Gość: Pipi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 15:17 Kiedy nastepuje wreczenie legitymacji studenckich i indeksów na UZ, bo rok akademicki rozpoczyna sie dosc pozno. Czy dopiero na ineauguracji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Studentka Re: Legitymacje studenckie na UZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 15:49 Późno? 1szego przecież.. i wtedy Ci wręczają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi Re: Legitymacje studenckie na UZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 15:55 Ja mam rozpoczecie 4 pazdziernika wiec to jest chyba pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Legitymacje studenckie na UZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 16:15 lepiej pozno niz wcale;) mi tam sie nie spieszy zeby zaczac roczek;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
stevills Na inauguracji.... 26.09.04, 16:53 ...wręczane są indeksy i legitymacje tylko wybranym osobom. Reszta będzie je mogła odebrać w dziekanacie swojego wydziału przez bodajże miesiąc od rozpoczęcia semestru. Pozdrawiam Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
katicaa Re: Legitymacje studenckie na UZ 27.09.04, 19:05 > Kiedy nastepuje wreczenie legitymacji studenckich i indeksów na UZ, bo rok > akademicki rozpoczyna sie dosc pozno. Czy dopiero na ineauguracji? Na inauguracji jest wreczenie legitek ale tylko kilku osobom dla pokazowy. Reszta dostaje legitki na inauguracji na swoim wydziale (jakos w 1 tyg pazdziernika). Co do indeksu to dostaniesz go przed sesja. Odpowiedz Link Zgłoś