
            Choćby prezydenta Putina-funkcjonariusza KGB!!!Ty głupi jesteś,czy cię dzisiaj
            tylko pogieło,tak jak w przypadku dyskusji o Kuklińskim?
            • c_cogito Re: IIIks daje dupy 03.09.04, 22:49
              może to dla Ciebie będzie zaskoczenie, ale Ty, IIIks, niewiele się różnisz od
              Putina i działaczy PZPR: jesteś tak samo butny, arogancki, nie szanujesz
              cudzych poglądów, odmiennego zdania, przyrównując polemikę oponentów do psiej
              argumentacji. to się nazywa kultura rozmowy. ale nie wypływa ona na pewno z
              nauki chrześcijańskiej, na którą się często powołujesz. jesteś zwykłym dupkiem.
              • Gość: IIIks Re: IIIks daje dupy IP: *.zielman.pl 04.09.04, 07:16
                Do c-cogito.Jesteś niezwykłym dupkiem:-)
    • Gość: AMG Re: Samowładztwo Putina IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.09.04, 22:50
      Szkoda ze przez chorą polityke Putina cierpia niewinne dzieciaki i to po
      stronie Rosji jak i Czeczenów!!!
      • tezgucio Re: Samowładztwo Putina 03.09.04, 23:06
        Gość portalu: AMG napisał(a):
        > Szkoda ze przez chorą polityke Putina cierpia niewinne dzieciaki i to po
        > stronie Rosji jak i Czeczenów!!!
        Rosja to duży kraj i trudno nam obiektywnie oceniać politykę Putina. Rządy
        despotycznych carów w tym państwie tak naprawdę nigdy się nie skończyły.
        Szkoda każdego niewinnego człowieka, który musi cierpieć przez bezwzględne
        postępowanie innych ludzi. Czy naprawdę nie mamy wyjścia i musimy być
        zakładnikami polityków, urzędników, terrorystów, złodzieji itd.? :-(
      • Gość: zg Re: Samowładztwo Putina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 23:07
        AMG Twoja cała psycha jest chora, jesteś całkowitym odzwierciedleniem IIIksa :-
        (
        • Gość: AMG Re: Samowładztwo Putina IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.09.04, 18:38
          Ogladnij sobie jakikolwiek reportaz o tym co sie dzieje w Czeczeni i jak
          wyglada teraz Grozny (jedynie mozna porównac do Warszawy z 45 r) a poznej bron
          zaciekle swojego putinka!
          • Gość: IIIks Re: Samowładztwo Putina IP: *.zielman.pl 04.09.04, 23:11
            323 ofiary.Gratuluję prezydencie Putin!To i tak o wiele mniej niz pańskie
            ofiary w Czeczenii.
            • Gość: naskret Re: Samowładztwo Putina IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.09.04, 10:13
              a ja ciagle wierze ze to nie byla zaplanowana akcja - mam nadzieje ze ruscy nie
              posuneliby sie do takiej akcji - nie wierze w to

lacze sie z rosjanami i popieram putina.

A CO INNEGO MI ZOSTALO
    • Gość: erni Re: Samowładztwo Terroru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 10:47
      To była akcja ratowenicza. Prawdopodobnie doszło do przypadkowej eksplozji
      jednej z bomb terroystów i wtedy myśląc że to atak Rosjan zaczęli roztrzeliwać
      dzieci. Wysadzili w powietrze salę gomnastyczną w której spędzili dzieci. A tym
      które uciekały strzelali w plecy..
    • Gość: cancro Re: Zbrodnia! IP: *.core.lanet.net.pl 05.09.04, 12:16
      Uprasza się IIIks'a, AMG i innych P.T. Forumowiczów, o powstrzymanie się przed
      pisaniem postów pod wpływem środków psychotropowych i odurzających.
      To nie prezydent Putin był na miejscu i kierował akcją! To zwierzęta spod znaku
      półksięzyca, którym obojętne jest kogo mordują, wszak niewiernym należy
      się "kęsim"!
      Oglądałem kiedyś w TVP wywiad, którego naszej telewizji udzielił jeden z
      bandytów, nie wiadomo dlaczego zwany "czeczeńskim bojownikiem". Ten "człowiek"
      mówiąc do dziennikarki reprezentującej państwo, które bezkrytycznie popiera
      czeczeńska rebelię powiedział m.in. tak: "Wy tam w Polsce, też nie możecie czuć
      sie bezpieczni. To tylko kwestaia czasu, zanim zielony sztandar proroka
      załopoce nad Wisłą"! W każdym normalnym kraju odezwałoby się przynajmniej kilka
      oficjalnych czynników. Natomiast w Polsce zintensyfikowano polityczną i
      humanitarną pomoc dla zbuntowanej republiki. No cóż. Polską tradycją jest
      zawieranie chybionych sojuszy. Tak stało się i tym razem. Światowe i
      europejskie potęgi milczą w sprawie Czeczenii, a nasi domorośli politycy jak
      zwykle wyrywają się przed orkiestrę, zakładając w Krakowie Instytut Czeczeński,
      czy jakoś tak. Nie kryję antypatii do czeczeńców. Bliżej mi mentalnie i
      kulturowo do naszych braci Słowian (chociaz według IIIks'a będzie to zapewne
      pozostałość po komuniznie). Co do wojny prowadzonej w Czeczenii słyszałem i
      czytałem różne opinie, z których wiekszość nie tak jednoznacznie potępia
      Rosjan, jak ma to miejsce w zawsze buńczucznej Polsce. Zawsze jednak potępiał
      będę akty podobne do tych jak w Biesłaniu. Wojnę prowadzą ze sobą siły zbrojne,
      a nie uzbrojona po zęby banda z bezbronnymi dziećmi. Mimo to zidiociałe
      polskie "elyty polityczne" znalazły wytłumaczenie dla bandyckiej akcji
      islamistów i posłały ją w eter. Chory kraj...
      • Gość: IIIks Re: Zbrodnia! IP: *.zielman.pl 05.09.04, 19:17
        Do cancro!Swego czasu Wyborcza opublikowała artykuł na temat zbrodni rosyjskich
        w Czeczenii.Bardzo polecam,to może wyleczysz się z rusofilstwa.Szczególne
        wrażenie robia tzw.obozy filtracyjne,w których praktycznie kacapy dokonują
        selekcji Czeczenów,a nastepnie mordują.Trzeba być zdrowo pojebanym aby znając
        naszą historię popierać Rosjan.
        • Gość: naskret Re: Zbrodnia! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.09.04, 20:39
          oj pojebany to troche za mocne slowo.

jesli nie "popierasz" rosjan to znaczy ze jestes za czeczencami - tymi samy
          ktorzy w osetii weszli do szkoly z dziecmi (k@#a mac z DZIECMI) i zabilo kolo
          400 osob (polowa to male dzieci).

wiem strasznie uproscilem

swiat sie odwrocil od czeczeni ale ostatnio przeszli oni samych siebie.

po takich numerach to w kazdym zdrowym organizmie przychodzi tylko jedna mysl -
          zrownac ta cala czeczenie z ziemia. znowu uproszczenie - ale taka byla moja
          reakcja.

w tym konflickie (TERAZ) stoje za Rosja
          • Gość: IIIks Re: Zbrodnia! IP: *.zielman.pl 05.09.04, 20:53
            No to zamknij oczy i pomyśl.Jest środek nocy.Do Twojego domu w Czeczenii
            (ciebie nie ma)wpada oddział Specnazu.Najpierw gwałcą Twoją żone,która jest w 6
            miesiacu ciaży,a później patroszą ją z Twojego dziecka jak rybę z flaków.Twój
            syn zostaje wypędzony na zewnątrz i dostaje kulę w łeb,bo nie daj boże mógłby
            mieć czeczeńskie dzieci.Jeśli byś nie oszalał,to na co byłoby ciebie stać?
        • Gość: cancro Re: Zbrodnia! IP: *.core.lanet.net.pl 06.09.04, 08:21

> Do cancro!Swego czasu Wyborcza opublikowała artykuł na temat zbrodni
          rosyjskich
          > w Czeczenii.Bardzo polecam,to może wyleczysz się z rusofilstwa.Szczególne
          > wrażenie robia tzw.obozy filtracyjne,w których praktycznie kacapy dokonują
          > selekcji Czeczenów,a nastepnie mordują.
          Nie wiem dlaczego akutat "Wyborcza" ma być wyrocznią w tej sprawie. Redaktorzy
          tej gazety wielokrotnie udowodnili, że nie są obiektywni i kreują opinię
          publiczną na tzw. "polityczny obstalunek". Dokładanie -jak napisałeś "kacapom"
          (a'propos, jak reagujesz gdy inni nazywają nas polaczkami?) - jest trendy -
          "niedźwiedź" ma sporo wyłamanych zębów i póki mu nie odrosną można go
          bezkarnie kąsać. Jeśli chodzi o zalecaną lekturę zrewanżuję Ci się "Polityką",
          gdzie można wyczytać, że tak naprawdę wojna w Czeczenii rozgrywa się o kontrolę
          nad ogromnym rynkiem produkcji i dystrybucji narkotyków - głownie opium.
          Czeczeńcom tak naprawdę obojętne jet kto nimi rządzi. Władza marionetkowych
          prezydentów tej rpubliki - z jakiej opcji by nie pochodzili - sięga mniej
          więcej 20 metrów od pałacu prezydenckiego. Czeczeńcy najbardziej chcieliby, aby
          nimi nikt nie rządził - hersztowie poszczególnych band zwani "dowódcami
          polowymi" sami ustanawiają prawa na obszarach swoich wpływów. Podstawa tych
          praw to niekontrolowany handel narkotykami, niekontrolowana dystrybucja broni i
          prawo szariatu w codziennym życiu - ot taka odmiana naszych WC. Natomiast
          historia o "gwałceniu i patroszeniu" została chyba wzięta żywcem z jakiejś
          książki Forsyta cza Folleta, jednak nie można zupełnie wykluczyć jej
          prawdziwości. Odpowiedz sobie sam, jak byś zareagował zobaczywszy kolegów z
          twego odddziału wziętych do niewoli, a następnie wykastrowanych, wypatroszonych
          i z poderżniętymi gardłami. Tam na Kaukazie to normalka - taka kultura. Nie
          dziw się więc, że byc może "kacapy" dopuszczają się bestialstw, jednak nie
          wypływa to z państwowej doktryny, a jest wynikiem traumy jakiej rosyjscy
          żołnierze doznają na tej wojnie. Odwrotnie wygląda to u Czeczeńców, którzy
          będąc muzułmanami wierzą, że za swe mordy dostąpią zbawienia. Coby jednak nie
          napisać, nic nie usprawiedliwia mordu bezbronnych dzieci, czy wzięcia jako
          zakładników szpitala położniczego przez "dowódcę polowego" Basajewa.

> Trzeba być zdrowo pojebanym aby znając naszą historię popierać Rosjan.
          Bardzo mnie cieszy, że dyskusja odbywa się w "wersalskim tonie". Od razu znać
          mistrza języka! No cóż, nie wiem co historia Polski ma tu do rzeczy. Na
          stosunek Rosjan do Polaków Rzeczpospolita "uczciwie" zapracowała i we
          wzajemnych sk...stwach jest remis, raczej ze wskazaniem niestety na Polskę, o
          czym naszych dzieci raczej się w szkołach nie uczy. Przykro przyznać, że nasi
          żołnierze nie zawsze byli rycerscy i to na przeciągu całej naszej historii.
          Mieszkalem kiedyś w mieście, które było sporym garnizonem Armii Radzieckiej.
          Choć miałem swiadomość radzieckiej dominacji nad Polską, nie przeszkadzało mi
          to szanować i przyjaźnić sie z wieloma Rosjanami. Wiedziałem, że to nie Wania,
          Igor, czy Siergiej zasiadają na Kremlu i nie oni ustanawiają porzadek w naszej
          części świata - byli normalnym, przyjaznymi o słowiańskiej duszy ludźmi, którzy
          tak jak ja, chcieli żyć w pokoju i spokoju.
          I jeszcze a'propos "pojebania". Ja z kolei uważam, że "trzeba być zdrowo
          pojebanym, aby znajac naszą historię ściskać się z Niemcami", albo z angolami,
          czy żabojadami, którzy zawsze wystawiają naszą d... do wiatru. Co Ty na to?
          • Gość: IIIks Re: Zbrodnia! IP: *.zielman.pl 06.09.04, 21:08
            No to proste pytanie.Kto trzymał Polskę za ryj w latach 1944-1989?
            Niemcy,Anglicy,czy też może Twoi przyjaciele Rosjanie-znaczy się KACAPY!!!
            • Gość: naskret Re: Zbrodnia! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 16:15
              nie uwazasz ze cos w tym jest??
              "Proszę sobie wyobrazić, że ludzie, którzy strzelają dzieciom w plecy, dochodzą
              do władzy. Nie będzie pan miał wtedy więcej pytań do naszej polityki w
              Czeczenii" - powiedział Putin."

z takimi ludzmi (terorystami z czeczeni) sie nie rozmawia sie
              • Gość: IIIks Re: Zbrodnia! IP: *.zielman.pl 07.09.04, 21:59
                Naskret! Masz rację! Putin mówił o armii federacyjnej interweniującej w
                Czeczenii.Przecież ich postepowanie nie rózni sie niczym od terrorystów.Może
                skalą morderstw.Kacapy są jak zwykle wydajniejsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka