Gość: Łukasz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.01, 14:10 Żal mi was mieszkańcy Zielonej Góry.Wasz pedałkowaty Grześ zadaje się z tak "pustą" dziewuchą - Karoliną.Napakowany dupek i kretynka muszą odpaść!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miś Re: Big Brother IP: *.zgora.ppp.tpnet.pl 15.04.01, 14:30 Gość portalu: Łukasz napisał(a): > Żal mi was mieszkańcy Zielonej Góry.Wasz pedałkowaty > Grześ zadaje się z tak "pustą" dziewuchą - > Karoliną.Napakowany dupek i kretynka muszą odpaść!!! Łukasz nie masz innych problemów? Mi tam nie żal mieszkańców Zielonej Góry, niech odpada. Występy w Big Brother nie są dla jakiegokolwiek miasta nobilitacją, czy też powodem do żalu. "Mali bracia" wygłupiają się na własny rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapo2000 Uniwersalny Podglądacz IP: 212.160.14.* 23.04.01, 02:01 kliknij: http://www.zci.pl/big-brother/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miguel Re: Big Brother IP: *.dialup.uni2.es 23.04.01, 21:25 Poniewaz Twoja wypowiedz zostala zignorowana w watku "Co myslicie o B.B?" postanowiles zablysnac rozpoczynajac nowy? Odpowiedz Link Zgłoś