Dodaj do ulubionych

=========ZABAWY DLA DZIECI===========

30.11.05, 15:11
Czy ktos wie gdzie w Zielonej Górze mozna zorganizowac zabawe imieninowa dla
dzieci? Sala zabaw dla 10 latków juz sie przejadła, McDonald nie organizuje
bo jest przed remontem, na kręgielnie jeszce sa za mali a w TelePizzy brak
dobrego animatora. Jestem zrozpaczony, bo syn mnie prosi ze chce sie spotkac
z kolegami, W domu mam mało miejsca. PROSZE POMÓŻCIE

zrozpaczony tato solenizanta
Obserwuj wątek
    • Gość: Alf Re: =========ZABAWY DLA DZIECI=========== IP: *.ztpnet.pl 30.11.05, 16:18
      ZATEM albo KARTON na Uniwerku
      • wawal Re: =========ZABAWY DLA DZIECI=========== 30.11.05, 18:22
        Dzieki, ale co 10 letnie dzieci moga robic w klubie studenckim? Nie mniej
        jednak dziekuje za podpowiedź, zadzwonie tam i zapytam
      • Gość: major Re: =========ZABAWY DLA DZIECI=========== IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.11.05, 22:55
        ja tez mam ten problem, jesli macie jakies pomysły to prosimy bardzo
        • arwena Re: =========ZABAWY DLA DZIECI=========== 30.11.05, 23:22
          a moze impreza innego typu - jakis mecz (hala? boisko?), basen?
          cos, co zajeloby dzieci, bo moim zdaniem impreza w McDonalds to smiecenie w
          glowach i zoladkach tylko
          moze kafejka internetowa?
          w lecie moze skansen - sa animatorzy, jest miejsce na szalenstwa
          • Gość: pedagog Re: =========ZABAWY DLA DZIECI=========== IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.05, 14:18
            może w Ochli?kiedys tam mozna bylo kulig albo ognosko z kielbaskami pod takim
            daszkiem?to za Zielona Górą,sa tam tez konie,może jakies jazdy dla dzieci,nie
            wiem,zalezy ile maja lat
            • Gość: hery lesniczówka w Kisielinie-SUPER IP: *.ztpnet.pl 01.12.05, 14:29
              mozna palic ognisko, obejrzec pare zwierzatek, chyba,że komus jest za zimno.
              Ale zabawa jest swietna.Trzeba tylko tam dojechac lub dojść jak my to
              robimy.Odprowadzamy póżniej dzieciaki na autobus 8,14 i inne.
              • Gość: toja Re: lesniczówka w Kisielinie-SUPER IP: *.ztpnet.pl 01.12.05, 14:33
                poywierdzam leśniczówkę.Ale trzeba dzieciakom zorganizowac jakies podchody itp.
                Szczegolnie chlopaki uwielbiaja te zabawę. A dziewczyny szukają. Są tam
                stoły,ławy pod zadaszeniem Ognisko pośrodku sie pali, nie trzeba brac
                patyków,sa gotowe na miejscu. Naprawde jest to bardzo dobre miejsce. Można
                dojechac do Kisielina autobusem,przed autodromem wysiąść,kawałek podejść i juz.
                • Gość: lena Raculka- IP: *.ztpnet.pl 01.12.05, 14:40
                  stadnina, ognisko, jest tez bufet,mozna sie umówić.Wewnątrz jest kominek,gorace
                  przekąski,kawa,herbata. Tylko za ognisko trzeba zapłacić. Dojazd do Raculki
                  autobusem,potem kawalek pieszo.Albo 8,14 do ŚLaskiego i dalej tez pieszo. Jest
                  naprawde fajnie.
                  • Gość: jerry Re: Raculka- stadnina IP: *.ztpnet.pl 02.12.05, 09:23
                    Tylko sale trzeba zarezerwować,i pod żadnym warunkiem nie zgadzać sie na
                    wchodzenie w tym czasie różnych przypadkowych gosci. Jest rzeczywiscie fajnie.
                    • arwena Re: Raculka- stadnina 03.12.05, 00:44
                      no i jak? co wybraliscie? zdaj relacje prosze
    • Gość: gostek Re: =========ZABAWY DLA DZIECI=========== IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.12.05, 17:38
      no prawdziwa pustynia, A moze by tak w Bachusie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka