asikplp 14.01.06, 20:40 Proszę poradzcie mi,do jakiej przychodni mam zapisać dzieci.Zalerzy mi na dobrym lekarzu. Obecnie należę do przychodni na Wyszyńskiego ale lekarki które tam przyjmują są beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pio Re: Młode Matki- POMOCY!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.01.06, 20:42 Do prywatnej. Odpowiedz Link Zgłoś
asikplp Re: Młode Matki- POMOCY!!! 14.01.06, 20:46 Dzięki bardzo,ale ja nie mam na to kasy!!!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Młode Matki- POMOCY!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.01.06, 22:05 A do jakiej wcześniej chodziłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er_ra Re: Młode Matki- POMOCY!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.01.06, 22:15 My należymy do przychodni na Zamenhoffa - Dr Ewa Łasowska. Jestem bardzo zadowolona. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Młode Matki- POMOCY!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.01.06, 15:20 Też mam zapisane dzieci do przychodni na Wyszyńskiego. Jestem zadowolaona z naszej pani dr Cencory zastrzeżenia miałam do dwóch lekarek, które przyjmowały raz w zastępstwie. Dlaczego jesteś nie zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
asikplp Re: Młode Matki- POMOCY!!! 15.01.06, 19:45 Wcześniej chodziłam najpierw do dr.Klinger która co wizyta przepisywała te same leki,a pozniej zmieniłam na największy koszmar dr.Piechowiak.Poniewaz nie widziała żadnych nieprawidłowości bioderkowych przy badaniu u mojej 3miesiecznej córeczki a jak chciałam skierowanie do ortopedy żeby sie upewnic czy wszysto ok,to nie chciała mi dac. Ale nie dałam za wygraną i wkoncu dała to skierowanie wyraznie zaznaczając że jest na życzenie matki.I wkoncu na wizycie u ortopedy wyszła poważna asymetria bioderek i moje dziecko już drugi mieśiac nosi pieluche ortopedyczną.I wogole jest antypatyczna.A ty jak długo ty chodzisz do dr.Cencory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Młode Matki- POMOCY!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.06, 10:24 Do dr Cencory chodzę z dwójką dzieci od 4 lat z nią nie miałam takich problemów. Moje maluchy nie miały problemów z bioderkami ale oboje prifilaktycznie dostali skierowanie do ortopedy na USG, pani dr sama to zaproponowała. Ostatnio trafiłam przed świętami do przychodni z synkiem i właśnie trafiłam do p.Piechowiak nie zrobiła na mnie dobrego wrazenie i na dziecku też. Moje córka oprócz naszej pediatry berdzo lubi tam dr Sędziak. generalnie jestem bardzo zadowolona z naszej pediatry zawsze z jej strony spotykałam sie z wielkim zrozumieniem. Mam do niej zaufanie poleciła mi ją znajoma która chodzi do niej ze swoimi trzema córkami. POzdrawiam i zyczę znalezienia dobrego lekarza dla maleństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
nuskaa77 Re: Młode Matki- POMOCY!!! 17.01.06, 06:22 witaj. Ja równierz jestem młodą mamą , moje dzieci należą do przychodni na l.Zamenchoffa .JESTEM ZADOWOLONA Z OPIEKI LEKARSKIEJ NAD MOIMI SZKRABAMI. POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczek47 Re: Młode Matki- POMOCY!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.06, 22:30 dr.Kasprowiak z Polikliniki, jedyna godna polecenia tak naprawdę pediatra w ZG Odpowiedz Link Zgłoś