Gość: PLATFORMA SOCJALIS IP: *.ztpnet.pl 29.06.05, 22:55 CZY PRAWDĄ JEST,ŻE MARSZAŁEK BOCHEŃSKI WYWALIŁ RADNĄ JADWIGĘ BŁOCH ZE STANOWISKA W URZĘDZIE MARSZAŁKOWSKIM? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pracownik Re: JADWIGA BŁOCH TRACI WPŁYWY W SLD IP: *.ztpnet.pl 30.06.05, 08:27 Ponoć do Sipowicza Jadziorę Bochen przesunął.A lubią się jak pies z kotem.Zresztą,kto ją lubi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oms Re: JADWIGA BŁOCH TRACI WPŁYWY W SLD IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.06.05, 11:34 A czym ona się teraz tam zajmuje? Bo wcześniej turystyką, a teraz, może ktoś sie orientuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon12 Re: JADWIGA BŁOCH TRACI WPŁYWY W SLD IP: *.ztpnet.pl 30.06.05, 14:20 Jak zwykle niczym.Pierdzi w stołek i birerze kasę za nic nierobienie.I marzy o delegacjach w 5 gwiazdkowych hotelach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROL Re: JADWIGA BŁOCH TRACI WPŁYWY W SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 14:28 Leon, walnij jej patelkę w tą pierdzącą du.pę to może ci ulży. Tylko umyj dobrze resztki swojego uzębienia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wełniana czapka Re: JADWIGA BŁOCH TRACI WPŁYWY W SLD IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.05, 21:19 nareście w urzędzie marszałkowsim zmieniono preferencje seksualne.Stare ciało musi być zastąpione przez nowe.Dosyć łajdactwa na koszt podatników.Wyjazdy, bankieciki itp. Jadźka za kraty lub jako barmanka w nowo powstałych mam nadzieje obiektach po zniszczonej przez nią polskiej wełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: JADWIGA BŁOCH TRACI WPŁYWY W SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:30 np jadzia to chyba jednak za kraty...po jej burzliwym romansie przecie zadna maszyna w polskiej welnie sie nie ostała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polski Wełniarz Re: JADWIGA BŁOCH TRACI WPŁYWY W SLD IP: *.ztpnet.pl 30.06.05, 21:37 Tak jest-dla tej pani za to co zrobiła w Polskiej Wełnie sąd.Za to co noe zrobiła będąc na etacie Bochenka usunięcie z urzedu.Wykonać!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: JADWIGA BŁOCH TRACI WPŁYWY W SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 19:59 pani jadzi juz dziekujemy, krzywaniec czeka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszowaty O tak,tak, zapomniałem że pod ręką jest lokum!! IP: *.ztpnet.pl 01.07.05, 20:06 Kiedy zakończy się ten proces?Skoro Bochen ją szurnął może dostał cynk że będzie skazana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: O tak,tak, zapomniałem że pod ręką jest lokum IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.07.05, 22:37 no wlasnie kiedy rozpocznie sie proces? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Kto zna historie jej burzliwych romansów?? IP: *.ztpnet.pl 01.07.05, 23:02 Napiszcie coś wiecej na ten temat bo coś mi się obiło o uszy że niezła jest w te klocki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Kto zna historie jej burzliwych romansów?? IP: *.ztpnet.pl 02.07.05, 23:34 Napiszcie coś o jej romansach.Proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
armex Re: Kto zna historie jej burzliwych romansów?? 02.07.05, 23:51 Mam dużą nadzieje że B Błoch to już historia.Polska Wełna gdy już wychodziła na prostą została w niezły sposób przejęta przez tą panią tylko po to aby mogła upaść.Wyzywacie tu od komuchów i czerwonych różne osoby ale nie wyobrażm sobie gorszych osób od panie Jadzi.Dla mnie tak długo jak jak pani Jadzia pełni jakieś funkcje w naszym mieście tak długo to miasto może się wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś