Gość: Bolo IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 23:21 Pozostała Pani naszą ostatnia nadzieją aby pozbyc się miana Czerwonej Góry. Wprawdzie głosowałem na inną kobiete -Bożennę- ale ma Pani pewny mój głos. Pozdrawiam i życze wygranej. Bolo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heniek Stawiam na Listowskiego IP: *.uz.zgora.pl 04.11.02, 13:30 Stawiam na Listowskiego poniewaz uwazam, ze jest lepiej przygotowany merytorycznie a pani Ronowicz doswiadczenie w samorzadnosci lokalnej ma (mowiac delikatnie) niewielkie. Przynaleznosc partyjna, koscielna czy poparcie (niby niezaleznej) gazety mnie nie bardzo interesuje. Stawiam na kandydata, ktory nie bedzie sie uczyl samorzadnosci tylko sie na niej znal. Majac taki wybor bede gosowal na ZYGMUNTA LISTOWSKIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Stawiam na Listowskiego IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.11.02, 16:04 Gość portalu: heniek napisał(a): Stawiam na kandydata, ktory nie > bedzie sie uczyl samorzadnosci tylko sie na niej znal. Majac taki wybor bede > gosowal na ZYGMUNTA LISTOWSKIEGO. _____________________________________________________ Samorządności nie można nauczyć się w wojsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Stawiam na Listowskiego IP: *.uz.zgora.pl 04.11.02, 19:21 > _____________________________________________________ > Samorządności nie można nauczyć się w wojsku. ale w samorzadzie owszem, bedac prezydentem tez nabywa sie doswiadczenia mam pytanie, dlaczego wypowiedzi popierajace Listowskiego sa wycinanne? choc jeszcze pare godzin temu tu byly (na stronie gazety, nie chodzi o ten artykul) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronin Re: Stawiam na Listowskiego IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 21:14 przyznaj sie ile dostales za tę agtacje od Listowskiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Stawiam na Listowskiego IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 10:40 Listowski na Prezydenta Zielonej Góry ! Ludzie nie dajcie się zwieść tej chorej prawicowej propagandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Stawiam na Listowskiego IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 14:50 Gość portalu: heniek napisał(a): > Stawiam na Listowskiego poniewaz uwazam, ze jest lepiej przygotowany > merytorycznie a pani Ronowicz doswiadczenie w samorzadnosci lokalnej ma (mowiac > > delikatnie) niewielkie. Przynaleznosc partyjna, koscielna czy poparcie (niby > niezaleznej) gazety mnie nie bardzo interesuje. Stawiam na kandydata, ktory nie > > bedzie sie uczyl samorzadnosci tylko sie na niej znal. Majac taki wybor bede > gosowal na ZYGMUNTA LISTOWSKIEGO. Widać masz człowieku z tego jakieś profity, boimy się, że stracimy cieplutką posadkę????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka�ka Re: Stawiam na listowskiego IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 16:49 ciekawa jestem jakiegoż to przygotowania i do�wiadczenia nabrał p.listowski będšc prezydentem...chyba w u�miechaniu, �ciskaniu ršczki, pierdzieleniu bzdur, klepaniu młodych stypendystek po..., braniu łapówek i noszeniu do garnituru butów z klamrami (to moja prywatna, kobieca uwaga..) je�li tak, to rzeczywi�cie jest na kogo głosować... GRATULUJE KANDYDATA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w_tempo Re: Stawiam na listowskiego IP: *.cybergarden.pl / 192.168.150.* 05.11.02, 17:22 > klepaniu młodych stypendystek po..., napisz wprost, że nie podoba ci się klepanie po dupie - od tych eufemistycznych kropek pupcia tym bardziej może rozboleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anastazja Re: Opowieść o Bożenie Ronowicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 16:26 Gość portalu: Bolo napisał(a): > Pozostała Pani naszą ostatnia nadzieją aby pozbyc się miana > Czerwonej Góry. > Wprawdzie głosowałem na inną kobiete -Bożennę- ale ma Pani > pewny mój głos. Pozdrawiam i życze wygranej. Bolo Oj Bolo, Bolo Pnani Ronowicz jest z tej samej listy co Pani Iwona Peryt Girasimczuk, a ta udowodniła, że umie współpracować zarówno z Biskupem i Owocem. Widoczne w ugrupowaniu "Prawa i Sprawiedliwa" Zielona Góra są powiązani z prawą i lewą stroną ale na płaszczyźnie nam szarakom nieznanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Samobójstwo? IP: *.uz.zgora.pl 04.11.02, 19:30 Pytałem czy prawdziwa jest informacja dotycząca próby samobójstwa kandydatki w 99 roku, ale moje pytanie, w którym podawałem adres strony (gazety wyborczej skąd uzyskałem tą informacje) zostało wycięte. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
christine_de_pisan Re: Samobójstwo? 04.11.02, 21:26 heniek pytanie zostalo najpewniej wyciete bo nie odpowiada regulom kulturalnej dyskusji. Z czym sie najzupelniej zgadzam, bo najpierw trzeba przedstawic odpowiednie argumenty potwierdzajace prostackie ploty a dopiero potem zadawac pytania. jak widze Twoj host {"uz"} to slabo mi sie robi ze na uniwersytecie pracuja ludzie Twojego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Samobójstwo? IP: *.uz.zgora.pl 04.11.02, 22:36 informacje znalazlem na stronie gazety, tylko pytam jesli nie znasz odpowiedzi to szkoda znalazlem informacje, ze taka proba byla w 99 roku i probuje ja zweryfikowac ze zostalem zaatakowany z tego powodu przez kogos i to (chyba) z gazety swiadczy... wlasnie o czy swiadczy?? o bezstronnych mediach? Odpowiedz Link Zgłoś
christine_de_pisan nie 04.11.02, 23:15 "informacje znalazlem na stronie gazety" - nie informacje, ale raczej marna plotke ktora rzucil tu jeden z forumowiczow, ktory zreszta zrobil to najprawdopodobniej dlatego, ze nie mogl znalezc zadnych merytorycznych zarzutow wobec p. Ronowicz. "tylko pytam jesli nie znasz odpowiedzi to szkoda" - znam odpowiedz i kazdy czlowiek uwazajacy sie za inteligentnego rowniez te odpowiedz zna. trzeba bowiem umiec wyodrebniac z wielu tekstow brudne i prymitywne zagrywki wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: nie 05.11.02, 00:35 christine_de_pisan napisała: > "informacje znalazlem na stronie gazety" - nie informacje, ale raczej marna > plotke ktora rzucil tu jeden z forumowiczow, ktory zreszta zrobil to > najprawdopodobniej dlatego, ze nie mogl znalezc zadnych merytorycznych zarzutow > > wobec p. Ronowicz. > "tylko pytam jesli nie znasz odpowiedzi to szkoda" - znam odpowiedz i kazdy > czlowiek uwazajacy sie za inteligentnego rowniez te odpowiedz zna. trzeba > bowiem umiec wyodrebniac z wielu tekstow brudne i prymitywne zagrywki wyborcze. > Kto ukradł i co mu ukradli? Odpowiedz Link Zgłoś
christine_de_pisan Re: nie 05.11.02, 00:40 tezgucio a Ty nie pomyliles watkow? o kradziezach tu nie pisalam.. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: nie 05.11.02, 00:58 christine_de_pisan napisała: > tezgucio > > a Ty nie pomyliles watkow? o kradziezach tu nie pisalam.. Ja też nie. A Tobie nie ukradli zegarka? A może Ty ukradłaś? Henio (pal go sześć) po prostu zadaje pytanie i oczekuje odpowiedzi. Jest trochę niecierpliwy to fakt. Pytanie jest z gatunku wrednych (Heniu tak nie wolno to nie fair). Odpowiedzi brak. Odpowiedz Link Zgłoś
christine_de_pisan Re: nie 05.11.02, 01:01 tezgucio kradne zegarki i batoniki zigiemu ;-) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: nie 05.11.02, 15:28 christine_de_pisan napisała: > tezgucio > kradne zegarki i batoniki zigiemu ;-) > dobranoc To dalej nie jest odpowiedź. Henio ewidentnie podważa wiarygodność kandydatki. Chyba jest ktoś kto może mu rzeczowo odpowiedzieć, po prostu z pełną odpowiedzialnością zaprzeczyć. Nie znam p.Ronowicz i trochę trudno mi się tego podjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anastazja Re: Opowieść o Bożenie Ronowicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 08:07 Wybór między wojskowym a nauczycielką na zarządcę potężnego przdsiębiorstwa jakim jest miasto to wybór żaden. Listowski wpuścił do miasta hipermakety, które zabierają nam pracę i do tego przękręciły naszych budowlańców. Listowski zapaskudził miasto stacjami benzynowymi. Ronowicz wystąpiła na jednej liście z Perytową, skompromitowaną babą, która skutecznie przez lata odpychała od miasta inwestorów i jak się okazało umiała skutecznie budować koryto dla tych z prawa i lewa, których musi coś łączyć innego niż pogląduy polityczne.Była szansa żeby wywalić ją wcześniej ale wybronił ją SKL, który dzisiaj popiera Ronowicz. Nie idę głosować bo nie ma na kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peryt? Re: Opowieść o Bożenie Ronowicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 16:59 przeciez pani peryt nie startowala w tym roku w wyborach. A jesli tak to prosze podac numer listy, okreg i miejsce na liscie. anastazjo - nie ladnie klamac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w_tempo Re: Opowieść o Bożenie Ronowicz IP: *.cybergarden.pl / 192.168.150.* 05.11.02, 17:29 > (...) PERYT (...) > > podac numer listy, okreg i miejsce na liscie. sądzę, że jest to lista mendelejewa - brak informacji co do miejsca, w którym ten pierwiastek się znajduje Odpowiedz Link Zgłoś
christine_de_pisan Re: Opowieść o Bożenie Ronowicz 05.11.02, 18:00 w_tempo to zle sadzisz. na chemie nie chodziles Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Opowieść o Bożenie Ronowicz 05.11.02, 12:19 Dawno nie czytałem tak słabego i tendencyjnego artykułu. Jeśli miał on na celu przybliżyć sylwetkę kandydatki to powinien byc trochę bardziej obiektywny. Odpowiedz Link Zgłoś