eurydyka222 11.05.05, 13:54 Prosze o wrazenia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robi Re: Catering Zamki Polskie -ktos byl na ich impre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:10 Moja matka się na nich skusiła. Chciałem odwieść ją od tego zamiaru -bo mamy sporo różne gusta. Nie dało się niestety czego potem żałowała:). Generalnie -robią typowo po polsku czyli z lekka żenująco. Ale jak jesteś zwolenniczką schabowego,bigosu i tatara plus plastikowych kubków i talerzy oraz szczerbatych kelnerów to naprawdę gorąco polecam:)) Napisz jak było:)) pzdr Robi Odpowiedz Link Zgłoś
eurydyka222 Re: Catering Zamki Polskie -ktos byl na ich impre 11.05.05, 15:55 Oj, widze, ze impreza sie bardzo udala:) Dzieki serdeczne za wrazenia. Nie udalo Ci sie odwiesc od pomyslu Szanownej MAmusi ale mnie TAK. Moje nocne koszmary i podejrzenia znalazly odzwierciedlenie w Twoim poscie...Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: Catering Zamki Polskie -ktos byl na ich impre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:32 ale wiesz co...ktoś mi dziś powiedział, że te zamki już nie istnieją!! może i całe szczęście.Toż lud kultury jedzenia trza uczyć;) pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
eurydyka222 Re: Catering Zamki Polskie -ktos byl na ich impre 12.05.05, 09:31 Niestety istnieja! CHyba maja sie dobrze, bo nawet stronke internetowa wczoraj otworzyli...strasznie amatorska i zlozyli nawet oferte czlonkowi mojej rodziny:( Skad wiesz,ze nie istnieja? Anyway, dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Catering Zamki Polskie -ktos byl na ich impre IP: *.uz.zgora.pl 12.05.05, 13:18 A ja mam bardzo przyjazne wspomnienia związane z ta firmą. Byłam na imprezie przez nich organizowanej, było bardzo fajnie, jedzenie też mi smakowało. Mysle, że nie ma co sugerowac się jedną opinią bo tak naprawdę co gość to inny gust. Robiemu się nie podobało czy też jego mamie ale przecież nie wiadomo czego ona oczekiwała i czy o to własnie jej chodzło. Najwazniejsze jest to, żeby sprecyzować czego my od takiej firmy oczekujemy. Jedni lubią biesiadnie inni klasycznie a jeszcze inni na nowa modę. Mi się podobało, obsługa sprawna i miła. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALI Re: Catering Zamki Polskie -ktos byl na ich impre IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.05.05, 14:31 Bylem na imprezie przez nich zorganizowanej - male wpadki byly ,nie powiem ,ze wszystko super ale ogólnie tak na dobrą 4 ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: do julki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:16 Masz rację ze zależy czego człowiek oczekuje. Ja poprostu nie lubię sztucznych kwiatów,polskiego folkloru ze schabowym w tle i szczerbatych kelnerów. Natepnym razem napewno namówię matkę na inną firmę. Tylko jaką??? coś nowego się niby ciągle tu otwiera w zg -ale jeszcze nie miałem okazji słyszeć jakichkolwiek opinii o organizowanych przez nich przyjęciach. A może ty masz doświadczenie z kimś innym niż tylko z zamkami??? Odpowiedz Link Zgłoś
eurydyka222 Re: do julki 12.05.05, 15:20 No wlasnie! JEdyne pozytywne opinie jakie slyszalam o kateringu z Zielonej Gory to restauracje To-Tu z ulicy Pawiej ( a moze ten paw zle sie kojarzy?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: do julki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:01 Tak myślałem ze padnie to pytanie. Powiem ci tylko jedno.Nie różnią sie za wiele od Zamków,a kto wie czy nie są gorsi. Zasłyszana opinia od znajomego który uczestniczył w imprezie robionej przez TO TU chyba baknowej- : rzucano w kelnerów jedzeniem bo było niezjadliwe!wystrój i aranżacja stołów -wczesne lata siedemdzeisiąte:)) Pamietasz bar TO TU na Placu Pocztowym i ten upadek pod koniec istnienia? to ten sam właściciel...wiec oceń sama:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: do julki IP: *.uz.zgora.pl 13.05.05, 09:48 Robi ale to jest trochę inaczej moim zdaniem. Po pierwsze to wszystko zależy od tego le chce się przeznaczyć kasy na taka imprezę jak się ma ograniczone środki to wiadomo, że Firma nie zapewni wszystkiego na najwyższym poziomie bo pewnie na żywe świeże kwiaty nie wystarczy. Ale jeśli się idzie i się mówi, że chce się mieć takie menu i świeże kwiat to nie ma problemu. Byłam na bankiecie organizowanym przez Zamki, jedzienie podawały dziewczyny bo tez tak koleżanka sobie zażyczyła, która bankiet organizowała. Jeśli chodzi natomiast o centralę rybna to czasem sama zamawiam jedzenie np. na imieniny które organizuje w domku i jedenie jest bardzo dobre i ładnie podane....ale faktycznie trzeba sobie odebrać samemu. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ss239 Re: Catering Zamki Polskie -ktos byl na ich impre 13.05.05, 08:58 I Zamki Polskie (2) i TO TU (2) organizowały dla mnie imprezy plenerowe i zamknięte jakość była podobna . Wykonanie usługi po raz pierwszy był dobry ,pewnie aby klienta do siebie przyzwyczaić ,ale kolejne usługi pozostawiały dużo do życzenia. Pomysły gastronomiczne dość ograniczone ,a więc powtarzające się. Trzeba też pamiętać jakie sie ma życzenia i środki bo i pod to robią imprezę. Polecam natomiast bez obsługi catering szykowany przez BAR KOTWICA dawniej Centrala Rybna . Solidnie przygotowane i pod względem gastronomii ,przybrania bez zarzutu tyle ,że bez obsługi i trzeba sobie odebrać chociaż raz mi przywiozły. To trzecie rozwiązanie mogę polecić bez strachu. Smacznego i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś