Dodaj do ulubionych

Opowieść o Bożenie Ronowicz

IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 23:21
Pozostała Pani naszą ostatnia nadzieją aby pozbyc się miana
Czerwonej Góry.
Wprawdzie głosowałem na inną kobiete -Bożennę- ale ma Pani
pewny mój głos. Pozdrawiam i życze wygranej. Bolo
Obserwuj wątek
    • Gość: heniek Stawiam na Listowskiego IP: *.uz.zgora.pl 04.11.02, 13:30
      Stawiam na Listowskiego poniewaz uwazam, ze jest lepiej przygotowany
      merytorycznie a pani Ronowicz doswiadczenie w samorzadnosci lokalnej ma (mowiac
      delikatnie) niewielkie. Przynaleznosc partyjna, koscielna czy poparcie (niby
      niezaleznej) gazety mnie nie bardzo interesuje. Stawiam na kandydata, ktory nie
      bedzie sie uczyl samorzadnosci tylko sie na niej znal. Majac taki wybor bede
      gosowal na ZYGMUNTA LISTOWSKIEGO.
      • Gość: Witek Re: Stawiam na Listowskiego IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.11.02, 16:04
        Gość portalu: heniek napisał(a):

Stawiam na kandydata, ktory nie
        > bedzie sie uczyl samorzadnosci tylko sie na niej znal. Majac taki wybor bede
        > gosowal na ZYGMUNTA LISTOWSKIEGO.
        • Gość: heniek Re: Stawiam na Listowskiego IP: *.uz.zgora.pl 04.11.02, 19:21
          > _____________________________________________________
          > Samorządności nie można nauczyć się w wojsku.

ale w samorzadzie owszem, bedac prezydentem tez nabywa sie
          doswiadczenia

mam pytanie, dlaczego wypowiedzi popierajace Listowskiego sa
          wycinanne? choc jeszcze pare godzin temu tu byly (na stronie
          gazety, nie chodzi o ten artykul)
      • Gość: Ronin Re: Stawiam na Listowskiego IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 21:14
        przyznaj sie ile dostales za tę agtacje od Listowskiego??
      • Gość: Gucio Re: Stawiam na Listowskiego IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 10:40
        Listowski na Prezydenta Zielonej Góry ! Ludzie nie dajcie się zwieść tej chorej
        prawicowej propagandzie.
      • Gość: mag Re: Stawiam na Listowskiego IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 14:50
        Gość portalu: heniek napisał(a):

> Stawiam na Listowskiego poniewaz uwazam, ze jest lepiej przygotowany
        > merytorycznie a pani Ronowicz doswiadczenie w samorzadnosci lokalnej ma
        (mowiac
        >
        > delikatnie) niewielkie. Przynaleznosc partyjna, koscielna czy poparcie (niby
        > niezaleznej) gazety mnie nie bardzo interesuje. Stawiam na kandydata, ktory
        nie
        >
        > bedzie sie uczyl samorzadnosci tylko sie na niej znal. Majac taki wybor bede
        > gosowal na ZYGMUNTA LISTOWSKIEGO.
        Widać masz człowieku z tego jakieś profity, boimy się, że stracimy cieplutką
        posadkę?????????
      • Gość: ka�ka Re: Stawiam na listowskiego IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 16:49
        ciekawa jestem jakiegoż to przygotowania i do�wiadczenia nabrał p.listowski
        będšc prezydentem...chyba w u�miechaniu, �ciskaniu ršczki, pierdzieleniu bzdur,
        klepaniu młodych stypendystek po..., braniu łapówek i noszeniu do garnituru
        butów z klamrami (to moja prywatna, kobieca uwaga..) je�li tak, to rzeczywi�cie
        jest na kogo głosować... GRATULUJE KANDYDATA!!!
        • Gość: w_tempo Re: Stawiam na listowskiego IP: *.cybergarden.pl / 192.168.150.* 05.11.02, 17:22
          > klepaniu młodych stypendystek po...,

napisz wprost, że nie podoba ci się klepanie po dupie - od tych eufemistycznych
          kropek pupcia tym bardziej może rozboleć
    • Gość: Anastazja Re: Opowieść o Bożenie Ronowicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 16:26
      Gość portalu: Bolo napisał(a):

> Pozostała Pani naszą ostatnia nadzieją aby pozbyc się miana
      > Czerwonej Góry.
      > Wprawdzie głosowałem na inną kobiete -Bożennę- ale ma Pani
      > pewny mój głos. Pozdrawiam i życze wygranej. Bolo

Oj Bolo, Bolo Pnani Ronowicz jest z tej samej listy co Pani Iwona Peryt
      Girasimczuk, a ta udowodniła, że umie współpracować zarówno z Biskupem i
      Owocem. Widoczne w ugrupowaniu "Prawa i Sprawiedliwa" Zielona Góra są powiązani
      z prawą i lewą stroną ale na płaszczyźnie nam szarakom nieznanej
    • Gość: heniek Samobójstwo? IP: *.uz.zgora.pl 04.11.02, 19:30
      Pytałem czy prawdziwa jest informacja dotycząca próby
      samobójstwa kandydatki w 99 roku, ale moje pytanie, w którym
      podawałem adres strony (gazety wyborczej skąd uzyskałem tą
      informacje) zostało wycięte. Dlaczego?
      • christine_de_pisan Re: Samobójstwo? 04.11.02, 21:26
        heniek

pytanie zostalo najpewniej wyciete bo nie odpowiada regulom kulturalnej
        dyskusji. Z czym sie najzupelniej zgadzam, bo najpierw trzeba przedstawic
        odpowiednie argumenty potwierdzajace prostackie ploty a dopiero potem zadawac
        pytania. jak widze Twoj host {"uz"} to slabo mi sie robi ze na uniwersytecie
        pracuja ludzie Twojego pokroju.
        • Gość: heniek Re: Samobójstwo? IP: *.uz.zgora.pl 04.11.02, 22:36

informacje znalazlem na stronie gazety, tylko pytam jesli nie znasz odpowiedzi
          to szkoda

znalazlem informacje, ze taka proba byla w 99 roku i probuje ja zweryfikowac

ze zostalem zaatakowany z tego powodu przez kogos i to (chyba) z gazety
          swiadczy...

