Dodaj do ulubionych

Program walki z przestępczością do poprawki

IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.10.04, 18:16
Powoływanie Straży Miejskiej to czysty idiotyzm. Od tej roboty jest policja.
Niestety, póki co policja zajmuje się produkcją zapisanego papieru a ulice
patroluje od 7 do 15. Zapomniała się tylko umówić na te godziny z tzw.
elementem. Krótko mówiąc, odformalizować i dofinansować policję i zagonić ją
do roboty.
Zresztą, już to ćwiczyliśmy. Za same mundury SM byłby radiowóz policyjny albo
kilka ulicznych etatów policji.
Obserwuj wątek
    • Gość: dE-reDs Re: Program walki z przestępczością do poprawki IP: *.ztpnet.pl 26.10.04, 19:53
      Pie..cie Hipolicie!Wtedy straż dziłała w/g innych zasad(kompetencji) Dzisiaj
      to już bedzie inna formacja.Jest całkiem zrozumiałym,że ZOMO-wsko-milicyjne
      lobby-czyli Bartkowiak i Filescki nie chcą dopuścić do jej powstania.Bo co z
      ich kolegami w Policji?P.S.Przypominam,że to w kółko Brachmański będąc radnym
      przychodził na sesje i marudził o koniecznośći likwidacji Straży Miejskiej-
      naciskany przez wyżej wymiwenione lobby,lub tworzący to lobby.
      • Gość: kiks Re: Program walki z przestępczością do poprawki IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.10.04, 20:10
        Jeżeli coś źle funkcjonuje a tak jest z Policją to trzeba to naprawić. Tylko
        czy to ma byc straż miejska??? Mam pytanie źle funkcjonuje slużba zdrowia to
        może niech miasto też stworzy swoją, źle jest z drogami to miasto też się ma za
        to zabrać??? To nie ma sensu chyba, że jak zwykle chodzi tylko o stoki czyli
        przyjęcie kolejnych osób na kolejne stanowiska tylko żeby nie byo jak w gdańsku
        gdzie komendant po pijaku jeździl samochodem. Jeżeli powstanie straż miejska to
        znowu będzie jak kiedyś, czyli wyścigi z policja kto wystawi więcej mandatów za
        zle parkowanie.
      • Gość: IIIks Re: Program walki z przestępczością do poprawki IP: *.ztpnet.pl 26.10.04, 20:13
        A za tym,co gada bBartkowiak cieniem sieę kładzie jego folwark,czyli fundacja
        Niebezpieczne-upsss-Bezpieczne Miasto:)))
    • woter Re: Program walki z przestępczością do poprawki 26.10.04, 20:04
      na policję za bardzo nie liczmy przy aktualnych przepisach, a porządek jaki
      jest w mieście każdy widzi.
      Wolę wydać parę złotych ale chcę żyć w miarę bezpiecznie i w należytym
      porządku, mam tylko jedno życie i nie chcę aby o nim decydowały lumpy
      • Gość: ewoter Re: Program walki z przestępczością do poprawki IP: *.gala.net.pl 27.10.04, 10:39
        hej, woter, a gdzie wartości chrześcijańskie? nie ma lumpów- sa ludzie bliźni
        twoi, ktorych trzeba miłować a nie traktować strażą!
    • Gość: żandarm Re: Program walki z przestępczością do poprawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 20:53
      Czerwoni boją się tego programu bo jest on skierowany do przestępców. Przecież
      nie będą sami na siebie kręcić bicza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka