Gość: xxzz IP: *.ztpnet.pl 26.02.05, 21:44 A jutro rano mam jechać do Poznania samochodem! Jak myślicie za miastem będzie przejezdnie? Bo na mieście jak zawsze TRAGEDIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekkl Re: Ale ZIMA za oknem! 26.02.05, 21:57 Dolicz sobie dodatkowe 40minut. Dzisiaj jechałem do Wrocławia, rano kiepsko, ale powrót po południu znośny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Ale ZIMA za oknem! IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 22:52 Jesli koniecznie musisz to prosze bardzo rozważnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zauroczony Re: Ale ZIMA za oknem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 14:16 JEST PIĘKNIE!!! JEST CUDOWNIE I WYCHODZĄ PIĘKNE ZDJĘCIA. ZACHĘCAM WAS WSZYSTKICH DO SPACERU. NAJLEPIEJ WYRUSZYC DO LASU. KOSMICZNY ODLOT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxzz Re: Ale ZIMA za oknem! IP: *.ztpnet.pl 27.02.05, 20:09 No ,właśnie wróciłem z Poznania. I wiecie co? To "święta" prawda ,że poza Zieloną Górą jest dużo lepiej niż w mieście!! Drogi czarne i mokre!!!! A gdzie jest Alba? Tego nie wiem,ale jedno wiem na pewno! Jeśli "dostanie " rynek śmieciowy to po ulicach będą biegały szczury!!!! Odpowiedz Link Zgłoś