wlasnie o czy swiadczy?? o bezstronnych mediach?
          • christine_de_pisan nie 04.11.02, 23:15
            "informacje znalazlem na stronie gazety" - nie informacje, ale raczej marna
            plotke ktora rzucil tu jeden z forumowiczow, ktory zreszta zrobil to
            najprawdopodobniej dlatego, ze nie mogl znalezc zadnych merytorycznych zarzutow
            wobec p. Ronowicz.
            "tylko pytam jesli nie znasz odpowiedzi to szkoda" - znam odpowiedz i kazdy
            czlowiek uwazajacy sie za inteligentnego rowniez te odpowiedz zna. trzeba
            bowiem umiec wyodrebniac z wielu tekstow brudne i prymitywne zagrywki wyborcze.
            • tezgucio Re: nie 05.11.02, 00:35
              christine_de_pisan napisała:

> "informacje znalazlem na stronie gazety" - nie informacje, ale raczej marna
              > plotke ktora rzucil tu jeden z forumowiczow, ktory zreszta zrobil to
              > najprawdopodobniej dlatego, ze nie mogl znalezc zadnych merytorycznych
              zarzutow
              >
              > wobec p. Ronowicz.
              > "tylko pytam jesli nie znasz odpowiedzi to szkoda" - znam odpowiedz i kazdy
              > czlowiek uwazajacy sie za inteligentnego rowniez te odpowiedz zna. trzeba
              > bowiem umiec wyodrebniac z wielu tekstow brudne i prymitywne zagrywki
              wyborcze.
              >

Kto ukradł i co mu ukradli?
              • christine_de_pisan Re: nie 05.11.02, 00:40
                tezgucio

a Ty nie pomyliles watkow? o kradziezach tu nie pisalam..
                • tezgucio Re: nie 05.11.02, 00:58

> tezgucio
                  >
                  > a Ty nie pomyliles watkow? o kradziezach tu nie pisalam..

Ja też nie. A Tobie nie ukradli zegarka? A może Ty ukradłaś?
                  Henio (pal go sześć) po prostu zadaje pytanie i oczekuje odpowiedzi. Jest
                  trochę niecierpliwy to fakt. Pytanie jest z gatunku wrednych (Heniu tak nie
                  wolno to nie fair). Odpowiedzi brak.
                  • christine_de_pisan Re: nie 05.11.02, 01:01
                    tezgucio

kradne zegarki i batoniki zigiemu ;-)

dobranoc
                    • tezgucio Re: nie 05.11.02, 15:28
                      > tezgucio
                      > kradne zegarki i batoniki zigiemu ;-)
                      > dobranoc

To dalej nie jest odpowiedź. Henio ewidentnie podważa wiarygodność kandydatki.
                      Chyba jest ktoś kto może mu rzeczowo odpowiedzieć, po prostu z pełną
                      odpowiedzialnością zaprzeczyć. Nie znam p.Ronowicz i trochę trudno mi się tego
                      podjąć.
    • Gość: Anastazja Re: Opowieść o Bożenie Ronowicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 08:07
      Wybór między wojskowym a nauczycielką na zarządcę potężnego przdsiębiorstwa
      jakim jest miasto to wybór żaden. Listowski wpuścił do miasta hipermakety,
      które zabierają nam pracę i do tego przękręciły naszych budowlańców. Listowski
      zapaskudził miasto stacjami benzynowymi. Ronowicz wystąpiła na jednej liście z
      Perytową, skompromitowaną babą, która skutecznie przez lata odpychała od miasta
      inwestorów i jak się okazało umiała skutecznie budować koryto dla tych z prawa
      i lewa, których musi coś łączyć innego niż pogląduy polityczne.Była szansa żeby
      wywalić ją wcześniej ale wybronił ją SKL, który dzisiaj popiera Ronowicz. Nie
      idę głosować bo nie ma na kogo.
      • Gość: peryt? Re: Opowieść o Bożenie Ronowicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 16:59
        przeciez pani peryt nie startowala w tym roku w wyborach. A jesli tak to prosze
        podac numer listy, okreg i miejsce na liscie.
        anastazjo - nie ladnie klamac
        • Gość: w_tempo Re: Opowieść o Bożenie Ronowicz IP: *.cybergarden.pl / 192.168.150.* 05.11.02, 17:29
          > (...) PERYT (...)
          >
          > podac numer listy, okreg i miejsce na liscie.

sądzę, że jest to lista mendelejewa - brak informacji co do miejsca, w którym
          ten pierwiastek się znajduje
          • christine_de_pisan Re: Opowieść o Bożenie Ronowicz 05.11.02, 18:00
            w_tempo

to zle sadzisz. na chemie nie chodziles
    • tezgucio Re: Opowieść o Bożenie Ronowicz 05.11.02, 12:19
      Dawno nie czytałem tak słabego i tendencyjnego artykułu. Jeśli miał on na celu
      przybliżyć sylwetkę kandydatki to powinien byc trochę bardziej obiektywny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka