Dodaj do ulubionych

dyrdymały w Radiu Zachód

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:29
tuż po południu słyszałem pożal sie Panie Boże reportaż red Gromadzkiego o
jakimś duperelu, że ktos tam wyszedł z UM prywatnie i nagrał rozmowę na
konferencji JE wiceprezesa PiS Marka Asta.
Słuchałem przez 15 min cierpliwie tego materiału i szlag mnie trafił, że
niczego nie dowiedziałem się a radio publiczne na takie duperele dało całe 15
min anteny.
Za co ci ludzie płacą abonament rtv.
Obserwuj wątek
    • Gość: flint [...] IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.06.05, 15:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: @ ka Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 16:09
        Cóż, każdy temat może jest i dobry. Za fundusze prywatne, proszę, ale publiczne.
        Czy już nic nie ma na ten PiS i urzędnikow w mieście, że to co zajmujące w
        zachowaniach towarzyszy z SLD (korupcja, przekręty i sobiepaństwo)należy
        zrównywać z takimi drobnostkami jak kto kogo i po co nagrywa.
        • Gość: maly Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.gala.net.pl 21.06.05, 16:23
          UJAWNIAC NAGRYWAC BO WTEDY WSZYSCY DOWIEMY SIE PRAWDY !!!!!!!!!!!! NO ALE BUCKA
          TEZ NAGRALI I CO NIC CISZA !!!!!!!!
      • Gość: wierna słuchaczka kto jest kim w Radio Zachód IP: *.ztpnet.pl 23.06.05, 16:09
        Patrzę na to forum i wierzyć mi się nie chce, jak się hołubi niektórych ludzi,
        którym się nic nie należy. Stara gwardia z lat 80-tych jest najlepsza:
        Banachowicz i Nawrocki znają się na muzyce jak nikt! Markiewicz i Malitowski
        też są świetni, mają niesamowite doświadczenie (pozdrawiam Pana Ryszarda).
        Walkowiak i Galek robią niesamowite reportaże (zresztą tylko oni, nie wspomnę
        interwencyjnych programach na żywo, których prowadzenia każdy inny się boi)!
        Czy nie liczy się to, że Walkowiak pomogła tylu ludziom, którzy niejednokrotnie
        odbijali się od ściany bezuczuciowości sądów i administracji? Nieee, dla
        niektórych tylko to jest ważne, że paru młodych głąbów nie potrafiło pojąć
        trywialnych podstaw dziennikarstwa. Dla nich są Eska i inne Radia Plus!
        A teraz popatrzcie na całą resztę: co robią w radiu Baług, Jankowska i
        reszta "gwardii Krupy"? Niech ktoś mi wskaże choć jedną osobę, która
        potwierdzi, że ta cała Jankowska zna się na muzyce. Waszej domyślności
        pozostawiam czemu tak szybko awansowała! Prawda jest taka, że od czasu zdjęcia
        autorskich audycji muzycznych - to był błąd - muzyka w Radio Zachód straciła na
        wartości...
        Ale pamiętajcie o jednym - Radio Zachód było, jest i będzie świetne!
        P.S. A Gromadzki dobrze kąsa :)
        • Gość: megan Re: kto jest kim w Radio Zachód IP: *.zachod.pl 01.07.05, 02:37
          Widać, że nie ma pani "wierna słuchaczko" pojęcia o pracy w radiu, w radiu
          zachód szczególnie. Nie zdaje sobie pani sprawy na czym to polega. Te "pare
          młodych głąbów" jak ich pani nazywa znało nie tylko podstawy dziennikarstwa,
          ale byli doświadczonymi reporterami. Nie ma pani nawet cienia pojęcia jak
          wygląda nasza praca. Radzę się doedukować.
          P.S. Nie do pani należy ocenianie komu co się należy.
    • Gość: ktoś Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 16:31
      E tam, chłopak się nie ma czym zajmować. A w połowie i tak nikt nie wiedział o
      co mu biega :) Żenada.
    • Gość: kornik [...] IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 10.06.05, 18:38
      • Gość: prawda [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 18:59
      • Gość: prezes Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.06.05, 19:00
        Jakie studia Robert R. skonczyl?
        • Gość: stasia Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.06.05, 19:23
          to konkurs ?
        • Gość: prezes Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.06.05, 15:57
          Nikt mi nie odpowiedzial ,jakie studia skonczyl Robert G.?
          • Gość: ada Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.ztpnet.pl 23.06.05, 16:26
            żadnych nie skończył, trochę studiował chyba historię
    • Gość: zola Żałosny Urząd Miasta IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.06.05, 19:59
      Widzę, że święty aparat już działa, bo Gromadzki ruszył sekretarkę Dziącki.
      Szkoda, że nikt z was nie pisze o prymitywnym komentarzu żałosnego rzecznika.
      To wstyd. Nie dość, że jak już asystent asystenta poszedł szpiclować, to dał
      się złapać. A na dodatek jego szef - rzecznik - jeszcze gorszy od niego. Dwóch
      sensownych zdań nie potrafił sklecić i w dodatku nie stać go było na mówienie
      prawdy. Ciekawe, kiedy pójdzie się z tego wyspowiadać?
      • Gość: UM [...] IP: *.ztpnet.pl 10.06.05, 20:57
      • Gość: Abonent [...] IP: 213.199.251.* 10.06.05, 21:17
        • Gość: prezes Re: Żałosny Urząd Miasta IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.06.05, 21:34
          Ale jakie studia skonczyl Robercik?
    • Gość: krzycho Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.06.05, 22:52
      Takie radio...a mozecie sluchac Jankowskiej? albo Galka? Bo mi sie robi
      niedobrze od bufonady tych prezenterow. Banachowicz, Rutkowski,
      Markiewicz<Stefanowicz oni potrafia wzbudzic zaufanie. Dyrekcjo przemysl to!!!
