Dodaj do ulubionych

Catering Zamki Polskie -ktos byl na ich imprezie?

11.05.05, 13:54
Prosze o wrazenia.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Robi Re: Catering Zamki Polskie -ktos byl na ich impre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:10
      Moja matka się na nich skusiła.
      Chciałem odwieść ją od tego zamiaru -bo mamy
      sporo różne gusta.
      Nie dało się niestety czego potem żałowała:).
      Generalnie -robią typowo po polsku czyli z lekka żenująco.
      Ale jak jesteś zwolenniczką schabowego,bigosu i tatara
      plus plastikowych kubków i talerzy oraz szczerbatych kelnerów
      to naprawdę gorąco polecam:))
      Napisz jak było:))
      pzdr
      Robi
      • eurydyka222 Re: Catering Zamki Polskie -ktos byl na ich impre 11.05.05, 15:55
        Oj, widze, ze impreza sie bardzo udala:) Dzieki serdeczne za wrazenia. Nie udalo
        Ci sie odwiesc od pomyslu Szanownej MAmusi ale mnie TAK. Moje nocne koszmary i
        podejrzenia znalazly odzwierciedlenie w Twoim poscie...Pozdrawiam:)
    • Gość: Robi Re: Catering Zamki Polskie -ktos byl na ich impre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:32
      ale wiesz co...ktoś mi dziś powiedział, że te zamki już nie
      istnieją!!
      może i całe szczęście.Toż lud kultury jedzenia trza uczyć;)
      pzdr:)
      • eurydyka222 Re: Catering Zamki Polskie -ktos byl na ich impre 12.05.05, 09:31
        Niestety istnieja! CHyba maja sie dobrze, bo nawet stronke internetowa wczoraj
        otworzyli...strasznie amatorska i zlozyli nawet oferte czlonkowi mojej rodziny:(
        Skad wiesz,ze nie istnieja?
        Anyway, dzieki i pozdrawiam
    • Gość: Julka Re: Catering Zamki Polskie -ktos byl na ich impre IP: *.uz.zgora.pl 12.05.05, 13:18
      A ja mam bardzo przyjazne wspomnienia związane z ta firmą. Byłam na imprezie
      przez nich organizowanej, było bardzo fajnie, jedzenie też mi smakowało. Mysle,
      że nie ma co sugerowac się jedną opinią bo tak naprawdę co gość to inny gust.
      Robiemu się nie podobało czy też jego mamie ale przecież nie wiadomo czego ona
      oczekiwała i czy o to własnie jej chodzło. Najwazniejsze jest to, żeby
      sprecyzować czego my od takiej firmy oczekujemy. Jedni lubią biesiadnie inni
      klasycznie a jeszcze inni na nowa modę. Mi się podobało, obsługa sprawna i
      miła. Pozdrawiam
    • Gość: ALI Re: Catering Zamki Polskie -ktos byl na ich impre IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.05.05, 14:31
      Bylem na imprezie przez nich zorganizowanej - male wpadki byly ,nie powiem ,ze
      wszystko super ale ogólnie tak na dobrą 4 .....
      • Gość: Robi Re: do julki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:16
        Masz rację ze zależy czego człowiek oczekuje.
        Ja poprostu nie lubię sztucznych kwiatów,polskiego
        folkloru ze schabowym w tle i szczerbatych kelnerów.
        Natepnym razem napewno namówię matkę na inną firmę.
        Tylko jaką???
        coś nowego się niby ciągle tu otwiera w zg -ale jeszcze
        nie miałem okazji słyszeć jakichkolwiek opinii
        o organizowanych przez nich przyjęciach.
        A może ty masz doświadczenie z kimś innym niż tylko z zamkami???
        • eurydyka222 Re: do julki 12.05.05, 15:20
          No wlasnie! JEdyne pozytywne opinie jakie slyszalam o kateringu z Zielonej Gory
          to restauracje To-Tu z ulicy Pawiej ( a moze ten paw zle sie kojarzy?:)))
          • Gość: Robi Re: do julki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:01
            Tak myślałem ze padnie to pytanie.
            Powiem ci tylko jedno.Nie różnią sie
            za wiele od Zamków,a kto wie czy nie są gorsi.
            Zasłyszana opinia od znajomego który uczestniczył w
            imprezie robionej przez TO TU chyba baknowej- :
            rzucano w kelnerów jedzeniem bo było
            niezjadliwe!wystrój i aranżacja stołów -wczesne lata siedemdzeisiąte:))
            Pamietasz bar TO TU na Placu Pocztowym i
            ten upadek pod koniec istnienia?
            to ten sam właściciel...wiec oceń sama:)

• Gość: Julka Re: do julki IP: *.uz.zgora.pl 13.05.05, 09:48
          Robi ale to jest trochę inaczej moim zdaniem. Po pierwsze to wszystko zależy od
          tego le chce się przeznaczyć kasy na taka imprezę jak się ma ograniczone środki
          to wiadomo, że Firma nie zapewni wszystkiego na najwyższym poziomie bo pewnie
          na żywe świeże kwiaty nie wystarczy. Ale jeśli się idzie i się mówi, że chce
          się mieć takie menu i świeże kwiat to nie ma problemu. Byłam na bankiecie
          organizowanym przez Zamki, jedzienie podawały dziewczyny bo tez tak koleżanka
          sobie zażyczyła, która bankiet organizowała. Jeśli chodzi natomiast o centralę
          rybna to czasem sama zamawiam jedzenie np. na imieniny które organizuje w domku
          i jedenie jest bardzo dobre i ładnie podane....ale faktycznie trzeba sobie
          odebrać samemu. Pozdrawiam serdecznie
      • ss239 Re: Catering Zamki Polskie -ktos byl na ich impre 13.05.05, 08:58
        I Zamki Polskie (2) i TO TU (2) organizowały dla mnie imprezy plenerowe i
        zamknięte jakość była podobna . Wykonanie usługi po raz pierwszy był
        dobry ,pewnie aby klienta do siebie przyzwyczaić ,ale kolejne usługi
        pozostawiały dużo do życzenia. Pomysły gastronomiczne dość ograniczone ,a więc
        powtarzające się.
        Trzeba też pamiętać jakie sie ma życzenia i środki bo i pod to robią imprezę.
        Polecam natomiast bez obsługi catering szykowany przez BAR KOTWICA dawniej
        Centrala Rybna . Solidnie przygotowane i pod względem gastronomii ,przybrania
        bez zarzutu tyle ,że bez obsługi i trzeba sobie odebrać chociaż raz mi
        przywiozły. To trzecie rozwiązanie mogę polecić bez strachu. Smacznego i
        powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka