sloggi 14.10.05, 21:07 Witam. Czemu jest tu tak pusto? Czy na forum GW nie bywa nikt ze Świebodzina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: Witam 10.11.05, 16:00 Dzień dobry. Chyba nikt ze Świebodzina na GW nie zagląda. Odpowiedz Link Zgłoś
linda7411 Re: Witam 30.11.05, 10:21 Witam Sloggi! Gratuluję zaangażowania w zapełnienie strony, tyle że bez uczestników jakoś smutno.Niestety już od dłuższego czasu nie mieszkam w Ś-inie, ale jak to bywa z rodzinnym gniazdem jest mi bliski sercu.Zadziwia mnie fakt, że ludziska nie piszą. Przecież z tego co wiem "nasze miasto"rozwija się niesamowicie. Chyba wszyscy zarobieni są po uszy w pracy-bo tego słyszałam tragicznie nie brakuje.Przy ostatniej wizycie zadziwił mnie jedynie fakt, że przy tylu zakładach nie ma sponsorów na ubarwienie miasta. Zrobiło się jakoś strasznie ponuro.Chyba cała kasa miasta poszła na rondo.Co do aktywnego budowlano proboszcza to oczywiście ? dotyczy ks.Z.(artykuł jest zablokowany).On się w ten sposób realizuje.drugi kościół wraz otoką prawie gotowy (zresztą bardzo udany), to trzeba podjąć nowe wyzwanie - w końcu to po nim zostanie , a o udzielonej pomocy ludzie szybko zapomną. Odpowiedz Link Zgłoś
pitekantropus Re: Witam 30.11.05, 17:42 Ja wyemigrowałem ze Świebodzina 26 lat temu, a w przerwie były jeszcze 5 letnie studia. Świebodzin jest bardzo ładnie położonym miastem, a jeżeli w parze idzie jego rozwój, to tylko pogratulować. Co do 30 metrowego pomnika wcale bym tego nie negował, szczególnie jeżeli będzie to jedyny w Polsce taki akcent. Odpowiedz Link Zgłoś
linda7411 Re: Witam 04.12.05, 17:52 Fakt, ale to niestety nie zawsze oznacza możliwość częstych odwiedzin . Na tyle częstych jak by się chciało! Odpowiedz Link Zgłoś
pkucharzewski Re: Witam 22.01.06, 08:27 Do Wrocławia, będzie to już 15 lat temu. Pojechałem na studia i zostałem, co było do przewidzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Witam 28.01.06, 16:17 pkucharzewski napisał: > Do Wrocławia, będzie to już 15 lat temu. Pojechałem na studia i zostałem, co było do przewidzenia ;) > W Świebodzinie nie miałes perspektyw? Odpowiedz Link Zgłoś
psotunia Re: Witam 23.03.06, 11:41 ... hmmmm... ja jestem ze Świebodzina... :))) nie wyjechałam pewnie tylko dlatego, że studiowałam w Zielonej.... :))) ale nie żałuję :))) pracy jednak w Świebodzinie nie znalazłam (brak solidnych pleców - smutna rzeczywistość), dzięki Bogu mam pracę w Sulechowie :) Mam nadzieję, że coś się ruszy na tym forum.... bo szczerze mówiąc - wstyd ;))) pozdrawiam P.S. do Wrocławia teraz często zaglądam - szkoła... piękne miasto, bardzo piękne.... Odpowiedz Link Zgłoś
pitekantropus Re: Witam 25.03.06, 12:43 Urodziłem się w Świebodzinie. Po skończeniu naszego LO wyjechałem na studia do Poznania i praktycznie mieszkam w nim już od 25 lat.( srebrny jubileusz). Świebodzin będzie zawsze zajmował w moim życiu bardzo ważne miejsce. Pozdrawiam wszystkich Świebodzinian oraz moje stare LO. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Witam 03.11.06, 22:04 czajka44 napisał: > a ja mówię piątkowe Dzień Dobry, hihi Dobry wieczór, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelahhpl26 Re: Witam 24.02.07, 12:04 witam owszem z okolic swiebodzina. wlasnie znalazlam ta stronke i odrazu zrobilo mi sie milo, poniewaz jestem z lagowa lubuskiego ale niestety od 7 lat mieszkam w hamburgu. wiec wzbudzilo to we mnie pewnego rodzaju sentyment... piszcie co tam u was, pozdrawiam izka Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Witam 24.02.07, 14:02 Elo, zatem można liczyć, że będziesz tu zaglądała? Odpowiedz Link Zgłoś