      • Gość: J-23 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 23:07
      • Gość: xxx Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.zachod.pl 22.06.05, 09:28
        Stefanowicz wzbudza zaufanie??? Straszna pomyłka! Gorszego bufona ze świecą
        szukać. Kiedyś był w porządku facetem...ale to dawne czasy!
        • Gość: Jacek Stefanowicz Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.zachod.pl 22.06.05, 09:50
          Dziękuję koledze (lub koleżance) z firmy za ciepłe, szczere słowa na mój
          temat...:))))) To ci dopiero... Być może kilka minut temu mijaliśmy się na
          korytarzu a Ty teraz wypisujesz na forum takie hasła...? No cóż... Przyjdź i
          powiedz, że mnie nie lubisz. Tak będzie bardziej fair. Pozdrawiam Cię kolego
          lub koleżanko z pracy - kimkolwiek jesteś.
          Jacek Stefanowicz.
          • Gość: Waldek Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 23:55
            Stefan! Tak trzymaj i bądź sobą. To maluczcy duchem.
            Jesteś ponad to i już!
    • Gość: krzycho Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.06.05, 23:06
      A to ze Robercik nie skonczyl studiow to nie ma znaczenia jest wielu takich w
      Radiu Zachod co skonczyli i nic nie potrafia...cenie Stanglewicza ktory tez nie
      skonczyl a jest chyba najlepszy...Lubie to regionalne radio...ale slucham
      wybiorczo po poludniu juz raczej nie da sie sluchac
      • Gość: kolo Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 23:13
        W mieście kilku tysięcy studentów w każdym roczniku od 30 lat nie mieć studiów
        to jakich chyba pech, albo podwieszenie pod układ, dla którego nie ma znaczenia
        czy ten albo ów ma kwalifikacje. Ważne jest tylko to, że rzeka płynie i jak
        każda ma nurcik. problem w tym by w nim płynąć.
    • Gość: b. Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 11:01
      Mam wrazenie,ze B.R. powolala nowy zespol medialny odpowiedzialny za
      moderowanie forum wyborczej. Kij z Gromadzkim,dobrze,ze mamy tylu teologow w
      urzedzie!
      • Gość: zakonnik Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:19
        hehehehehehe, to już właściwie katedra teologii oraz nowoczesnych technologii
        (w związku z forum)
        • Gość: J-23 Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:42
          Jak nie macie nic do powiedzenia to sobie pojedzcie truskawek. Odezwał sie front
          bezbarwnych, pomyslał by kto.
    • Gość: b. Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:49
      Ale nie,nie musisz,dzis jest sobota,dopiero od poniedzialku,tak?No chyba ze
      to...nie,niemozliwe,zeby SAMA GÓRA pisala.
      • Gość: c.a, Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.ztpnet.pl 11.06.05, 14:54
        słuchałam i mimo usilnych starań to nie wiedziałam co jest grane.pomieszane z
        poplatanym.
        • Gość: jojo Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 22:29
          Zastanawiam się ile może kosztować kwadrans emisji programu na antenie radia
          zachód. Może ktoś wie, za ile można się zareklamować w kampanii wyborczej -
          przez 15 minut.
          Pewnie to niemałe pieniądze, jeśli do tego doliczyć koszt wynagrodzenia dla red
          Gromadzkiego, wyjdzie całkiem pokaźna sumka kasy z publicznych środków.
          Na tyle wyceniam zaangażowanie pana redaktora przeciwko PiS i na rzecz ...???
          • Gość: gość Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.06.05, 22:47
            Robert robi niezłą prace dla nas wszystkich a niktórzy jełopy tego nie widzą
            chyba że to ludzie Ronowiczki po godzinach stukają tutaj.
            • Gość: ja Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.us 11.06.05, 23:20
              O iler dobrze zrozumiałem, to problem polega na tym, że za nasze pieniadze
              zatrudniany jest chłopak, który w urzedzie chodzi na konferencje prasowe i je
              nagrywa. Pyrtaniem wiec jest czy chcemy wydawać publiczne pieniadze na takie
              nagrywanie czy też lepiej by ten urzędnik załatwiał sprawy w okienku?
    • Gość: lambda Studium dla Przedszkolanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 11:48
      Chodzą plotki, że Robcia skończył b. Studium dla Przdszkolanek
      i dlatego ma w sobie duszę pedagogiczną,
      a radiosłuchacze ... to przecież takie duże przedszkolaki,
      co im się powie, to mają słuchać i nie zadawać pytań.
      Bo jak nie to za karę nie dostaną budyniu na deser.
    • Gość: Stasia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 21:04
      • Gość: ja Re: Tow. Powiatowy atakuje u admina IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.06.05, 22:38
        Czytam i nie wierze wydaje mi się że już nie SLD jest najgorszym zagrożeniem w
        naszym mieście tylko zawistna ,pyszałkowata,obłudna prawica z pod znaku Pis-
        u .Teraz dobitnie widać jacy ludzie pchają się do władzy tylko trzeba mieś oczy
        otwarte a zobaczyć można wszystko. Mogę tylko podziekować panu Gromadzkiemu że
        otorzył mi te oczy.
    • Gość: tra la la g. za ten materiał dostał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 00:33
      wynagrodzenia co najwyżej 150 zł. takie są stawki w zachodzie za "gorący ślad",
      który własnie leci ok 13.

a pan g. orze jak może, niestety jak każdy "dziennikarz" w zg (a tym bardziej w
      dziadowskim radiu zachód którym niewiadomo jak długo będą rządzić takie
      beztalencia i bufony jak krupa, jankowiak, galek, walkowiak, markiewicz czy
      grodzki)...
    • Gość: Jo Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 03:34
      Wprost nie mogę pojąć jak można
      trzymać w radio taka panią Bogusię Patalas???
      nudna,o zmanierowanym głosie,często zniecierpliwona
      w stosunku do rozmówców-ciągle tylko bleee i bleee.
      Czy ktoś ma siłę jej jeszcze słuchać???
      Panią Walkowiak za to mogę słuchać bez końca(prawie).
      Konkretna,konsekwentna,ciekawie mówi.No i robi
      świetne reportaże.
      A pani Bogusi to ja już naprawdę dziękuje!
      Czy mam schizę na jej punkcie??
      • Gość: tra la la pani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 12:20
        bogusia faktycznie mówi jakby nadawała na 0700 i zapewniam Cie, że to nie tylko
        Twoje sa odczucia w stosunku do niej.

a jeżeli chodzi o walkowiak, może i robi reportaże OK ale to naprawde
        strawsznie wredna osoba o której ktoś inny powinien zrobić materiał jak
        traktuje młodszych "kolegów" dziennikarzy.
        ale to tak na marginesie...

• Gość: DO ZYGI Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.gala.net.pl 21.06.05, 16:27
      gromadzki to fajny gosc wiec zygi odpier. .. sie od niego jak tobie nie podoba
      sie audycja TO JEJ NIE SLUCHAJ .. . panie gromadzki a co tam u bucka zlozyl
      korup. propozycje i co ...
      • Gość: antybuck Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.ztpnet.pl 22.06.05, 12:36
        Gromadzki nie dostał zlecenia od Frejmana na Bucka to i niema programu
    • Gość: krzycho Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.05, 22:30
      Fajne radio tylko ta Jankowska taka nudna i monotonna (przez dwie godziny prosi
      o sms tego juz nie mozna sluchac i chyba Grodzki jeszcze tez robi po poludniu
      podobny program)wszystko sie moze....a jeszcze sie nic nie stalo tylko sms i
      sms moze dac ich na noc to by usypiali razem z pania Bogusia...
    • Gość: radiosłuchacz Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 13:14
      Nieprzygotowane rewelacje ma też Walkowiakowa. Krupa kaze jej przygotować na
      kogoś materiał, a ta szykuje.

A co robi w tym radiu rada nadzorcza i rada programowa? Biorą tylko kasę za nic?
    • Gość: Aneta Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.06.05, 21:51
      dajcie spokoj...cale sczescie ze sa inne rozglosnie i nie trzeba sluchac tego
      Bogusiowego i innych Ble,Ble...Jak bedzie lepiej bedziemy sluchac i juz.
      Przydalby sie tam chyba dobry programowiec i ktos dobry od muzyki...i tyle
      • Gość: Basia Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.06.05, 23:03
        Dobry,zeby nie powiedziec bardzo dobry jest red.Banachowicz.Z tego co slychac po
        doborze muzyki chyba nie ma zbyt wiele do powiedzenia,bo nie wierze,ze dobor
        repertuaru jest jego autorstwa-tej sieczki nie mozna sluchac.Bardzo
        inteligentne,przemyslane i cos wnoszace sa audycje muzycze
        red.Banachowicza,szkoda,ze jest ich coraz mniej no i o jakiej porze! Moja
        propozycja - odsunac "RED"JANKOWSKA i wiecej Banachowicza i Nawrockiego.Pozdr.
        • Gość: oszukany Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.06.05, 23:09
          robert R. jak ma cos nadawac w radiu to wydzwania po urzednikach i radnych, aby
          sluchali jego programu.tak np. bylo ze sprawa poreczen Asta. ostatecznie czeka
          sie na te "rewelacje", a tu chala.W telewizji za to juz sie on nie miesci. moze
          ja mam za maly ekran w swoim TV?
    • Gość: Aneta Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.05, 00:24
      Basia ma racje odsunac red Jankowska...(eeee!!! jaka ona redaktor nigdy w zyciu
      chyba nic nie zredagowala oprocz ble,ble,ble)Banachowicz jest dobry ale ciagle
      taki sam ,facet zatrzymal sie w latach osiemdziesiatych dla jednych to dobre
      dla innych nie... wydaje mi sie ze w muzyce trzeba szukac trzeciej drogi. A
      jesli juz oceniamy to znakomita publicystyka Stanglewicza (facet ma łeb)
      oczytany i potrafi na kazdy temat...ktory z mlodych to potrafi? Grodzki czyta
      informacje z internetu jak wiekszosc mlodych nic od siebie. Aaa! jeszcze jedno
      szefowie zabroncie pani Zyn ( nie wiem czy dobrze pamietam nazwisko na pewno
      Dorota) prowadzic programy...wstyd!!!!wstyd!!!!
      • Gość: Basia Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.05, 19:20
        Mam podobna opinie o Jankowskiej.Aneto,chyba nie zwrocilas uwagi,ze napisalam
        "RED." Jankowska. POzdr.
      • Gość: red Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 20:39
        Nie do ruszenia, św. Józef Zych za nią stoi.
        • Gość: Aneta Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.05, 21:34
          Tak Basiu, przyznaje nie zauwazylem...ale czy bedziemy mieli taka sile przebicia
          zeby dotarlo to do Szanownej Dyrekcji. Mysle ze na publiczne radio powinni miec
          wplyw sluchacze,wszak placimy abonament i na takie osoby przyzwolenia nie
          dajemy...chcemy sluchac innej muzyki!!!! LUDZIE ratujmy nasze radio!!!!
          • Gość: jan Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 01:11
            jak słysze(bądz widze) gromadzkiego,
            to żygam
            • Gość: Aneta Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.06.05, 01:31
              Kolego chyba rzygasz a nie żygasz...byc moze Gromadzki tego nie rozumie ale
              zawsze lepiej pisas ortograficznie pozdrawiam ciebie
      • Gość: tra la la tak sie składa, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 01:55
        jankowska - żona marka jankowskiego szefa (red muzycznej?)
        zyń - sekretarz programu (buhahahaha)...
        www.zachod.pl/zachodv1/redakcje.php?id=19

więc - nie do ruszenia.
        niestety
        • Gość: Mazur Re: tak sie składa, że IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.06.05, 12:16
          Kasia Jankowska (dawniej Jachimowicz) to świetna dziewczyna i kompetentna osoba
          w radiu. Może teraz mniej widoczna, ale dawniej promująca młodych zielonogórzan
          z szeroko pojmowanej cooltury. Wielu dziś aktywnie biorących udział w życiu
          kulturalnym miasta to Kasi J. odkrycia. Jej pamiętne ODLOTY w eterze i
          amfiteatrze propagowały życie kulturalne w ZG i docierały do młodych ludzi (w
          liceum ODLATYWAŁEM z Kasi rewelacyjnym programem). Ostatnio z braku czasu nie
          słucham Radia Zachód tak często, ale Kasia jeśli pojawia sie na antenie to
          zawsze robi to profi.
          Serdeczna Pozdrówka Smakówka Kasiu a zawiść ludzka? Cóż toczy ten kraj jak
          radiowe fale:)
          • Gość: tra la la najłatwiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:25
            powiedzieć, że to ludzka zawiść. (??????)

prawda jest taka że pani kasia to miernota radiowa, co ja widać potwierdza
            więcej osób.
            a zazdrościć nie wiem czego można by jej było? bo chyba nie farbowanych blond
            włosów i niemałej tuszy???
            • Gość: aga Re: najłatwiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 06:52
              "miernota radiowa", "tusza nie taka" - ludzie o co wam chodzi? Proszę bardzo -
              usiądźcie po drugiej stronie i pokażcie co potraficie. Najprościej jest
              uprawiać krytykę, najlepiej anonimowo i tak, aby poszło w pięty wszystkim
              dookoła. Żal mi tych wszystkich, którzy potrafią się tylko czepiać, bo tak
              wygodnie - a przy okazji można się podleczyć z kompleksów. Buractwo.
              • Gość: buuuuu Re: najłatwiej IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.07.05, 22:17
                buractwo jest od strony mikrofonu
    • Gość: ucho Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.07.05, 23:47
      ale tu na siebie nawalaja dziennikarze!
      • Gość: mel Re: dyrdymały w Radiu Zachód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 15:25
        to prawda
        pozdrowienia dla e.m.
    • hiro zielonogórskie dyrdymały-eutanazja! 03.07.05, 16:00
      Gość portalu: zigi napisał(a):

> tuż po południu słyszałem pożal sie Panie Boże reportaż red Gromadzkiego o
      > jakimś duperelu, że ktos tam wyszedł z UM prywatnie i nagrał rozmowę na
      > konferencji JE wiceprezesa PiS Marka Asta.
      > Słuchałem przez 15 min cierpliwie tego materiału i szlag mnie trafił, że
      > niczego nie dowiedziałem się a radio publiczne na takie duperele dało całe 15
      > min anteny.
      > Za co ci ludzie płacą abonament rtv.
      • Gość: słuchacz Re: zielonogórskie dyrdymały-eutanazja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 17:45
        wczoraj słuchałem w południe jeszcze większych dyrdymałów. Pani Bogusia od
        myszek przerobiła się na Kasię i z dwójką męskich dziennikarzy w sposób
        urągający i rzenujący prowadzili audycję w południe. Zero posmaku , głupie
        rozmowy i przygaduszki . Wstyd mi ,że to radio słychać w innych województwach.
        • Gość: kotlecik Re: zielonogórskie dyrdymały-eutanazja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:25
          poki gromadzkiego tam slychac bedzie

to radio smierdziec bedzie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka