Dodaj do ulubionych

Ranking nauczycieli I LO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 12:15
Kto najleszy?
Obserwuj wątek
    • Gość: eureka Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 14:19
      p. Ciałowicz:)
    • Gość: r14 Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 21:34
      Tak po nazwisku? Hm...może inicjały: D.Cz.:PPP I wszystko jasne.
    • Gość: andre Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.12.04, 16:33
      K. Szponer :)
      • Gość: ewcia Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 23:16
        p. K. C. po raz drugi:)
      • tonymontana Re: Ranking nauczycieli I LO 29.12.04, 00:34
        jesli sie nie myle to ten gosc uczyl w 7, i bardzo "lubi" licealistki, ale na
        pewno sie myle ;)_
    • Gość: jedyneczka Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.nowogrod-babrzanski.sdi.tpnet.pl 28.12.04, 21:57
      Ja stawiam na K. Ciałowicza i A. Jagodzińską.

Fajosko, nie? ;)
      • kaktus666 Re: Ranking nauczycieli I LO 28.12.04, 23:52
        D.Cz. to mi sie kojarzy(nieciekawie) z moja wychowawczynia jak chodzilem do
        jedynki. o jej wybrykach moznaby ksiazke napisac. wspomnienia...:)
    • Gość: geniu Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.12.04, 22:01
      potem będzie ranking uczniów , w tym na największego głąba
      • Gość: vesta Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 22:30
        He, he...ranking uczniów też możemy zrobić. Kto zacznie?:)
        • Gość: r14 Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 10:12
          jestem za rankingiem uczniów
          • Gość: ja Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 00:41
            berent
            • Gość: aj Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 31.12.04, 01:35
              oczywiście ciało!!! moj dawny wychowawca co u niego na zjeciach slychac? nadal
              mowi do was "sluchajcie, ludkowie" i rzuca krzeslem w podloge by was uciszyc?:P
              cmoooki
              • Gość: eureka Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 10:26
                ciało nic się nie zmienił. nadal w formie:))
                • nu.pagadi Re: Ranking nauczycieli I LO 03.01.05, 18:46
                  Tak ludkom Ciało opowiada:
                  Niezły wóz on kiedyś posiadał
                  po ulicach jeździł śmiało
                  superową złotą strzałą
                  która była warta krocie (ale gdy się ją zatankowało)
                  a teraz gdzieś pewnie leży na szrocie...
    • Gość: :( Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:38
      :(((((((((
      • Gość: Gringo Re: Ranking nauczycieli I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:38
        CIAŁOWICZ 4 EVER THE BEST :P (mój aktualny wychowawca - takie człowieka chyba
        nigdzie nie spotkam :) ).

A Czyżewska mnie prześladuje ;p Narkiewicz ma zawsze fajna naelektryzowana
        fryzure jak jest nie w humorze, co nie? :D A Szponer wyrywa laski "na fizyka" :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka