Gość: Gorzowianin IP: *.xdsl.tiscali.nl 21.01.05, 15:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolejarz_zg Re: GORZÓW IS THE BEST IP: *.igr.etu.univ-rennes1.fr 21.01.05, 15:30 tekst na najwyzszym poziomie. Szczegolnie mnie ujela argumentacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Hehe nie no ja polewam z Gorzowian... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 13:09 Macie jakies kompleksy chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brechtam Re: Hehe nie no ja polewam z Gorzowian... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:05 Gorzow jest The Best?? :) pokaż mi w ktorym miejscu (( ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaskoon Re: Hehe nie no ja polewam z Gorzowian... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:19 Pewnie chodzi mu o ten tramwaj... Dajcie mu się pochwalić w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIKI [...] IP: *.gorzow.mm.pl 24.01.05, 19:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: GORZÓW IS THE BEST IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.01.05, 20:02 następny bez kultury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muahahaahaha Re: GORZÓW IS THE BEST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:12 Widzę, że Cię to zabolało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 RIKI ? Buhahahahahahahahahahahahahahah ahahahaha IP: *.ztpnet.pl 24.01.05, 21:06 to dopiero pajac, extra klasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maraczek Re: GORZÓW IS THE BEST IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.01.05, 22:01 Słyszałem, że wielka radość nastała w Gorzowie z okazji powrotu z banicji ze Szczecina waszego jegiemajstra. Z tej okazji dla każdego Gorzowianina, który nie weźmie udziału w referendum jegiemajster ofiaruje mały (bo kasa się rozeszła) upominek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek [...] IP: *.ek.zgora.pl 24.01.05, 22:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: gorzow to wies IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.05, 11:54 Przstańmy sie kłucić przecież nic dobrego z tego nie wynikie , stajemy sie powoli pośmiewiskiem całej Polski. Zlikwidują to województwo a wtedy w naszych miastach nic nie będzie sie działo i wtedy wszyscy będą płakać jak to dorze było kiedyś. Zielona Góra i Gorzów będą wiochami dopóki nie zaczniemy sie normalnie zachowywać!! Nie dajmy sie ogłupić lokalnym politykom , którzy nas wciągają w swoje głupie gierki po to by zachować swoje ciepłe posady. Wierze , że umiemy tworzyć a nie tylko niszczyć i wyrywać sobie urzędy bo przecież Lubuskie to nie tylko gorzów i zielona góra ale wiele miast i miasteczek , w których jest smród bród i ubustwo. Więc twórzmy wspólną przyszłość by w Lubuskim żyło sie lepiej. ps. pozdrawiam normalnych, ignorujmy głupie posty typu Gorzów jest wiochą czy Zielona góra to wieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laka Odległość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:59 Jaka jest odległość między ZG a G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIKI [...] IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.05, 22:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zioło Re: ZIELONA GÓRA=SZCZYLE I BURAKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:36 Możesz mnie nazywać jak chcesz.Ale nie zniósł bym jednego jakby ktoś nazwal mnie gorzowiakiem.Ble ohyda :PPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIKI [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zioło [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś