Gość: Mephios IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 09.01.05, 18:24 Hey akcja jeszcze przeciez ciagle trwa, dlaczego informacje są już zamkniete no i użyliście czasu przeszłego, tego nie rozumiem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Killer&Inga Re: Orkiestra na tysiąc serc IP: 83.142.72.* 09.01.05, 18:56 Ej! Ale Doda jeszcze nie grala! Bylismy pod palmiarnia i to jeszcze trwa! Dlaczego manipulujecie faktami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piniu Re: Orkiestra na tysiąc serc IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.01.05, 19:18 a ja dopiero idę !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja DODA I JEJ ELEKTRODY NA PREZYDENTA !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.01.05, 17:55 szkoda, że cała impreza zakończyła takim CYRKIEM (KONCERT DODY I VIRGIN) no ja rozumiem,że czasem można grać z playback'u (ale brzytko to zawsze i tak ze strony "artysty") ale JAKIEŚ POZORY TRZEBA ZACHOWYWAĆ!!! Koncert Virgin winien nazywac się DODA PLAYBACK SHOW ja nie kupuje takiego g...a (przepraszam poniosło mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wg Re: DODA I JEJ ELEKTRODY NA PREZYDENTA !!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 18:32 w radiu mówili, że była najarana, ale to wina mediów, że takie zera lansują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Orkiestra na tysiąc serc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 10:28 jedno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jogi Re: Orkiestra na tysiąc serc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:41 Wspaniała sprawa to ciepła kawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: Orkiestra na tysiąc serc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 00:57 tak im się powiedziało, nie ma się czym przejmować Odpowiedz Link Zgłoś