duschek 09.08.06, 17:29 borasca0107.blogspot.com/2006/06/spirit-and-god-of-gods-separated.html super ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 17:37 > super ! eeehh.. Duschku;))) Ja sie w tym watku jakiegos granata spodziewalam, a tu taka mila niespodzianka! Bardzo sie ciesze, ze Ci sie podoba!:))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link
duschek Re: Blog od Borasca 09.08.06, 17:42 Borasca widze ,ze jestes podobnie jak ja niespokojna dusza :) Bardzo profesjonalnie prowadzony blog pozdro Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 17:51 no i zaniemowilam:D - jeszcze raz sliiicznie dziekuje za Twoj miod malinka komentarz;) Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 18:02 szwager_z_laband napisał: > prziznej sie ze to je zawod:) nawet sobie nie wyobrazasz jak baaardzo bym sobie tego zyczyla;)))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Blog od Borasca 09.08.06, 18:03 niy byda cie chwolou bo wszyske to robiom, ale powiydz jak dugo juz klikosz te zdjyncia(?) Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 19:09 szwager_z_laband napisał: > niy byda cie chwolou bo wszyske to robiom, hehehe... no nie badz taki... pochwal chociaz troche ;P > ale powiydz jak dugo juz klikosz te > zdjyncia(?) te zdjecia? odkad zaczelam podrozowac - czyli rowno trzy lata:) Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 19:48 szwager_z_laband napisał: > a przedtym? > > :) a przedtym mialam zwyczajny plastikowy aparat marki nieokreslonej (nazwa sie wytarla, wiec nie pamietam) kupiony jeszcze w Pewexie:), wiec pstrykalam tylko jak juz naprawde musialam;)...potem gdy juz kupilam sobie porzadny aparat to nie wiedzialam jak go obslugiwac, wiec juz nawet przestalam pstrykac tylko na niego patrzylam:D bo na eksperymenty mnie nie bylo stac - klisze i wywolywanie zupelnego kiczu za drogie :) - dopiero trzy lata temu kupilam sobie pierwszy cyfrowy aparat, wiec nareszcie moglam sie rozhulac z fotografowaniem:))) - i tak hulam do tej pory ;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Blog od Borasca 09.08.06, 19:49 no to mosz dobre oko i tyn palec co nim klikosz:)) ps ale ze naszo galeria omijosz to Ci mom za zue:) Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 19:55 szwager_z_laband napisał: > no to mosz dobre oko i tyn palec co nim klikosz:)) hehehe.. no bez przesady bo mi zaraz woda sodowa do glowy uderzy;)) > > ps > > ale ze naszo galeria omijosz to Ci mom za zue:) wcale nie omijam... wywalilam tylko kwiatki bo na nie wziecia nie bylo ;P... ale niedlugo zaczne tam wklejac zdjecia roznych pojazdow z roznych zakatkow swiata, na ktore sie napatoczylam podrozujac, wiec nie zlosc sie tak bardzo :))) Odpowiedz Link
bartoszcze Re: Blog od Borasca 14.08.06, 01:46 Ehehe Widzę, że żyjesz, Bora, bo jakoś dawno na Twoje posty nie trafiłem:) pozdr Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Blog od Borasca 14.08.06, 19:11 ballest napisał: > ;) Nie przychlybiej se Barto! :))))))))))))) Odpowiedz Link
ballest Re: Blog od Borasca 17.08.06, 18:03 Bora, napewno mosz swoje wlasne zdanie o Bartoszcze faryzeuszu ze Stalinogrodu! Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Blog od Borasca 17.08.06, 21:15 ballest napisał: > Bora, napewno mosz swoje wlasne zdanie > o Bartoszcze faryzeuszu ze Stalinogrodu! hehehe... mam Balciu, mam wlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne zdanie, wiec mnie tu juz nie hipnotyzuj tym 'faryzeuszem ze Stalinogrodu' ;))))) Odpowiedz Link
ballest Re: Blog od Borasca 17.08.06, 22:47 Nigdy nikogo nie hipnotyzujam, ale tyn Pieronik chce u Ciebie punkty zbiyrac a na to nie pozwolam! Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Blog od Borasca 18.08.06, 01:00 ballest napisał: > Nigdy nikogo nie hipnotyzujam, ale tyn Pieronik chce u Ciebie > punkty zbiyrac a na to nie pozwolam! :)))))))))))))))))))) pilnuj Balciu i czuwaj, aby sie prywata nie szerzyla... :D Odpowiedz Link
ballest Re: Blog od Borasca 18.08.06, 05:59 Tera juz zapozno, na GW sie mafijne struktury wytworzyly, ale nasze Forum myslam, ze czyste jest, jesli o to chodzi. :) Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Blog od Borasca 14.08.06, 19:10 bartoszcze napisał: > Ehehe > Widzę, że żyjesz, Bora, bo jakoś dawno na Twoje posty nie trafiłem:) > pozdr > :)))))) ...a bo teraz to ja sie gdzie indziej kloce - tutaj przychodze tylko poczytac ;)))) - a i Ciebie jakby mniej na forum... chorys, czy puter strajkuje? ;D pozdrowionka:) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Blog od Borasca 14.08.06, 21:22 Bartoszcze jest na swoim i musi interesu pilnować;) Odpowiedz Link
ballest Re: Blog od Borasca 14.08.06, 21:53 Jakim swoim? Dali pierdouy pociskou, jak kedys, tylko juz w Stalinogrodzie hausmajstrem nie je;) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Blog od Borasca 14.08.06, 21:56 założoł swoj własny interes,właściwie to on interes zawsze mioł;),ale teraz godom o takim co kasa przinosi,i musi go pilnować,bo jak wiadomo pańskie oko konia tuczy Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Blog od Borasca 09.08.06, 18:10 No, jest sie co połoglondać - gratuluja! Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 19:10 broneknotgeld napisał: > gratuluja! a to slicznie dziekuje ... :)))) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Blog od Borasca 09.08.06, 19:42 Hehe - żebych tak jeszcze mog wszysko spokopić. Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 19:50 broneknotgeld napisał: > Hehe - żebych tak jeszcze mog wszysko spokopić. ;)))) tlumaczyc tych angielskich cytatow to mi sie nie chce bom len patentowany, ale jesli wpadna mi w oko jakies ciekawe polskie cytaty to tam podopisuje, wiec glowa do gory;))) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Blog od Borasca 09.08.06, 19:53 Gowa we gorze zowdy jo czimia Nawet jak czasym przi piwie drzymia. Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 19:57 broneknotgeld napisał: > Gowa we gorze zowdy jo czimia > Nawet jak czasym przi piwie drzymia. :)))))))))))) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 20:04 witej Borasco:) jestym ciekawo,czy Ci te miśki smakowały na tyj Alasce Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 20:05 czytałam,że jest takie danie z łap niedżwiedzich Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 20:18 sloneczko1 napisała: > czytałam,że jest takie danie z łap niedżwiedzich Misiek mi bardzo smakowal:))... ale absolutnie nie bylam ciekawa jaka czesc jadlam (zmielone miesko) i staralam sie nie zastanawiac gdzie ten misiek sie stolowal zanim trafil na talerz - mam nadzieje, ze nie na smietniku;) Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 20:23 sloneczko1 napisała: > czytałam,że jest takie danie z łap niedżwiedzich nie wiem jak na Alasce, ale w Birmie nasz przewodnik zachecal do sprobowania jakiejs cud-nalewki z lap niedzwiedzia... to znaczy podobno super lecznicze to bylo - rosolek z lapy niedzwiedzia, wymieszany ze specjalnym eliksirem z roznego robactwa... nie zeby mi przez mysl przelecialo, aby to sprobowac - co to to nie:)) ale zrobilam zdjecia tych lap i tego kompociku robaczanego, jesli ktos chce zobaczyc, albo ma ochote przejsc na diete to moge przeslac;))))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Blog od Borasca 09.08.06, 20:47 te nalywki ze roztomitych "zyjontek" to je tako azjatycko specjalnosc:) Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 20:55 szwager_z_laband napisał: > te nalywki ze roztomitych "zyjontek" to je tako azjatycko specjalnosc:) taaa... :))) ... tam na dodatek mozna bylo popatrzec z jakich zyjatek, bo cala ta robaczana padlina lezala sobie spokojnie w tym kompocie... nie mam watpliwosci, ze to jakas cud mixtura - bo gdybym ja byla chora i miala to swinstwo wypic to w sekunde, na sam widok wyleczylabym sie osobiscie swoja wlasna sila woli ;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Blog od Borasca 09.08.06, 20:59 wiym, kedys bouech we takyj wiosce do turystow i bouo tam pouno sztandow ze jakimis nalywkami na skorpionach i inkszych glizdach i szlangach - kupiouech se pora jakis mikstur na reumatyka itp, ale widziouech ze mikstury na potyncja miauy mojwiyncyj kupowane :) Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 21:03 szwager_z_laband napisał: > widziouech ze mikstury na potyncja > miauy mojwiyncyj kupowane :) i widac jakie skuteczne - wystarczy spojrzec na Chiny :)))))))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Blog od Borasca 09.08.06, 21:05 mom somsiadow Chinczykow - smiychy z nimi momy niykedy, bo chociosz na elektronice i warzyniu znajom sie super, to jak cza wzionc i cos we ogrodku ao we domu zrobic to wszyske somsiady majom rozrywka za darmo:) Fajne i grzeczne ludzie ale som: ps majom ino jednego syneczka = podobno srednio chinsko:)) Odpowiedz Link
szwager_z_laband ps 09.08.06, 21:14 ale po pierona szukac aze we Azji - jo we zima we suowacji jod odnich soecjalnosc:)) = bycze jaja panierowane i smazone - potym pokrone i na talyrzu trefiauy na stou:)) bouy tysz warzone(gotowane) we jarzynach! Odpowiedz Link
meg_s na marginesie 09.08.06, 21:19 Szwager - czy Ty w ogóle zaglądasz czasem do poczty ? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: na marginesie 09.08.06, 21:23 zaroski kukna:) ps czuja ze sie byda musiou pospieszyc:)) wiym, wiym, niy zapomniouch:)) Odpowiedz Link
ballest Re: na marginesie 09.08.06, 21:45 Szwager, Meg je tylko zazdrosnou, ze Ty z Bora konwersujesz;) To ze Bora cos potrafi to uot downa wiymy, nie tylko swietne Bildy, (nie wiem ja uona te lagi czytej sytuacje upatrzy) ale fajnie tak richtig inaczy jak inny skryslac umiy noi i najwazniejsze mou sztima jak nachtigal czytej slowik Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: na marginesie 09.08.06, 21:50 Ballest, MArgotka ekstra tysz swoich obrozkow na naszo galeria niydowo - i wiy ze my o tym wiymy:)) Odpowiedz Link
ballest Re: na marginesie 09.08.06, 21:59 mosz recht, ale uona mozno nie wie jak se to robi? - a wstydzi se spytac, bo sztudiowanou;) Odpowiedz Link
ballest Re: na marginesie 09.08.06, 22:05 Wiysz jak to je , nie chce byc gorszou jak my, mie by to tam kouo ,,,, wisiauo, ale Margotka jest sehr Eitel! ;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: na marginesie 09.08.06, 22:07 juz niy bier tyj "dziouchy" tak pod wos:)) Odpowiedz Link
ballest Mondrou po szkodzie;) 09.08.06, 22:10 Godosz, uona se pogorszy na Ciebie, nie wierzam, Margotka jest nasza dzioucha i szpass rozumie a napewno juz übuje jak fotki na galeria wrazic, ale nie potrzebuje tego robic, jou i tak wiym, ze uona to potrafi, bo przeca nie tylko Polak potrafi! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Mondrou po szkodzie;) 09.08.06, 22:13 niy gorsz Margotki bo Ci juzas nazdo - wy oba to scie richtik sie nadali:)) Odpowiedz Link
ballest Re: Mondrou po szkodzie;) 09.08.06, 22:22 Godosz Margotka idzie jeszcze zgorszyc, tos mie tera zastrzelou, dobrze, juz jom nie bydam chwolou! ;) Bou jou ji se do .... cisnam a uona mie caly czas uop..... Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Mondrou po szkodzie;) 10.08.06, 14:39 mie sie zdo ze Margotka se Ciebie upaczoua;) Odpowiedz Link
meg_s Re: na marginesie 09.08.06, 22:40 kudy mnie do tak światowych zdjęć jak Wasze Kanary, Majorki czy inne Azje toć ja tylko inwentaryzuję okołogliwickie pipidówy Odpowiedz Link
ballest Re: na marginesie 09.08.06, 22:54 Meg, ale wlasnie takich fotkow nom na galerii brakuje! Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 22:56 borasca0107 napisała: > szwager_z_laband napisał: > > > te nalywki ze roztomitych "zyjontek" to je tako azjatycko specjalnosc:) > > taaa... :))) > > ... tam na dodatek mozna bylo popatrzec z jakich zyjatek, bo cala ta robaczana > padlina lezala sobie spokojnie w tym kompocie... nie mam watpliwosci, ze to > jakas cud mixtura - bo gdybym ja byla chora i miala to swinstwo wypic to w > sekunde, na sam widok wyleczylabym sie osobiscie swoja wlasna sila woli ;) > już mi sie niedobrze robi jak czytam o tych robalach-------- bbbbbbbbbuuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link
hanys_hans ...wiec glowa do gory;)))... 09.08.06, 22:59 broneknotgeld napisał: > > Gowa we gorze zowdy jo czimia > > Nawet jak czasym przi piwie drzymia. > > :)))))))))))) > > Toosz dowej tyn bild jak drzymiesz uobejzymy kery wyrzy gowa czimie Sam mosz mooj styl blank sportowy czimanio sie na karku mooji gowy schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=31&pos=5 Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: ...wiec glowa do gory;)))... 09.08.06, 23:00 a czymu niy moga odpowiedzieć? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: ...wiec glowa do gory;)))... 09.08.06, 23:01 Hanyyyyyysie --królu złoty--a kaj Ty sie tam dostoł? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ...wiec glowa do gory;)))... 09.08.06, 23:27 sloneczko1 napisała: > Hanyyyyyysie --królu złoty--a kaj Ty sie tam dostoł? Cicho:-x Mie sie to ino sniyuo:-) schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=31&pos=5 Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: ...wiec glowa do gory;)))... 09.08.06, 23:32 mosz piękny sen....................dobranoooooooooooooooc......................... Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 14:43 a niymious tysz jakis zbereznych snow?? :)) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 18:27 szwager_z_laband napisał: > a niymious tysz jakis zbereznych snow?? > > :)) niy :(( Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 20:38 szkoda, bo tela frelkow sam je na forum;) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 21:06 szwager_z_laband napisał: > szkoda, bo tela frelkow sam je na forum;) szkoda to je pszeca czeske auto...... Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 21:07 i wcale niyma take zue:) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 21:15 szwager_z_laband napisał: > i wcale niyma take zue:) liens-utiles.org/~jerry/skoda.jpg Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 22:12 hanys_hans napisał: > szwager_z_laband napisał: > > > i wcale niyma take zue:) > > liens-utiles.org/~jerry/skoda.jpg a musi te babsko te auto zasłoniać?przez nia prawie nic niy widać:( Odpowiedz Link
borasca0107 Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 21:40 hanys_hans napisał: > szwager_z_laband napisał: > > > a niymious tysz jakis zbereznych snow?? > > > > :)) > > niy :(( :)))))) www.onephoto.net/info.php3?id=307773 niy ????? hmmm ;)))))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 21:43 no ta na zicher se cos zbereznego forsztelowuje;) Odpowiedz Link
ballest Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 21:54 ale uech se zaczerwieniou jou se dzisiej za wos pomodlam, czytej porzykom. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 21:55 a to bydzie tako wykoslawione rzykanie? Odpowiedz Link
szwager_z_laband ps 10.08.06, 21:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14682&w=15172864 a tera ida nynac, mozno i mie sie cosik zbereznego bydzie sniouo;) pyrsk! Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: ps 10.08.06, 22:13 szwager_z_laband napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14682&w=15172864 > a tera ida nynac, mozno i mie sie cosik zbereznego bydzie sniouo;) > > pyrsk! po koślawym rzykaniu koślawo bydziesz spać ;) Odpowiedz Link
ballest Re: ...wiec glowa do gory;)))... 09.08.06, 23:04 Hanys, Ciebie to ale richtig fajnie pasuje Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ...wiec glowa do gory;)))... 09.08.06, 23:30 ballest napisał: > Hanys, Ciebie to ale richtig fajnie pasuje niy korzdy gospodorz musi byc´ pampooniym......wiec glowa do gory;)))... schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=31&pos=5 Odpowiedz Link
duschek Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 18:04 Hanys kaj rzes Ty tam siod :)) Wy mocie pomysly :))) Odpowiedz Link