Dodaj do ulubionych

JADWIGA BŁOCH TRACI WPŁYWY W SLD

IP: *.ztpnet.pl 29.06.05, 22:55
CZY PRAWDĄ JEST,ŻE MARSZAŁEK BOCHEŃSKI WYWALIŁ RADNĄ JADWIGĘ BŁOCH ZE
STANOWISKA W URZĘDZIE MARSZAŁKOWSKIM?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pracownik Re: JADWIGA BŁOCH TRACI WPŁYWY W SLD IP: *.ztpnet.pl 30.06.05, 08:27
      Ponoć do Sipowicza Jadziorę Bochen przesunął.A lubią się jak pies z
      kotem.Zresztą,kto ją lubi?
      • Gość: oms Re: JADWIGA BŁOCH TRACI WPŁYWY W SLD IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.06.05, 11:34
        A czym ona się teraz tam zajmuje? Bo wcześniej turystyką, a teraz, może ktoś
        sie orientuje?
        • Gość: leon12 Re: JADWIGA BŁOCH TRACI WPŁYWY W SLD IP: *.ztpnet.pl 30.06.05, 14:20
          Jak zwykle niczym.Pierdzi w stołek i birerze kasę za nic nierobienie.I marzy o
          delegacjach w 5 gwiazdkowych hotelach
          • Gość: KAROL Re: JADWIGA BŁOCH TRACI WPŁYWY W SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 14:28
            Leon, walnij jej patelkę w tą pierdzącą du.pę to może ci ulży. Tylko umyj
            dobrze resztki swojego uzębienia .
            • Gość: wełniana czapka Re: JADWIGA BŁOCH TRACI WPŁYWY W SLD IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.05, 21:19
              nareście w urzędzie marszałkowsim zmieniono preferencje seksualne.Stare ciało
              musi być zastąpione przez nowe.Dosyć łajdactwa na koszt podatników.Wyjazdy,
              bankieciki itp. Jadźka za kraty lub jako barmanka w nowo powstałych mam
              nadzieje obiektach po zniszczonej przez nią polskiej wełnie.
              • Gość: van Re: JADWIGA BŁOCH TRACI WPŁYWY W SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:30
                np jadzia to chyba jednak za kraty...po jej burzliwym romansie przecie zadna maszyna w polskiej welnie sie nie ostała...
                • Gość: Polski Wełniarz Re: JADWIGA BŁOCH TRACI WPŁYWY W SLD IP: *.ztpnet.pl 30.06.05, 21:37
                  Tak jest-dla tej pani za to co zrobiła w Polskiej Wełnie sąd.Za to co noe
                  zrobiła będąc na etacie Bochenka usunięcie z urzedu.Wykonać!!!!!!!!
    • Gość: ss Re: JADWIGA BŁOCH TRACI WPŁYWY W SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 19:59
      pani jadzi juz dziekujemy,
      krzywaniec czeka!
      • Gość: Myszowaty O tak,tak, zapomniałem że pod ręką jest lokum!! IP: *.ztpnet.pl 01.07.05, 20:06
        Kiedy zakończy się ten proces?Skoro Bochen ją szurnął może dostał cynk że
        będzie skazana.
        • Gość: zainteresowany Re: O tak,tak, zapomniałem że pod ręką jest lokum IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.07.05, 22:37
          no wlasnie kiedy rozpocznie sie proces?
          • Gość: max Kto zna historie jej burzliwych romansów?? IP: *.ztpnet.pl 01.07.05, 23:02
            Napiszcie coś wiecej na ten temat bo coś mi się obiło o uszy że niezła jest w
            te klocki.
            • Gość: max Re: Kto zna historie jej burzliwych romansów?? IP: *.ztpnet.pl 02.07.05, 23:34
              Napiszcie coś o jej romansach.Proszę!!!
              • armex Re: Kto zna historie jej burzliwych romansów?? 02.07.05, 23:51
                Mam dużą nadzieje że B Błoch to już historia.Polska Wełna gdy już wychodziła na
                prostą została w niezły sposób przejęta przez tą panią tylko po to aby mogła
                upaść.Wyzywacie tu od komuchów i czerwonych różne osoby ale nie wyobrażm sobie
                gorszych osób od panie Jadzi.Dla mnie tak długo jak jak pani Jadzia pełni
                jakieś funkcje w naszym mieście tak długo to miasto może się wstydzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka