Dodaj do ulubionych

GINEKOLODZY

15.11.05, 19:16
SZUKAM POMOCY.OD JAKIEGOS CZASU LECZE SIE Z NIEPLODNOSCI.NIESTETY MOJ
GINEKOLOG Z GUBINA MNIE ROZCZAROWAL.MOZE KTOS MIAL TAKI SAM PROBLEM JAK JA I
ZNALAZL DOBREGO LEKARZA W ZIELONEJ GORZE. JAKIE MACIE ZDANIE O DR.HERBICHu.Z
GORY DZIEKUJE ZA POMOC.
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: GINEKOLODZY IP: *.ztpnet.pl 15.11.05, 19:36
      Herbicha omijaj ponieważ dla niego tylko kasiora się liczy, jak się dowiem o
      jakimś lekarzu w Zielonce, który leczy bezpłodność to się odezwę, pozdrawiam.
      • Gość: Mike Re: GINEKOLODZY IP: *.ztpnet.pl 15.11.05, 20:09
        A jakiego rodzaju jest to niepłodność?
        Problem jest u kobiety czy mężczyny?
        Ja też mam problem z płodnością (jestem facetem) i powiem Ci tak: w Zielonej
        Górze nikt nie leczy niepłodności!!! Nie marnuj czasu na nasze województwo.
        Siądź do internetu i poszperaj. Jeżeli problem jest większy to polecam
        Białystok, są tam dwie kliniki, które warto odwiedzić.

Mojej mocno obniżonej płodności nie da się uleczyć. :(
        Ja z żonką jesteśmy po zabiegu in-vitro (niestety nieudanym), ale będziemy
        próbować. Aha... Z naszym problemem pojechaliśmy właśnie do Białegostoku.

A co do dr Herbicha to wg mnie jest w porządku. Robiliśmy u Niego pierwsze IUI
        i od razu po tym powiedział, że nie ma sensu robić następnych i żebyśmy szukali
        kliniki, która przeprowadza In-vitro. Nie naciągał nas, ani nie kombinował,
        postawił sprawę jasno i bez ogródek. A, że jest u Niego drogo... Cóż dobry
        sprzęt i porządne wyposażenie gabinetu musi kosztować.

Pozdrawiam
        Mike
        • sliver731 Re: GINEKOLODZY 15.11.05, 20:23
          DZIEKUJE ZA OPOWIEDZI.SZCZEGOLNIE MIKE.Z MEZEM JESTESMY DOPIERO NA POCZATKU TEJ
          TRUDNEJ "DROGI" WIEC WSZYSTKIE BADANIA PRZED NAMI.LEKARZ GUBINSKI NIE ZAWRACAL
          SOBIE GLOWY BADANIAMI ITP.STRACILAM TYLKO POL ROKU NA BEZ OWOCNE ZABIEGI.ZA
          TWOJA RADA POJDZIEMY DO DR. HERBICHA ,MOZE ON POWIE CO DALEJ.JESZCZE RAZ
          DZIEKUJE.ZYCZE ABY WAM SIE UDALO.
          • igulinka5 Re: GINEKOLODZY 16.11.05, 00:12
            Sory ale dr Herbich ma ogólnie najgorszą opinię z ginekologów niewarto popełnia
            masakryczne błędy gdzie określił iz dziecko urodzi sie z zespołem downa lub
            porażeniem móżgowych po czym okazalo się u innego specjalisty że nie potrafi
            prowadzić porządnie badań na swoim "świetnym" sprzęcie, a dziecko urodziło sie
            w pełni zdrowe i bez jakichkolwiek wad. Niestety nawet nie poczuwa sie do winy
            że źle wykonał badanie i nie pomyślał co przeżywała matka która wtedy była w 5
            mięsiącu.
            Najlepszym lekarzem jest dr Rzepka i dr Magdziarz z Sulechowa. To są
            profesjonaliści i nienadarmo ten szpital ma świetne wyniki w rankingach. Sama
            to sprawdziłam. Nie marnuj czasu ani pieniędzy na Herbicha
          • Gość: piter Re: GINEKOLODZY IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 16.11.05, 00:25
            Mike = Michael H.? ;)
            • Gość: dr Laber Re: GINEKOLODZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 07:48
              DR LABER-szczerze polecam!!! Przyjmuje w Z. Górze na Armii Ludowej 44 we wtorki
              i czw od 15. Pracuje w szpitalu w Nowej Soli.
            • Gość: M Re: GINEKOLODZY IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.05, 08:27
              :)
              Nie absolutnie nie. Nie dla mnie taki zawód.
              Wcale nie namawiam na korzystanie z usług Dr Herbicha. Klientek i tak ma nadto.
              Jakoś zawsze gdy tam byliśmy to była tam spora grupa kobiet. Przedstawiam po
              prostu swoją opinię. Nas nie zawiódł. Rzetelnie wykonał swoją pracę. Mógł nas
              ściemniać i namawiać na dalsze IUI (kto chce ten wie co to oznacza), a jednak
              tego nie zrobił i powiedział wprost, że dla nas jedynie szansą jest in vitro,
              co zresztą potwierdziło się w Białymstoku.
              Wczoraj nie pomyślałem, ale w środowisku ludzi z problemami takimi jak ja to
              faktycznie wysoko jest ceniony dr Laber. Aczkolwiek jeszcze z Jego usług nie
              korzystaliśmy. Aha.... Zgadnijcie z kim współpracował dr Laber zanim
              poszedł "na swoje". Zaraz wyszukam numer Jego komórki.
              • Gość: Mike Re: GINEKOLODZY IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.11.05, 08:31
                Oto numer dr Labera 0 606 207 775.

Gdybyś chciała dalszych informacji to pisz do mnie na priv
                mike72@poczta.onet.pl. Tu nie będę pisał nic więcej, gdyż te problemy są dość
                mocno nieforumowe, a ja już zostałem posądzony o bycie dr Herbichem. :)

Pozdrawiam
                Mike
                • Gość: sliver731 Re: GINEKOLODZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:13
                  MIKE!PRZEPRASZAM ZE OBERWALO SIE TOBIE.ILU LUDZI TYLE OPINII.NARAZIE ODPISUJE
                  TUTAJ PONIEWAZ DOCZYNIENIA Z INTERNETEM MAM OD 5 DNI I NIE BARDZO UMIEM
                  PORUSZAC SIE SWOBODNIE PO "NIM".NAPEWNO SKORZYSTAM Z WASZEGO DOSWIADCZENIA I
                  JESZCZE NIE RAZ NAPISZE.TYM RAZEM NA PRIV(POPROSZE MEZA O LEKCJE
                  OBSLUGI).POZDRAWIAM
    • Gość: kasia Re: GINEKOLODZY IP: *.dip.t-dialin.net 16.11.05, 14:09
      A co sadzicie o dr Wasinskim,ktory przyjmuje na Podgornej przy akademiku??
      • Gość: Ja Re: GINEKOLODZY IP: *.ztpnet.pl 16.11.05, 17:56
        Ja mam b. dobre doświadczenia z dr Wilczyńskim ze szpitala w Zielonej Górze,
        też dość drogi, ale ma dobry sprzęt, przyjmuje prywatnie gdzieś koło Tesco,
        ulicy nie pamiętam, bo zawsze idę "na pamięć". Tam sie też mieści Centrum
        Laryngologii (też prywatne). Nie polecam Radocha, fachowiec, ale jakby
        taki "maszynowy", "fabryczny". Cerbiński Maciej w miarę w miarę chwalony przez
        moje koleżanki. Też słyszałam dobre opinie o Hołowczycu - jednym i drugim.
        Jeden przy Kupieckiej, drugi tam, gdzie blisko nowa galeria grafitii. Każdego
        wypróbowałam (mam ponad 40 lata, więc i trochę doświadczenia).Choć myślę, że od
        razu powinniście się udać do lekarza, który leczy w klinice niepłodności.
        Takiej w naszym województwie niestety nie ma. Musicie szukać poza naszymi
        granicami. Co najwyżej niech lekarz (obojętnie juz jaki) da wam kontakt,
        namiary na lekarza lub klinike. Coś mi sie obiło o uszy, jesli chodzi o Łódź.
        Może tam? Ja też sie starałam długo, ale na szczęście w pewnym
        momencie "zaskoczyłam" sama. Ponoć to była kwestia psychiki. Tyle że in vitro
        to drogi interes i nie zawsze pewny. Trzymam kciuki.
        • Gość: ???? Re: GINEKOLODZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 19:00
          dziwne jak mogl cie badac drugi Holowczyc skoro od kilku lat lezy na cmentarzu???
          A obok galerii kiedys nie wiem czy jeszcze przymuje pani Hołowczyc Dermatolog .
          To chyba nie jest specjalista od niepłodności???
        • Gość: dorianne.gray Re: GINEKOLODZY IP: *.ztpnet.pl 16.11.05, 19:19
          Czy mogę prosić Was o więcej opinii na temat dr Hołowczyca? Tego żywego ;)
          Zamierzam się wybrać, koleżanka poleca.
          • Gość: D. Re: GINEKOLODZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 12:00
            DR Hołowczyc już nie ma gabinetu przy ul. Kupieckiej.Obecnie przyjmuje w
            przychodni POL-ES na ul.Jednosci 59.Co do jego fachowości krązą rózne opinie -
            ja należę do tych zadowolonych pacjentek,ale u mnie nie było żadnych
            komplikacji.Natomiast wiem że są osoby mocno rozczarowane jego postawą i
            zachowaniem ( tak jak i prywatnie jak i również w szpitalu ).
            • viareggio1 Re: GINEKOLODZY 17.11.05, 13:33
              Jestem zdecydowanie za Holowczycem.10 lat temu prowadzil moja pierwsza
              ciaze,teraz po 2 latach staran o dziecko,druga.Tez slyszalam rozne opinie,bo to
              normalne.Jak w kazdym zawodzie.Holowczyc jest specjalista w swojej
              dziedzinie,ma duze doswiadczenie.Jest rowniez z-ca ordynatora w zielonogorskim
              szpitalu,a to o czyms swiadczy.W pierwszej ciazy,w 26 tyg bylam przez pare dni
              na oddziale.On do mnie przychodzil kilka razy dziennie.Czesciej niz moj maz!
              W sierpniu tego roku musialam spedzic 3 dni w szpitalu w Koszalinie i to byl
              horror! Nikt nic mi nie mowil,poczulam co to znaczy byc szara,zwykla pacjetka.
              W razie komplikacji w czasie ciazy (czego niestety nie mozna wykluczyc)
              bedziesz w szpitalu pod bardzo dobra opieka.I bedziesz sie czula, jak gwiazda!
              A na USG Holowczyc wysyla do Labera,bo szczerze twierdzi,ze tamten ma lepszy
              sprzet.
              Nr do dr Holowczyca: 601 575 070.

Pozdrawiam
              Anka
              • Gość: D. Re: GINEKOLODZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 15:39
                A propos , Hołowczyc nie jest juz zastępcą ordynatora na ginegologi-
                połoznictwie.Jest teraz na oddziale septycznym ( pietro niżej ).Tajemnica
                poliszynela jest ,dlaczego tak sie stało.
    • Gość: Kawka GINEKOLODZYpolecam IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.05, 17:38
      3lata temu, kolezance z Anglii, która nie mogła po raz kolejny donosic ciązy, a
      była leczona na miejscu, poleciłam dr. Czernicką - b. kompetentną ginekolog,
      która wciąż podnosi swoje kwalifikacje a i ma za sobą spory staż.
      Koleżanki syn ma dziś prawie 3 lata i urodził się w Polsce. O dr Herbichu są
      dwie skrajne opinie. Wybór należy do was.
      • ebra3 Re: GINEKOLODZYpolecam 22.11.05, 15:41
        Dziewczyny a może ktoraś zna dr.Janusza Gawron?jest edokrynologiem-gin.
        przyjmuje na Wyspiańskiego,prawdopodobnie jest z Nowej Soli.Zaczełam od niedawna
        do niego chodzić i tak naprawdę ta mam co do niego mieszane uczucia.Mieszkam w
        Zielonej od ponad roku i również mam problem ze znalezieniem dobrego gina.
      • Gość: Marta Re: prośba IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.04.06, 18:23
        Czy może mi ktoś podać jakieś dokładniejsze namiary na p. dr Czernicką?
        Słyszałam, że przyjmuje gdzieś w okolicach więzienia. Ile kosztuje wizyta i w
        jakie dni przyjmuje?
        Z góry dziękuję za odpowiedź.
    • Gość: Pacjentka Re: GINEKOLODZY IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.11.05, 20:46
      Polecam doktora Wilczyńskiego przyjmuje na Langiewicza za Tesco. Bardzo dobry
      fachowiec prowadził obie moje ciąże. Jest zastępcą ordynatora na połoznictwie,
      szefuje na patologii ciąży. Dba o swoje pacjentki można to też odczuć jeśli
      trafisz do szpitala zarówno z jego strony jak i pozostałego personelu. Ma
      bardzo dobrze wyposażony gabinet. Mam do niego zaufanie a jestem jego pacętką
      od ponad 5 lat.
      • Gość: Sonia Re: GINEKOLODZY IP: *.ztpnet.pl 22.11.05, 21:20
        dzieki dr.Herbichowi mamy dziś śliczną 1.5 roczną córeczke. Jestesmy mu bardzo
        wdzięczni. Nie zawiódł nas nigdy
    • milenia14 Re: GINEKOLODZY 23.11.05, 09:43
      ebra- napisałam Ci na prv.
    • Gość: Miś Re: GINEKOLODZY IP: *.ztpnet.pl 23.11.05, 20:53
      Nie moglam zajsc w ciaze przez 9 miesiecy niby nie jest to nieplodnosc ale
      strasznie mnie to frustrowalo. Chodzilam do dr Wasinskiego z przychodni Wigor
      na dawnej Politechnice. Bardzo podtrzymywal mnie na duchy i nie pozwolil abym
      wpadla w depresje bo mowil ze wowczas najpierw czeka mnie psychiatra a dopiero
      potem leczenie nieplodnosci. Fakt jest taki jego metoda leczenia medykamentami
      i dobrym slowem poskutkowala moja coreczka ma 15 miesiecy jest zdrowa i
      sliczna. Polecam.
      Polecam rowniez doktorow Rzepkow z Sulechowa jesli chodzi o fachowa opieke
      podczas ciazy i w trakcie porodu.
      • Gość: do ?????? Re: GINEKOLODZY IP: *.ztpnet.pl 24.11.05, 12:43
        Jak pisałam, mam ponad 40 lat. Nie wiedziałam, że ten drugi Hołowczyc nie żyje.
        To kwestia kilku lat, odkąd byłam u niego , więc się odczep.
        • Gość: kasia Re: ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 21:19
          dr Wasinski jest b. dobry ale i tak najlepszy jest dr Rrzepka z Sulechowa
          • Gość: jagoda Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 19:53
            a co sądzicie o dr Rosińskiej z Zielonej góry?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka