Gość: urwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 15:39 Hej hej Alex Dzieciątko nadaje -nieźle to brzmi. A i kariera ciekawa -trochę z Unii Wolności, trochę z Radia Maryja. Lustrzane odbicie preferencji Wielkiej Gospodyni ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dE-reDs Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.ztpnet.pl 19.03.05, 16:14 Pożyjemy,zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rot Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 19.03.05, 16:46 niezły zespół duszpasterski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 21:41 Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:09 Podobno urzędnicy będą teraz musieli przychodzić na 6:00 na obowiązkową mszę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXX Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.03.05, 19:01 Kiepska władza + klerykalny rzecznik = ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jota Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 19.03.05, 19:09 miasto wyznaniowe Odpowiedz Link Zgłoś
konstanty1 Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz 19.03.05, 19:16 A był jakiś konkurs na to stanowisko??? Czy jak zawsze Pani na dwór po prostu zaprosiła kogoś ze znajomków? Podobno wszystko miało być jawne i miały być konkursy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RM Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.ztpnet.pl 19.03.05, 21:10 Wypie..ć komuniści! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch Re: do RM IP: *.ztpnet.pl 19.03.05, 22:38 jakis ty kulturalny.Pewnie po spowiedzi a jutro przyjmiesz komunie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:43 Konkursy? Tak, egzamin z lojalności i prawd wiary. Chyba zaczne praktykowac, moze tez dostane fuche w UM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelagia Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 19.03.05, 22:12 a ministrantem jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolnoślązak Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:49 Kropidłowy miejski. 3-4 tys. do łapy plus premie od poświęceń. Ale fucha ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urwis Parę słów na pokrzepienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 22:53 Alexik Trochę Cię kopią na wyrost. Nie przejmuj się tym, stałeś się osobą publiczną i taki to już los. Mam nadzieję, że to wszystko potraktujesz z przymrużeniem oka jak szczepionkę. A na swoim stanowisku pokażesz się jako osoba odpowiedzialna. Ale jak mawiają starzy górale, a to blisko Andrychowa "Łoj bydzie ci ciensko panocku Bydzies zbirał bencki Ni za swoje ino za gaździne i iei parobcaków". ;-))) pzdr urwis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dam Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.uz.zgora.pl 21.03.05, 12:43 Brawo! Znam ze współpracy w BPO. I uważam, że się nadaje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚWIĘTY Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 13:38 ROZPACZ BIERZE ! Ale jakie miasto taka PREZYDENT i jaka PREZYDENT takie miasta . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olas Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.03.05, 15:17 Jaka rozpacz?Twoja-czerwona.Przecież faceta nawet nie słyszałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasiu Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.03.05, 17:11 zadziwiajace - jaka zaciekla, beznadziejna, bezmyslna, prostacka nienawisc do wszystkiego co inne niz wy... pewnie prywatnie na ustach na codzien masz pelno hasel o tolernacji, wolnosci, itp... nawet faceta nie znacie, nie slyszeliscie go jeszcze - ale wam wystarcza zdanie o duszpasterstwie akademickim... a to ze dzialal jako woluntariusz w biurze porad, a o fundacji rozwoju itp. a to ze politolog... dobrze ze tacy ludzie jak wy nie maja w tym miescie (juz!!!) zbyt wiele do powiedzenia!!! a alka znam - i to wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu!! alek - trzymam kciuki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 09:28 W pełni zgadzam się z przedmówcą ("przedpisaczem" byłoby bardziej na miejscu, choć to chyba niezatwierdzony neologizm :>)... Nie rozumiem wieszania psów (wybaczcie wulgaryzm) na człowieku, o którym zupełnie nic nie wiecie. Mała wzmianka nt duszpasterstwa akademickiego wywołała taką falę zgryźliwości... niesamowite... zastanawia mnie jednak fakt o nazwie: rzetelność dziennikarska. Dlaczego ktoś, mam tu na myśli osobę, która zamieściła w sobotnim wydaniu GW tę krótką notkę o "Nowym Rzeczniku" nie zadała sobie min. trudu, aby sprawdzić czy p. Dziącko rzeczywiście działał w DA??? Z tego co wiem,uczestnictwo w Rekolekcjach Akademickich (organizowanych 2 razy w roku w okresie Wielkiego Postu i Adwentu przez studentów dla studentów)nie jest równoznaczne z przynależnością do DA. Ale może się mylę... Mała uwaga na koniec... łatwo jest osądzać ludzi... zwłaszcza tych, których nie znamy. Jak mój poprzednik znam Alka i bardzo Go cenię... więc taka mała prośba... dajcie człowiekowi szansę... Kościelny nie równa się zły... niekompetentny... a czy nie o kompetencję w wykonywanym zawodzie chodzi przede wszystkim??? Czas najwyższy skupić się na wartości i jakości pracy, a nie orientacji politycznej, czy przekonaniach religijnych pracujących... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚWIĘTY Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:11 Ja tam się nie wtrącam ale dla lewicowców nie jesteście chłopcy tak tolerancyjni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 19:45 Z całym szacunkiem panie "ŚWIĘTY"... nie wiem, czy mamy szansę znaleźć płaszczyznę porozumienia na tymże forum... dopóki ludzie tacy jak Ty nie zaczną oceniać drugich, przez pryzmat tego kim są, a nie jaką mają orientację polityczną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieśmieszny Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.one.pl / *.one.pl 28.03.05, 11:28 ja tam nic do nowego nie mam, ale nie popieram kościelnych w urzędzie. nie raz widziałem sceny typu: dajmy świadectwo, tylko my mamy monopol na rację. szczerze, niech rzecznik sobie działa, zresztą nie jest moim rzecznikiem. ale kościoła w zielonogórskiej polityce mamy za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kerim44 Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:17 Aleksander !!! i tak Trzymać ! - gratulacje od wujka M. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Nowy rzecznik Bożeny Ronowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.03.05, 21:56 Ale czy Alex to ten/ta Alex co czasem na tym forum ... w słusznych sprawach? Bo jak nie, to forumowe Alex proszę o deklarację niepodległości. Odpowiedz Link Zgłoś