Dodaj do ulubionych

Uwolnić krokodyla

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.08.02, 04:22
Co za osiol trzyma krokodyla w palmiarni?
Dlaczego wlasnie krokodyla ?
Moze lepiej cos swojskiego, np. kurki nioski lub jakas kozine a
moze Pana Toporowskiego w terarium ?
Co za blazen. " Krokodylica dostaje u nas lepsze mieso" - dobre
sobie
Obserwuj wątek
    • pekaes2 Re: Uwolnić krokodyla 14.08.02, 08:44
      > Co za blazen. " Krokodylica dostaje u nas lepsze mieso" - dobre
      sobie

próbowałeś miesa, że wiesz? :-))) mnie śmieszy co innego, wsiowy inspektor -
      teoretyk który krokodyla widział jedynie na Animal Planet wie, że mu jest źle;
      zas facet ktory sie zawodowo taki zwierzakami opiekuje w zoo nie widzi
      problemu, ew. ostrzega ze sie takowy kiedyś pojawi. ale w zielonej gorce tak to
      juz jest: Listowski zna sie najlepiej na rzadzeniu, pani inspektor od kotow -
      na krokodylach, pan Rewinski na ciastkach i ortografii, Miech na prywatyzacji
      itd itp lista nie ma konca. powtorze co kiiedys juz mowile a tyczy to pani
      Szauer: tylko na krokodylu mozna wyjechać na pierwsze strony gazet, na kalekim
      kotku czy bezdomnych psach daleko zajechać sie nie da, kiepski wierzchowiec :-)

• Gość: lidka Re: Uwolnić krokodyla IP: 194.204.191.* 14.08.02, 12:46
        pekaes2 napisał:

> powtorze co kiiedys juz mowile a tyczy to pani
        > Szauer: tylko na krokodylu mozna wyjechać na pierwsze strony gazet, na
        kalekim
        > kotku czy bezdomnych psach daleko zajechać sie nie da, kiepski wierzchowiec :-
        )

o tak, napewno Pani Szauer ma długofalowy plan zdobycia sławy, popularności i
        pieniędzy dzięki krokodylowi. Rany, co za spryt !!

• Gość: Marek Re: Uwolnić krokodyla IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 15:01
          Mnie też ogarnia śmiech, jak słysze głupie teksty, że ktoś kto działa na
          jakimkolwiek polu, a zwłaszcza w obronie zwierząt, robi to dla kasy czy sławy.
          Głośne działanie w obronie zwierząt może jedynie przylepić etykietkę świra i
          wzbudzać śmiech u większości ludzi - co kogo obchodzą zwierzęta.
          Cieszę się, że ktoś wreszcie na poważnie zajął się tą sprawą, dziękuję Pani
          Szauer i wstyd mi, że jestem jednym z tych, którzy ograniczyli się do cichego
          współczucia krokodylowi.
          • pekaes2 Re: Uwolnić krokodyla 14.08.02, 17:18
            Nie wstydź sie marku, juz lepiej jak sie smiejesz, bo to samo zdrowie, a jesli
            jednak bardzo sie wstydzisz, to zakradnij sie noca (koniecznie w kominiarce) i
            napisz sprayem na krokodylu: jesteśmy z toba!
            To prawda, tekst o pani szauer glupi byl do cna, dzielna bowiem ta kobiecina
            uwolniła na powaznie do tej pory plantacje ogorkow ogrodnika z Raculi, 3
            tchorzofretki, skunksa i chorego chrabaszcza o czym szeroko informowaly media,
            a nazwisko pani szauer znane jest wszem i wobec o niebo lepiej niz nazwisko
            Gucwinskich. pewnie krokodyl sam do niej zadzwonil, ze mu ciasno w terrarium, w
            zoo bowiem bedzie mial jak w mariotcie, no i nie bedzie tam tych tlumow co w
            palmiarni, wiadomo bowiem, ze w zoo zywego ducha spotkac nie mozna
            zyczliwej pamieci milosnikow krokodyla polecam jednakowoz zwierzeta mniej
            egzotyczne a bardzie nieszczesliwe, o ktorych marku i lidko nigdy sie nie
            dowiecie z gazety, zabijanych, wypedzanych, bitych, bezdomnych psow, kotów (mam
            dwa takie okaleczone dachowce i nie pamietam bym musial sie na ulicy spierac o
            nie z pania szauer).
            • Gość: lidka Re: Uwolnić krokodyla IP: 194.204.191.* 14.08.02, 20:04
              ooo, i przygarnąłeś dobry człowieku te biedne kotki?
              śmiało możesz się pochwalić, obiecuję ze nikt tu nie posądzi cię o chęć
              robienia kariery przy pomocy kota;
              jak ktoś kiedyś ujął - za słaby wiezchowiec.

• Gość: ola Re: Uwolnić krokodyla IP: 194.125.136.* 15.08.02, 02:59
      ci ktorzy tu pisza ze dzialacze z TOZ ,robia cos dla kariery
      myla sie okrutnie!!!
      kto ma sie wstawiac za zwierzakami jak nie ci najbardziej
      wrazliwi>??
      ktos musi stawac w obronie braci mniejszych i bronic ich przed
      prymitywami ktorych nie brak w tym kraju!!
      taki Toporowski i reszta choloty z centrum biznesu ma na celu
      tylko zarobek i rozrywke kosztem wiezionego zwierzaka!!!
      niech pomysli o tym kazdy z was ,bo od tego macie te mozgi ,choc
      niestety zadko one pracuja...
      WSTYD!!!
      • pekaes2 Re: Uwolnić krokodyla 15.08.02, 16:29
        Gość portalu: ola napisał(a):
        > ci ktorzy tu pisza ze dzialacze z TOZ ,robia cos dla kariery
        > myla sie okrutnie!!! kto ma sie wstawiac za zwierzakami jak nie ci
        najbardziej wrazliwi?? ktos musi stawac w obronie braci mniejszych i bronic ich
        przed prymitywami ktorych nie brak w tym kraju!! taki Toporowski i reszta
        choloty z centrum biznesu ma na celu tylko zarobek i rozrywke kosztem
        wiezionego zwierzaka!!! niech pomysli o tym kazdy z was ,bo od tego macie te
        mozgi ,choc niestety zadko one pracuja...WSTYD!!!

te slowa jasno pokazuja, ze dzialacze TOZ-u to sama smietana intelektu i
        wrazliwosci, "cholota, prymitywy i rzadko pracujace mozgi" - nie oddalbym w
        twoje rece nawet wirusa grypy pod opieke, o krokodylu nie wspominajac
        • Gość: ola Re: Uwolnić krokodyla IP: 194.125.136.* 16.08.02, 01:24
          mylisz sie biedny czlowieku.
          jakos jeszcze nie dzialam
          ale moze zaczne w jakies szowinistycznej organizacjii zwalczajacych
          takich prymitywow bez wyobrazni ja ty!
          • Gość: xyz Re: Uwolnić krokodyla IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 00:31
            Gość portalu: ola napisał(a):

> mylisz sie biedny czlowieku.
            > jakos jeszcze nie dzialam
            > ale moze zaczne w jakies szowinistycznej organizacjii zwalczajacych
            > takich prymitywow bez wyobrazni ja ty!
            Ola ale z ciebie jurna dziucha chyba cię chuć pogrąża ..jesli nie masz z kim
            no to hyc do krokodyla ..... no tak ale to baba
        • cellea Re: Uwolnić krokodyla 16.08.02, 02:24
          mam nadzieję, że nie odpowiesz na ,,re" Oli - za niski poziom wypowiedzi....czy
          mogę czasem zacytować tekst o oddawaniu wirusa pod opiekę? Obudziłam chyba pół
          wieżowca jak to przeczytałam. Z góry dziękuję. Zawsze dodam,że to tekst
          pekaesa:))
    • Gość: jola Re: Uwolnić krokodyla IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 22:18
      hmmm... moze lepiej niech ten krokodyl zostanie w palmiarni ... bo zawsze moze
      jeszcze trafic do prywatnych akwariów prezesa D.Frejmana bo ona ma jeszcze
      jedna palmiarnie.... hehehe tropche mniejsza bo dzialki za malo. moze by i ten
      krokodyl bylby juz u niego w domu... ale on podobno ma juz w domu
      jednego ...gada :-)
    • Gość: Stefania Re: Uwolnić krokodyla IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 22:56
      Kto nami rządzi i na co wydaje się piniądze z naszych podatków. Jak można było
      wymyśleć coś takiego jak krokodyl w kanajpie?
    • Gość: kola Re: Uwolnić krokodyla IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 17:58
      Fatalne jest to, że cała świta Z Listowskim na czele chleje w Palmiarni i do
      głów im nie przyszło że coś jest nie tak..
      natępny dowód na to że rządzą nami ludzie pozbawieni moralności.
      pzdr
      • Gość: Witek Re: Uwolnić krokodyla IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.09.02, 19:26
        Gość portalu: kola napisał(a):

> Fatalne jest to, że cała świta Z Listowskim na czele chleje w Palmiarni i do
        > głów im nie przyszło że coś jest nie tak..
        > natępny dowód na to że rządzą nami ludzie pozbawieni moralności.
        > pzdr
        ____________________________________________________________________________

Znaczy się krokodyl nie jest pełnoletni ? Upijają go psubraty.
        :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka