Dodaj do ulubionych

Młode Matki- POMOCY!!!

14.01.06, 20:40
Proszę poradzcie mi,do jakiej przychodni mam zapisać dzieci.Zalerzy mi na
dobrym lekarzu. Obecnie należę do przychodni na Wyszyńskiego ale lekarki
które tam przyjmują są beznadziejne.
Obserwuj wątek
    • Gość: pio Re: Młode Matki- POMOCY!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.01.06, 20:42
      Do prywatnej.
      • asikplp Re: Młode Matki- POMOCY!!! 14.01.06, 20:46
        Dzięki bardzo,ale ja nie mam na to kasy!!!:(
        • Gość: gość Re: Młode Matki- POMOCY!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.01.06, 22:05
          A do jakiej wcześniej chodziłaś?
          • Gość: er_ra Re: Młode Matki- POMOCY!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.01.06, 22:15
            My należymy do przychodni na Zamenhoffa - Dr Ewa Łasowska. Jestem bardzo
            zadowolona. POzdrawiam
    • Gość: Mama Re: Młode Matki- POMOCY!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.01.06, 15:20
      Też mam zapisane dzieci do przychodni na Wyszyńskiego. Jestem zadowolaona z
      naszej pani dr Cencory zastrzeżenia miałam do dwóch lekarek, które przyjmowały
      raz w zastępstwie. Dlaczego jesteś nie zadowolona?
      • asikplp Re: Młode Matki- POMOCY!!! 15.01.06, 19:45
        Wcześniej chodziłam najpierw do dr.Klinger która co wizyta przepisywała te same
        leki,a pozniej zmieniłam na największy koszmar dr.Piechowiak.Poniewaz nie
        widziała żadnych nieprawidłowości bioderkowych przy badaniu u mojej
        3miesiecznej córeczki a jak chciałam skierowanie do ortopedy żeby sie upewnic
        czy wszysto ok,to nie chciała mi dac. Ale nie dałam za wygraną i wkoncu dała to
        skierowanie wyraznie zaznaczając że jest na życzenie matki.I wkoncu na wizycie
        u ortopedy wyszła poważna asymetria bioderek i moje dziecko już drugi mieśiac
        nosi pieluche ortopedyczną.I wogole jest antypatyczna.A ty jak długo ty
        chodzisz do dr.Cencory?
        • Gość: Mama Re: Młode Matki- POMOCY!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.06, 10:24
          Do dr Cencory chodzę z dwójką dzieci od 4 lat z nią nie miałam takich
          problemów. Moje maluchy nie miały problemów z bioderkami ale oboje
          prifilaktycznie dostali skierowanie do ortopedy na USG, pani dr sama to
          zaproponowała. Ostatnio trafiłam przed świętami do przychodni z synkiem i
          właśnie trafiłam do p.Piechowiak nie zrobiła na mnie dobrego wrazenie i na
          dziecku też. Moje córka oprócz naszej pediatry berdzo lubi tam dr Sędziak.
          generalnie jestem bardzo zadowolona z naszej pediatry zawsze z jej strony
          spotykałam sie z wielkim zrozumieniem. Mam do niej zaufanie poleciła mi ją
          znajoma która chodzi do niej ze swoimi trzema córkami. POzdrawiam i zyczę
          znalezienia dobrego lekarza dla maleństwa.
    • nuskaa77 Re: Młode Matki- POMOCY!!! 17.01.06, 06:22
      witaj. Ja równierz jestem młodą mamą , moje dzieci należą do przychodni na
      l.Zamenchoffa .JESTEM ZADOWOLONA Z OPIEKI LEKARSKIEJ NAD MOIMI SZKRABAMI.
      POZDRAWIAM.
    • Gość: raczek47 Re: Młode Matki- POMOCY!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.06, 22:30
      dr.Kasprowiak z Polikliniki, jedyna godna polecenia tak naprawdę pediatra w ZG

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka