nocnik77 25.11.05, 09:52 Ponoć to nowa kandudatura na szefa CB. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jerry Re: Ktoś zna Walińską Krystynę? IP: *.ztpnet.pl 25.11.05, 14:42 Znam oczywiscie.Fatalna baba.Robi wokół siebie wiecej zamętu niż trzeba. Z Uniwersytetu jest kobita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toma Re: Ktoś zna Walińską Krystynę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:17 Walińska spadaj na drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toma Re: Ktoś zna Walińską Krystynę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:18 Tej Pani już dziękujemy...Z góry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubek Walińska? Chyba jakaś pomyłka!! IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 14:43 Boże, przecież ona do niczego się nie nadaje. Chyba,że gadać po próżnicy.To najlepiej jej wychodzi. Szkoła Myślenia Twórczego - kto ją tam zatrudnił? Nic dziwnego,że takie tam wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wełniak Koleżanka Ronowicz.Też nauczycielka.Ratunku!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 15:50 Już jedna nauczycielka rozpieprzyła Polska Wełnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juentyerw Przemądrzalińska-wszystkowiedząca -to ta? IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 18:28 Uważam,że na takie stanowisko pani Walińska absolutnie sie nie nadaje. Chyba,że jest to tylko jakaś przykrywka. W/w osoba to następna jaszczura we naszym mieście. To jakas wielka pomyłka z ta panią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Ktoś zna Walińską Krystynę? IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 21:00 Razem z niejakim Sobańskim z forum rad rodziców wykorzystuje niewiedzę rodziców ostatnich kreując się na ich reprezentantkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrrrrrrr Walińska w CB? Paranoja. IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 21:11 Chyba nie o takie Centrum chodzi! Moze jakas pomyłka? W centrum zainteresowania facetow to ona MUSI byc i nic poza tym. A co ta pani jeszcze potrafi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAWKA Re: Ktoś zna Walińską Krystynę? IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.05, 16:50 A co to jest CB. Pytam serio. Znam nieco ta kobitkę i skoro nie wiem co to CB to nie mogę napisać czy się nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Ktoś zna Walińską Krystynę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:00 Jeżeli to ta osoba o której myślę, to osoba zdroworozsądkowa. Ma wszystko poukładane należycie i może zrobić coś dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Ona dla miasta? Chyba dla siebie cos przy okazji.. IP: *.ztpnet.pl 01.12.05, 13:47 Centrum Biznesu? Walinska jak nie zrobi czegos dla siebie, nigdy nikomu, i nic za darmo. Napuszona, "pęd do władzy" jest naprawdę żenujący jak to już kiedyś powiedział Batkowski o tej pani. Ale heca! Skad wogole ten pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonio Re: Ona dla miasta? Chyba dla siebie cos przy oka IP: *.ztpnet.pl 02.12.05, 09:20 Nie!!!! Już dość tej fecetki, gdzie sie czlowiek ruszy wszędzie włazi ze swoimi łapskami. Niby taka uprzejma, a jadowita jak żmija. Ktos byl jej studentem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza walińska? ratunku!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 02.12.05, 09:44 ona studentów lubi, studentek juz nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: walińska? ratunku!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 02.12.05, 15:15 Znam panią Walińską i z pewnoscia nie nadaje sie na żadne stanowisko, chyba,że przy Sobanskim z Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: walińska? ratunku!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 06.12.05, 05:24 Sobański kręci się wokół Mojego Miasta,podobnie zresztą jak Batkowski.Za rok wybory samorządowe.Dobrze ludzie mówili,że Sobańskiemu cała ta rada oświatowa potrzebna jest tylko do startu w wyborach. Z drugiej strony Mikulewicz ostatnio bierze kogo popadnie,nawet czerwonych(patrz Bambrowicz).Szykuje sie SLD-bis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudzielec to jakaś reklama? IP: 83.142.72.* 07.12.05, 18:16 Cos mi sie wydaje,że reklamujecie tylko ową panią. Na pewno Ruszczyński nie da sie tak łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo feler z tą Walińską! IP: *.ztpnet.pl 05.12.05, 20:23 Jeszcze jej nie bylo w CB, chociaz nie jestem tego taki pewny. Już jest chyba we wszystkich szkołach w ZG.Jak taki nauczyciel moze dobrze uczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razzputę czy to TA PANI, co nam dała b.... IP: 83.142.72.* 07.12.05, 17:18 nie ,nie i jeszcze raz nie! To nie ten lokal! Podchody sie skonczyły. Odpowiedz Link Zgłoś