Dodaj do ulubionych

LEONY TO FIKCJA

IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.06.05, 10:09
Czy nie wydaje się forumowiczom, że tak zwane "Leony" przyznawane co roku w
Lubuskim Teatrze to jedna wielka sterowana przez Bucka fikcja?
Sam organizuje, sam liczy głosy, sam to ogłasza!!!
To mniej więcej tak, jakby Gazeta organizowała plebiscyt z nagrodami na
najlepszego swojego dziennikarza:)
Układ od początku do końca chory.

Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ARKA PRZYMIERZA? Re: LEONY TO FIKCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 10:19
      NOE to ty jesteś biblijną FIKCJĄ.
    • Gość: siódemka Re: LEONY TO FIKCJA IP: *.ztpnet.pl 17.06.05, 19:23
      Zgadzam się z noe. Leony to jakaś kompletna bzdura i fikcja. Teatr daje dwie
      premiery w roku i przyznaje sobie za to nagrody. I co roku w kółko te same
      twarze mamy oceniać. Za co? W większości za malutkie, marniutkie rólki? Może
      przyznawać jedną nagrodę w roku, albo raz na dwa lata, ale za coś naprawdę
      wartego nagrodzenia? Obawiam się, że cały Lubuski Teatr staje się powoli jedną
      wielką fikcją.
    • Gość: Szekspir Re: LEONY TO FIKCJA IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.06.05, 10:05
      wczorajsze przedstawienie na leonach to koszmar.Stefanowicz kazal sie widzom
      smiac z czegos co bylo nudne, a potem zmuszal do klaskania. to co sie dzielo na
      scenie przypominalo szalenstwo: blazenada, zucie gumy przez garderobiane ,
      strje aktorow jak w lunaparku.Kto to wyrezyserowal?Zreszta widzowie chyba
      przedzieli te totalna klape bo nie przyszli do teatru.Wywracam sie w grobie.
      Pozdrawiam
      Szekspir.
      • zielonymichal Re: LEONY TO FIKCJA 19.06.05, 00:19
        A ja jestem zadowolony i to co zobaczyłem wczoraj w Teatrze spodobało mi się.
        Nie czułem się zmuszany do klaskania ani nie wiało nudą ze sceny. Najwyraźniej
        drogi NOE zostałeś pominięty przez widzów w głosowaniu i w ten sposób wylewasz
        swoje żale. Małżonka ma szanowna jak stwierdziła - po raz pierwszy widziała
        teatr "od kuchni", bo zapewne o to chodziło autorowi pomysłu. Teatr mamy jaki
        mamy i powinniśmy się cieszyć z tego co jest - oczywiście będąc wymagającym
        zarówno od zespołu jak i dyrekcji. Ale nie mieszajmy z błotem na prawdę
        porządnych ludzi. A poza tym Ci co byli to słyszeli skąd przychodziły kupony na
        głosowanie - o ile pamiętam Lubin, Poznań i Głogów. Zawsze to promocja miasta.
        Impreza udana i werdykt jak najbardziej sprawiedliwy. Oczywiście moim,
        subiektywnym zdaniem. Michu.
        • zielonymichal Re: LEONY TO FIKCJA 19.06.05, 00:20
          PRZEPRASZAM NOEGO - mój list skierowany był do SZEKSPIRA. Michu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka