Dodaj do ulubionych

Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 15:39
Hej hej Alex Dzieciątko nadaje -nieźle to brzmi.
A i kariera ciekawa -trochę z Unii Wolności,
trochę z Radia Maryja.
Lustrzane odbicie preferencji Wielkiej Gospodyni ?
Obserwuj wątek
    • Gość: dE-reDs Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.ztpnet.pl 19.03.05, 16:14
      Pożyjemy,zobaczymy.
    • Gość: rot Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 19.03.05, 16:46
      niezły zespół duszpasterski
      • Gość: ktos Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 21:41
        Gratulacje!!!
    • Gość: kika Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:09
      Podobno urzędnicy będą teraz musieli przychodzić na 6:00 na obowiązkową mszę.:)
      • Gość: MAXX Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.03.05, 19:01
        Kiepska władza + klerykalny rzecznik = ???????????????
        • Gość: jota Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 19.03.05, 19:09
          miasto wyznaniowe
    • konstanty1 Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz 19.03.05, 19:16
      A był jakiś konkurs na to stanowisko??? Czy jak zawsze Pani na dwór po prostu
      zaprosiła kogoś ze znajomków? Podobno wszystko miało być jawne i miały być
      konkursy...
      • Gość: RM Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.ztpnet.pl 19.03.05, 21:10
        Wypie..ć komuniści!
        • Gość: komuch Re: do RM IP: *.ztpnet.pl 19.03.05, 22:38
          jakis ty kulturalny.Pewnie po spowiedzi a jutro przyjmiesz komunie
    • Gość: zdegustowany Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:43
      Konkursy? Tak, egzamin z lojalności i prawd wiary. Chyba zaczne praktykowac,
      moze tez dostane fuche w UM.
      • Gość: pelagia Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 19.03.05, 22:12
        a ministrantem jesteś ?
      • Gość: dolnoślązak Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:49
        Kropidłowy miejski. 3-4 tys. do łapy plus premie od poświęceń. Ale fucha !
    • Gość: urwis Parę słów na pokrzepienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:53
      Alexik
      Trochę Cię kopią na wyrost.
      Nie przejmuj się tym,
      stałeś się osobą publiczną
      i taki to już los.
      Mam nadzieję, że to wszystko
      potraktujesz z przymrużeniem oka
      jak szczepionkę.
      A na swoim stanowisku pokażesz się
      jako osoba odpowiedzialna.

Ale jak mawiają starzy górale,
      a to blisko Andrychowa
      "Łoj bydzie ci ciensko panocku
      Bydzies zbirał bencki
      Ni za swoje ino za gaździne
      i iei parobcaków". ;-)))
      pzdr urwis
    • Gość: Dam Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.uz.zgora.pl 21.03.05, 12:43
      Brawo!
      Znam ze współpracy w BPO.
      I uważam, że się nadaje.
      Pozdrawiam
      • Gość: ŚWIĘTY Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 13:38
        ROZPACZ BIERZE ! Ale jakie miasto taka PREZYDENT i jaka PREZYDENT takie miasta .
        • Gość: olas Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.03.05, 15:17
          Jaka rozpacz?Twoja-czerwona.Przecież faceta nawet nie słyszałeś
    • Gość: wasiu Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.03.05, 17:11
      zadziwiajace - jaka zaciekla, beznadziejna, bezmyslna, prostacka nienawisc do
      wszystkiego co inne niz wy... pewnie prywatnie na ustach na codzien masz pelno
      hasel o tolernacji, wolnosci, itp...
      nawet faceta nie znacie, nie slyszeliscie go jeszcze - ale wam wystarcza
      zdanie o duszpasterstwie akademickim...
      a to ze dzialal jako woluntariusz w biurze porad, a o fundacji rozwoju itp. a
      to ze politolog...
      dobrze ze tacy ludzie jak wy nie maja w tym miescie (juz!!!) zbyt wiele do
      powiedzenia!!!
      a alka znam - i to wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu!! alek - trzymam
      kciuki!!
      • Gość: życzliwy Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 09:28
        W pełni zgadzam się z przedmówcą ("przedpisaczem" byłoby bardziej na miejscu,
        choć to chyba niezatwierdzony neologizm :>)...
        Nie rozumiem wieszania psów (wybaczcie wulgaryzm) na człowieku, o którym
        zupełnie nic nie wiecie. Mała wzmianka nt duszpasterstwa akademickiego wywołała
        taką falę zgryźliwości... niesamowite... zastanawia mnie jednak fakt o nazwie:
        rzetelność dziennikarska. Dlaczego ktoś, mam tu na myśli osobę, która zamieściła
        w sobotnim wydaniu GW tę krótką notkę o "Nowym Rzeczniku" nie zadała sobie min.
        trudu, aby sprawdzić czy p. Dziącko rzeczywiście działał w DA??? Z tego co
        wiem,uczestnictwo w Rekolekcjach Akademickich (organizowanych 2 razy w roku w
        okresie Wielkiego Postu i Adwentu przez studentów dla studentów)nie jest
        równoznaczne z przynależnością do DA. Ale może się mylę...
        Mała uwaga na koniec... łatwo jest osądzać ludzi... zwłaszcza tych, których nie
        znamy. Jak mój poprzednik znam Alka i bardzo Go cenię... więc taka mała
        prośba... dajcie człowiekowi szansę... Kościelny nie równa się zły...
        niekompetentny... a czy nie o kompetencję w wykonywanym zawodzie chodzi przede
        wszystkim??? Czas najwyższy skupić się na wartości i jakości pracy, a nie
        orientacji politycznej, czy przekonaniach religijnych pracujących...
        • Gość: ŚWIĘTY Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:11
          Ja tam się nie wtrącam ale dla lewicowców nie jesteście chłopcy tak
          tolerancyjni.
          • Gość: życzliwy Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 19:45
            Z całym szacunkiem panie "ŚWIĘTY"... nie wiem, czy mamy szansę znaleźć
            płaszczyznę porozumienia na tymże forum... dopóki ludzie tacy jak Ty nie zaczną
            oceniać drugich, przez pryzmat tego kim są, a nie jaką mają orientację
            polityczną...
    • Gość: nieśmieszny Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.one.pl / *.one.pl 28.03.05, 11:28
      ja tam nic do nowego nie mam, ale nie popieram kościelnych w urzędzie. nie raz
      widziałem sceny typu: dajmy świadectwo, tylko my mamy monopol na rację.
      szczerze, niech rzecznik sobie działa, zresztą nie jest moim rzecznikiem. ale
      kościoła w zielonogórskiej polityce mamy za dużo.
    • Gość: Kerim44 Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:17
      Aleksander !!! i tak Trzymać ! - gratulacje od wujka M. :-)
    • Gość: ??? Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.03.05, 21:56
      Ale czy Alex to ten/ta Alex co czasem na tym forum ... w słusznych sprawach? Bo
      jak nie, to forumowe Alex proszę o deklarację niepodległości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka