Gość: uczen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 12:15 Kto najleszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eureka Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 14:19 p. Ciałowicz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r14 Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 21:34 Tak po nazwisku? Hm...może inicjały: D.Cz.:PPP I wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.12.04, 16:33 K. Szponer :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 23:16 p. K. C. po raz drugi:) Odpowiedz Link Zgłoś
tonymontana Re: Ranking nauczycieli I LO 29.12.04, 00:34 jesli sie nie myle to ten gosc uczyl w 7, i bardzo "lubi" licealistki, ale na pewno sie myle ;)_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedyneczka Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.nowogrod-babrzanski.sdi.tpnet.pl 28.12.04, 21:57 Ja stawiam na K. Ciałowicza i A. Jagodzińską. Fajosko, nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus666 Re: Ranking nauczycieli I LO 28.12.04, 23:52 D.Cz. to mi sie kojarzy(nieciekawie) z moja wychowawczynia jak chodzilem do jedynki. o jej wybrykach moznaby ksiazke napisac. wspomnienia...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geniu Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.12.04, 22:01 potem będzie ranking uczniów , w tym na największego głąba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesta Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 22:30 He, he...ranking uczniów też możemy zrobić. Kto zacznie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r14 Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 10:12 jestem za rankingiem uczniów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 00:41 berent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 31.12.04, 01:35 oczywiście ciało!!! moj dawny wychowawca co u niego na zjeciach slychac? nadal mowi do was "sluchajcie, ludkowie" i rzuca krzeslem w podloge by was uciszyc?:P cmoooki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eureka Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 10:26 ciało nic się nie zmienił. nadal w formie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nu.pagadi Re: Ranking nauczycieli I LO 03.01.05, 18:46 Tak ludkom Ciało opowiada: Niezły wóz on kiedyś posiadał po ulicach jeździł śmiało superową złotą strzałą która była warta krocie (ale gdy się ją zatankowało) a teraz gdzieś pewnie leży na szrocie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:38 :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gringo Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:38 CIAŁOWICZ 4 EVER THE BEST :P (mój aktualny wychowawca - takie człowieka chyba nigdzie nie spotkam :) ). A Czyżewska mnie prześladuje ;p Narkiewicz ma zawsze fajna naelektryzowana fryzure jak jest nie w humorze, co nie? :D A Szponer wyrywa laski "na fizyka" :P Odpowiedz Link Zgłoś