Gość: grzegorz IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.01.02, 23:02 poszukuje muzyki typu H.M. GÓRECKIEGO, J.TAVENERA, jeśli znacie coś w tym stylu to prosze o podpowiedź pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moler Re: Muzyka KLASYCZNA-WSPÓŁCZESNA IP: 193.150.166.* 28.01.02, 10:07 znam Góreckiego, ale możesz sprecyzować o co Ci chodzi? Czego konkretnie szukasz?...informacji czy nagrań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Muzyka KLASYCZNA-WSPÓŁCZESNA IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.01.02, 21:01 Gość portalu: moler napisał(a): > znam Góreckiego, ale możesz sprecyzować o co Ci chodzi? Czego konkretnie szukas > z?...informacji czy nagrań? ja Goreckiego tez znam, pisalem ze szukam MUZYKI, czyli cos w stylu H.M. Goreckiego, moze byc tez w stylu Tavenera.. a dokladniej nazwa kompozytora, tytuly utworow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gzre Re: Muzyka KLASYCZNA-WSPÓŁCZESNA IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.03.02, 22:55 zapomniany wątek, moze teraz ktos cosik dopisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: Muzyka KLASYCZNA-WSPÓŁCZESNA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 23:06 Moze zacznij od 'klasyki wspolczesnosci': Strawinski - Swieto Wiosny Prokofiew - Symfonia D-dur Klasyczna Schonberg - Ksiezycowy Pierrot a potem Lutoslawski - III Symfonia, Lancuch I, II i III? Proponuje obejrzec strony Warszawskiej Jesieni - moze tam znajdziesz jakies interesujace utwory? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Muzyka KLASYCZNA-WSPÓŁCZESNA 25.03.02, 23:09 Kupuj wszystko co leci (nieomalze) wydane na wytworni ECM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Muzyka KLASYCZNA-WSPÓŁCZESNA IP: *.bielsko.dialog.net.pl 26.03.02, 17:35 okej, dzienks fenks) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: Muzyka KLASYCZNA-WSPÓŁCZESNA IP: *.abo.wanadoo.fr 26.03.02, 18:19 Dla mnie jedynym kompozytorem wspolczesnym, ktorego muzyka do mnie dociera jest D.Szostakowicz! Odpowiedz Link Zgłoś