hiro 26.07.02, 23:11 a rodzice problemy!:-) hiro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ostra Re: dzieci mają wakacje! IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.07.02, 21:57 glowa do gory!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: dzieci mają wakacje! 29.07.02, 21:29 Gość portalu: ostra napisał(a): > glowa do gory!!!!!! zobaczymy ostra jak Twoje młode opuszczą kraj! z przyjemnością z Tobą pogadam -) nawet przy koniaku! pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostra Re: dzieci mają wakacje! IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.08.02, 16:25 hiro napisała: > Gość portalu: ostra napisał(a): > > > glowa do gory!!!!!! > zobaczymy ostra jak Twoje młode opuszczą kraj! > z przyjemnością z Tobą pogadam -) > nawet przy koniaku! > > pozdro hiro bardzo chetnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: dzieci mają wakacje! 29.07.02, 20:09 hiro napisała: > a rodzice problemy!:-) Cześć Hiro! A cóż to za problemy Cię dosięgły? Pozdrówka:) Ula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: dzieci mają wakacje! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 21:18 hiro napisała: > ładna pogoda dzisiaj:-) Daj spokój! Ukrop z nieba się lał! Nie można oddychać. Wybrałam się na chwilę na miasto i przeżyłam koszmar! Klima zepsuta, okna wszystkie w aucie otwarte a z zewnątrz gorąca para do srodka bucha. Dobrze, że w pracy chłodek :) Jak kto ma urlop i siedzi sobie z rodzinką nad wodą, to pogoda w sam raz, ale do jazdy po mieście? Zgroza! Pozdrówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULA_ Re: dzieci mają wakacje! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 21:31 hiro napisała: > nigdy nie kupować fordzików! Fordziki są ok, pod warunkiem, że są sprawne :) A u nas klima zawiodła i czasu brak na odstawienie autka na warsztat :( Ale i tak najważniejsze, że szybko dojedzie, tam gdzie trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: dzieci mają wakacje! 29.07.02, 21:51 Gość portalu: ULA_ napisał(a): > hiro napisała: > > > nigdy nie kupować fordzików! > Fordziki są ok, pod warunkiem, że są sprawne :) > A u nas klima zawiodła i czasu brak na odstawienie autka na warsztat :( > Ale i tak najważniejsze, że szybko dojedzie, tam gdzie trzeba :) nie licz na szybko! niedługo będziesz się cieszyła ,że dojechał! :-)/nawet fokus/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: dzieci mają wakacje! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 21:55 hiro napisała: > nie licz na szybko! Nie kłóć się ;) Jak mówię, że szybko, to szybko ;) W końcu za coś te mandaty płacimy ;)) > niedługo będziesz się cieszyła ,że dojechał! No toż się cieszę, ;)) I jestem wdzięczna, że w te upały nie muszę komunikacją miejską się poruszać :) Wolałabym rowerem... chyba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: dzieci mają wakacje! 29.07.02, 21:54 Gość portalu: ULA_ napisał(a): > hiro napisała: > > > nigdy nie kupować fordzików! > Fordziki są ok, pod warunkiem, że są sprawne :) > A u nas klima zawiodła i czasu brak na odstawienie autka na warsztat :( > Ale i tak najważniejsze, że szybko dojedzie, tam gdzie trzeba :) czy to ta sama ula"?:-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: dzieci mają wakacje! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 22:01 hiro napisała: > czy to ta sama ula"?:-))))))))))))))))) A chodzi o literki czy generalnie o dyskusję? ;) Niechcąco Caps Lock wcisnęłam ;) :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: dzieci mają wakacje! 29.07.02, 22:05 Gość portalu: hiro napisał: > > czy to ta sama ula"?:-))))))))))))))))) Ta sama, a jakże :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Jaka pogoda w Lubsku? 29.07.02, 22:12 U nas w Gorzowie dzisiaj upał był nieznośny! :( I ma tak być podobno cały tydzień:( A człowiek musi pracować:( Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Jaka pogoda w Lubsku? 31.07.02, 21:34 ula_ napisała: > U nas w Gorzowie dzisiaj upał był nieznośny! :( > I ma tak być podobno cały tydzień:( > A człowiek musi pracować:( > Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Jaka pogoda w Lubsku? 01.08.02, 18:35 hiro napisała: > a ja w końcu doszedłem do wniosku,że człowiek powinien pracować kiedy chce! No, zazdroszczę, nie powiem. Ja tam nie mam tak dobrze, terminy gonią, pracy po łokcie :( > ostatnio lepiej na tym wychodzę. Gdybym pracowała kiedy chcę, to wyszłabym jak Zabłocki... Ech, ciężki żywot, może chociaż kropli deszczu parę...? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Jaka pogoda w Lubsku? 01.08.02, 18:57 ula_ napisał(a): >> Ech, ciężki żywot, może chociaż kropli deszczu parę...? No proszę, jak na zawołanie :)) Co by tu jeszcze sobie życzyć? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Jaka pogoda w Lubsku? 01.08.02, 19:40 ula_ napisała: > ula_ napisał(a): > > >> Ech, ciężki żywot, może chociaż kropli deszczu parę...? > No proszę, jak na zawołanie :)) > Co by tu jeszcze sobie życzyć? ;))) niewiesz czego?-pracy dwa raza mniej a kapusty dwa raza więcej!:-) aaaaaaa zapomniałem dodać :NOWEGO FORDA! ze sprawną klimą. pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Jaka pogoda w Lubsku? 01.08.02, 19:43 hiro napisała: > niewiesz czego?-pracy dwa raza mniej a kapusty dwa raza więcej!:-) Ulepszę życzenie: pracy - zero! Kasy - ogrom! :))) > aaaaaaa zapomniałem dodać :NOWEGO FORDA! > ze sprawną klimą. A otóż to! :) Choć może być Octavia albo Lagunka :))) Nie pogardzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Jaka pogoda w Lubsku? 01.08.02, 19:59 hiro napisała: > lagunka! No! :) II ! Bez kluczyków! :) Kombi! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Jaka pogoda w Lubsku? 01.08.02, 20:05 ula_ napisała: > hiro napisała: > > > lagunka! > No! :) II ! > Bez kluczyków! :)o co z txt chodzi? > Kombi! yessssssss > :)))) i wypas na maxa! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Jaka pogoda w Lubsku? 01.08.02, 20:11 hiro napisała: > > Bez kluczyków! :)o co z txt chodzi? www.renault.pl/samochody_nowe/laguna2/komfort.html > i wypas na maxa! A jak!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Jaka pogoda w Lubsku? 01.08.02, 20:18 hiro napisała: > walnęłaś bank czy listonosza:-)) :D To narazie pobożne życzenia:) Skoro pogoda się zmienia w mig po wypowiedzeniu życzenia (dzisiaj o kroplach deszczu), to może i jakieś autko zabłąka się w pobliżu z napisem "dla Uli"? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Jaka pogoda w Lubsku? 01.08.02, 20:24 życzę ci pajero! a wiesz za co ?.... Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Jaka pogoda w Lubsku? 01.08.02, 20:34 hiro napisała: > życzę ci pajero! Biorę bez wahania! :))) Mogłabym wymieniać ulubione auta jeszcze długooooo....:) > a wiesz za co ?.... Nie...powiesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Jaka pogoda w Lubsku? 01.08.02, 20:37 ula_ napisała: > hiro napisała: > > > życzę ci pajero! > Biorę bez wahania! :))) > Mogłabym wymieniać ulubione auta jeszcze długooooo....:) > > a wiesz za co ?.... > Nie...powiesz? :) pogubiłem się w tej grze słów:--)))))))))) nadajesz na haiku? pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Jaka pogoda w Lubsku? 01.08.02, 20:40 hiro napisała: > nadajesz na haiku? Nie, a co to takiego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro nigdzie 18.08.02, 22:19 tylko Tobie odpisuję. forum ogólnie jest takie sobie -poznaj resztę!... haiku?.........!-sorki za małomówność zapraszamy! pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: nigdzie 19.08.02, 14:01 hiro napisała: > tylko Tobie odpisuję. To cosik za rzadko odpisujesz! Nagana z wpisem do akt! :) Odzywaj się częściej, bo smutno się robi! :) Pozdrówka serdeczne :) Ula Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: nigdzie 22.08.02, 20:27 ula_ napisała: > hiro napisała: > > > tylko Tobie odpisuję. > To cosik za rzadko odpisujesz! Nagana z wpisem do akt! :) Ty tyż:-)))-/do akt/ > Odzywaj się częściej, bo smutno się robi! :)-? wiesz,że faktycznie.kiedyś to były noce.,<<coś >>się doganiało ,kogoś się tym manewrem wkurzyło,ktoś coś odpisał........ > Pozdrówka serdeczne :) > Ula pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś