tzenzor_markon 09.11.02, 20:04 każdy z nas lubi trochę tajemniczości. Ciekawe czy dojdzie kiedyś do spotkania zielonogórskich forumowiczów. Osobiście kiedyś (dawno) namawiałem do balu choćby maskowego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_bottle Re: tajemnice forum 09.11.02, 21:56 i ciekawe kto by sie tu najbardziej zdziwil [:->] zielona butelka pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: tajemnice forum 10.11.02, 12:33 Makaron! Ujawiłeś się. :) A mówiłeś, że nie wrócisz. Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: tajemnice forum 10.11.02, 14:14 no jakoś ciężko bez Was, cieszę się , że się cieszysz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: tajemnice forum 10.11.02, 16:22 tzenzor_markon napisał: > no jakoś ciężko bez Was, cieszę się , że się cieszysz :-))) Ja też się cieszę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: tajemnice forum 10.11.02, 16:53 i to jest najfajniejsze na forum, że ludzie potrafią się cieszyć :-))) (nie znając się zupełnie) Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: tajemnice forum 10.11.02, 17:05 tzenzor_markon napisał: > i to jest najfajniejsze na forum, że ludzie potrafią się cieszyć :-))) > (nie znając się zupełnie) A kiedy można powiedzieć, że się znają? Czy nie wtedy gdy mogą przewidzieć reakcję drugiej strony? :) (Przecież nie będziemy hołdować staroświeckim przyzwyczajeniom organoleptycznym.) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: tajemnice forum 10.11.02, 17:05 tzenzor_markon napisał: > i to jest najfajniejsze na forum, że ludzie potrafią się cieszyć :-))) > (nie znając się zupełnie) Ależ, Ja Cię znam! Markon! Wystarczająco, abym Cię lubiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: tajemnice forum 10.11.02, 17:10 oczywiście, wiedziałem, że tak będzie (chodzi o Waszą reakcję), ale dołożyłbym trochę innych zmysłów :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
green_bottle Re: tajemnice forum 10.11.02, 17:16 Wszyscy sie ciesza ale nutka niepewnosci o forumowiczu z drugiej strony kabla zostaje. zielona butelka pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: tajemnice forum 10.11.02, 17:26 taki dreszczyk emocji, (a tej buteleczki czy ja nie ....?) Odpowiedz Link Zgłoś
green_bottle Re: tajemnice forum 10.11.02, 17:32 raczej nie ;-)) ktos chce zagrac w butelke? Odpowiedz Link Zgłoś
green_bottle Re: tajemnice forum 10.11.02, 17:46 Ten green bottles, hanging on the wall, Ten green bottles, hanging on the wall, And if one green bottle should accidently fall, There'll be nine green bottles hanging on the wall.... jestem ta butelka ktora spadla. a kim jest ula, tzenzor i cala reszta forumowiczow? zielona butelka pozdrawia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: tajemnice forum 10.11.02, 17:47 Ula nie denerwuj się, jeszcze do niczego nie doszło :-) Koleżanka zaproponowała tylko niewinną grę ! Odpowiedz Link Zgłoś
green_bottle Re: tajemnice forum 10.11.02, 17:56 Niewinnosc ze mnie wprost promieniuje. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: tajemnice forum 10.11.02, 18:10 tzenzor_markon napisał: > Koleżanka zaproponowała tylko niewinną grę ! Jesteś pewien, że to koleżanka? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
green_bottle Re: tajemnice forum 10.11.02, 19:38 mam sie wypowiedziec czy jak? ;-) zielona butelka pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise Re: tajemnice forum 10.11.02, 22:11 bart.q napisał: > Jesteś pewien, że to koleżanka? :)) mnie tez sie wydaje ze facet na dodatek alkoholik ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: tajemnice forum 11.11.02, 13:49 sunrise napisała: > mnie tez sie wydaje ze facet > na dodatek alkoholik ;-))))))))) wazne ze zielony/a ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: tajemnice forum 11.11.02, 13:58 a ja jaki zielony :-) (dla kameleona to drobnostka) Odpowiedz Link Zgłoś