Dodaj do ulubionych

Notowania wyborcze w lubuskim

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 11:19
Najnowsze notowania PO - 4 mandaty, PiS- 2 mandaty, Samoobrona - 2 mandaty,
LPR - 2 mandaty, SLD - 1, PSL- 1

Bez mandatów SDPL, PD,
Obserwuj wątek
    • Gość: IIIks Re: Notowania wyborcze w lubuskim IP: *.ztpnet.pl 06.03.05, 11:41
      Hmmm.Kogo typujesz personalnie?:)))
      • pawel.zary Re: Notowania wyborcze w lubuskim 06.03.05, 11:57
        Gość portalu: IIIks napisał(a):

> Hmmm.Kogo typujesz personalnie?:)))

Nie TYPUJCIE, bo nie są jeszcze znane listy wyborcze. Typowanie w tym momencie,
        to tylko bicie piany i utrwalenie fałszywych przekonań, i wyobrażeń. :-)
        • Gość: IIIks Re: Notowania wyborcze w lubuskim IP: *.ztpnet.pl 06.03.05, 14:13
          No nie do końca bicie piany.We wszystkich partiach są już osoby,które od dawna
          znają swoje miejsce na liście,a co za tym idzie i szanse:)))
          • Gość: MAXX Re: Notowania wyborcze w lubuskim IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.03.05, 16:11
            Przepraszam a czy ktoś NORMALNY wybiera się na te wybory??????
            • Gość: piter Re: Notowania wyborcze w lubuskim IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 06.03.05, 17:22
              Nie wiem jak Ty ale ja uważam się za w miarę normalnego i zamierzam iść na te
              wybory. Choćby po to by zmniejszyć szanse Ligi Przejęcia Rządów ;)
              • Gość: ojciec Re: Notowania wyborcze w lubuskim IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.03.05, 20:07
                normalni idą, nienormalni siedzą w domach
                • Gość: MAXX Re: Notowania wyborcze w lubuskim IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.03.05, 20:32
                  A uświadomcie mnie co za różnica kto kombinuje i kradnie po wyborach? Bo w
                  uczciwych polityków to ja już dawno przestałem wierzyć.........
                  • Gość: IIIks Re: Notowania wyborcze w lubuskim IP: *.ztpnet.pl 06.03.05, 20:48
                    He! He! Ale pewnie w 2002 roku w SLD MAXX-iu wierzyłeś i poszedłeś
                    głosować ,co? Teraz chcesz ludków zniechęcić do głosowania,co by towarzysze
                    przy niskiej frekwencji więcej mandatów nałapali:)))Pozdrooooooooooo.
                    • Gość: obserwer Moje typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 21:05
                      bachalski, bukiewicz, Jabłonski, szymański- PO
                      Ostrowski. Ganczar - Samoobrona
                      Marcinkiewicz, Ast - PIS
                      Gudzowski, Frąckowiak- LPR
                      Brachmański - SLD
                      Zych - PSL
                      • Gość: IIIks Re: Moje typy IP: *.ztpnet.pl 07.03.05, 03:18
                        Dobry jesteś obserwator.Pytanie czy w ostatniej chwili ktoś na listę nowy nie
                        wskoczy,lub czy proporcje podziału w naszym województwie utrzymają się na tym
                        samym poziomie.Dodatkowa niewiadoma to PD i czarne konie na partyjnych
                        listach.W SLD ławka krótka,co zwiastuje ostrą walkę o miejsce na
                        liście.Brachman pewnie i tak wszystkich posunie,upss,przesunie na liście:)))Co
                        ty na to?
                    • Gość: MAXX Re: Notowania wyborcze w lubuskim IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.03.05, 21:15
                      A ty pewwnie na jedynych uczciwych z PISu głosować będziesz, czy na kolegów
                      JASIA_MARII zdeterminowanego w swoich poglądach politycznych ? bo w popieranie
                      elity z samoobrony czy tolerancyjnych prawdziwych POLAKÓW z LPR to nie
                      uwierzę.....
                      • Gość: IIIks Re: Notowania wyborcze w lubuskim IP: *.ztpnet.pl 07.03.05, 03:12
                        Do MAXX-ia:)))PS.Ja będę głosował na nowe elity z PD;)
    • Gość: naskret Re: Notowania wyborcze w lubuskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 09:01
      a ja jak zwykle na korwina i UPR
      • Gość: Loki Re: Notowania wyborcze w lubuskim IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.03.05, 09:11
        Z Zielonej Góry tylko Bukiewicz z PO ma szansę,ale z kto z PiS-u.Przecież nie
        Materna.Barczak miał szansę,ale go Bożenka utopiła nagrodą.Ast?Może,ale on nie
        jest z ZG.Gdyby w PiS-ie myśleli to by kogoś z jajem na listę wstawili i drugi
        mandat dla Zielonej jak znalazł.Bukiewicz też mogłaby pomyśleć o drugim
        mandacie PO dla Zielonej Góry.
      • Gość: rywanol Re: Notowania wyborcze w lubuskim IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 09:14
        no tak, tylko , że oni nie mają szans, może gdyby występował mniej kabaretowo
        • Gość: Loki Re: Notowania wyborcze w lubuskim IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.03.05, 10:00
          O kim mowa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka