Dodaj do ulubionych

Ktoś zna Walińską Krystynę?

25.11.05, 09:52
Ponoć to nowa kandudatura na szefa CB.
Obserwuj wątek
    • Gość: jerry Re: Ktoś zna Walińską Krystynę? IP: *.ztpnet.pl 25.11.05, 14:42
      Znam oczywiscie.Fatalna baba.Robi wokół siebie wiecej zamętu niż trzeba. Z
      Uniwersytetu jest kobita.
      • Gość: toma Re: Ktoś zna Walińską Krystynę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:17
        Walińska spadaj na drzewo
      • Gość: toma Re: Ktoś zna Walińską Krystynę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:18
        Tej Pani już dziękujemy...Z góry...
        • Gość: Kubek Walińska? Chyba jakaś pomyłka!! IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 14:43
          Boże, przecież ona do niczego się nie nadaje. Chyba,że gadać po próżnicy.To
          najlepiej jej wychodzi. Szkoła Myślenia Twórczego - kto ją tam zatrudnił? Nic
          dziwnego,że takie tam wyniki.
          • Gość: wełniak Koleżanka Ronowicz.Też nauczycielka.Ratunku!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 15:50
            Już jedna nauczycielka rozpieprzyła Polska Wełnę.
            • Gość: Juentyerw Przemądrzalińska-wszystkowiedząca -to ta? IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 18:28
              Uważam,że na takie stanowisko pani Walińska absolutnie sie nie nadaje. Chyba,że
              jest to tylko jakaś przykrywka. W/w osoba to następna jaszczura we naszym
              mieście. To jakas wielka pomyłka z ta panią.
    • Gość: rodzic Re: Ktoś zna Walińską Krystynę? IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 21:00
      Razem z niejakim Sobańskim z forum rad rodziców wykorzystuje niewiedzę rodziców
      ostatnich kreując się na ich reprezentantkę.
    • Gość: brrrrrrrr Walińska w CB? Paranoja. IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 21:11
      Chyba nie o takie Centrum chodzi! Moze jakas pomyłka? W centrum zainteresowania
      facetow to ona MUSI byc i nic poza tym.
      A co ta pani jeszcze potrafi?
    • Gość: KAWKA Re: Ktoś zna Walińską Krystynę? IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.05, 16:50
      A co to jest CB. Pytam serio. Znam nieco ta kobitkę i skoro nie wiem co to CB
      to nie mogę napisać czy się nadaje.
      • Gość: xyz Re: Ktoś zna Walińską Krystynę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:00
        Jeżeli to ta osoba o której myślę, to osoba zdroworozsądkowa. Ma wszystko
        poukładane należycie i może zrobić coś dla miasta.
        • Gość: Lech Ona dla miasta? Chyba dla siebie cos przy okazji.. IP: *.ztpnet.pl 01.12.05, 13:47
          Centrum Biznesu? Walinska jak nie zrobi czegos dla siebie, nigdy nikomu, i nic
          za darmo. Napuszona, "pęd do władzy" jest naprawdę żenujący jak to już kiedyś
          powiedział Batkowski o tej pani. Ale heca! Skad wogole ten pomysł?
          • Gość: Bonio Re: Ona dla miasta? Chyba dla siebie cos przy oka IP: *.ztpnet.pl 02.12.05, 09:20
            Nie!!!! Już dość tej fecetki, gdzie sie czlowiek ruszy wszędzie włazi ze swoimi
            łapskami. Niby taka uprzejma, a jadowita jak żmija. Ktos byl jej studentem?
            • Gość: iza walińska? ratunku!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 02.12.05, 09:44
              ona studentów lubi, studentek juz nie za bardzo.
              • Gość: rodzic Re: walińska? ratunku!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 02.12.05, 15:15
                Znam panią Walińską i z pewnoscia nie nadaje sie na żadne stanowisko, chyba,że
                przy Sobanskim z Forum.
                • Gość: Znawca Re: walińska? ratunku!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 06.12.05, 05:24
                  Sobański kręci się wokół Mojego Miasta,podobnie zresztą jak Batkowski.Za rok
                  wybory samorządowe.Dobrze ludzie mówili,że Sobańskiemu cała ta rada oświatowa
                  potrzebna jest tylko do startu w wyborach. Z drugiej strony Mikulewicz ostatnio
                  bierze kogo popadnie,nawet czerwonych(patrz Bambrowicz).Szykuje sie SLD-bis.
          • Gość: rudzielec to jakaś reklama? IP: 83.142.72.* 07.12.05, 18:16
            Cos mi sie wydaje,że reklamujecie tylko ową panią. Na pewno Ruszczyński nie da
            sie tak łatwo.
    • Gość: Lolo feler z tą Walińską! IP: *.ztpnet.pl 05.12.05, 20:23
      Jeszcze jej nie bylo w CB, chociaz nie jestem tego taki pewny. Już jest chyba
      we wszystkich szkołach w ZG.Jak taki nauczyciel moze dobrze uczyć?
    • Gość: razzputę czy to TA PANI, co nam dała b.... IP: 83.142.72.* 07.12.05, 17:18
      nie ,nie i jeszcze raz nie! To nie ten lokal! Podchody sie skonczyły.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka