Dodaj do ulubionych

ZABÓJCA - CIMOSZEWICZ

30.07.05, 13:11
"Nie bójcie się tych co zabijają ciało, ale tych co zabijają ducha..."
Cimoszewicz kłamie (szczególnie przed komisją ORlenowską, ale nie tylko!)
zasłaniając się prawie w każdej sprawie niepamięcią, chroni on nie tylko
swych współtowarzyszy z grup neomarksistowskich ale także ich zaplecze z
mafii paliwowej tj około 2000 firm . W ten sposób staje sie zabójcą ducha w
wielu ludziach...
NA razie złapał się sam na własnym kłamstwie w sprawie nieodprowadzenia
podatku od pożyczki kilkuset tysięcy od rodziny a póżniej nieodprowadzenie
kolejnego podatku od zysku (zataił to w PICie). To są przestępstwa karno-
skarbowe o czym doktor pożal się Boże prawa powinien wiedzieć!!!!!!!!!!
Jeśli chcemy prezydentury w duchu tatusia pana Cimoszewicza a widać to w
każdej prawie jego wypowiedzi (przypomnę był pułkownikiem UB w PRLu) to jest
to najlepszy kandydat na konsewację interesów aparatczyków PRLu i ich
neomarksistowskiego otoczenia!
Chroń nas Boże przed takimi indywiduami!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: telewidz Re: ZABÓJCA - CIMOSZEWICZ IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.07.05, 14:15
      eksperci to wyjaśnili już - od darowizny płacą podatek obdarowani ! a dochody z
      giełdy nie były wtedy opodatkowane. Nie fałszuj ! W roku 2002 błędy przy
      wypełnianiu oświadczeń popełniło większość posłów !!!
      • Gość: ZXX Re: ZABÓJCA - CIMOSZEWICZ IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.07.05, 17:49
        jeśli chcesz kogoś pouczać to odróżnij darowiznę od pożyczki a o takiej jest
        mowa a co do darowizny po zyskach, to córuś prześwietnego praw(n)iczka
        zapewne się ucieszy, kiedy okaże się, że ona takiego podatku też nie zapłaciła
        (co raczej jest pewne) i teraz przyjdzie płacić za tatusia - doktora praw
        (neomarksistowskich)
        • Gość: telewidz Re: ZABÓJCA - CIMOSZEWICZ IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.07.05, 19:37
          masz dzieci ? darowałeś im już coś ? zapłacili podatek ? a na koniec co ta
          sprawa ma wspólnego z zadaniami tej komisji ? i co to kogo obchodzi czy dzieci
          zapłaciły podatek ? Dzisiejsze przesłuchanie nie wniosło do sprawy nic,
          zawiadomienie prokuratury nie przyniesie też nic - nie ma mowy o zatajeniu
          czegokolwiek przez Cimoszewicza, szkoda fatygi / nie zmieni to także wyniku
          wyborczego / , zwykła piana desperatów dla podobnych Tobie desperatów
          • Gość: antyvir_sld Re: CIMOSZEWICZ - to nie ja, to oni IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 19:47
            Gość portalu: telewidz napisał(a):

> nie ma mowy o zatajeniu
            > czegokolwiek przez Cimoszewicza>

taaaa, www.cimoszenko.info/informacje.html
            • Gość: antyvir_sld Re: CIMOSZEWICZ - cy ja mam akcje Ojenu? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 19:51
              www.cimoszenko.info/obrazy/cimoszenko_ojeju.jpg
    • Gość: lewak Re: ZABÓJCA - CIMOSZEWICZ IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.07.05, 15:19
      jestes głupi albo głuchy?

zastanów się po co jest ta komisja to nie bedziesz pisał głupot
      • Gość: Do Szymona! Re: ZABÓJCA - CIMOSZEWICZ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.05, 16:05
        Więcej obiektywizmu. Marszałek wyraźnie pojedynek z komisją wygrywa, która chce
        go zdyskredytować w oczach Polaków. Nieporadność, fałsz członków komisji są dla
        mnie obleśne. Nie jestem fanem Marszałka, ale kilka razy zapędził komisję "w
        kozi róg".
        • Gość: antyvir_sld Re: CIMOSZEWICZ - totalna porażka! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 16:27
          Gość portalu: napisał(a):

> Więcej obiektywizmu. Marszałek wyraźnie pojedynek z komisją wygrywa, która
          chce
          >
          > go zdyskredytować w oczach Polaków.

hehe, a w którym miejscu on wygrywa z komisją? Może w tym, że jako premier nie
          widział, że jest od ruskich w 95% uzależniony w dostawach ropy, a nie w 50 jak
          twierdzi? Co on wygrywa?? Komisja tym razem dobrze się przygotowała do
          spotkania z tym cnotliwym pacholęciem i go ładnie punktuje. A co on na to? To
          nie ja! To moi ministrowie! Typowy gest kelnera - chociaż nie - przepraszam
          kelnerów - to tchórz i tyle. Komisja pokazała, że ten kandydat na króla jest
          nagi!

Nieporadność, fałsz członków komisji są dla
          >
          > mnie obleśne. Nie jestem fanem Marszałka, ale kilka razy zapędził komisję "w
          > kozi róg".

Nie jesteś fanem marszałka? Przekonaj mnie i innych i napisz o nim z małej
          litery bo na dużą to on sobie nie zasłużył! Nie wierzysz? No to Google twoim
          przyjacielem! Tam sie dowiesz o nim wszystkiego.
          • Gość: Do anty-wir Re: CIMOSZEWICZ - totalna porażka! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.05, 17:09
            Małe czy duże "M" to nie jest sprawa poglądów, tylko kultury politycznej i
            dobrego wychowania, które wynosi się z domu i ze szkoły. Z pewnością nie
            nauczysz się jej na "forum".
            • Gość: antyvir_sld Re: CIMOSZEWICZ - totalna porażka! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 17:18
              Gość portalu: Do anty-wir napisał(a):

> Małe czy duże "M" to nie jest sprawa poglądów, tylko kultury politycznej i
              > dobrego wychowania, które wynosi się z domu i ze szkoły. Z pewnością nie
              > nauczysz się jej na "forum".

Taaaa, ty oczywiście o wszystkich piszesz z dużej litery - nie tylko o
              umiłowanych komuchów ale również znienawidzonych przez ciebie tych, którzy i
              tak wkrótce wygrają i pogonią tą zgniliznę do kanału.

ps. a może pociągnij wątek o swoim ulubieńcu? I powiem ci, że ja znam z naszej
              historii tylko jednego marszałak, o którym mógłbym pisać z dużej litery.
    • Gość: KAMA Re: ZABÓJCA - CIMOSZEWICZ IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 20:07
      Ludzie, czy my wszyscy już postradaliśmy zmysły? Jacy komuniści byli
      kiedykolwiek w tym kraju? jaki tu panował komunizm? Tym, którzy tak myślą
      proponuję lektury o ZSRR. Chociażby "Dzieci Arbatu" Rybakowa. Mnie opowiadał
      taki stary człowiek, który dawno nie żyje, zresztą Rosjanin, który całe życie
      tam przeżył. Oni bali się każdy, każdego. Syn ojca, siostra brata. Nikt z
      przeciętnych ludzi nie był pewien jutra. Czy u nas kiedykolwiek tak było?
      Represje spotykały jakichś Wałęsów- wichrzycieli, jakichś bojowników z bożej
      łaski, którzy teraz dorwali się do koryta i robią to samo co tamci kiedyś. W
      Polsce nie było N I G D Y Ż A D N E G O komunizmu. Są narody gospodarne,
      pracowite, które zajmują się gospodarką fachowo. Oni mają dobrze. U nas czy po
      wojnie czy przed wojną zawsze rządzili pazerni, przebiegli. Ci "komuniści" o
      których mówicie to nie komuniści tylko hieny. Wszystko jedno komu skoczą do
      gardła byleby się nażreć. Tacy są wszędzie tylko mądre narodach nie
      dopuszczają ich do władzy. A teraz żremy się między sobą i szukamy ich wokół
      siebie. A przecież to nasz brat, ojciec, sąsiad, kuzyn. Skoro było ich ponad 3
      miliony to po ilu wypadało na każdą rodzinę? Tylko że wujek Stasio to był dobry
      bo załatwiał przydziały na samochód a ciotka Zdzisia to wstrętna komunistka bo
      załatwiała Zdzisiowi. Trochę logiki drodzy państwo!!!
      • Gość: antyvir_sld Re: ZABÓJCA - CIMOSZEWICZ IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 21:12
        Gość portalu: KAMA napisał(a):

> Ludzie, czy my wszyscy już postradaliśmy zmysły? Jacy komuniści byli
        > kiedykolwiek w tym kraju? jaki tu panował komunizm?

ale o so chozi? Cuś nie tak?
      • Gość: ZXX Re: ZABÓJCA - CIMOSZEWICZ IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.07.05, 21:47
        Masz nie xle wyprany mózg młoidy człowieku, - komunizm to hasło
        bolszewickie, które wypełnione zostało konkretną treścią ni ideologią w
        stylu:"Każdemu według jego potrzeb..." tylko łagrami, gułagami w samej rocji
        zginęło wedle zach, szacunków ok95-100 ml ludzi. Rewolta bolszewii to ok 40 tyś
        popów ukrzyżowanych na drzwiach swych cerkwi to niezliczone ofiary we
        wszystkich zniewalanych krajach, to mordy prawne talkich jak Cimoszewicz i
        jego poprzednicy!!!!!!!!!!!!
        Poucz się troche historii - zamiast raju na ziemi łzy, cierpienia,
        wszechobecny dyktat i terror psychospołeczny i fizyczny, można tak przez wiele
        dziesiątek godzin wyliczać zbrodnie
        Prawdziwy komunizm (od łacińckiego communio= wspólnota) to parodia
        chrześcijaństwa i tak została zaprojektowana. Po to by mamić niemożliwym (raj
        na ziemi) a zakończyć mordem,pożoga i cierpieniem wieli milionów ludzi
        Czy to teoria spiskowa dziejów? Jan P.II twierdzi odnosząc swe wypowiedzi do
        teologii, że staą za tym nieodmiennie siły zła, cywilizacja śmierci a po
        zasiewanej śmierci daje sie ją rozpoznać, lub po przemilczanych skutkach
        różnych chorób psychicznych (Zresztą obok raka najbardziej dziś powszechnie
        występujace) Ofiarami ich jednak zawsze są ludzie!!!!!!!!!!!!
        Trwa największa w dziejach świata wojna przeciwko człowiekowi i komunizm a
        raczej zwodzenie jego ideami jest tego mocnym wyrazem, dlatego neomarksići
        praktyczni w postaci dawnych aparatczyków, walczą dalej w duchu znanym już w
        Europie choć zmienili szyldy rozpoznania!!!!!!!!1
    • Gość: MAXX Re: ZABÓJCA - CIMOSZEWICZ IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.07.05, 23:09
      Cimoszko święty nie jest ,ale przy innych towarzyszach z LSD to chyba wypada
      nie najgorzej.......dla mnie problemem jest to czy Kaczor to lepszy kandydat-bo
      do takiej tezy to mam troche zastrzezen........a jezeli nie ktoś z nich to kto
      prezydentem???Lepper czy Giertych ????????brrrrrrrr aż ciarki
      przechodzą....leser Donald.......Swietny lekarz na prezia nadaje się tylko
      troche lepiej ode mnie .......więc KTO?????????????????
      • arwena Re: ZABÓJCA - CIMOSZEWICZ 30.07.05, 23:20
        no jeszcze jest tyminski...

a swoja droga - co wybory mam ten sam problem co kolega wyzej. czyzby jednak
        spoleczenstwo nie bylo 'zbiorem przypadkowych jednostek' - i po prostu takich
        kandydatow mamy na jakich zasluzylismy?
        pzdr
      • Gość: naskret Re: ZABÓJCA - CIMOSZEWICZ IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 31.07.05, 16:46
        Gość portalu: MAXX napisał(a):

> Cimoszko święty nie jest ,ale przy innych towarzyszach z LSD to chyba wypada
        > nie najgorzej.......

Racja.

jednokrotny morderca tez wypada lepiej przy takich seryjnych.

normlanie anioleczek

sprawa z pieniazkami (a dokladnie sprawa z podatkiem od tej kasy - daorwanej
        pozyczonej itd) jest niejasna i bardzo dobrze ze sprawa zajmie sie prokuratura,
        a jeszcze lepiej jak by zajal sie tym urzad skarbowy wydzial do spraw
        nieujawnionych dochodow. - i fik 75% podatku do zaplaty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka