Dodaj do ulubionych

Blog od Borasca

09.08.06, 17:29
borasca0107.blogspot.com/2006/06/spirit-and-god-of-gods-separated.html
super !
Obserwuj wątek
    • borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 17:37
      > super !

eeehh.. Duschku;)))

Ja sie w tym watku jakiegos granata
      spodziewalam, a tu taka mila niespodzianka!
      Bardzo sie ciesze, ze Ci sie podoba!:)))

Pozdrowionka:)
      • duschek Re: Blog od Borasca 09.08.06, 17:42
        Borasca widze ,ze jestes podobnie jak ja niespokojna dusza :)
        Bardzo profesjonalnie prowadzony blog

pozdro
        • borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 17:51
          no i zaniemowilam:D - jeszcze raz sliiicznie dziekuje
          za Twoj miod malinka komentarz;)
          • szwager_z_laband Re: Blog od Borasca 09.08.06, 17:52
            prziznej sie ze to je zawod:)
            • borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 18:02
              szwager_z_laband napisał:

> prziznej sie ze to je zawod:)

nawet sobie nie wyobrazasz jak
              baaardzo bym sobie tego zyczyla;))))
              • szwager_z_laband Re: Blog od Borasca 09.08.06, 18:03
                niy byda cie chwolou bo wszyske to robiom, ale powiydz jak dugo juz klikosz te
                zdjyncia(?)
                • borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 19:09

> niy byda cie chwolou bo wszyske to robiom,

hehehe... no nie badz taki... pochwal chociaz troche ;P

> ale powiydz jak dugo juz klikosz te
                  > zdjyncia(?)

te zdjecia? odkad zaczelam podrozowac - czyli rowno trzy lata:)
                  • szwager_z_laband Re: Blog od Borasca 09.08.06, 19:31
                    a przedtym?

:)
                    • borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 19:48

> a przedtym?
                      >
                      > :)

a przedtym mialam zwyczajny plastikowy aparat marki nieokreslonej (nazwa sie
                      wytarla, wiec nie pamietam) kupiony jeszcze w Pewexie:), wiec pstrykalam tylko
                      jak juz naprawde musialam;)...potem gdy juz kupilam sobie porzadny aparat to
                      nie wiedzialam jak go obslugiwac, wiec juz nawet przestalam pstrykac tylko na
                      niego patrzylam:D bo na eksperymenty mnie nie bylo stac - klisze i wywolywanie
                      zupelnego kiczu za drogie :) - dopiero trzy lata temu kupilam sobie pierwszy
                      cyfrowy aparat, wiec nareszcie moglam sie rozhulac z fotografowaniem:))) - i
                      tak hulam do tej pory ;)
                      • szwager_z_laband Re: Blog od Borasca 09.08.06, 19:49
                        no to mosz dobre oko i tyn palec co nim klikosz:))

ps

ale ze naszo galeria omijosz to Ci mom za zue:)
                        • borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 19:55

> no to mosz dobre oko i tyn palec co nim klikosz:))

hehehe.. no bez przesady bo mi zaraz woda sodowa do glowy uderzy;))

>
                          > ps
                          >
                          > ale ze naszo galeria omijosz to Ci mom za zue:)

wcale nie omijam... wywalilam tylko kwiatki bo na nie wziecia nie bylo ;P...
                          ale niedlugo zaczne tam wklejac zdjecia roznych pojazdow z roznych zakatkow
                          swiata, na ktore sie napatoczylam podrozujac, wiec nie zlosc sie tak
                          bardzo :)))
                          • szwager_z_laband Re: Blog od Borasca 09.08.06, 20:45
                            no toch je ciekawy:)
      • bartoszcze Re: Blog od Borasca 14.08.06, 01:46
        Ehehe
        Widzę, że żyjesz, Bora, bo jakoś dawno na Twoje posty nie trafiłem:)
        pozdr
        • ballest Re: Blog od Borasca 14.08.06, 05:58
          ;) Nie przychlybiej se Barto!
          • borasca0107 Re: Blog od Borasca 14.08.06, 19:11
            ballest napisał:

> ;) Nie przychlybiej se Barto!

:)))))))))))))
            • ballest Re: Blog od Borasca 17.08.06, 18:03
              Bora, napewno mosz swoje wlasne zdanie o Bartoszcze faryzeuszu ze Stalinogrodu!
              • borasca0107 Re: Blog od Borasca 17.08.06, 21:15
                ballest napisał:

> Bora, napewno mosz swoje wlasne zdanie
                > o Bartoszcze faryzeuszu ze Stalinogrodu!

hehehe... mam Balciu, mam wlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne zdanie,
                wiec mnie tu juz nie hipnotyzuj tym 'faryzeuszem ze Stalinogrodu' ;)))))
                • ballest Re: Blog od Borasca 17.08.06, 22:47
                  Nigdy nikogo nie hipnotyzujam, ale tyn Pieronik chce u Ciebie punkty zbiyrac a
                  na to nie pozwolam!
                  • borasca0107 Re: Blog od Borasca 18.08.06, 01:00
                    ballest napisał:

> Nigdy nikogo nie hipnotyzujam, ale tyn Pieronik chce u Ciebie
                    > punkty zbiyrac a na to nie pozwolam!

:))))))))))))))))))))

pilnuj Balciu i czuwaj, aby sie prywata nie szerzyla... :D
                    • ballest Re: Blog od Borasca 18.08.06, 05:59
                      Tera juz zapozno, na GW sie mafijne struktury wytworzyly, ale nasze Forum
                      myslam, ze czyste jest, jesli o to chodzi.
                      :)
                      • szwager_z_laband Re: Blog od Borasca 18.08.06, 11:29
                        jo by padou wryncz naiwne;)
        • borasca0107 Re: Blog od Borasca 14.08.06, 19:10
          bartoszcze napisał:

> Ehehe
          > Widzę, że żyjesz, Bora, bo jakoś dawno na Twoje posty nie trafiłem:)
          > pozdr
          >

:))))))

...a bo teraz to ja sie gdzie indziej kloce - tutaj przychodze tylko
          poczytac ;)))) - a i Ciebie jakby mniej na forum... chorys, czy puter
          strajkuje? ;D

pozdrowionka:)
          • sloneczko1 Re: Blog od Borasca 14.08.06, 21:22
            Bartoszcze jest na swoim i musi interesu pilnować;)
            • ballest Re: Blog od Borasca 14.08.06, 21:53
              Jakim swoim?

Dali pierdouy pociskou, jak kedys, tylko juz w Stalinogrodzie hausmajstrem nie
              je;)
              • sloneczko1 Re: Blog od Borasca 14.08.06, 21:56
                założoł swoj własny interes,właściwie to on interes zawsze mioł;),ale teraz
                godom o takim co kasa przinosi,i musi go pilnować,bo jak wiadomo pańskie oko
                konia tuczy
                • ballest Re: Blog od Borasca 14.08.06, 22:12
                  ;)
    • broneknotgeld Re: Blog od Borasca 09.08.06, 18:10
      No, jest sie co połoglondać - gratuluja!
      • borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 19:10
        broneknotgeld napisał:

> gratuluja!

a to slicznie dziekuje ... :))))
        • broneknotgeld Re: Blog od Borasca 09.08.06, 19:42
          Hehe - żebych tak jeszcze mog wszysko spokopić.
          • borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 19:50
            broneknotgeld napisał:

> Hehe - żebych tak jeszcze mog wszysko spokopić.

;))))

tlumaczyc tych angielskich cytatow to mi sie nie chce bom len patentowany,
            ale jesli wpadna mi w oko jakies ciekawe polskie cytaty to tam
            podopisuje, wiec glowa do gory;)))
            • broneknotgeld Re: Blog od Borasca 09.08.06, 19:53
              Gowa we gorze zowdy jo czimia
              Nawet jak czasym przi piwie drzymia.
              • duschek Re: Blog od Borasca 09.08.06, 19:54
                mi po piwie opado ,ale yno Gowa :)
              • borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 19:57
                broneknotgeld napisał:

> Gowa we gorze zowdy jo czimia
                > Nawet jak czasym przi piwie drzymia.

:))))))))))))
                • sloneczko1 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 20:04
                  witej Borasco:) jestym ciekawo,czy Ci te miśki smakowały na tyj Alasce
                  • sloneczko1 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 20:05
                    czytałam,że jest takie danie z łap niedżwiedzich
                    • borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 20:18
                      sloneczko1 napisała:

> czytałam,że jest takie danie z łap niedżwiedzich

Misiek mi bardzo smakowal:))... ale absolutnie nie bylam ciekawa jaka czesc
                      jadlam (zmielone miesko) i staralam sie nie zastanawiac gdzie ten misiek sie
                      stolowal zanim trafil na talerz - mam nadzieje, ze nie na smietniku;)
                    • borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 20:23
                      sloneczko1 napisała:

> czytałam,że jest takie danie z łap niedżwiedzich

nie wiem jak na Alasce, ale w Birmie nasz przewodnik zachecal do sprobowania
                      jakiejs cud-nalewki z lap niedzwiedzia... to znaczy podobno super lecznicze to
                      bylo - rosolek z lapy niedzwiedzia, wymieszany ze specjalnym eliksirem z
                      roznego robactwa... nie zeby mi przez mysl przelecialo, aby to sprobowac - co
                      to to nie:)) ale zrobilam zdjecia tych lap i tego kompociku robaczanego, jesli
                      ktos chce zobaczyc, albo ma ochote przejsc na diete to moge przeslac;)))))
                      • szwager_z_laband Re: Blog od Borasca 09.08.06, 20:47
                        te nalywki ze roztomitych "zyjontek" to je tako azjatycko specjalnosc:)
                        • borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 20:55

> te nalywki ze roztomitych "zyjontek" to je tako azjatycko specjalnosc:)

taaa... :)))

... tam na dodatek mozna bylo popatrzec z jakich zyjatek, bo cala ta robaczana
                          padlina lezala sobie spokojnie w tym kompocie... nie mam watpliwosci, ze to
                          jakas cud mixtura - bo gdybym ja byla chora i miala to swinstwo wypic to w
                          sekunde, na sam widok wyleczylabym sie osobiscie swoja wlasna sila woli ;)
                          • szwager_z_laband Re: Blog od Borasca 09.08.06, 20:59
                            wiym, kedys bouech we takyj wiosce do turystow i bouo tam pouno sztandow ze
                            jakimis nalywkami na skorpionach i inkszych glizdach i szlangach - kupiouech se
                            pora jakis mikstur na reumatyka itp, ale widziouech ze mikstury na potyncja
                            miauy mojwiyncyj kupowane :)
                            • borasca0107 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 21:03

> widziouech ze mikstury na potyncja
                              > miauy mojwiyncyj kupowane :)

i widac jakie skuteczne - wystarczy spojrzec na Chiny :))))))))
                              • szwager_z_laband Re: Blog od Borasca 09.08.06, 21:05
                                mom somsiadow Chinczykow - smiychy z nimi momy niykedy, bo chociosz na
                                elektronice i warzyniu znajom sie super, to jak cza wzionc i cos we ogrodku ao
                                we domu zrobic to wszyske somsiady majom rozrywka za darmo:)

Fajne i grzeczne ludzie ale som:

ps

majom ino jednego syneczka = podobno srednio chinsko:))
                                • szwager_z_laband ps 09.08.06, 21:14
                                  ale po pierona szukac aze we Azji - jo we zima we suowacji jod odnich
                                  soecjalnosc:))

= bycze jaja panierowane i smazone - potym pokrone i na talyrzu trefiauy na
                                  stou:))

bouy tysz warzone(gotowane) we jarzynach!
                                  • meg_s na marginesie 09.08.06, 21:19
                                    Szwager - czy Ty w ogóle zaglądasz czasem do poczty ?
                                    • szwager_z_laband Re: na marginesie 09.08.06, 21:23
                                      zaroski kukna:)

ps

czuja ze sie byda musiou pospieszyc:))

wiym, wiym, niy zapomniouch:))
                                      • ballest Re: na marginesie 09.08.06, 21:45
                                        Szwager, Meg je tylko zazdrosnou, ze Ty z Bora konwersujesz;)

To ze Bora cos potrafi to uot downa wiymy, nie tylko swietne Bildy, (nie wiem
                                        ja uona te lagi czytej sytuacje upatrzy) ale fajnie tak richtig inaczy jak inny
                                        skryslac umiy noi i najwazniejsze mou sztima jak nachtigal czytej slowik
                                        • szwager_z_laband Re: na marginesie 09.08.06, 21:50
                                          Ballest, MArgotka ekstra tysz swoich obrozkow na naszo galeria niydowo - i wiy
                                          ze my o tym wiymy:))
                                          • ballest Re: na marginesie 09.08.06, 21:59
                                            mosz recht, ale uona mozno nie wie jak se to robi?
                                            - a wstydzi se spytac, bo sztudiowanou;)
                                            • szwager_z_laband Re: na marginesie 09.08.06, 22:02
                                              Balllllest!!!

;)
                                              • ballest Re: na marginesie 09.08.06, 22:05
                                                Wiysz jak to je , nie chce byc gorszou jak my, mie by to tam kouo ,,,,
                                                wisiauo, ale Margotka jest sehr Eitel!
                                                ;)
                                                • szwager_z_laband Re: na marginesie 09.08.06, 22:07
                                                  juz niy bier tyj "dziouchy" tak pod wos:))
                                                  • ballest Mondrou po szkodzie;) 09.08.06, 22:10
                                                    Godosz, uona se pogorszy na Ciebie, nie wierzam, Margotka jest nasza dzioucha i
                                                    szpass rozumie a napewno juz übuje jak fotki na galeria wrazic, ale nie
                                                    potrzebuje tego robic, jou i tak wiym, ze uona to potrafi, bo przeca nie tylko
                                                    Polak potrafi!
                                                  • szwager_z_laband Re: Mondrou po szkodzie;) 09.08.06, 22:13
                                                    niy gorsz Margotki bo Ci juzas nazdo - wy oba to scie richtik sie nadali:))
                                                  • ballest Re: Mondrou po szkodzie;) 09.08.06, 22:22
                                                    Godosz Margotka idzie jeszcze zgorszyc, tos mie tera zastrzelou, dobrze, juz
                                                    jom nie bydam chwolou!
                                                    ;)

Bou jou ji se do .... cisnam a uona mie caly czas uop.....
                                                  • szwager_z_laband Re: Mondrou po szkodzie;) 10.08.06, 14:39
                                                    mie sie zdo ze Margotka se Ciebie upaczoua;)
                                                  • ballest Re: Mondrou po szkodzie;) 10.08.06, 16:07
                                                    mie se tysz tak zdou;)
                                            • meg_s Re: na marginesie 09.08.06, 22:40
                                              kudy mnie do tak światowych zdjęć jak Wasze Kanary, Majorki czy inne Azje toć
                                              ja tylko inwentaryzuję okołogliwickie pipidówy
                                              • ballest Re: na marginesie 09.08.06, 22:54
                                                Meg, ale wlasnie takich fotkow nom na galerii brakuje!
                          • sloneczko1 Re: Blog od Borasca 09.08.06, 22:56
                            borasca0107 napisała:

> szwager_z_laband napisał:
                            >
                            > > te nalywki ze roztomitych "zyjontek" to je tako azjatycko specjalnosc:)
                            >
                            > taaa... :)))
                            >
                            > ... tam na dodatek mozna bylo popatrzec z jakich zyjatek, bo cala ta
                            robaczana
                            > padlina lezala sobie spokojnie w tym kompocie... nie mam watpliwosci, ze to
                            > jakas cud mixtura - bo gdybym ja byla chora i miala to swinstwo wypic to w
                            > sekunde, na sam widok wyleczylabym sie osobiscie swoja wlasna sila woli ;)
                            >

już mi sie niedobrze robi jak czytam o tych robalach--------
                            bbbbbbbbbuuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeeee
                            • hanys_hans ...wiec glowa do gory;)))... 09.08.06, 22:59
                              broneknotgeld napisał:

> > Gowa we gorze zowdy jo czimia
                              > > Nawet jak czasym przi piwie drzymia.
                              >
                              > :))))))))))))
                              >
                              >

Toosz dowej tyn bild jak drzymiesz
                              uobejzymy kery wyrzy gowa czimie
                              Sam mosz mooj styl blank sportowy
                              czimanio sie na karku mooji gowy

schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=31&pos=5
                              • sloneczko1 Re: ...wiec glowa do gory;)))... 09.08.06, 23:00
                                a czymu niy moga odpowiedzieć?
                                • sloneczko1 Re: ...wiec glowa do gory;)))... 09.08.06, 23:01
                                  Hanyyyyyysie --królu złoty--a kaj Ty sie tam dostoł?
                                  • hanys_hans Re: ...wiec glowa do gory;)))... 09.08.06, 23:27
                                    sloneczko1 napisała:

> Hanyyyyyysie --królu złoty--a kaj Ty sie tam dostoł?

Cicho:-x Mie sie to ino sniyuo:-)

• sloneczko1 Re: ...wiec glowa do gory;)))... 09.08.06, 23:32
                                      mosz piękny
                                      sen....................dobranoooooooooooooooc.........................
                                    • szwager_z_laband Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 14:43
                                      a niymious tysz jakis zbereznych snow??

:))
                                      • hanys_hans Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 18:27

> a niymious tysz jakis zbereznych snow??
                                        >
                                        > :))

niy :((
                                        • szwager_z_laband Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 20:38
                                          szkoda, bo tela frelkow sam je na forum;)
                                          • hanys_hans Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 21:06

> szkoda, bo tela frelkow sam je na forum;)

szkoda to je pszeca czeske auto......
                                            • szwager_z_laband Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 21:07
                                              i wcale niyma take zue:)
                                              • hanys_hans Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 21:15

> i wcale niyma take zue:)

liens-utiles.org/~jerry/skoda.jpg
                                                • szwager_z_laband Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 21:18
                                                  piykno;)
                                                • sloneczko1 Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 22:12
                                                  hanys_hans napisał:

>
                                                  > > i wcale niyma take zue:)
                                                  >
                                                  > liens-utiles.org/~jerry/skoda.jpg

a musi te babsko te auto zasłoniać?przez nia prawie nic niy widać:(
                                        • borasca0107 Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 21:40
                                          hanys_hans napisał:

>
                                          > > a niymious tysz jakis zbereznych snow??
                                          > >
                                          > > :))
                                          >
                                          > niy :((

:))))))

www.onephoto.net/info.php3?id=307773
                                          niy ????? hmmm ;))))))
                                          • szwager_z_laband Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 21:43
                                            no ta na zicher se cos zbereznego forsztelowuje;)
                                            • ballest Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 21:54

ale uech se zaczerwieniou
                                              jou se dzisiej za wos pomodlam, czytej porzykom.
                                              • szwager_z_laband Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 21:55
                                                a to bydzie tako wykoslawione rzykanie?
                                                • szwager_z_laband ps 10.08.06, 21:56
                                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14682&w=15172864
                                                  a tera ida nynac, mozno i mie sie cosik zbereznego bydzie sniouo;)

pyrsk!
                                                  • sloneczko1 Re: ps 10.08.06, 22:13

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14682&w=15172864
                                                    > a tera ida nynac, mozno i mie sie cosik zbereznego bydzie sniouo;)
                                                    >
                                                    > pyrsk!

po koślawym rzykaniu koślawo bydziesz spać ;)
                              • ballest Re: ...wiec glowa do gory;)))... 09.08.06, 23:04
                                Hanys, Ciebie to ale richtig fajnie pasuje
                                • hanys_hans Re: ...wiec glowa do gory;)))... 09.08.06, 23:30
                                  ballest napisał:

> Hanys, Ciebie to ale richtig fajnie pasuje

niy korzdy gospodorz musi byc´ pampooniym......wiec glowa do gory;)))...

• duschek Re: ...wiec glowa do gory;)))... 10.08.06, 18:04
                                    Hanys kaj rzes Ty tam siod :))
                                    Wy mocie pomysly :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka