Gość: Vaterlan IP: *.im.pz.zgora.pl 11.04.01, 19:17 Ludzie, nie mam duzo czasu, wiec tylko spiesze doniesc, ze ZKZ Polmos Zielona Gora wygral z Bractwo Polonia Bydgoszcz 46:44. To byl piekny mecz. Jutro rano wiecej szczegolow. Pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcini Re: Polmos wygral z Polonia!!!!!!!!!!!!!! 11.04.01, 19:45 No, no, gratulacje dla ZKŻ-u!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Polmos wygral z Polonia!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ziel.gazeta.pl 11.04.01, 19:58 Gość portalu: Vaterlan napisał(a): > Ludzie, nie mam duzo czasu, wiec tylko spiesze doniesc, ze ZKZ Polmos Zielona > Gora wygral z Bractwo Polonia Bydgoszcz 46:44. To byl piekny mecz. Jutro rano > wiecej szczegolow. Pa Wszystko masz na portalu i w gazecie on line. Polmos poszalal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miguel Re: Polmos wygral z Polonia!!!!!!!!!!!!!! IP: *.red.retevision.es 11.04.01, 21:58 Dzisiejsza noc w Salamance zapowiada sie wiec wyjatkowo goraco!!! Oj, bedzie mnie rano bolala glowa... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś