Dodaj do ulubionych

JEDEN TAKI PREZYDENT!

29.09.05, 19:45
Postawa prezydenta Wadima Tyszkiewicza jest drogowskazem dla wszystkich
polityków, a zwłaszcza dla tych lokalnych. To, że można z Nim wymienić
poglądy za pomocą internetu, jest Jego autorską inicjatywą, którą bardzo
szanuję i szczerze popieram. Polityk XXI wieku nie może nie mieć kontaktu z
tymi, którymi rządzi. Jeśli tego kontaktu nie szuka, to powody są dwa, albo
ma coś do ukrycia, albo się boi. Fundamentem sprawnego i skutecznego
rządzenia jest odwaga i uczciwość. Wtedy można rozmawiać z ludźmi. Tak jak
czyni to prezydent Nowej Soli./ Tomasz Biel - Zielona Góra
Obserwuj wątek
    • Gość: zg Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.ztpnet.pl 29.09.05, 20:02
      drogowskazem dla wszystkich
      > polityków, a zwłaszcza dla tych lokalnych. To, że można z Nim wymienić
      > poglądy za pomocą internetu, jest Jego autorską inicjatywą, którą bardzo
      > szanuję i szczerze popieram.

To cechuje Wadima...
      Po wyborach szanuje ludzi,odp. na pytania (trodne tez)

Gdzie nasza Pani Prezydent????/

Oj juz wiem, napiscie cos nie tak na nia to wpadni tu jakis oszolom i wyzwie
      was od komuchow. To jest odp. naszego magistratu.

Jestem pewien ze w ZG jest czlowiek ktory nadaje sie na stanowisko prezydenta
      miasta i bedzie wspolpracowal z Wadimem Tyszkiewiczem oraz burmistrzem
      Sulechowa.

PZDR
      • Gość: annia Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.ztpnet.pl 29.09.05, 20:05
        dwaj dupolize Wadima polemizują na forum.nie zdziwiłabym sie gdyby to była ta
        sama osoba
        • Gość: zg Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.ztpnet.pl 29.09.05, 20:11
          Ja pisze.... kobietko bez rozumu ze w ZG jest napewno czlowiek o podobnych
          kompetencjach co Tyszkiewicz i warto go poszukac.

Za rok samorzadowka.
          PZDR
          • Gość: annia Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.ztpnet.pl 29.09.05, 20:19
            przeanalizuj swoje wypowiedzi na forum chłopie bez jaj.typowy wyborca PO.daje z
            przodu,daje z tył
            • Gość: kim-song-chan Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 20:26
              gdybys analizowala, mądralino, to bys wiedziala iz to fan PiS
            • Gość: zg Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.ztpnet.pl 29.09.05, 20:41
              hej aniu.

To morze przeanalizujesz moje wypowiedzi dokladnie i dowiesz sie ze PO nie
              lubie.
              Glowowalem na PiS.

A to ze Wadim jest powiazany z PO w niczym mi nie przeszkadza.
              Mam nadzieje ze przyszlemu prezydentowi ZG (oby z PiS) tez nie bedzie to
              przeszkadzac dla dobra regionu.

PZDR
              • Gość: piter Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 29.09.05, 20:51
                >Mam nadzieje ze przyszlemu prezydentowi ZG (oby z PiS)

Ja szczerze mówiąc chciałbym by był to ktoś zupełnie apolityczny.

>tez nie bedzie to przeszkadzac dla dobra regionu.

No ale w NS też będą wybory i nikt nie powiedział, że p. Tyszkiewicz... ;)
        • Gość: bąbel Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 20:18
          Właściwie Annia to prawda. Też we wielu kwestiwch z Xadimem się nie zgadzam,
          ale facet potrafi i nie boi się odpowiadać. Choć nie zawsze, ale jednak ma duży
          plus.
          Nie tak dawno jeszcze przed wyborami pisałem do Tuska co ma w raz z PO w swoim
          programie do zaoferowania społeczeństwu po wyborach w temacie emerytur, rent,
          socjalu itp. sprawach, jednak nie otrzymałem pdpowiedzi pomimo , że On i jego
          biuro zachęcało do zadawania pytań. Otrzymałem odpowiedz, ale to była treść
          moich pytań i podziękowanie za nie. I tyle...
          • Gość: kim-song-chan Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 20:25
            troche smieszne jest to zachwycanie sie dzialalnoscia pana Wadima,
            wejscie na forum i naisanie madrego postu od czasu do czau nie jest powodem
            patetycznego i dosc naiwnego zachwytu,
            owszem samorzadowcem jest calkiem niezlym, ale znam kilka osób z naszego regionu
            które w swych działaniach osiągneły wiele wiecej, a nikt o tym codziennie nie trąbi, a bywa wręcz ze do dzis sa niedocenione...
            • Gość: bąbel Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 20:33
              Zgadzam się z tobą co do tych zachwytów i czekam kiedy inni politycy oraz
              samorządowcy będą mieli podobną odwagę , czas i chęci na kontakt
              z "internautami". Nie zmienia to jednak faktu, iż jest On lub powinien być
              przykładem dla pozostałych w tej kwesti.
    • fars Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! 29.09.05, 20:41
      to dobry prezydent i normalny człowiek, przeciwieństwo bufonów , którzy dziś
      występowali w telewizji
      • Gość: zg Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.ztpnet.pl 29.09.05, 20:45
        Tak jak koledzy wczesniej pisali powtorze sie i napisze jeszcze raz iz napewno
        jest odp. kandydat na prezydenta.

Trzeba go tylko znalesc.

A moje "uwielbienie" jak to niektorzy pisza do Pana Wadima T. bierze sie byc
        moze z tego iz jestem zrospaczony nasa wladza "przenajswietrza" i w poruwnaniu
        do tych dwoch os. Wadim to swietny polityk i gospodarz.

PZDR
        • Gość: IIIks Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.ztpnet.pl 29.09.05, 20:53
          Watek robi się ciekawy.Do rzeczy zg! Kogo proponujesz?:)))Wali mnie czy z PiS
          czy z PO.
          • Gość: zg Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.ztpnet.pl 29.09.05, 20:57
            Ojej teraz mnie zaskoczyles.

NIE WIEM!!!
            Co ja jestem???/

Poczekamy zobaczymy. Zobaczymy jakich kandydatow wystawa partje.

Pani Prezydent ma ost. jakies chody w PO.
            hehe jesli ja wystawia to PO moze sie pozegnac z wygrana.

Tam tez jestem pewnien sa odp. na to odp. stanowisko.

Ps. Kandydat bezpartyjny raczej nie ma szans. Ciezko sie wybic takim.

PZDR
            • Gość: Pit Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.09.05, 21:00
              To może naszą Bożenke wyślemy do Tyszkiewisza na przeszkolenie.Może się czegoś
              nauczy.
              • Gość: zg Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.ztpnet.pl 29.09.05, 21:03
                Nie!!!
                Szkoda jego cennego czasu.

Ja bym ja na emeryturke....
                Mezusia tez.

Wogole musimy o nich zapomniec i szukac nowych.

Partie powinny szybko sie okreslic w tej kwestji i zobaczyc na ile ich
                kandydaci maja poparcie spol.
                Bedzie duuuzo czasu aby ludzie przyjzeli sie kandydata.

PZDR
                • Gość: kim Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 21:48
                  "Trzeba go tylko znalesc.

A moje "uwielbienie" jak to niektorzy pisza do Pana Wadima T. bierze sie byc
                  moze z tego iz jestem zrospaczony nasa wladza "przenajswietrza" i w poruwnaniu
                  do tych dwoch os. Wadim to swietny polityk i gospodarz."

zg-popracuj nad ortografia bo nie da sie tego czytac
            • Gość: IIIks Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.ztpnet.pl 29.09.05, 21:52
              Oj to Ty zg cieniutki jesteś.Zmieńcie ją! Ale nie wiem na kogo:)))Oczywista
              poza Panem Tyszkiewiczem:)))
              • Gość: zg Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.ztpnet.pl 29.09.05, 22:06
                hey IIIks.

Nie sprowokujesz mnie i nie zdradze kogo popieram.

Ale znajac Ciebie to ze zlosliwosci napisze ktos z SLD Listowski:)
                Zadowolony??:)

PZDR
                • Gość: IIIks Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.ztpnet.pl 29.09.05, 23:04
                  Niezadowolony:)))Po prostu nie wiesz.
                  • Gość: zgora Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 23:26
                    IIIks czy tobie już całkowicie odbiło ???
                    sam z sobą gadasz, rozwijasz wątek, czy do Ciebie nie dociera, że się
                    ośmieszasz podpisując się różnymi nickami
                    • Gość: IIIks Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.ztpnet.pl 30.09.05, 04:53
                      Połóż się już zgora i odpocznij:)))Piszę pod swoim nickiem.Przeanalizuj kilka
                      innych wątków,w których polemizuję z zg,a póżniej siadaj do
                      klawiatury,domorosły detektywie:)))
                      • Gość: zg Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.ztpnet.pl 30.09.05, 11:07
                        Mimo wszystko ciezko sie z toba polemizuje.

Pisze ci ze nie ma jeszcze kandydatow a ty dalej swoje..."kto ktoo? nie wiesz
                        nie odzywaj sie."

Napisz o swoim kandydacie jak tais madry:)
                        PZDR
    • Gość: Wesoła Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:23
      Popieram wypowiedź autora topiku!
      • Gość: wesoły Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 15:18
        proponuje radosny akt zbiorowej masturbacji
        na czesc pana prezydenta!
        • Gość: Mało śmieszne Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.09.05, 18:03
          Chamem sie urodzileś i chamem umrzesz prostaku
          • Gość: mk Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 01:21
            Gadki szmatki
            zg, IIIks za kim jesteście na prawdę?
            • Gość: zg Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.ztpnet.pl 02.10.05, 01:30
              > zg, IIIks za kim jesteście na prawdę?
              IIIks jest za jakms (przyszlym) kandydatem z LPR lub jeszcze bardziej
              radykalnym "chrzescijaninem"

Ja nie wiem!!!1
              Dlatego pisalem aby partnie okreslily sie, wtedy bedzie co wybierac a tak to
              co?? kto??? nie wiem.

A Ty za kim jestes?? umiesz odp??????

PZDR
              • Gość: IIIks Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! IP: *.ztpnet.pl 02.10.05, 07:11
                Ja kandydatem z LPR? He! He! Ależ ty zg głupi jesteś! :)))
                • fars Re: JEDEN TAKI PREZYDENT! 02.10.05, 08:32
                  więcej prawdy !!!
    • Gość: zenon j TRWAM 10.50 KATYŃ,g.14.00 LECH KACZYŃSKI-OLIWIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 10:07
      pozdro.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka