Gość: kalia IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.06.05, 20:21 Czy ktoś wie, jak uczą w Szole Policealnej Żak?Chciałabym tam spróbować, ale najpierw interesują mnie opinie..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ludicrus Re: SZkoła "ŻAK" 19.06.05, 23:05 Gość portalu: kalia napisał(a): > Czy ktoś wie, jak uczą w Szole Policealnej Żak?Chciałabym tam spróbować, ale > najpierw interesują mnie opinie..... Uczyłam sie tam na kierunku "fizykoterapia"...Hmmm....mi sie tam nie podobało, z powodu takiego ze , kiedy otwierali to w ZG, nic praktyznie nie bylo ustalonje...Nikt nic nie wiedzial..Wielki jeden bałagan..Przez to ta skoła utracila duzo w moich oczach, nie tak sobie to wyobrażałam... A kierunek jak kierunek...To jest w koncu studium..Nie studia...co prawda musilam sie uczyc(czegos czego nie lubie)...wymagaja..., przynajmniej na moim kierunku...o ile wiem na np. informatyce pełny luz...To zalezy, proponowalabym Ci sie popytac, zadzwonic, udac się do siedziby szkoly-sekretariat- tam cos ci powiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZG Re: SZkoła "ŻAK" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 11:19 Proponuję nową ofertę szkolapolicealna.atspace.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia.lachowicz Re: SZkoła "ŻAK" 30.04.20, 15:36 Ja skończyłam Szkołę Żak i jestem zadowolona ;) Polecam ze względu na warunki uczestnictwa w zajęciach, wyrozumiałych wykładowców i ich podejście. Szkoła jest zaoczna, więc dobrze wpasowuje się w normalny rytm, możesz spokojnie pracować w tygodniu lub uczyć się w innej szkole w systemie dziennym. Taka wersja dla ambitnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś